Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από miburosaito »

fuzztone έγραψε:Τι να πούμε τώρα....καλύτερη ομάδα τα Πεύκα...λείπει και ο Ζάγκοτς για να τον κράξουμε.

Μερικες παιχτριες δειχνουν να μην ενδιαφερονται :cry:

Το να μην πεφτεις για αμυνα ειναι απαραδεκτο, οσο και να μη σου βγαινει το παιχνιδι η προσπαθεια για μπλοκ-αμυνα ειναι κατι που δειχνει τη θεληση για νικη...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Aeon έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Πάντως ο Λεμονιδης έγραψε ότι κάναμε προταση στν Καλμαζίδη για πολυετες συμβόλαιο
Σίγουρα το όνομα θυμίζει..... φαίρνει μνήμες..... θυμόμαστε....

Ασφαλώς είναι ένας απο τους ανθρώπους που γνωρίζουν πως να χτίσουν μια Πρωταθλήτρια Ομάδα.

Απο την άλλη ο Λεμονίδης υποστηρίζει τον ΟΣΦΠ και ο Καλμαζίδης προπονεί την ομάδα του ΠΑΟ. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να υπονομεύσει τον αντίπαλο είναι καλή.

Επίσης οι προτάσεις δεν φθάνουν. Προτάσεις είχαμε διαβάσει και για την Χριστοδούλου, Γιώτα, Λαμπρούση, όσο τις είδαμε εκείνες...

Και τι απάντησε ο Καλμαζίδης?
Εμένα από την άλλη μου φαίνεται περίεργο να αποχωρήσει έτσι ο Καλμαζίδης μεσούσης της σεζόν για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Ειδικά όταν ο Παναθηναϊκός είναι εντός των στόχων του ακόμα.

Για να αφήσει την ομάδα έτσι ένας προπονητής πρέπει να δώσουμε πολύ χρήμα για να σπάσουμε το συμβόλαιο του ή να έχει θέμα με την ομάδα του.

Δεν ξέρω τώρα κατά πόσο ισχύει, αλλά τουλάχιστον θα βρίσκεται σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον. Μιας και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι υπό τον άμεσο έλεγχο του Αμοιρίδη και όχι του Κατσαρή, δε θα υπάρχει αρνητικό κλίμα ελέω παλαιών ερίδων.

Το μεγάλο θέμα είναι να υπάρξει σύμπνοια με τον νέο προπονητή όποιος και αν είναι αυτός. Γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα του γυναικείου είναι ότι αυτοί που συμβουλεύουν τον Αμοιρίδη δεν είναι ικανοί και προσπαθούν να περάσουν το δικό τους.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Δεν ξέρω για το διαιτητή.

Η επόπτης από την πλευρά των Πευκων πάντως κερδίζει τις εντυπώσεις, την έχω δει πολλές φορές στο γήπεδο.

Τώρα να μιλήσουμε σοβαρά για το παιχνίδι? Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στο 3ο σετ αλλά...

Η Κουμπούρα μιλάει καλά Ελληνικά, έχει κάνει παιδί στην Ελλάδα, μιλούσε για το παιδάκι της σε κάποιο πηγαδάκι με την κερκίδα μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ, αλλά είναι άγνωστο αν έχει συμπληρώσει τον απαραίτητο χρόν για διαβατήριο. Κατά τη γνώμη μου μακάρι να χαλαρώσει ο σχετικός νόμος γιατί η Χώρα σβήνει από υπογεννητικότητα. Να απαιτείς 10 χρόνια πριν από κάποιο διάστημα και τώρα έχει μειωθεί 7 χρόνια για Ελληνικό Διαβατήριο είναι τραγικό όταν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές Χώρες το έχουν στα 5 και σε κάποιες περιπτώσεις λιγότερο.

Ας είχε μυαλό και πόρους ο ΠΑΟΚ να την κρατήσει. Να κρατούσε και την Da Yeong και να της έδινε διαβατήριο.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Καταλάβατε για ποια επόπτη λέω?
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Aeon έγραψε:Να κρατούσε και την Da Yeong και να της έδινε διαβατήριο.

Εγω παντως γινομουν θυσια για να τη κανουμε Ελληνιδα :lol:

Παλι κολλησαμε με τη Κλεπκου στο 4. Ειναι δυσκολα για μας οταν το αντιπαλο σερβις βγαλει τη πασαδορο εστω και λιγο απο τη θεση της σε αυτη τη περιστροφη...

Ποσο ακομα για να ερθει η Κινεζα και η Περοβιτς??
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Ο Παπαδόπουλος ήταν βοηθός του Καλμαζιδη στους τίτλους του ΠΑΟΚ. Ήτανε και στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ πρόσφατα.

Ούτε αυτός έκανε για τον ΠΑΟΚ, ούτε ο Χαριτονιδης, ούτε ο Φλώρος.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Aeon έγραψε:Δεν ξέρω για το διαιτητή.

Η επόπτης από την πλευρά των Πευκων πάντως κερδίζει τις εντυπώσεις, την έχω δει πολλές φορές στο γήπεδο.

Τώρα να μιλήσουμε σοβαρά για το παιχνίδι? Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στο 3ο σετ αλλά...

Η Κουμπούρα μιλάει καλά Ελληνικά, έχει κάνει παιδί στην Ελλάδα, μιλούσε για το παιδάκι της σε κάποιο πηγαδάκι με την κερκίδα μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ, αλλά είναι άγνωστο αν έχει συμπληρώσει τον απαραίτητο χρόν για διαβατήριο. Κατά τη γνώμη μου μακάρι να χαλαρώσει ο σχετικός νόμος γιατί η Χώρα σβήνει από υπογεννητικότητα. Να απαιτείς 10 χρόνια πριν από κάποιο διάστημα και τώρα έχει μειωθεί 7 χρόνια για Ελληνικό Διαβατήριο είναι τραγικό όταν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές Χώρες το έχουν στα 5 και σε κάποιες περιπτώσεις λιγότερο.

Ας είχε μυαλό και πόρους ο ΠΑΟΚ να την κρατήσει. Να κρατούσε και την Da Yeong και να της έδινε διαβατήριο.
Το γεγονός ότι ο άνδρας της είναι Έλληνας της δίνει το δικαίωμα να αποκτήσει πιο γρήγορα.

Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία με οικογενειακό φίλο. Απλά αυτό που αργεί είναι τα γραφειοκρατικά. Που στην περίπτωση της Κουμπουρα έγιναν γρήγορα λόγω ιδιότητας και ίσως λόγω παραγόντων.

Πάντως προς την υπεράσπιση της διοίκησης και του προπονητή τότε, Τάκη Φλώρου, δεν κρατάς αθλήτρια η οποία περίμενε παιδί και ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε την επόμενη χρονιά. Και μάλιστα και για αγωνιστικούς και για οικονομικούς λόγους. Επίσης είχαμε την Κρολ όταν επανήλθε η Μιλιτσα στην ενεργό δράση.

Η μεγάλη υπόθεση είναι να φτιάξεις μια σταθερή ομάδα. Αρχής γενομένης να έρθει ένας προπονητής.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Aeon έγραψε:Ο Παπαδόπουλος ήταν βοηθός του Καλμαζιδη στους τίτλους του ΠΑΟΚ. Ήτανε και στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ πρόσφατα.

Ούτε αυτός έκανε για τον ΠΑΟΚ, ούτε ο Χαριτονιδης, ούτε ο Φλώρος.

Αν θυμαμαι καλα ειχε ακουστει καποια στιγμη και για μας ο Παπαδοπουλος, για το ανδρικο ηταν Κουβανε? Ή λαθος θυμάμαι?

Ο Χαριτωνιδης θα ηταν καλη επιλογη, καποια ματς τα ειχε προπονησει και σαν πρωτος σε εμας - ειχε κανει μονο νικες.
Συν φυσικα τους τιτλους που πηρε με την U20
Άβαταρ μέλους
miburosaito

23-25 και 0-3 τα Πεύκα

Αναμένουμε τις ξένες για να δούμε πως θα μπορέσουμε να βελτιωσουμε την εικόνα μας ενόψει πλει-οφ

Θα ακολουθησουν τα στατιστικα..
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε:

Αν θυμαμαι καλα ειχε ακουστει καποια στιγμη και για μας ο Παπαδοπουλος, για το ανδρικο ηταν Κουβανε? Ή λαθος θυμάμαι?
Για τις γυναίκες είχε ακουστεί μόνο. Στους άνδρες είχαμε άλλους να παρελαύνουν.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

PaokCuba4 έγραψε:
Για τις γυναίκες είχε ακουστεί μόνο. Στους άνδρες είχαμε άλλους να παρελαύνουν.

Δεληκώστας > Παπαδόπουλος βρε άπιστε :lol: :lol:
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Όχι καμία δικαιολογία για τη διοίκηση ούτε για την Κουμπουρα, ούτε για τα πειράματα με τους προπονητές ούτε για το συνεχές χάος με το σχεδιασμό.

Η Διοίκηση το έχει διαλύσει το τμήμα με τον χειρότερο τρόπο.

ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ.

Θα μπορούσα να γράψω σκληρά πράγματα Αλλά δεν είναι της ώρας.

quote="miburosaito"]Εγω παντως γινομουν θυσια για να τη κανουμε Ελληνιδα :lol: [/quote]

Κατανοώ τη θέση σου. Μακάρι να είχανε μυαλό.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Αυτό ήταν, άλλο ένα "παράσημο" στη φετινή τραγική χρονιά.

Αν μάλιστα κερδίσει ο Ηλυσιακός την Άεκ (είναι 0-1 και μπροστά στο 2ο), πέφτουμε στην 9η θέση, και θα παλέψουμε με Άρη στα πλέι άουτ (που μας έχει στην έδρα του).

Το δυστύχημα είναι για τις παίκτριες ότι τώρα δεν υπάρχει και η υπαρκτή δικαιολογία Ζάγκοτς. Θα πρέπει μόνες τους να το γυρίσουν και να τα δώσουν όλα. Δεν μπορεί να εμφανίζουν αυτή την εικόνα όπως σήμερα, χωρίς καθόλου πάθος.

Τον κόουτς Παπαδόπουλο δεν τον ξέρω, νομίζω ήταν κάποια στιγμή και στον Φοίνικα, αλλά μιλάει η δουλειά του. Με μικρότερο μπάτζετ, κάποιες παίκτριες από Άρη και καλές ξένες, έφτιαξε μια ομάδα που τα δίνει όλα, μάχεται, και φαίνεται να χαίρεται το παιγνίδι.

Ξαναγυρνάμε δυστυχώς στις μαύρες σκέψεις του Νοεμβρίου μετά από αυτή την ήττα. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε 2 καθαρές νίκες με Λαμία και Απολλώνιο, γιατί αλλιώς θα είμαστε πολύ πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Nickpower-4 έγραψε:σε ποιο site το εγραψε περι Καλμαζιδη ο Λεμονιδης ρε σεις?
Στειλτε ενα λινκ αν μπορειτε η και ολο το αρθρο

11 σχολια έμειναν φιλε Nickpower, υπομονη λιγο ακομα!

Το άρθρο είναι αυτό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε:

Δεληκώστας > Παπαδόπουλος βρε άπιστε :lol: :lol:
ΧΆΙ ΜΠΟΛ ΕΦΙΣΙΕΝΣΥ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”