Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
μη σου και ban ston kokout για τα κακα μαντατα.....εμεις στο χωριο μας τους αγγελιοφορους κακων μαντατων τους τρωμε τη καρδια οταν ειναι ζωντανοι

Αποκλείεται αν έρθει αυτόςdiniko80 έγραψε:SALPI? ΓΙΔΗς
DJ_TIMO mila re
Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον βάζελο(εκτός και αν πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και έρθει σε εμάς)
Να είσαι σε stand-by gashgash04 έγραψε:Να κλειδώσω το τόπικ του Τράνσφερμάνιακ?
Όποτε ξεκινάμε συζήτηση για Σάλπι στο τέλος κάνουμε ταναπού το τόπικ όπου γίνεται αυτή η συζήτηση
- khaledfreepaok
χαχαχαχ....μπαινεις στο σωστο το δρομοkokout έγραψε:Κοντοπούτανε ΜΑΚΡΙΑ απο την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!
Οχι ρε δεν ερχεται αυτος με τιποτα...
Καλος παιχτης,αλλα...μερικα πραγματα δεν χωνευονται ουτε σβηνονται

Καλος παιχτης,αλλα...μερικα πραγματα δεν χωνευονται ουτε σβηνονται

ααμα ερθει και καρφωση γκολ πρωτη αγωνηστικη να δω ρε ντερβισια τι θα λετε ... "παιχταρας ο σαλπι ...συγχωρεμενος αφου ζητησε και δημοσια συγγνωμη..."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saty την Τρί 09 Ιουν 2009, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kokout έγραψε:Tranfer θα σε μιμηθώ για λίγο και θα πω...
Οπως φαίνεται θα γίνει μόδα το γκαζόν μέσα από τη φανέλα την επομενη σεζον.....
kokout έγραψε:Και επανέρχομαι λέγοντας πως δεν έχει να κάνει με τρίχες,αφάνες(δυστηχώς) κτλ..
Ειναι συνήθεια κάποιου παλιού γνώριμου που είναι πολύ κοντά..
Εντάξει παίδες περισσότερη βοήθεια δεν θα μπορούσα να δώσω.
ε δωσε λεμε,χαχαχαχα
Λεμε οτι ειναι καλος,βεβαια αμα τον δεχτει ο Ζαγορ και ο Σαντος εμενα μου περισσευει...
Αλλα δεν τον θελω...

Αλλα δεν τον θελω...

Βασικα σας εβαλα στο σωστο δρομο...!!Δεν παιζει με την καμια να ερθει ο βλακας στον ΠΑΟΚ μας!
Αλλο ΠΑΙΚΤΑΚΙ απο ελληνικη ομαδα!ειχαμε ενδιαφερθει και περσυ δεν εκατσε.Μου ειπε ο ιδιος(ειναι γνωστος μου)οτι εχει συμφωνησει
Αλλο ΠΑΙΚΤΑΚΙ απο ελληνικη ομαδα!ειχαμε ενδιαφερθει και περσυ δεν εκατσε.Μου ειπε ο ιδιος(ειναι γνωστος μου)οτι εχει συμφωνησει