psykoman έγραψε:15_50 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Παρακαλάω να μας βγουν οι νέοι παίκτες, γιατί δεν θέλω να χαθεί το project Boto. Διαβλέπω όμως μια όχι καλή επικοινωνία με Luce για το τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα. Δεν μπορεί μετά από 1 μεταγραφή τον χειμώνα και άλλες 10 το καλοκαίρι να εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε παίκτες σε θέσεις κλειδιά.
Μόλις πάρει απόφαση ο Ιβάν, πως το μόνο αγκάθι στο συμφωνημένο πρότζεκτ με τον Μπότο είναι ο Λουτσέσκου, τότε όλα θα πάρουν τον (σωστό) δρόμο τους.
Να παρει αποφαση ο Ιβαν τι; Οτι η επιλογη του, που την
χρυσοπληρωνει κιολας, ειναι αγκαθι;
Ο Μποτο ηρθε μετα τον Λουτσο στην ομαδα κι αυτος θα πρεπει να προσαρμοστει στην αρχικη επιλογη του Ιβαν που ειναι ο Λουτσος.
Εγώ, ως ένας από αυτούς που πάντα θεωρούσαν σωστό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει το υψηλότερο συμβόλαιο από τον οποιονδήποτε άλλο (υπάλληλο, συνεργάτη, αθλητή) "δικαιούμαι" να χρησιμοποιώ αυτή την έκφραση γιατί δεν πιστεύω στην αξία του.
Εσύ, που πιθανώς έχεις τελείως διαφορετική αντίληψη περί της προπονητικής αξίας του Λουτσέσκου, δεν "δικαιούσαι" να κάνεις το ίδιο.
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος και συγκεκριμένα το "ο Μπότο ήρθε μετά τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και πρέπει να προσαρμοστεί με τα θέλω του" για μένα βάσει βιογραφικών και προοπτικών δεν ισχύει.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει όπως δουλεύουν τα κλαμπ που θέλει να φτάσει και να ξεπεράσει και όχι όπως δούλευε τόσα χρόνια.
Έχουμε έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει με επιτυχία σε δύο από αυτά τα κλαμπ και έναν δεύτερο που δεν θα δουλέψει ποτέ σ' αυτά.