Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Μήπως υπάρχουν σκέψεις για ξένο διαγώνιο;
Όπως και να έχει πολύ σημαντικό νέο η παραμονή του!
Η αλήθεια ότι βρέθηκε πάρα πολύ κοντά μιας και ο ίδιος έδειχνε να θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα.theo86 έγραψε:Παραμένει ο κοκκινακης που βιάστηκαν όλοι να τον κοκκινίσουν….
Σκέψεις για να χρησιμοποιηθεί ως ακραίος του χρόνου.
Θα πω όμως ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση του ότι προτάθηκε να αλλάξει θέση. Αυτό δίνει και νέο κίνητρο στον ίδιο τον παίκτη, αλλά και αποσκοπείς στο να έχεις μια καλύτερη πίσω ζώνη μαζί με τον Μιχελάκη ποντάροντας στο ότι δε θα έχει την ίδια μέτρια χρονιά.
Όσες φορές έχει παίξει σαν ακραίος, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε σερβίς, επίθεση και υποδοχή. Δε θα είναι ξένο σώμα.
Εγώ πάλι σκεφτόμουν την περίπτωση του πασαδόρου. Κακά τα ψέματα ο Μούχλιας είναι ένα πρότζεκτ και ίσως να σκέφτηκαν ότι εάν πλαισιώσουν τον Δημήτρη με έναν καλύτερο ξενο πασαδόρο, έναν καλό ξένο ακραίο, δύο καλούς κεντρικούς, σε συνδυασμό με την καλή πίσω ζώνη, να δούμε ακόμα καλύτερο τον Δημήτρη.Mitsospaoki4 έγραψε:Μήπως υπάρχουν σκέψεις για ξένο διαγώνιο;
Για να δούμε.
Είναι ίσως η μεγαλύτερη ανατροπή που έγινε ποτέ σε παραμονή παίκτη.
Μπράβο για τη σκέψη να μετατεθεί σαν ακραίος.
- PAOKevolution
Πιστεύεις ότι στα 32 του πλέον μπορεί να είναι ο βασικός ακραίος;PaokCuba4 έγραψε:Η αλήθεια ότι βρέθηκε πάρα πολύ κοντά μιας και ο ίδιος έδειχνε να θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα.theo86 έγραψε:Παραμένει ο κοκκινακης που βιάστηκαν όλοι να τον κοκκινίσουν….
Σκέψεις για να χρησιμοποιηθεί ως ακραίος του χρόνου.
Θα πω όμως ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση του ότι προτάθηκε να αλλάξει θέση. Αυτό δίνει και νέο κίνητρο στον ίδιο τον παίκτη, αλλά και αποσκοπείς στο να έχεις μια καλύτερη πίσω ζώνη μαζί με τον Μιχελάκη ποντάροντας στο ότι δε θα έχει την ίδια μέτρια χρονιά.
Όσες φορές έχει παίξει σαν ακραίος, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε σερβίς, επίθεση και υποδοχή. Δε θα είναι ξένο σώμα.
Το ρωτάω γιατί θυμάμαι την εποχή που ήταν στο γάβρο ακραίος που δεν έβγαζε και μάτια.
- Willie the Pimp
Ελπίζω να είναι απλά μια σκέψη η μετατόπιση του παίκτη και να προσπεράσει. Σημαντικό να μείνει ο Κοκκινάκης αλλά όχι ως ακραίος κατά την ταπεινή μου άποψη.
Πότε έπαιξε σαν ακραίος τελευταία φορά έστω και κατ' ανάγκη φίλε PaokCuba4 (καλώς επέστρεψες στο φόρουμ παρεμπιπτόντως); Επίσης θεωρείς ότι ως βασικός ακραίος θα δώσει κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα; Γιατί δε νομίζω να θελήσει να παραμείνει ως ακραίος και να είναι 3ος.PaokCuba4 έγραψε:Όσες φορές έχει παίξει σαν ακραίος, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε σερβίς, επίθεση και υποδοχή. Δε θα είναι ξένο σώμα.
-
Μεγάλη η χαρά μου που ο κοκκινακης θα παραμείνει στην ομαδαρα μας, αλλά θεωρώ μεγα σφάλμα εάν αυτή η παραμονή ολοκληρωθεί με αλλαγή θέσης
- Μπαρκαρούτσος
Άρα, για να έχει συζητηθεί/αποφασιστεί αλλαγή θέσης, σημαίνει ότι ο κόουτς θα μείνει ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ...για να δούμε!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Scotch4 έγραψε:
Πιστεύεις ότι στα 32 του πλέον μπορεί να είναι ο βασικός ακραίος;
Το ρωτάω γιατί θυμάμαι την εποχή που ήταν στο γάβρο ακραίος που δεν έβγαζε και μάτια.
O Kοκκινάκης εξελίχθηκε πάρα πολύ στην παρουσία του στην Πουατιέ το από το 2017 έως και το 2019. Είχε στην υποδοχή 58% και 66% μέσα στη διετία (σε 481 και 353 προσπάθειες αντίστοιχα), 44% και 45% στην επίθεση (σε 402 και 464 προσπάθειες), στο σερβίς είχε 21 και 34 άσσους (0,22 και 0,42 ανά σετ) και 217 και 254 πόντους (2,26 και 3,14 ανά σετ). Μόνο στο μπλοκ παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα με 21 και 11 πόντους (0,22 και 0,14 ανά σετ).Willie the Pimp έγραψε:Ελπίζω να είναι απλά μια σκέψη η μετατόπιση του παίκτη και να προσπεράσει. Σημαντικό να μείνει ο Κοκκινάκης αλλά όχι ως ακραίος κατά την ταπεινή μου άποψη.
Πότε έπαιξε σαν ακραίος τελευταία φορά έστω και κατ' ανάγκη φίλε PaokCuba4 (καλώς επέστρεψες στο φόρουμ παρεμπιπτόντως); Επίσης θεωρείς ότι ως βασικός ακραίος θα δώσει κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα; Γιατί δε νομίζω να θελήσει να παραμείνει ως ακραίος και να είναι 3ος.
Στον ΠΑΟΚ έπαιξε επίσης για ένα μήνα τη σεζόν 2023-2024 όταν τραυματίστηκε ο Ρουσσό. Παρακάτω θα δείτε και τα στατιστικά από τα παιχνίδια:
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός --> 11 πόντους με 9/27 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 1 άσσο. Σε 18 προσπάθειες για υποδοχή είχε 61% θετική και 44% άριστη
Μίλωνας-ΠΑΟΚ --> 12 πόντους με 11/21 επιθέσεις και 1 άσσο. Σε 10 προσπάθειες για υποδοχή είχε 70% θετική και 30% άριστη
Μλάντοστ-ΠΑΟΚ --> 14 πόντους με 13/27 επιθέσεις και 1 άσσο. Σε 8 προσπάθειες για υποδοχή είχε 75% θετικά και 63% άριστη
ΠΑΟΚ-Πήγασος Πολίχνης --> 16 πόντους με 14/18 επιθέσεις και 2 άσσους. Σε 7 προσπάθειες για υποδοχή έδωσε 2 άσσους, ενώ είχε 57% θετική και 57% άριστη. Είχε βγει και πολυτιμότερος της αγωνιστικής τότε.
Στα 32 του πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Δεν τον πήρανε τα χρόνια. Σαν ακραίος θα βοηθήσει και στο σερβίς όπου το 23-24 πίεσε αρκετά την αντίπαλη υποδοχή, ενώ ήταν αξιοπρεπής στην επίθεση. Παράλληλα κερδίζεις έναν παίκτη στην πίσω ζώνη. Ο καλός Κοκκινάκης στην υποδοχή θα δέσει με τον Μιχελάκη σα λίμπερο, λύνοντας ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουμε εδώ και δύο χρόνια. Ουσιαστικά χτίζεις την υποδοχή και κοιτάς πια έναν ξένο ακραίο πολύ καλό στην επίθεση. Αυτό θα κάνει και την κίνηση να μετρήσει.
Όπως επίσης και ότι με την κίνηση αυτή κερδίζεις και μία θέση ξένου για να τη δώσεις στη θέση του πασαδόρου ή στη διαγώνιο.
Καλώς σε βρήκα ξανά φίλε μου!Willie the Pimp έγραψε: (καλώς επέστρεψες στο φόρουμ παρεμπιπτόντως)
Εύχομαι να είσαι καλά!
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άρα, για να έχει συζητηθεί/αποφασιστεί αλλαγή θέσης, σημαίνει ότι ο κόουτς θα μείνει ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ...για να δούμε!
Μακάρι να το δω, αλλά το κόβω πολύ δύσκολο να παραμένει στο τιμόνι.Mitsospaoki4 έγραψε:Θα ήταν ευχής έργον να μείνει ο Μιλενκοφσκι.
Φαίνεται και ο ίδιος να έχει "κουραστεί" με όλες τις συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει και αυτό φαίνεται και στη δουλειά του.
Από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί να κάνει και μαγικά.
Επίσης και η διοίκηση δε φαίνεται και διατεθειμένη να τον κρατήσει. Εγώ θέλω να δω και τι κινήσεις θα κάνουν για την επόμενη χρονιά.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν βγάζει νόημα αυτό... Τότε ποιος δεσμεύεται στον κάθε Μένιο ότι θα παίζει σε άλλη θέση του χρόνου; Ένας κοιλαράς στα γραφεία; Αν έρθει άλλος προπονητής και δεν τον θέλει για ακραίο;;
Τι να πω... Εκείνοι ξέρουν. Εγώ οπαδός είμαι, αγοράζω το διαρκείας μου κάθε χρόνο ηλεκτρΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και στηρίζω.
Τι να πω... Εκείνοι ξέρουν. Εγώ οπαδός είμαι, αγοράζω το διαρκείας μου κάθε χρόνο ηλεκτρΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και στηρίζω.
Όπως είπε ο μοναδικός, ανεπανάληπτος, διανοούμενος και αυθεντία σε θέματα βόλεϊ και αθλητισμού Δημοκράτης Παπαδόπουλος:
"Εμείς τους παίκτες και ο προπονητής απλά προπονεί. Θα πρέπει να αποδέχεται τις επιλογές μας."
"Εμείς τους παίκτες και ο προπονητής απλά προπονεί. Θα πρέπει να αποδέχεται τις επιλογές μας."
-
Εγώ πάντως που πριν κάτι μήνες είχα δει τον Μένιο ως ακραίο στο ματς με Μίλωνα στο Κροίσος Πέρσης,ήταν ο κορυφαίος μας παίχτης αφού είναι μια θέση που ξέρει καλά κ σε συνδυασμό με την εμπειρία του λίμπερο πλέον είναι πολύ συν.
Και βέβαια πολύ σημαντικό ότι σου απελευθερώνει θέση ξένου εκεί.
Και εντελώς μπακαλιστικα να ρωτήσω.
Τι καλύτερο έχει πχ φέτος ο Κατιτς ως ακραίος ώστε να πιάνει θέση ξενου-σε σύγκριση με το Μένιο?
Καλή τύχη στην ομάδα,ελπίζω να παίξει ο Κόλεφ,στο ματς πρωταθλήματος μπορεί να ήταν καλός ο Τακουριδης,αλλά ο Κόλεφ είναι άλλη κλαση.
Και βέβαια πολύ σημαντικό ότι σου απελευθερώνει θέση ξένου εκεί.
Και εντελώς μπακαλιστικα να ρωτήσω.
Τι καλύτερο έχει πχ φέτος ο Κατιτς ως ακραίος ώστε να πιάνει θέση ξενου-σε σύγκριση με το Μένιο?
Καλή τύχη στην ομάδα,ελπίζω να παίξει ο Κόλεφ,στο ματς πρωταθλήματος μπορεί να ήταν καλός ο Τακουριδης,αλλά ο Κόλεφ είναι άλλη κλαση.