70. Mbwana Ally Samatta
33.Mbwana Ally Samatta
20% Μιετσελ να είχες μέσα σου … φφφφ
Γιατί με σκας ρε Αλί .
Σώμα δύναμη ταχύτητα και στην περιοχή μέσα μπλακ αουτ.
Κάποιες στιγμές δίνει τη αίσθηση ότι δεν ξέρει σε ποια θέση πρέπει να βρίσκεται . Είναι κακός τακτικά .
Τον σώζει ότι παίζει καλά με πλάτη .
Σημειώνουμε ότι τέλη του 24 γίνεται 32.
Γιατί με σκας ρε Αλί .
Σώμα δύναμη ταχύτητα και στην περιοχή μέσα μπλακ αουτ.
Κάποιες στιγμές δίνει τη αίσθηση ότι δεν ξέρει σε ποια θέση πρέπει να βρίσκεται . Είναι κακός τακτικά .
Τον σώζει ότι παίζει καλά με πλάτη .
Σημειώνουμε ότι τέλη του 24 γίνεται 32.
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Τι σχέση έχει ρε εσύ ο τεράστιος Γιασουμης Γιασουμη με τον Σαματα. Ο Γιασεμακης με αυτή την ομαδάρα από πίσω του θα έκανε 15+ γκολ.barlow4 έγραψε:Πολλ
Προτιματε Γιασεμακη η Σαματα?
Καλά μην γράψω καν για τον Κλάους. 25+
Κατάφερε και σπατάλησε την ευκαιρία που δημιούργησε ο Μειτε στο τέλος του Α ημιχρονου. Εκεί φανηκε ότι φορ περιοχής δεν είναι με τίποτα. Δείτε απ την αρχή της φάσης τι κάνει και πως κινείται όταν περνάει ανάμεσα τους ο Μειτε. Για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ πως ούτε ο Μπράντον θα έκανε σωστή κίνηση καθώς ούτε αυτός δείχνει να το έχει μέσα στην περιοχή (αν και από Σαματά ίσως το χει καλύτερα)
33.Mbwana Ally Samatta
Νομίζω υπερβάλετε με Τζιμα. Ο μικρός έχει ποδοσφαιρικό θράσος και τρέλα και σίγουρα έχει πολύ καλύτερη ποδοσφαιρική παιδεία από τον Σαματά γι αυτό και είμαι σίγουρος ότι στην φάση με τον Μειτε θα έκανε τουλάχιστον σωστή κίνηση.
Τελος πάντων από τον Τζιμα κάτι μπορείς να περιμένεις, από τον Σαματα νομίζω είναι ανούσιο να περιμένουμε οτιδήποτε πλέον.
Δεν έχω ξαναδεί εγώ στον ΠΑΟΚ επιθετικό να κινείτε χειρότερα μέσα στην περιοχή. Και ναι έχω δει και Σαλμον και Τόργκελε και πολλούς ακόμα. Αλλά και μόνο που τον συγκρίνουμε μ αυτούς φτάνει.
Τελος πάντων από τον Τζιμα κάτι μπορείς να περιμένεις, από τον Σαματα νομίζω είναι ανούσιο να περιμένουμε οτιδήποτε πλέον.
Δεν έχω ξαναδεί εγώ στον ΠΑΟΚ επιθετικό να κινείτε χειρότερα μέσα στην περιοχή. Και ναι έχω δει και Σαλμον και Τόργκελε και πολλούς ακόμα. Αλλά και μόνο που τον συγκρίνουμε μ αυτούς φτάνει.
-
xrisitsapa
Εκεί τρελάθηκα κι εγώ... καλά ρε φίλε, τους παίρνει ο άλλος παραμαζωμα, κι εσύ αντί να ξεμαρκαριστεις στο πέναλτι, πας και κρύβεσαι πίσω από τον τερματα και τον αμυντικό;
Για όνομα του Θεού
Για όνομα του Θεού
Δε ξέρω αν είναι δυνατόν να πάρει μια ομάδα πρωτάθλημα αν δεν έχει αν όχι το καλύτερο , άντε μέσα στα 2-3 καλύτερα φορ της λίγκας.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει να έχει το 6ο φορ της λιγκας.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει να έχει το 6ο φορ της λιγκας.
Μια άλλη ανάγνωση στη φάση του Μεϊτέ είναι ότι όταν ο τελευταίος περνάει από τα μαρκαρίσματα και μπαίνει μόνος, ο Σαμάτα πετιέται πρώτος μπροστά από τον αντίπαλό του, αλλά ο Μεϊτέ κάνει το κλασικό λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις: πλησιάζει πιο κοντά αντί να δώσει άμεσα πάσα και ακυρώνει το ξεπέταγμα του συμπαίκτη του.
Καλώς 'η κακός ο Τζίμας δεν έξειξε έτοιμος για βασικός Φορ του ΠΑΟΚ σε χρόνια που χτυπάει το πρωτάθλημα και είναι πρώτος 4 αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ. Άλλες χρονιές που είμασταν εκτός στόχων για τον τίτλο ναι, θα είχε νόημα να ψηθεί και να πάρει χρόνο.
Σίγουρα έχει μέλλον, δείχνει ότι έχει το κορμί και τα χαρακτηριστικά για να κάνει καριέρα, αλλά φέτος στα ματς που τον είδα έχει ακόμα πολλά να δουλέψει σε ένταση, φυσική κατάσταση, σωστό πρέσινγκ και ελαστικότητα για να πιάσει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε ομάδα πρωταθλητισμού.
Εννοείτε ότι δεν το συγκρίνω με Σαματά, που σπαταλά την εμπιστοσύνη του προπονητη.
Με αυτά που είδαμε στο τελευταίο 7μηνο από τον Σαματά, είναι να χτυπάμε το κεφάλι μας που δεν πήραμε και Φορ τον Γενάρη για να καθαρίσουμε το πρωτάθλημα χτυπώντας και από αυτήν την θέση της βασικής μας 11αδας.
Σίγουρα έχει μέλλον, δείχνει ότι έχει το κορμί και τα χαρακτηριστικά για να κάνει καριέρα, αλλά φέτος στα ματς που τον είδα έχει ακόμα πολλά να δουλέψει σε ένταση, φυσική κατάσταση, σωστό πρέσινγκ και ελαστικότητα για να πιάσει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε ομάδα πρωταθλητισμού.
Εννοείτε ότι δεν το συγκρίνω με Σαματά, που σπαταλά την εμπιστοσύνη του προπονητη.
Με αυτά που είδαμε στο τελευταίο 7μηνο από τον Σαματά, είναι να χτυπάμε το κεφάλι μας που δεν πήραμε και Φορ τον Γενάρη για να καθαρίσουμε το πρωτάθλημα χτυπώντας και από αυτήν την θέση της βασικής μας 11αδας.
Να κρυβόταν μόνο καλά θα ήταν. Ουσιαστικά με την κίνηση που κάνει πέρα από το ότι δεν μπορεί να πασάρει ο Μειτε βάζει μπροστά του και τρία κορμιά εμπόδιο στο σουτ. Ότι μπορούσε να κάνει λάθος το έκανε. Γι αυτό λέω δεν υπάρχει σωτηρία.xrisitsapa έγραψε:Εκεί τρελάθηκα κι εγώ... καλά ρε φίλε, τους παίρνει ο άλλος παραμαζωμα, κι εσύ αντί να ξεμαρκαριστεις στο πέναλτι, πας και κρύβεσαι πίσω από τον τερματα και τον αμυντικό;
Για όνομα του Θεού
Το ξαναειδα και εκνευριστικα. Αν ειναι δυνατον να κανει κινηση στο 1ο δοκαρι που ειναι ΟΛΟΙ οι παικτες. 1-2 βηματακια στο 2ο δοκαρι και παρε βαλε.
-
τσιριγωτης
Απορώ για τα θετικά που του βρίσκετε.. σώμα έχει; ; που είναι; ;
Ταχύτητα έχει; ;; να γελάσω; ;
Ότι χειρότερο έχω δει κ ακόμα και τώρα πάνε πολλοί βα τον βγάλουν θετικό .. .ζητώ δημόσια συγνώμη απο τον Τσόλακ.. σε παρεξήγησα φίλε συγκρίνοντας σε με τον τανζανο.. Ιεροσυλία το ξέρω ..
Από το καλοκαίρι τα έλεγα..από τις δύο πρώτες εμφανίσεις του. Δεν θέλει πολύ, λίγη μπάλα να ξέρεις καταλαβαίνεις
Ταχύτητα έχει; ;; να γελάσω; ;
Ότι χειρότερο έχω δει κ ακόμα και τώρα πάνε πολλοί βα τον βγάλουν θετικό .. .ζητώ δημόσια συγνώμη απο τον Τσόλακ.. σε παρεξήγησα φίλε συγκρίνοντας σε με τον τανζανο.. Ιεροσυλία το ξέρω ..
Από το καλοκαίρι τα έλεγα..από τις δύο πρώτες εμφανίσεις του. Δεν θέλει πολύ, λίγη μπάλα να ξέρεις καταλαβαίνεις

Μιά χαρά θέση είχε ο Σαμάτα, πάρε βάλε ήταν εάν ο Μειτέ λειτουργούσε ομαδικά εδώ.
Εάν φταίει κάποιος εδώ αυτός είναι ο Μειτέ, μήν ψάχνετε να ξεσκίσετε τον παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 12 Φεβ 2024, 07:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
Συμφωνώ απολύτως.
90% των περιπτώσεων, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ.
Δεν μπορώ να ακούω άλλο για προσαρμογές κτλ κτλ.
Ο Δεσπότης για πόσο καιρό δεν κολλούσε με την ομάδα.
Υπήρξε κανένας εδώ μέσα που να διαφώνησε ότι ο τύπος φαίνεται ότι είναι παιχταρας ;
Τα ίδια ο Μειτε, ο Οζντοεφ κ σια. Άλλο αν κολλήσουν ή όχι.
Τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ φάνηκαν σχεδόν αμέσως. Χθές ο Γιονι.
Υπήρξε κανένας που να είδε έναν αμπαλο;;;
Ε ο Σαματα φάνηκε από την αρχή τί είναι.
Ένας φιλότιμος με αρκετά καλή τεχνική, αρκετά σοφτ που φαίνεται σάν νά μήν κατέχει τα βασικά της θέσης. Θα σου βάλει μερικά γκολ, αλλά σίγουρα δεν θα λύσει το πρόβλημα του επιθετικού γιατί του λείπει το ένστικτο.. Άρα άστοχη επιλογή.
90% των περιπτώσεων, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ.
Δεν μπορώ να ακούω άλλο για προσαρμογές κτλ κτλ.
Ο Δεσπότης για πόσο καιρό δεν κολλούσε με την ομάδα.
Υπήρξε κανένας εδώ μέσα που να διαφώνησε ότι ο τύπος φαίνεται ότι είναι παιχταρας ;
Τα ίδια ο Μειτε, ο Οζντοεφ κ σια. Άλλο αν κολλήσουν ή όχι.
Τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ φάνηκαν σχεδόν αμέσως. Χθές ο Γιονι.
Υπήρξε κανένας που να είδε έναν αμπαλο;;;
Ε ο Σαματα φάνηκε από την αρχή τί είναι.
Ένας φιλότιμος με αρκετά καλή τεχνική, αρκετά σοφτ που φαίνεται σάν νά μήν κατέχει τα βασικά της θέσης. Θα σου βάλει μερικά γκολ, αλλά σίγουρα δεν θα λύσει το πρόβλημα του επιθετικού γιατί του λείπει το ένστικτο.. Άρα άστοχη επιλογή.