Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4a

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Dimg4a »

joshua έγραψε:Ωραια θες να πουμε και για τις δηλωσεις του? Χαλια δηλωσεις ειναι.Για ποιο λογο 6 Ιουλιου να μιλαμε για το αν θα παρουμε τιτλο? Για ποιο λογο να γινεται αναφορα για 100η φορα στο απειρο ροστερ και τις μη μεταγραφες με τοσο εντονο τροπο? Τι ακριβως προσφερει στη ψυχολογια ομαδας και κοσμου?
Θα σου πω εγω τι προσφερει. Αλλοθι στον εαυτο του απο τωρα.
Ναι η διοικηση τα εχει κανει σκατα αλλα ΔΕΝ βγαινεις τωρα να πεις τετοιες βλακειες.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το αλλοθι ειναι πραγματικοτητα και γεγονος οχι ψεμα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Επειδη ολοι μιλανε απεξω απεξω εμενα στο μυαλο το μονο σεναριο που μου βγαζει νοημα, ειναι οτι παλι κατι εχει γινει με τον Γιωργο.

Και για να το κανω λαστιχο, ο Γιωργος ξεκινησε να ασχολειται την χρονια του νταμπλ, ουσιαστικα το καλοκαιρι που ειχαμε τα ομορφα με τον Λουτσεσκου να φευγει τελευταια στιγμη. Παντα μου φαινοταν περιεργο να τα εχει σπασει με τον Ιβαν και να ερχεται καβαλα στο αλογο ξανα.

Τον αφηνουν μονο και ερημο οταν ερχεται, τα κανει σαλατα με τις μεταγραφες και μετα εμφανιζεται ο Μποτο. Ο οποιος μπορει να εφερε οτι εφερε, αλλα τα εφερε στην ωρα του, ασχετα που φαγαμε τα μουτρα μας μετα με την Λεφσκι και δεν ηρθε τιποτα περισσοτερο. Μετα παλι εμφανιστηκε ο Γιωργος που μεχρι τοτε ηταν χαμενος και γραφαμε γυρνα πισω ή εστω τηλεφωνα, πηγε στην ακρη ο Μποτο και εχουμε ξανα τα ομορφα, μεχρι στιγμης τουλαχιστον, φετος το καλοκαιρι. Αν ισχυουν ολα οσα λενε και γραφουν διαφοροι.

Και λεω εγω τωρα. Αν ο Ιβαν ειπε, κουμαντο κανει ο Γιωργος και ο Γιωργος τα εχει κανει πουτανα, ποιος κυρ κυρ να βγει να πει τι. Ποιος Μποτο να βγει να πει τι. Και δεν μπορουν να μιλησουν και αχρηστους τους ανεβαζουμε, αχρηστους τους κατεβαζουμε. Γιατι να ειναι αχρηστοι και να μην τους διωχνει ο Ιβαν, δυσκολα. Θα μου πεις γιατι δεν φευγουν μονοι τους; Δεκτο.

Ο μονος που δεν νιωθει απο τετοια ειναι ο Λουτσεσκου, αλλα και αυτος επειδη σεβεται τον Ιβαν κρατιεται, οσο μπορει να κρατηθει.

Που θελω να καταληξω με αυτο το υποθετικο σεναριο. Οτι ειναι ευκολο να βγαινουμε να λεμε, γιατι δεν μας τα λεει ο ενας, γιατι δεν μας τα λεει ο αλλος, αχρηστος ο ενας, ανικανος ο αλλος, βολεμενος ο προπονητης, αλλα αν δεν ξερουμε 100% την ακριβη εικονα, μπορει να αδικουμε κοσμο και κοσμακη.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Βγαίνεις και τα λες όταν θες να τους αναγκάσεις να σε διώξουν ώστε να πάρεις αποζημίωση.
Αλλιώς, αν έχεις την ελάχιστη αξιοπρέπεια, μαζί με τις δηλώσεις υποβάλλεις και την παραίτησή σου κι εκεί να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος για κάθε, στέλεχος, παράγοντα, ιδιοκτήτη. Όμως καλή η αξιοπρέπεια αλλά η αποζημίωση καλύτερη...
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Το έχει αναφέρει ήδη ένα φίλος πιο μπροστά η σε άλλο τόπικ. Για να παραιτηθεί θα πρέπει να πληρώσει ο ίδιος την ρήτρα. Αλλιώς κάθε φορά ένας προπονητής συμφωνούσε με μια άλλη ομάδα που του δίνει πολλά περισσότερα θα παραιτούνταν και θα υπέγραφε εκεί κάνοντας έτσι την ρήτρα(εφόσον έχει μπει) στο συμβόλαιο με την υπάρχων ομάδα ανούσια.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν έχει αξιοπρέπεια επειδή δεν παραιτείται, δεν είναι άντρας σαν τον Άγγελο επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις μεταγραφές, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Τι διαβάζουμε ρε πούστη μου εδώ μέσα.. παιδία σε λάθος thread είστε, τα παράπονά σας στον Σαββίδη ο υπάλληλος δε φταίει (φτάει μέχρι ένα σημείο).
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Για μπάστα μια στιγμή γιατί όλο το καιρό μας λέγατε ότι ο Λουτσέσκου το χειμώνα υπέβαλλε παραίτηση το χειμώνα γιατί κάποιος από τα επίσημα τον έφτυσε. Τι έγινε ψέματα μας λέγατε ή μήπως τότε θα πλήρωνε άλλος τη ρήτρα....?
Παραιτήθηκε ή όχι το χειμώνα....?
Και ΝΑΙ αν είχε αξιοπρέπεια θα πήγαινε στο αφεντικό να του τα χώσει και να τα βροντηξει, σε μας μέσω δηλώσεων γιατί τα λέει...?
Τι να κάνουμε δλδ. ντα τον Ιβάν ή να τσοντάρουμε ρεφενέ να του φέρουμε αυτούς που θέλει.
Άϊντε πια με τον κάθε "λουτσόπληκτο" εδώ μέσα...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papwolf την Πέμ 06 Ιούλ 2023, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

VfB v2 έγραψε:Το έχει αναφέρει ήδη ένα φίλος πιο μπροστά η σε άλλο τόπικ. Για να παραιτηθεί θα πρέπει να πληρώσει ο ίδιος την ρήτρα. Αλλιώς κάθε φορά ένας προπονητής συμφωνούσε με μια άλλη ομάδα που του δίνει πολλά περισσότερα θα παραιτούνταν και θα υπέγραφε εκεί κάνοντας έτσι την ρήτρα(εφόσον έχει μπει) στο συμβόλαιο με την υπάρχων ομάδα ανούσια.
Το ρεπορτάζ θα φρεσκαριστει σε 21 ημέρες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο λουτσέσκου είναι ένας επαγγελματίας που πρώτο και πάνω απ' όλα σκέφτεται τον εαυτό του.
Σκέφτεται πώς η όλη πιθανή αποτυχία δεν θα στοιχίσει στην εικόνα του και στο προφίλ του.
Τόσο κόπο έκανε μετά από 20 χρόνια προπονητικής να φύγει από το επίπεδο ομάδων όπως η Ξάνθη...δεν θέλει με τίποτα να ξαναγυρίσει εκεί.
Εξάλλου όταν ένας άνθρωπος κάνει την δήλωση ότι αυτός ανέβασε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε και για τον τρόπο σκέψεις του .

Υγ σε άλλες εποχές η απάντηση στην ερώτηση για τιτλους θα ήταν ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για αυτό και ότι βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά...τώρα προέχει η Ευρώπη.
Αλλά ξέρει τι κάνει.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Κοβω τα παπαρια μου οτι αν ελεγε οτι λες στο υ.γ. θα ηταν ο ''μπροστινος'' που καλυπτει την διοικηση και μας κοροιδευει και μπλα μπλα μπλα...
Ειλικρινια δεν θελατε;;;;
Να σας επικοινωνησουν τους στοχους δεν θελατε;;;
Τωρα γιατι σκουζετε παλι;;;

υ.γ.Θυμαμαι ενα περιστατικο με ενα παιδακι που ηταν στον δρομο και ειχε απλωμενο χερι και ελεγε...''Λιγο ψωμακι ρε παιδια ..λιγο ψωμακι...''.Παω του παιρνω ενα κουλουρι...του το δινω...το παιρνει στα χερια του...το κοιταει και το πεταει κατω...και ξαναρχιζει...''Λιγο ψωμακι ρε παιδια...''
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ πάντως, αν για τον οποιονδήποτε λόγο αποδειχθεί πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση για ενίσχυση και η ομάδα έχει αφεθεί στη μοίρα της (λέω ΑΝ αποδειχθεί) θέλω πάρα πολύ να παραιτηθεί ο Λουτσέσκου και εννοείται να γίνει δεκτή η παραίτηση του.
Μόνο τότε θα καταλάβουν όλοι πόσα παραπάνω πράγματα καταφέρνει η ομάδα εξαιτίας ΤΟΥ. Σε σχέση πάντα με αυτά που έπρεπε αντικειμενικά να καταφέρει με τα ρόστερ των τελευταίων ετών.
Να φέρουν τον επόμενο, να απαιτήσουν πρωταθλητισμό με τον Μπράντον και τον Σάστρε, να του πουλήσουν Ντέλια, Ντόουγκλας κλπ και να δω τι θα λέτε τότε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kata ta allα ο ζινολα ηταν οπινιον maker me agenta.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

psykoman έγραψε:Κοβω τα παπαρια μου οτι αν ελεγε οτι λες στο υ.γ. θα ηταν ο ''μπροστινος'' που καλυπτει την διοικηση και μας κοροιδευει και μπλα μπλα μπλα...
Ειλικρινια δεν θελατε;;;;
Να σας επικοινωνησουν τους στοχους δεν θελατε;;;
Τωρα γιατι σκουζετε παλι;;;

υ.γ.Θυμαμαι ενα περιστατικο με ενα παιδακι που ηταν στον δρομο και ειχε απλωμενο χερι και ελεγε...''Λιγο ψωμακι ρε παιδια ..λιγο ψωμακι...''.Παω του παιρνω ενα κουλουρι...του το δινω...το παιρνει στα χερια του...το κοιταει και το πεταει κατω...και ξαναρχιζει...''Λιγο ψωμακι ρε παιδια...''
Δυστυχώς θα έμενες χωρίς παπάρια
Σε τι ακριβώς να καλύψει τη διοίκηση?
Για να δεις πόσο άκυρη είναι η απάντησή σου και ότι απλά απαντάς από αντίδραση, αναφέρεις αυτό που αναφέρεις σε κάποιον που φέτος ακόμα δεν έχει πει τίποτα για τη διοίκηση ακόμα
Τέλος πάντων δεν έχω καμία όρεξη να μαλώνω με κανέναν για τον τύπο που κάθεσαι απέναντι στο Μελισσανίδη ή συζητούσε για συμβόλαιο.
Ένας χρόνος είναι θα περάσει
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Λάσπη στον ανεμιστήρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”