Aeon έγραψε:Δεν ξέρω για το διαιτητή.
Η επόπτης από την πλευρά των Πευκων πάντως κερδίζει τις εντυπώσεις, την έχω δει πολλές φορές στο γήπεδο. 
Τώρα να μιλήσουμε σοβαρά για το παιχνίδι? Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στο 3ο σετ αλλά...
Η Κουμπούρα μιλάει καλά Ελληνικά, έχει κάνει παιδί στην Ελλάδα, μιλούσε για το παιδάκι της σε κάποιο πηγαδάκι με την κερκίδα μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ, αλλά είναι άγνωστο αν έχει συμπληρώσει τον απαραίτητο χρόν για διαβατήριο. Κατά τη γνώμη μου μακάρι να χαλαρώσει ο σχετικός νόμος γιατί η Χώρα σβήνει από υπογεννητικότητα. Να απαιτείς 10 χρόνια πριν από κάποιο διάστημα και τώρα έχει μειωθεί 7 χρόνια για Ελληνικό Διαβατήριο είναι τραγικό όταν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές Χώρες το έχουν στα 5 και σε κάποιες περιπτώσεις λιγότερο.
Ας είχε μυαλό και πόρους ο ΠΑΟΚ να την κρατήσει. Να κρατούσε και την Da Yeong και να της έδινε διαβατήριο.
Το γεγονός ότι ο άνδρας της είναι Έλληνας της δίνει το δικαίωμα να αποκτήσει πιο γρήγορα.
Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία με οικογενειακό φίλο. Απλά αυτό που αργεί είναι τα γραφειοκρατικά. Που στην περίπτωση της Κουμπουρα έγιναν γρήγορα λόγω ιδιότητας και ίσως λόγω παραγόντων.
Πάντως προς την υπεράσπιση της διοίκησης και του προπονητή τότε, Τάκη Φλώρου, δεν κρατάς αθλήτρια η οποία περίμενε παιδί και ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε την επόμενη χρονιά. Και μάλιστα και για αγωνιστικούς και για οικονομικούς λόγους. Επίσης είχαμε την Κρολ όταν επανήλθε η Μιλιτσα στην ενεργό δράση.
Η μεγάλη υπόθεση είναι να φτιάξεις μια σταθερή ομάδα. Αρχής γενομένης να έρθει ένας προπονητής.