Γιατί?obanebane έγραψε:Όχι Τσιφτση, όχι Τσιφτση.
Μακριά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Υπάρχει και video από όταν έπαιζε στον Άγιαξ Β που ήταν παιδαρελι.
Δείχνει ότι ξέρει τα βασικά της θέσης,εννοώ δεν θα χρειαστεί να μάθει αυτά που μαθαίνουν στα 18,κάτι που ίσχυε με τον Πασχαλακη.
Οπότε μόνο να βελτιώνεται μπορεί από εδώ και πέρα.
Δείχνει ότι ξέρει τα βασικά της θέσης,εννοώ δεν θα χρειαστεί να μάθει αυτά που μαθαίνουν στα 18,κάτι που ίσχυε με τον Πασχαλακη.
Οπότε μόνο να βελτιώνεται μπορεί από εδώ και πέρα.
Σάστρε, Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Κοτέρσκι σχεδόν όλοι πιτσιρικάδες με φιλοδοξίες. Πιστεύω θα δώσουν και ταχύτητα στην ομάδα.
Βέβαια δεν νομίζω να έχουν την ποιότητα και την προσωπικότητα που απαιτείται.
Οπότε μάλλον γεμίζουμε το ρόστερ με τέτοιους, και οι 3-4 κινήσεις που θα μας ανεβάσουν θα γίνουν Ιούλιο-Αύγουστο.
Για να δούμε...Θα έχει ενδιαφέρον
Οπότε μάλλον γεμίζουμε το ρόστερ με τέτοιους, και οι 3-4 κινήσεις που θα μας ανεβάσουν θα γίνουν Ιούλιο-Αύγουστο.
skalon έγραψε:Γιατί?obanebane έγραψε:Όχι Τσιφτση, όχι Τσιφτση.
Μακριά.
Γιατί δεν είναι καλός τερματοφύλακας ούτε πρόκειται να γίνει.
Δεν υπάρχει θέμα Τσιφτσή παιδιά, έναν 22χρονο - στοίχημα θα έχουμε στο τέρμα, ο άλλος θα είναι "έμπειρος"...
Σε αυτό το video, στο τέλος φαίνεται να είναι καλός με τα πόδια πάντως:
Σε αυτό το video, στο τέλος φαίνεται να είναι καλός με τα πόδια πάντως:
Οτι δεν θα ειναι βασικοςDark Knight έγραψε:Αν δεν έχει υπογράψει κάτι ο Λοντίγκιν στα ασπόνδυλα, τι πρόβλημα υπάρχει να δεχτεί μία δικιά μας πρόταση, αν και εφόσον υπάρχει τέτοια; Έστω και μεταγενέστερη.
Αν τον προορίζουν για 2ο, γιατί μας χαλάει αυτό? (αν και κατά τη γνώμη μου -το έχω ήδη γράψει 2-3 φορές- για 2ο θέλεις έναν υπερήλικα).obanebane έγραψε:Γιατί δεν είναι καλός τερματοφύλακας ούτε πρόκειται να γίνει.skalon έγραψε:Γιατί?obanebane έγραψε:Όχι Τσιφτση, όχι Τσιφτση.
Μακριά.
εγω παλι θεωρω καλη κινηση τον Kotarski και δε με προβληματιζει τοσο η ηλικια του οσο το αν θα αντεξει την πιεση του περιβαλλοντος ΠΑΟΚ. η φατσα του παντως δεν ειναι ΠΑΟΚ κι αυτο ειναι προβλημα
θα τον πλαισιωνα παντως με τον value for money Jovanovic που γραφτηκε κι ελπιζω να ισχυει ως διδυμο κατω απ τα δοκαρια.

θα τον πλαισιωνα παντως με τον value for money Jovanovic που γραφτηκε κι ελπιζω να ισχυει ως διδυμο κατω απ τα δοκαρια.
Αυτο ρε φιλε!!Baldur έγραψε:Στη μόνη θέση που είναι ΟΚ να έχεις...υπέργηρο, πάμε και κλείνουμε 22χρονο. Πόσο ΠΑΟΚ αντέχετε;
Στη θεση που ειναι οκ να εχεις υπεργηρο αλλα και σε εναν βαθμο απαραιτητη η εμπειρια (26+) οταν προκειται για πρωταθλητισμο.
Και στο μπακ που θελεις να οργωνει πανω κατω βολευομαστε με ..Βιερινια.
- sourmenetes
- Moderator
Ίσως ένα δίδυμο λοντιγκιν με τον κοταρσκι να αποτελεί αναβάθμιση του διδύμου ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
Για να δούμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να δούμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό με φοβίζει με τις κινήσεις ως τώρα.Napoli4 έγραψε:Σάστρε, Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Κοτέρσκι σχεδόν όλοι πιτσιρικάδες με φιλοδοξίες. Πιστεύω θα δώσουν και ταχύτητα στην ομάδα.
"Σύγχρονοι" παίκτες, αθλητικοί, με δυνητικά υψηλή μεταπωλητική αξία - ναι.
Πού είναι όμως οι επόμενοι Μάτος, Βαρέλα, Πρίγιο, η απαιτούμενη δηλαδή εμπειρία σε παραστάσεις για να κάνεις πρωταθλητισμό;
Παραμένω αισιόδοξος, άντε να δούμε.
Ας ειναι 22 δεν με πειραζει. Αν ο Μποτο και ο Λουτσεσκο πιστευουν οτι μπορει κ οτι σε 1 2 χρονια θα ειναι βασικος για την Εθνικη του, οποτε θα εχει 3πλασια αξια να ερθει. Πιστευω οτι θα μεινει ο Ζιβκοβιτς κ θα ερθει κ ο Μελισσας
Κάθε δεύτερη λέξη στα ποστ είναι εμπειρία. Μιλάμε έχουμε πάθει νευρικό κλονισμό στην ιδέα να έρθουν μόνο νεαροί.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως οι μέχρι τώρα κινήσεις , μόνο σφιχτή οικονομική πολιτική δεν δείχνουν
Κοταρσκι 1,5
Κουαλιατα 1,8
Σοάρες 3
Σαστρε 500χιλ
Καλά αν δίνουμε και 1,5 για Τσιφτση..
Κοταρσκι 1,5
Κουαλιατα 1,8
Σοάρες 3
Σαστρε 500χιλ
Καλά αν δίνουμε και 1,5 για Τσιφτση..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Παιδια δεν γινεται ολικη αναδομηση ροστερ χωρις ρηξικελευθες κινησεις. Στα χαρτια δεν θα μας φαινονται και τελειες αλλα στον Ελλ. Πρωταθλημα παιζουμε και δεν εχουμε πολλα φραγκα και οι ανταγωνιστες μας ειναι παραγκαρχες. Προχωραμε με εμπιστοσυνη σε Μποτο και Λουτσε, δεν υπαρχει αλλη λυση ειδικα οταν δεν μπορουμε να ξαναξοδεψουμε απειρα λεφτα.