Συμφωνώ. Λένε επίσης ότι μπήκε ρήτρα 10Μ. Σφίξαμε.joshua έγραψε:Aν παντως ισχυει οτι εχει ανανεωσει προσφατα αυτος ο Φρανκο δυσκολα θα ασχοληθουμε μαζι του.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
george89 έγραψε:Απο Πορτογαλία βγαίνει οτι ο Φράνκο ανανέωσε εως το 2024 ,αρα δεν πιστεύω οτι θα ασχοληθούμε με αυτον
Το έγραψαν αρδ. σε πολλά αθλητικά σάιτ γιατί είδαν πως τελείωνε το συμβόλαιο του το 2022 εγώ το είχα πει σε προηγούμενο πόστ θα έρθουν παίχτες όπως Joan Sastre που δεν ήξερε κανένας αρδ,
- black_star_ninja
Καλημερα. Κ γω διαβασα οτι ανανεωσε μεχρι το 2024, αλλα η ρητρα του ειναι 10 εκατομμυρια. Δεν ξερω τι ειδους ντιλ μπορει να παιξει με ποσοστο μεταπωλησης πχ. Θα φανει. Σημασια εχει οτι ειναι προς την σωστη κατευθυνση η κινηση. Ακομα και αν δεν ειναι αυτος..
- ΑποστόληςΑ
Να περάσει ο επόμενος!
ΥΓ: Ο Ζόαν Σάστρε αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.
ΥΓ: Ο Ζόαν Σάστρε αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.
- sourmenetes
- Moderator
Ωπω πω...
Ο κος Αποστολης δινει αποκλειστικά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο κος Αποστολης δινει αποκλειστικά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδα το transfer analysis του sastre στο paok24 εμενα μου φαίνεται μια ταχυτητα πανω απο ολους στην λιγκα . Επισης μ φαίνεται ακυρο να εχει ρητρα ενας παιχτης 10εκ π κοστολογειται στο transfermarkt 2 τεσπα κ αυτο θα φανει για τον αμπελ ελεγαν 15εκ ρητρα κ ηρθε χωρις μποτο κιολας.
παντως για ανανεωση το γραφουν 2 σαιτ πορτογαλικα , χθεσινα αρθρα , στο ενα κατεβηκε κιολας.. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει .
Καλημέρα...είναι φοβερό ότι σε topic για μεταγραφές που τρέχουν αυτή την περίοδο κάποια μιζεριάζουν για Νάτχο (αν είναι δυνατόν - είδαμε τι έκανε απ όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ), Νομπόα (ομοίως) κλπ....πάλι καλά που δεν διαβάσαμε και για τον Ολίσε και για τους Αμαφούλε....
Είμαστε με τα καλά μας ρε μάγκες? Δεν γίνονται μεταγραφές...Γκρίνια...Γίνονται μεταγραφές...πάλι γκρίνια...
Στείλτε CV στην ΠΑΕ να πάτε γενικό κουμάντο εσείς να τα κάνετε όλα τέλεια να τελειώνουμε...Τι πράγμα είναι αυτό, δεν έχουμε κρεβατομουρμούρα απ' τις γυναίκες μας και έχουμε από συνοπαδούς...
Είμαστε με τα καλά μας ρε μάγκες? Δεν γίνονται μεταγραφές...Γκρίνια...Γίνονται μεταγραφές...πάλι γκρίνια...
Στείλτε CV στην ΠΑΕ να πάτε γενικό κουμάντο εσείς να τα κάνετε όλα τέλεια να τελειώνουμε...Τι πράγμα είναι αυτό, δεν έχουμε κρεβατομουρμούρα απ' τις γυναίκες μας και έχουμε από συνοπαδούς...
Demir έγραψε:παντως για ανανεωση το γραφουν 2 σαιτ πορτογαλικα , χθεσινα αρθρα , στο ενα κατεβηκε κιολας.. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει .
Στο transermarkt πάντως δείχνει ότι λήγει 6/2022...Θα δούμε...
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Sardan έγραψε:Καλημέρα...είναι φοβερό ότι σε topic για μεταγραφές που τρέχουν αυτή την περίοδο κάποια μιζεριάζουν για Νάτχο (αν είναι δυνατόν - είδαμε τι έκανε απ όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ), Νομπόα (ομοίως) κλπ....πάλι καλά που δεν διαβάσαμε και για τον Ολίσε και για τους Αμαφούλε....
Αρρώστια, ανίατη
Εψαξα λιγο στο σαιτ της εστοριλ δεν βρηκα κατι για ληξη συμβολαιων παικτων.Γενικα πάντως το τρανσφερμαρκτ ειναι αρκετα αξιόπιστο σε τετοια θεματαΒεβαια παιζει αν η ανανεωση εγινε τωρα ,να μην εχουν προλαβει να ενημςρωσουν τα στοιχεια του παικτη
Παντως ο Τζιομπανογλου στο 24 (που απο οσο εχω εκτιμησει ειναι αρκετα πιο σοβαρος απο πολλα πουλια ρεπορτερ μας) επιμενει οτι αυτος ειναι ο εκλεκτος και οτι για αυτον γινεται προσπαθεια.
Σιγουρα θα μαθουμε συντομα μιας και στην ατμοσφαιρα επικρατει οτι και ο χαφ κλεινει αμεσα...
Σιγουρα θα μαθουμε συντομα μιας και στην ατμοσφαιρα επικρατει οτι και ο χαφ κλεινει αμεσα...
- Dark Knight
Να ανανέωσε ο παίκτης και να προτάθηκε σε εμάς ή να ενδιαφερθήκαμε εμείς, το κόβω λίγο δύσκολο με Μπότο τεχνικό διευθυντή. Αν μου το έλεγε κάποιος για την π.Μπ. εποχή να το καταλάβω.
- pirate_salonica
Μα δε μας έχουν δώσει να καταλάβουμε αν έχει ανανεώσει ή όχι, αυτό είναι το θέμα.
Ο André Franco ανανεώνει και συνεχίζει στη γραμμή του Cascais : «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη δέσμευσή μου ως Estoril Praia. Μια δομή και ένα έργο που έχω διαπιστευθεί από την αρχή και μου δίνει όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχίσω να εξελίσσομαι.
Τweet απ τον επισημο λογαριασμο της Εστοριλ στις 22/9/21.
Τweet απ τον επισημο λογαριασμο της Εστοριλ στις 22/9/21.