Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
nkoss

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από nkoss »

JohnDag έγραψε:Άντε πάλι τα ίδια από τους ίδιους.

Πάμε μια λοιπόν ξανά.

Σήμερα έχουμε 28/8 και η ομάδα έχει πουλήσει το ν.1 και το ν.3 στόπερ της.

Δεν έχει αντικαταστήσει το ν.1 περσινό χάφ της.

Σε 5 μέρες ουσιαστικά τελειώνουν οι μεταγραφές.

Το να περιμένει κάποιος ότι δεν θα υπάρχει ανησυχία αλλά και γκρίνια εδώ που φτάσαμε είναι το τελείως ουτοπικό.

Και αυτό το λέει κάποιος που δεν ανήκει στους γκρινιάρηδες.

Και πιστέψτε με, το να κυνηγάτε 2-3 συγκεκριμένοι από πίσω τους 2-3 που γκρινιάζουν και να τους την λέτε συνέχεια είναι εξίσου κουραστικό με την γκρίνια.
Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν έχουμε καβατζώσει 1-2 στόχους και περιμένουμε για κάτι καλύτερο?
Ο Ραγκάτσης?
Πέρσι έτσι δεν έγινε?
Οι άλλες ομάδες το ίδιο δεν κάνουν?
Ας περιμένουμε να τελειώσουν οι μεταγραφές και ας γκρινιάξουμε μετά. Ανησυχία έχουμε όλοι και η γκρίνια είναι θεμιτή ως ένα βαθμό. Οι υπερβολές κάνουν κακό.
Εδώ και 1-2 χρόνια νομίζω, τον χειρισμό των μεταγραφών δεν τον κάνει ο τεχνικός διευθυντής αλλά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μέσω των υιών του. Μη χρεώνουμε τις μεγάλες αστοχίες των περασμένων ετών στην τωρινή ομάδα. Πέρσι μια χαρά τα πήγαν.
Υ.γ. Χωρίς να αφορά εσένα αυτό, βλέπω ότι κάποιοι γκρινιάζουν έντονα, αφορίζουν, ειρωνεύονται, προσβάλλουν την ΠΑΕ και όταν ένας τους λέει να ηρεμήσουν η απάντηση είναι "Ε, να μην ανησυχούμε? Από αγάπη το κάνουμε" Καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό, έτσι?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Tolaros έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Τελικά το σενάριο Κολει και Μπακαγιόκο 1+1 όσο τρομακτικό και να φαντάζει είναι κοντά.
Τουλάχιστον ας συμπληρωθεί με κανέναν ελεύθερο .. πχ Αφενγκρουμπερ και Μισού.
Σιγά ρε Μπαρτσελόνα που είναι και τρομακτικό να έρθουν αυτοί οι 2, λες και είπαμε θα έρθει ο Μουμίν και ο Βιβιάν.
Μακάρι να βρούμε ακόμα καλύτερους αλλά εδώ το άλλο άκρο, τους έχουμε βγάλει σαπάκια
Την επόμενη φορά που θα κάνεις παράθεση καλό είναι τα γραφόμενά σου να βγάζουν καλύτερο ύφος. Το σαπάκια είναι δική σου έκφραση. Αν θεωρείς ότι ο αντικαταστάτης του Μέιτε και του Κουλιεράκη πρέπει να είναι στοιχήματα τότε βγες και πες το σαν άποψή σου. Επίσης το να ανησυχώ για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες προφανώς και πηγάζει από κάπου.. Και αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι Μπαρτσελόνα δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες από αυτούς τους δύο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έψαξα λίγο στα γρήγορα τον Γερμανό που υποτίθεται πως προτάθηκε.

Από όλους τους υποψήφιους, προφανώς εκτός του Μποβε, μου κάνει ότι πιο κοντινό στον Μεϊτέ θα μπορούσαμε να βρούμε.

Ο βασικός του ρόλος είναι ακριβώς αυτός του Μεϊτέ. Deep-lying Playmaker. Ο τύπος είναι φουλ aggresive, θα δώσει τρεξίματα και εντάσεις που δεν έχουμε, καλές επιστροφές στο αμυντικό τρανζίσιον, έχει αξιοπρεπέστατο έλεγχο μπάλας και παραστάσεις από δύσκολα πρωταθλήματα.

Δεν έχει τον όγκο του Μεϊτέ, είναι κοντά στο 1.80 και τεχνικά δεν νομίζω να είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν είναι και Σιώπης να μην μπορεί να πασάρει στο μισό μέτρο. Έχει πάσα, ξέρει να χτίζει παιχνίδι.

Μεγάλο συν στα μάτια μου η ηλικία του. Στα 26 του ότι και να γίνει δεν θα έρθει για διακοπές. Επίσης είναι φουλ ενεργός σχεδόν κάθε χρονιά.

Δεν ξέρω αν προτάθηκε ή αν τον βρήκαν, πάντως φαίνεται ψαγμένη περίπτωση.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παίδες δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει χειρότερος του Μειτε. Ειναι προσωπική διαχείριση του Ιβάν κ δεν θελει να ειπωθεί οτι εξ αιτίας του αποδυναμώθηκε το κέντρο μας. Εννοώ ότι ακόμη κ αν στράβωσε ο Ιβαν με τα τερτίπια του (ή τοων εκπροσώπων του) Μειτέ (αν κ το ειχε πει απο την αρχη ο Γκαγκατσης ότι προτιμαει Αραβία), θα φερει καλύτερον.
Το εχει δει σαν παρτίδα σκάκι.
Θυμηθειτε περυσι τι εγινε με Ντεσπόντοφ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

makispaspartou έγραψε:
Tolaros έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Τελικά το σενάριο Κολει και Μπακαγιόκο 1+1 όσο τρομακτικό και να φαντάζει είναι κοντά.
Τουλάχιστον ας συμπληρωθεί με κανέναν ελεύθερο .. πχ Αφενγκρουμπερ και Μισού.
Σιγά ρε Μπαρτσελόνα που είναι και τρομακτικό να έρθουν αυτοί οι 2, λες και είπαμε θα έρθει ο Μουμίν και ο Βιβιάν.
Μακάρι να βρούμε ακόμα καλύτερους αλλά εδώ το άλλο άκρο, τους έχουμε βγάλει σαπάκια
Την επόμενη φορά που θα κάνεις παράθεση καλό είναι τα γραφόμενά σου να βγάζουν καλύτερο ύφος. Το σαπάκια είναι δική σου έκφραση. Αν θεωρείς ότι ο αντικαταστάτης του Μέιτε και του Κουλιεράκη πρέπει να είναι στοιχήματα τότε βγες και πες το σαν άποψή σου. Επίσης το να ανησυχώ για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες προφανώς και πηγάζει από κάπου.. Και αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι Μπαρτσελόνα δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες από αυτούς τους δύο.
Όταν λες τρομακτικό σενάριο, ναι, εννοείς ότι είναι σαπάκι. Τρομακτικό είναι να έρθει ο Σιώπης.
Ο μεϊτέ δηλαδή πέρσι τέτοια εποχή δεν ήταν στοίχημα?
Καλά καλύτερους παίκτες ψάχνουν όλοι από τη Ρεάλ μέχρι τον άρη, το τι μπορεί να φέρει ο καθένας είναι σχετικό
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Δυστυχώς πολλοι συνοπαδοί χάνουν το μέτρο στη κρίση τους και αδικούν την οικογένεια Σαββίδη εστιάζοντας μόνο σε 1-2 προβλήματα της διοικητικής λειτουργίας και όχι σε 100 σωστά και καλά.

Παράδειγμα προπονητή. Ο Λουτσέσκου είναι σπουδαίος προπονητής, ο κορυφαίος στην ιστορία μας, αλλά δεν είναι ο μόνος που λειτουργεί σωστά σε ένα μπουρδελο όπως αφήνετε να εννοηθεί. Ούτε καν...
Είναι άδικο ως απαράδεκτο να του πιστωνονται όλες οι επιτυχίες και για ό, τι κακό να φταίει η διοίκηση, που φροντίζει να λειτουργούν όλα τέλεια, να έχουν όλοι ό, τι χρειάζεται για να πετύχουν, σταφ και παιχταράδες και εγκαταστάσεις και να παλεύει και με το σύστημα. .

Ποιος έφερε τους παίχτες που πήραν το πρωτάθλημα; Τάισον, Μπάμπα,, Μεϊτέ, Σαμάτα, Ντεσπότοφ, Οζντόεφ, Αντόνιο, Οττο έφερε το σκαουτινγκ τιμ, υπό τον Γιώργο
Τους Εκόνγκ, Σάστρε, Ράφα, Κοτάρσκι, Μπράντον, Νάσμπεργκ ο Μπότο, τον Κεντζιόρα ο Ραζβάν.
Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Τσιγγάρα, Τζίμα, Μιχαηλίδη έβγαλαν οι κορυφαίες ακαδημίες αυτής της διοίκησης.
Τους άλλους πρωταθλητές τους βρήκε εδώ πριν 3 χρόνια. Βιερίνια, Ζ. Ζίφκοβιτς, Α. Ζίφκοβιτς, Σβαμπ, Μουργκ

Χρειάζεται άραγε να μετρήσουμε εκτός Κοτάρσκι ποιοι σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος στο πιο μάγκικο πρωτάθλημα; Μήπως τελικά δεν κάνουν τόσα λάθη;

Ο φετινός μεταγραφικό σχεδιασμός της ομάδας είναι επίσης καλός. Δείχνει τεράστια εξέλιξη μέσα σε μια διετία μόνο από τη λαίλαπα Μπότο.
Οι δύο φορ είναι ένας κι ένας. Οι καλύτεροι στην Ελλάδα.
Οι δύο πιτσιρικάδες, Σορετίρε και Γκομεζ, φοβερές περιπτώσεις που δύσκολα Ελληνική ομάδα μπορεί. Κι όμως ήρθαν.

Μόνο ένα λάθος έχει γίνει από τη διοίκηση στα μεταγραφικά φέτος. Το ότι δεν είχα έτοιμο αντικατάσταση του Κούλιε ή για να είμαστε πιο σωστοί είχαν και μάλιστα υπερπαιχτη, τον Σλοβένο Ντρουκισιτς. Δεν ξέρω γιατί τον χάσαμε. Λάθος, πάμε παρακάτω.

Στη θέση του Μεϊτε μόνο ένας εμπαθής δεν μπορεί να δεχτεί το ότι φταίνε και οι δύο πλευρές εξίσου. Σεβαστο αυτό που ζητά ο Λουτσέσκου και προσωπικά συμφωνώ, αλλά σεβαστή και η στάση του Ιβάν πως δεν θέλει παίχτες που δεν καίγονται ή που μια έτσι μια γιουβέτσι.

Γι αυτό και αν.ισχυουν όσα λέγονται για τον Μπακαγιόκο και το ότι αυτή η παιχτούρα (έστω πρώην) παρακαλά να έρθει στον ΠΑΟΚ, εγώ τον θέλω σαν τρελός. Θέλω παίχτες να παρακαλάνε να έρθουν. Να γουστάρουν εδώ, όπως ο Σορετίρε και ο Γκομεζ. Όπως ο Τισουνταλι. Όπως ο Τσάλοφ που τα έβαλε με όλη τη χώρα του.

Δηλώνω εφεξής Μπακαγιοκικος και θα δω και Μπεσικτας στο τελευταίο ματς εκει του νέου μας αμυντικού, όπως φαίνεται. Και θα είμαι μια χαρά. Αν κάτσε Ι και κάτι άλλο σούπερ.
Αλλιώς εγώ ψοφάω να δω τον Κωττά και τον Σνάουτσνερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τετ 28 Αύγ 2024, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Φερτε ρε μλκς τον Μειτε να τελειωνουμε, να ξαναδει χαμογελο το χειλακι μας. Που θα ξαναβρουμε παιχτη να μοιαζει σαν πατερας που παιζει με τα παιδια του στον κήπο; Λειπεις Βουνο. :cry:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε:Έψαξα λίγο στα γρήγορα τον Γερμανό που υποτίθεται πως προτάθηκε.

Από όλους τους υποψήφιους, προφανώς εκτός του Μποβε, μου κάνει ότι πιο κοντινό στον Μεϊτέ θα μπορούσαμε να βρούμε.

Ο βασικός του ρόλος είναι ακριβώς αυτός του Μεϊτέ. Deep-lying Playmaker. Ο τύπος είναι φουλ aggresive, θα δώσει τρεξίματα και εντάσεις που δεν έχουμε, καλές επιστροφές στο αμυντικό τρανζίσιον, έχει αξιοπρεπέστατο έλεγχο μπάλας και παραστάσεις από δύσκολα πρωταθλήματα.

Δεν έχει τον όγκο του Μεϊτέ, είναι κοντά στο 1.80 και τεχνικά δεν νομίζω να είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν είναι και Σιώπης να μην μπορεί να πασάρει στο μισό μέτρο. Έχει πάσα, ξέρει να χτίζει παιχνίδι.

Μεγάλο συν στα μάτια μου η ηλικία του. Στα 26 του ότι και να γίνει δεν θα έρθει για διακοπές. Επίσης είναι φουλ ενεργός σχεδόν κάθε χρονιά.

Φαίνεται να υστερεί στις μακρινές μεταβιβάσεις και στον αέρα σε σχέση με τον Μειτε, τουλάχιστον στα νούμερα. Στα υπόλοιπα όντως αρκετές ομοιότητες .
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Blackgr4 έγραψε:Έψαξα λίγο στα γρήγορα τον Γερμανό που υποτίθεται πως προτάθηκε.

Συμφωνω εν μερει.
Καλη περιπτωση φαινεται αλλα προσωπικα τον βλεπω μονο σε περιπτωση που θα κινηθουμε για 2 χαφ.
Δε γινεται να καλυψεις το κενο παιχτη 1,90 με παιχτη 1,78.
Οκ μπορει να ερθει η ομαδα να προσαρμοστει να παιζει διαφορετικα, μπορει να ειναι καλυτερα,αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπαινει στα παπουτσια του Μειτε.

Η ομαδα σε οσα ματς επαιξε ειχε μεγαλο θεμα στις στημενες φασεις.
Θεωρω ο κυριος λογος ηταν η απουσια του Μειτε που σε φαση αμυνας στα στημενα απομακρυνε την μπαλα στον αερα και κερδιζε μετρα στα μαρκαρισματα με το κορμι του.
Ενδεχομενως τα προβληματα που εχουμε στον αερα να πολλαπλασιαστουν με την πωληση Κουλιερακη.Αν ο Κολει ειναι τοσο καλος στο αερα θα φανει.

Τα τελευταια 2 χρονια ο Γερμανος ειχε τραυματισμους.Περυσι οχι κατι σοβαρο αλλα προπερσι εχασε σχεδον ολη τη σεζον.Γιάυτο εχει ισως και τετοια κοιλια η χρηματιστηριακη του αξια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Τετ 28 Αύγ 2024, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ξέρω γιατί αναφέρεται ο Μπακαγιόκο ως πιθανότητα. Το γράφω ξανά οτι δεν είναι DLPM. Άλλον παίκτη ψάχνει ο ΠΑΟΚ γι´αυτή την δουλειά. Γι άλλον παίκτη παλεύουμε αυτή την στιγμή.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

George Best έγραψε:Δε καταλαβαίνετε ούτε τα βασικά μερικοί.

Το ότι ο ΠΑΟΚ πήγε στα προκριματικά με χαφ Οζντοεφ-Σβαμπ είναι αποτυχία της διοίκησης ή οποίου χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα αν θέλετε να το πούμε έτσι.

Το ότι ο ΠΑΟΚ 28 Αυγούστου βιάζεται να κλείσει 2 στόπερ και 2 χαφ είναι ΑΠΟΤΥΧΊΑ του μεταγραφικό σχέδιασμου.

Το καταλαβαίνετε?
N
Σε καμία ομάδα δεν συμβαίνουν αυτά.

Αν δεν υπάρχει πλάνο και σοβαρότητα, δε θα κάνεις ποτέ το παραπάνω βήμα.

Άγαλμα να κάνουμε στον Ιβάν. Ευεργετης. Έχει δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ. Όσο κανένας άλλος.

Αλλά δε γίνεται μετά από όσα συμβαίνουν να κατηγορούμε τον Ραζβαν.

Δεν έχει στηριχτεί ο Λουτσεσκου.
Ζήτησε να μείνει ο κορμός και η διοίκηση δεν κράτησε τον πιο κομβικό του παίχτη στον αξονα.

Ακόμα και πέρυσι τα Χριστούγεννα ζήτησε 3 μεταγραφές και φυσικά φορ και του έφεραν μόνο τον ανέτοιμος Οττο που τον κρέμασε σε 4-5 παιχνίδια.

Καταφέρνει και σου παίρνει το πιο δύσκολο και κοχονατο πρωτάθλημα και εσύ τι κάνεις?

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ χωρίς Μειτε, δεν υπήρχε. Τι περιμένατε και εσείς να συμβεί?

Θα έπαιρνε ντέρμπι η ομάδα με βασικα χαφ Οζντοεφ Σβαμπ?

Και 4 ημέρες πριν την Μάλμε δίνουμε 6 μύρια για Τσάλοφ (σιγά μην ήταν επιλογή προπονητή) και Τισουνταλι.

Έγινε τραγική διαχείριση. Η ομάδα έχασε ιστορική ευκαιρία. Δεν έχει μάθει από τα λάθη της και κάθε καλοκαιρι κάνει τα ίδια.

Αν η ομάδα αργήσει να στρώσει και στα ντέρμπι που έρχονται δεν παρουσιαστεί καλή, θα σας φταίει ο Λουτσεσκου πάλι.

Πού δεν κατάφερε να κάνει τον Μιχαηλίδη και τον Νασμπεργκ, Μαλντινι-Νεστα και τον Οζντοεφ, Μοντριτς.

Οποίος και να έρθει τώρα θα χρειαστεί καιρό να δέσει με τους υπόλοιπους και να μπει στη φιλοσοφία του Λουτσεσκου.
Πιο απλά δεν γίνεται + 41926
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ναι σε καμια ομαδα δεν συμβαινει αυτο. Παραδειγματος χαριν η χαρτινη που εχει εναν επιθετικο κι αυτον σακατη κι αποκλειστηκε απο τη Νοα. Ή ο βαζελος που μπαζει απο παντού σε επιπεδο κενων και κοντευει να μεινει εκτος Ευρώπης. Μονο στον ΠΑΟΚ παιδια.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

O Γερμανός όντως φαίνεται καλή περίπτωση και χωρίς να τον ξέρω τον προτιμώ από Μπακαγιόκο.

Γερμανός σε παραγωγική ηλικία και με αρκετές συμμετοχές σε τοπ πρωτάθλημα, για μένα προσωπικά είναι μικρότερο στοίχημα από τον ... Μπακαγιόκο που πραγματικά κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει ούτε σε τι κατάσταση βρίσκεται, ούτε αν έχει σκοπό να παίξει.

Χώρια που σε επίπεδο χαρακτηριστικών έχει να μας δώσει πράγματα που λείπουν (τρεξίματα, εντάσεις), ακόμα και αν δεν είναι σε τοπ επίπεδο.

Καλύτερα ένας παίκτης του 6.5 πχ στη Μπουντεσλίγκα που Ελλάδα μπορεί να είναι 7.5 και ενίοτε 8, παρά ένα στοίχημα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Magpies4 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αναφέρεται ο Μπακαγιόκο ως πιθανότητα. Το γράφω ξανά οτι δεν είναι DLPM. Άλλον παίκτη ψάχνει ο ΠΑΟΚ γι´αυτή την δουλειά. Γι άλλον παίκτη παλεύουμε αυτή την στιγμή.
Αυτή είναι μια ακόμα παράμετρος που κάνει τον Μπακαγιόκο κακή επιλογή.

Όχι κακή γενικά, κακή γι’ αυτό που θελουμε.

Ο Μπακαγιόκο είναι ball winning midfielder.

Οι αριθμοί του σε tackles και interceptions είναι ακόμα ικανοποιητικοί. Μέχρι εκεί όμως. Πίεση, κόψιμο σίγουρη πασα στα 5 μέτρα. Είναι πολύ κακός στο να συνδέει το κέντρο με την επίθεση, πέρσι δε χτύπησε ιστορικό χαμηλό στην καριέρα του στις πάσες. Όχι στην ακρίβεια αλλά στις πόσες βγάζει ανά παιχνίδι.

Ο Meite είναι deep lying playmaker.

Άλλο στυλ παιχνιδιού, αλλά πράγματα προσφέρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι αγωνίζονται στον ίδιο χώρο του γηπέδου. Μέχρι εκεί.

Να είχαμε ήδη Μειτε και να θέλαμε να πάρουμε έναν destroyer όπως είναι ο Μπακαγιόκο για τα ντέρμπι πχ ή για τα δύσκολα της Ευρώπης θα το καταλάβαινα.

Να φέρουμε τον Μπακαγιόκο ως αντικαταστάτη του Μειτε δεν γίνεται, δεν μπορεί να το παίξει αυτό τον ρόλο. Ποτέ δεν τον έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

John σκέψου όμως τον destroyer που λες καμαρα με 2 χαφ μπροστά του ντελια σορετιρε και μποστα Τάισον Ζιβκοβιτς Τσαλοφ και τον Μπακαγιόκο για τα ρεπό . Αμέσως αμέσως ο Μπακαγιόκο γίνεται μεταγραφαρα …..
Ειδικότερα στα ντέρμπι και στο Γιουρόπα που θα μπορεί να παίξει με Μπακαγιόκο στο 6 και καμαρα στο 8 . Άστο σου λέω γιναμε :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”