Απο που απορεει αυτο? με τον αραμπατζη καλυπτει το κενο του μανιατη και με τον βερον το κενο του κουμορτζι (αν πουληθει οπως ακουγετε) εχει παρει ηδη λεφτα απο τζαβελα 1.2 μυρια αν δεν κανω λαθος θα παρει και απο κουμορτζι οποτε?gash04 έγραψε:Υπόψη ότι ο Πανιώνιος δεν θέλει ανταλλάγματα αλλά ρευστό.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Φαντομά, για τον Μ. Αντονιο η απάντηση είναι απλή. 
Άμα έρθει θα πάει ο Σαβίνι αριστερό μπακ. Και κλείνουμε αριστερά, 4άδα σέντερ μπακ και περιμένουμε τον παρτενέρ του Σνάουτσνερ δεξιά...

Άμα έρθει θα πάει ο Σαβίνι αριστερό μπακ. Και κλείνουμε αριστερά, 4άδα σέντερ μπακ και περιμένουμε τον παρτενέρ του Σνάουτσνερ δεξιά...
Με την ίδια λογική και οι ξένοι κάτι θα ξέρουν αφού ρισκάρουν τη δουλειά τουςpaok kerkyra έγραψε:ρε παιδιά αυτό το βγάζουν απο το μυαλό τους δεν ισχύει για να βγει κάποιος να πει για Μανιάτη αρα υπάρχει θέμα δεν ρισκάρει την δουλειά του γιατί μια φορά απο το μυαλό του δυο τρείς θα πάρει τον μπούλο αυτό που θεωρώ λάθος απο τους ΑΡΔ είναι οτι αναπαράγουν τα διάφορα σενάρια απο εξωτερικό όπως π.χ του Ντένις και του Αρτούρ

Τώρα όμως κάποιοι πουλάν παπάδες για να διαβάζονται αφού αυτό τους δίνει το ψωμί τους.
Αν κάποιος έλεγε πχ πως ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει κινήσεις φέτος, δε θα διαβαζόταν και έτσι θα ρίσκαρε τη δουλειά του
obanebane έγραψε:Απο που απορεει αυτο? με τον αραμπατζη καλυπτει το κενο του μανιατη και με τον βερον το κενο του κουμορτζι (αν πουληθει οπως ακουγετε) εχει παρει ηδη λεφτα απο τζαβελα 1.2 μυρια αν δεν κανω λαθος θα παρει και απο κουμορτζι οποτε?gash04 έγραψε:Υπόψη ότι ο Πανιώνιος δεν θέλει ανταλλάγματα αλλά ρευστό.
Σημερινα δημοσιεύματα.
ηρθε η ωρα να παραθεσω κ εγω τις αποψεις μου.
δεξι μπακ χρειαζομαστε.ο μανιατης καλως να ερθει ειναι μεγαλη παικτουρα,τον ειδα σε αρκετα ματς κ μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
σεντερ μπακ εχω την εντυπωση οτι μαλλον θα παρουμε,αλλα εγω προβληματιζομαι στο αριστερο ακρο.μονο με τον λινο δεν βγαινει η χρονια κ αν ο δευτερος ειναι ο σαβινι την πατησαμε.πολυ αμπαλος βρε αδερφε.χωρις να ξερω κατι κ με τις δηλωσεις που ειχε κανει ο σαβινι,κατα τον φεβρουαριο-μαρτιο αν θυμαμαι καλα,μαλλον μας αποχεριτα.μακαρι λεω εγω.σε αυτη την περιπτωση θελεις εναν.μακαρι να ειναι ενας νεαρος,ελπιδοφορος κ με καλα στοιχεια κ στα επομενα δυο χρονια,οπου βασικος θα ειναι ο λινο,να δουλευτει σωστα κ να ειναι το νεο δεξι μακ για μια δεκαετια.
στο κεντρο πιστευω ειμαστε κομπλε.
παμε στην επιθεση οπου θες εναν ακομα βιερινια για αριστερα.αν του χρονου ξυπνησει κ ο κουτσια κ κανει καμια τρελη χρονια τοτε μαλλον θα πεταχτουμε πολλες φορες για να φωναξουμε γκοοοοοοοοοολ.
τελος,οσον αφορα το 10αρι που πολλοι θελουν δεν ξερω αν μπορεσουμε να βρουμε κατι καλυτερο απο τον ιβιτς με τα λεφτα που διαθετουμε.μην ξεχναμε οτι φετος ηταν αυτος που συνεχεια μας ξελασπωνε.αν ηταν σε μικροτερη ηλικια οι προτασεις που θα ερχονταν για αυτον τον παικταρα θα ηταν δεκαδες.

δεξι μπακ χρειαζομαστε.ο μανιατης καλως να ερθει ειναι μεγαλη παικτουρα,τον ειδα σε αρκετα ματς κ μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
σεντερ μπακ εχω την εντυπωση οτι μαλλον θα παρουμε,αλλα εγω προβληματιζομαι στο αριστερο ακρο.μονο με τον λινο δεν βγαινει η χρονια κ αν ο δευτερος ειναι ο σαβινι την πατησαμε.πολυ αμπαλος βρε αδερφε.χωρις να ξερω κατι κ με τις δηλωσεις που ειχε κανει ο σαβινι,κατα τον φεβρουαριο-μαρτιο αν θυμαμαι καλα,μαλλον μας αποχεριτα.μακαρι λεω εγω.σε αυτη την περιπτωση θελεις εναν.μακαρι να ειναι ενας νεαρος,ελπιδοφορος κ με καλα στοιχεια κ στα επομενα δυο χρονια,οπου βασικος θα ειναι ο λινο,να δουλευτει σωστα κ να ειναι το νεο δεξι μακ για μια δεκαετια.
στο κεντρο πιστευω ειμαστε κομπλε.
παμε στην επιθεση οπου θες εναν ακομα βιερινια για αριστερα.αν του χρονου ξυπνησει κ ο κουτσια κ κανει καμια τρελη χρονια τοτε μαλλον θα πεταχτουμε πολλες φορες για να φωναξουμε γκοοοοοοοοοολ.
τελος,οσον αφορα το 10αρι που πολλοι θελουν δεν ξερω αν μπορεσουμε να βρουμε κατι καλυτερο απο τον ιβιτς με τα λεφτα που διαθετουμε.μην ξεχναμε οτι φετος ηταν αυτος που συνεχεια μας ξελασπωνε.αν ηταν σε μικροτερη ηλικια οι προτασεις που θα ερχονταν για αυτον τον παικταρα θα ηταν δεκαδες.
"Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για Γιέστε"
Για τον παίκτη που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού εδώ και τρία χρόνια, τον Φρανσίσκο Γιέστε, φαίνεται πως ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, αν πιστέψουμε όσα δήλωσε ο ατζέντης του ίδιου του ποδοσφαιριστή, Χοκίν Μπαρσένα, στην έγκριτη καταλανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo".
Το συμβόλαιο του αριστερού μεσοεπιθετικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο λήγει σε λίγες μέρες και όπως είναι φυσικό ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σε περίπτωση που οι Βάσκοι δεν θελήσουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.
Χαρακτηριστικά, όσα ανέφερε ο ατζέντης του Γιέστε είναι τα εξής:
"Το θέμα μας τώρα είναι να δούμε που θα αγωνίζεται ο παίκτης τη νέα σεζόν. Δεν έχουμε ανοίξει ακόμη όλους τους διαύλους επικοινωνίας, καθώς περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Μπιλμπάο. Η πρώτη ομάδα που μας κάλεσε ήταν η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα".
Ο 31χρονος παίκτης βρίσκεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο από το 1991 και ξεκίνησε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από το 1999. Μετράει 302 συμμετοχές και 50 γκολ με τη φανέλα των Βάσκων.
Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντως, να τονίσουμε ότι υπάρχει διάψευση περί ενδιαφέροντος των "ασπρόμαυρων" για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes ... 86050.html
ΜΠΑΜΠ ΜΠΟΥΜ πάταγος λαίμαι.. 

ΥΓ Με το κασέ που έχει αυτός οι πιθανότητες απόκτησης του τείνουν στον μηδέν..

Για τον παίκτη που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού εδώ και τρία χρόνια, τον Φρανσίσκο Γιέστε, φαίνεται πως ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, αν πιστέψουμε όσα δήλωσε ο ατζέντης του ίδιου του ποδοσφαιριστή, Χοκίν Μπαρσένα, στην έγκριτη καταλανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo".
Το συμβόλαιο του αριστερού μεσοεπιθετικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο λήγει σε λίγες μέρες και όπως είναι φυσικό ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σε περίπτωση που οι Βάσκοι δεν θελήσουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.
Χαρακτηριστικά, όσα ανέφερε ο ατζέντης του Γιέστε είναι τα εξής:
"Το θέμα μας τώρα είναι να δούμε που θα αγωνίζεται ο παίκτης τη νέα σεζόν. Δεν έχουμε ανοίξει ακόμη όλους τους διαύλους επικοινωνίας, καθώς περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Μπιλμπάο. Η πρώτη ομάδα που μας κάλεσε ήταν η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα".
Ο 31χρονος παίκτης βρίσκεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο από το 1991 και ξεκίνησε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από το 1999. Μετράει 302 συμμετοχές και 50 γκολ με τη φανέλα των Βάσκων.
Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντως, να τονίσουμε ότι υπάρχει διάψευση περί ενδιαφέροντος των "ασπρόμαυρων" για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes ... 86050.html
ΜΠΑΜΠ ΜΠΟΥΜ πάταγος λαίμαι..

ΥΓ Με το κασέ που έχει αυτός οι πιθανότητες απόκτησης του τείνουν στον μηδέν..

- paok kerkyra
Υπέγραψε στην Ραπίντ ο Μάρκος Αντόνιο
12 Jun 2010 15:33, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Τελικά ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αμυντικός δεν μπορούσε να περιμένει τον ΠΑΟΚ. Πριν λίγη ώρα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ραπίντ Βουκουρεστίου.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

12 Jun 2010 15:33, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Τελικά ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αμυντικός δεν μπορούσε να περιμένει τον ΠΑΟΚ. Πριν λίγη ώρα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ραπίντ Βουκουρεστίου.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καλά να πάθουμε λέω εγώ...Χωρίς χρήμα αυτά γίνονται...

εμενα δε με πειραξε να πω την αληθεια.......καλος ο μαρκος βεβαια και καλη συνεχεια στην καριερα ου

Ρε παιδιά έναν κοντό που από την ώρα που μπήκε αλλαγή άλλαξε το στυλ της Ελλάδας και επιτέλους παίζει μπάλα, πως τον λένε;; Τον θέλω σαν τρελός!!!! Μακάρι να έρθει στον ΠΑΟΚ... 

- paok kerkyra

Eγω θέλω εκείνον τον ψηλό που έχει τρομερή ντρίμπλα και κράτημα της μπάλας πως τον λένε?
 Eγω θέλω εκείνον τον ψηλό που έχει τρομερή ντρίμπλα και κράτημα της μπάλας πως τον λένε?Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
ο οποιος κοντοπουτανος καλα θα κανει να σταματησει να τρεχει γιατι εχουμε και προκριματικα τσουλου μην κουραζεται ενω οι αλλοι πορπατουν....