Mην μου τον θυμιζεις τον συνονοματο...Ειχα λυσσαξει οταν ηταν ελευθερος αλλα εμας τοτε μας ξυνιζε,θελαμε καλυτερο γραφανε και να μην πω τι πουλια εχουμε φερει εκτοτε.Metagrafakias έγραψε:https://www.transfermarkt.com/joshua-brenet/profil/spieler/207006
κι αυτος ειχε ακουστει αλλα χλωμο πολυ ακριβος
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- ΑποστόληςΑ
Εγώ συντοπίτη το ήξερα από την αρχή, απλά είμαι ...εχέμυθος.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αρχικά για να είμαι ειλικρινής απέναντι σας, εγώ είμαι ο Μαγγίνας με την σελίδα του ΠΑΟΚτση στο Instagram. Ας συστηθώ και έτσι μετά από έξι χρόνια ως Ασπρόμαυρος Εβρίτης.
Το μπακ παντως για το οποιο μιλαει ο φιλος ειναι προφανως ο Ταβαρες της Μπενφικα.
- sourmenetes
- Moderator
Αν φέρουμε ένα φορ ποιότητας και έρθει και ένα πλάγιο μπακ ικανοποιητικό θεωρώ ότι μαλώνουμε 3 σοβαρές τρύπες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Εμείς Σούρμε δε μαλώνουμε να ξέρεις.
Πρέπει να έρθει φορ οπωσδήποτε.
Επίσης επιτέλους Εβρίτη αποκαλύφθηκες. Δώσε κάνα στοιχείο στο λαό για το μπακ.

Πρέπει να έρθει φορ οπωσδήποτε.
Επίσης επιτέλους Εβρίτη αποκαλύφθηκες. Δώσε κάνα στοιχείο στο λαό για το μπακ.
Ωραίος ανεβαίνει η ενημέρωση μας μετά τον gergeo και εσύ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αρχικά για να είμαι ειλικρινής απέναντι σας, εγώ είμαι ο Μαγγίνας με την σελίδα του ΠΑΟΚτση στο Instagram. Ας συστηθώ και έτσι μετά από έξι χρόνια ως Ασπρόμαυρος Εβρίτης.
Αυτό που έμαθα και σας έγραψα και χθες είναι το γεγονός ότι η μια περίπτωση που εξετάζεται είναι ένας παίκτης που έχει ακουστεί και στο παρελθόν και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο από τα δεξιά όσο και από τα αριστερά.
Αυτά
Είμαι και κάποιας ηλικίας και δεν έχω ινσταγκραμ
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασχετο....η και σχετικο, αλλα ηθελα να το γραψω σε σχεση και με τα παραπανω ποστ.
Απο αποψης πραγματικης ενημερωσης, ποιοτητας αποψεων και αναλυσεων δεν κυκλοφορει εκει εξω τιποτα που να πλησιαζει αυτο εδω το φορουμ. Μα τιποτα. Ουτε καν αθλητικα σαιτ που θεωρουνται "ναυαρχιδες"
Αυτα!
Και για να μην ξεχνιομαστε....ΕΝΑ ΦΟΡ ακομα!!! (Αν και ο Νελσον χθες τον πηγε τον πολυ Σεκεφελντ καροτσακι. Μεχρι και τριπλα απο στοπαρισμα με στηθος του εκανε).
Ιδανικα και ενα ακραιο μπακ.
Ενταξει δεν θα πω και χαφ απο την στιγμη που ο Κουρτιτς μοιαζει να μην υπολογιζεται, γιατι θα ειναι σαν να ζηταω παγκοσμια ειρηνη...
Απο αποψης πραγματικης ενημερωσης, ποιοτητας αποψεων και αναλυσεων δεν κυκλοφορει εκει εξω τιποτα που να πλησιαζει αυτο εδω το φορουμ. Μα τιποτα. Ουτε καν αθλητικα σαιτ που θεωρουνται "ναυαρχιδες"
Αυτα!
Και για να μην ξεχνιομαστε....ΕΝΑ ΦΟΡ ακομα!!! (Αν και ο Νελσον χθες τον πηγε τον πολυ Σεκεφελντ καροτσακι. Μεχρι και τριπλα απο στοπαρισμα με στηθος του εκανε).
Ιδανικα και ενα ακραιο μπακ.
Ενταξει δεν θα πω και χαφ απο την στιγμη που ο Κουρτιτς μοιαζει να μην υπολογιζεται, γιατι θα ειναι σαν να ζηταω παγκοσμια ειρηνη...
- paokovios1974
Έτσι και έρθει Λάριν και ακραίο Μπακ θα κλαίμε τους βαθμούς που χάσαμε στο ξεκίνημα καθώς η ομάδα απλά δεν θα παίζεται.
Τζος μην πεταχτεί να πεις ότι υπάρχουν κι άλλα κένα τα ξέρω απλά δημιουργείτε ομάδα καυλα
Τζος μην πεταχτεί να πεις ότι υπάρχουν κι άλλα κένα τα ξέρω απλά δημιουργείτε ομάδα καυλα
Η ομαδα εχει θεματα αλλα η πλακα ειναι οτι "ποιοτικα" μπροστα, πλισειαζει να ειναι και καλυτερη απο αυτη του νταμπλ.
Χτες πριν ακριβως μπει η γκολαρα του Ταισον λεω στον εαυτο μου "Ολιβειρα-ταισον-ντελιας-ζιφκοβιτς-νταντας-σβαμπ" ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ποιοτικη εξαδα. Ουτε ενας παικτης που να μην ειναι τεχνιτης που να ξερει μπαλα. Δεν ξερω να ειχαμε ποτε τετοια εξαδα χωρις ουτε ενα "ξυλοκοπο αμπαλο" παικτη, αχετα με οποια μειονεκτηματα εχουν που φυσικα εχουν.
Η μεγαλυτερη διαφορα με την ομαδα του Νταμπλ (εκτος απο εμπειρια γενικα και προσωπικοτητες) ειναι οτι ειχες δυο παικταραδες απο αλλο επιπεδο στα ακραια μπακ που καταλαθος παιζανε στην ελλαδα. Τωρα οχι μονο δεν εχεις παικταραδες εκει, αλλα συχνα εχεις τεραστιες τρυπες εκει οπως ηταν ο Ραφα χτες αμυντικα (που δυστυχως πρεπει να παραδεχοτυμε οτι ειναι αποτυχημενη μεταγραφη), η επιθετικα οταν πχ παιζει κανας μικρος που δεν περνει ρισκα.
Ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν και αλλες θεσεις που θες κινησεις κτλ αλλα αυτη τη στιγμη η θεση στην οποια εχεις ΤΡΥΠΑ ειναι ακραια μπακ και ειδικα αριστερα. Αν θελουμε να κανουμε πρωταθλητισμο θελουμε τουλαχιστον ενα ακραιο μπακ που να ειναι παικτης επιπεδου
Χτες πριν ακριβως μπει η γκολαρα του Ταισον λεω στον εαυτο μου "Ολιβειρα-ταισον-ντελιας-ζιφκοβιτς-νταντας-σβαμπ" ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ποιοτικη εξαδα. Ουτε ενας παικτης που να μην ειναι τεχνιτης που να ξερει μπαλα. Δεν ξερω να ειχαμε ποτε τετοια εξαδα χωρις ουτε ενα "ξυλοκοπο αμπαλο" παικτη, αχετα με οποια μειονεκτηματα εχουν που φυσικα εχουν.
Η μεγαλυτερη διαφορα με την ομαδα του Νταμπλ (εκτος απο εμπειρια γενικα και προσωπικοτητες) ειναι οτι ειχες δυο παικταραδες απο αλλο επιπεδο στα ακραια μπακ που καταλαθος παιζανε στην ελλαδα. Τωρα οχι μονο δεν εχεις παικταραδες εκει, αλλα συχνα εχεις τεραστιες τρυπες εκει οπως ηταν ο Ραφα χτες αμυντικα (που δυστυχως πρεπει να παραδεχοτυμε οτι ειναι αποτυχημενη μεταγραφη), η επιθετικα οταν πχ παιζει κανας μικρος που δεν περνει ρισκα.
Ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν και αλλες θεσεις που θες κινησεις κτλ αλλα αυτη τη στιγμη η θεση στην οποια εχεις ΤΡΥΠΑ ειναι ακραια μπακ και ειδικα αριστερα. Αν θελουμε να κανουμε πρωταθλητισμο θελουμε τουλαχιστον ενα ακραιο μπακ που να ειναι παικτης επιπεδου
Στο πρωτο ημιχρονο, ηταν φοβερο το πως εκανε διαφορα ο βαζελος με την ταχυδυναμη ενω δεν ειναι κατι ιδιετερο απο ποιοτητα. Και ηταν φανερο οτι ετσι περνει τα ματς.
Σκεψου τη διαφορα που θα εκανε αν στη θεση του Ραφα ειχες οχι εναν ποιοτικο παικταρα, αλλα απλα ενα ταχυδυναμο ξυλοκοπο να τρεχει πανω κατω και να μη περναει τιποτα απο εκει. Οχι 2 φασεις θα εκανε ολο το ματς ο βαζελος, αλλα ουτε μια.
Σκεψου τη διαφορα που θα εκανε αν στη θεση του Ραφα ειχες οχι εναν ποιοτικο παικταρα, αλλα απλα ενα ταχυδυναμο ξυλοκοπο να τρεχει πανω κατω και να μη περναει τιποτα απο εκει. Οχι 2 φασεις θα εκανε ολο το ματς ο βαζελος, αλλα ουτε μια.
Και για να κλεισω, το αλλα στοιχειο στο ποιο πασχει λιγο η ομαδα ειναι σιγουρα η ταχυδυναμη (αν και αυτο εχει γινει παραδοσιακο προβλημα μας).
- john4serres
Μήπως να ακολουθήσουμε την συνταγή Prijo και να φέρουμε τον Ishak από το Poznan ;
- Kabamaru11
John,επειδη τον συγκεκριμενο παικτη κ λογω της πρωτης του ομαδας κ καταγωγης,τον παρακολουθω εδω κ χρονια,ειναι τρομερα καλος.Δυστυχως το πουλακι πεταξε πριν μηνες,ανανεωσε,Τωρα απλα πρεπει να τα 1000σταξεις.Κατι που δεν προκεται να γινει.
ωραίος. Βέβαια εδώ το ερώτημα είναι να γίνει και μια σύγκριση των μπακ μας με τους μπακ των 3 του ΠΟΚ.CCCP έγραψε:Η ομαδα εχει θεματα αλλα η πλακα ειναι οτι "ποιοτικα" μπροστα, πλισειαζει να ειναι και καλυτερη απο αυτη του νταμπλ.
δυστυχώς ματος και βιερινια είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις
Μα δεν υπαρχουν καλοι ελευθεροι παικτες το καλοκαιρι...john4serres έγραψε:Μήπως να ακολουθήσουμε την συνταγή Prijo και να φέρουμε τον Ishak από το Poznan ;