Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
bill4paok

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από bill4paok »

Doomlord4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Παιδιά στην ελλαδα είμαστε όχι στην γερμανια ούτε στην ολλανδια καλα τα συναισθήματα αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι παίξε με Έλληνες κανενα πρόβλημα εγώ παλι Π.Α.Ο.Κ θα είμαι αλλά αν βγαίνεις 5ος και σε περνάει ο αστέρας όπως σε περνούσε όταν έπαιζες με τζαβελλα κιτσιου κλαους σκονδρα σαλπιγγιδη μην φωναζεται εξω από τα επίσημα βαριά βαριά του Π.Α.Ο.Κ η φανέλα να ξέρουμε και τι θέλουμε.
Για ποια συναισθήματα μιλάς

Η Ψυχρότατη λογική μου μου λέει πως αν μείνει ο Τζόλης θα έχει ακόμα περισσότερα γκολ και ασίστ
και μάλιστα στην Ευρώπη,που θα μου φέρουν έσοδα 15 εκ στο Κονφερενς

Στο τέλος της χρονιάς θα έχω 15 στην τσέπη,και τον Τζόλη να κοστίζει 25 να είναι περουσιακό στοιχείο της ομάδας

Πουλάω τον Τζόλη 15
Δίνω 4,5 για αντικαταστάτη που θα παίρνει και 500.000 τον χρόνο παραπάνω

Μου βγαίνει λίγο καλύτερος από Τσόλακ,βάζει κάποια γκολ ΟΤΑΝ προσαρμοστεί
αλλά στην Ευρώπη δεν περνάμε τους ομίλους

Ψυχρά μαθηματικά

Τώρα γιατί να έχεις κάποιον που σου κάνει την δουλειά άψογα σε τέλεια ηλικία
να ΘΕΛΕΙΣ να τον δωσεις για να πάρεις καποιον που ίσως σου κάνει την δουλειά,δεν το καταλαβαίνω

Χωρίς συναισθηματισμούς
Γιατί είναι πιθανό ο προπονητής να πιστεύει ότι δε σου κάνει άψογα τη δουλειά και να έχει και δίκαιο
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Λογική δεν υπαρχει σ αυτά παιδιά, ένα στοίχημα είναι η κάθε περίπτωση κ όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Η ουσία είναι ότι κάθε σοβαρή ομάδα πρέπει να χει παίκτες γηγενείς, απ την Ακαδημία που να νιώθουν ΠΑΟΚ.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Doomlord4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Παιδιά στην ελλαδα είμαστε όχι στην γερμανια ούτε στην ολλανδια καλα τα συναισθήματα αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι παίξε με Έλληνες κανενα πρόβλημα εγώ παλι Π.Α.Ο.Κ θα είμαι αλλά αν βγαίνεις 5ος και σε περνάει ο αστέρας όπως σε περνούσε όταν έπαιζες με τζαβελλα κιτσιου κλαους σκονδρα σαλπιγγιδη μην φωναζεται εξω από τα επίσημα βαριά βαριά του Π.Α.Ο.Κ η φανέλα να ξέρουμε και τι θέλουμε.
Για ποια συναισθήματα μιλάς

Η Ψυχρότατη λογική μου μου λέει πως αν μείνει ο Τζόλης θα έχει ακόμα περισσότερα γκολ και ασίστ
και μάλιστα στην Ευρώπη,που θα μου φέρουν έσοδα 15 εκ στο Κονφερενς

Στο τέλος της χρονιάς θα έχω 15 στην τσέπη,και τον Τζόλη να κοστίζει 25 να είναι περουσιακό στοιχείο της ομάδας

Πουλάω τον Τζόλη 15
Δίνω 4,5 για αντικαταστάτη που θα παίρνει και 500.000 τον χρόνο παραπάνω

Μου βγαίνει λίγο καλύτερος από Τσόλακ,βάζει κάποια γκολ ΟΤΑΝ προσαρμοστεί
αλλά στην Ευρώπη δεν περνάμε τους ομίλους

Ψυχρά μαθηματικά

Τώρα γιατί να έχεις κάποιον που σου κάνει την δουλειά άψογα σε τέλεια ηλικία
να ΘΕΛΕΙΣ να τον δωσεις για να πάρεις καποιον που ίσως σου κάνει την δουλειά,δεν το καταλαβαίνω

Χωρίς συναισθηματισμούς
Αυτό που λεω εγώ είναι γεγονός έρχεται μια ομάδα σ λέει 15 για τον τζολη της λες ναι η όχι κ τέλος αυτό που λες εσυ είναι αν το ένα αν το άλλο αν το παρα αλλο κ γω σου λεω οτι ο τζολης λογω τακτικης απειθαρχίας η τραυματισμού δεν παίζει καθόλου δεν κανει νουμερα κ πέφτει η αξια του στο 1/3 ανεβαινει κ ένα χρόνο ηλικιακά κ μετα τον πουλάς σαν τον πελκα 1.5 κ βρίζεις την διοίκηση γιατί ξεπουλαει . Δυστυχώς ο τζολης εχει πολλα καλα στοιχεία αλλά κ πολλά κακα που σε υψηλο επίπεδο παίζουν ρολο και αν δεν τα φτιάξεις δεν θα παίξεις.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τα 15 εκ είναι ένα τεράστιο ποσό για τα κυβικά του ΠΑΟΚ, ώστε να λέει δέσε τα κορδόνια και όρμα να σκοράρεις να αυξήσεις την αξία σου. Και αν προκύψει σοβαρός τραυματισμός τι γίνεται? Έχουμε κάνει συμβόλαιο με την τύχη ότι αποκλείεται να προκύψει πχ ένας χιαστός, γιατί σε αυτή τη περίπτωση μόνεϊ καπούτεν.
Και δεν είσαι Τσέλσι, να πεις έδωσα 20 για τον Μπάμπα, δεν πειράζει μωρέ, τραυματίστηκε το παιδί. Τι να κάνουμε.
Το δικό μου το θέμα είναι ότι δεν μου είναι εύκολο να ενστερνιστώ την κυοφορούμενη βεβαιότητα ότι πάμε για δυνατή ενίσχυση.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Φυσικά και είναι όλα εικασίες
ΟΛΑ όμως
Μπορεί να πέσει η αξία του,μπορεί και να ανέβει

Η λογική οι πιθανότητες και τα μάτια τόσων ομάδων που έχουν πέσει πάνω του τι λέει;;

Επίσης αυτό με τους τραυματισμούς το έχω ξανααπαντήσει

Δεν έχει λογική να βάλεις σε καραντίνα ποδοσφαιριστή σου για να μην τραυματιστεί
Ούτε έχει λογική μετά απο μισή καλή χρονιά που θα κάνει ο ΚΑΘΕ ποδοσφαιριστής,να σκέφτεσαι την πώληση για να προλάβεις τραυματισμό

Στην τελική,μπορεί με τα λεφτά του μη τραυματισμένου τζόλη,να πάρεις κάποιον που θα τραυματιστεί στον 1ο μήνα με χιαστούς

Δεν είναι λογική αυτή
Δεν θα τους έχουμε σε γυάλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 02 Ιουν 2021, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

bill4paok έγραψε:
renegade έγραψε:Είπαμε...η τιμωρία μας για τον τρόπο που έχουμε φερθεί στα δικά μας παιδιά κατά καιρούς θα είναι να μην έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το μεγαλύτερο ταλέντο που έχουμε βγάλει. Νέμεσις
Σε ποια δικά μας παιδιά φερθηκαμε άσχημα?
Έτσι πρόχειρα Γαϊτανίδη, Τσαούση, Διαμαντή...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

buffalobill4 έγραψε:Ετοιμοι είναι πάντως κάποιοι να αρχίζουν να μισθωνουν ταξί για να πάει τον τζολη στο αεροδρόμιο.
Εγώ πάντως το μισθώνω το ταξί. Με αυτά τα λεφτά φέρνεις στα 28 τους, τους επόμενους Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Πρίγιοβιτς που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας για την επόμενη τριετία. Η πώληση είναι σωστό βήμα αρκεί να γίνουν οι σωστές επιλογές στους παίκτες που θα αγοραστούν
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Είναι πολλά πράγματα,που ΔΕΝ μπορούμε να τα ξέρουμε
Και μόνο εικασίες να κάνουμε

Η λογική λέει πως αν θες να φτιάξεις ομαδάρα και έχεις 2-3 πολύ καλούς παίκτες,τους κρατάς και συμπληρώνεις
Αν τους πουλήσεις θα πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο μάγκα τεχνικό διευθυντή για να βρει με λιγότερα (φυσικά) λεφτά (αλλιώς δεν έχει νόημα) παίκτες που θα ελπίζεις να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ και σχετικά γρήγορα

Ο δικός μας Τ.Δ για πείτε μου;

ΠΟΣΟ μαγκας είναι;

( Ο ποιός;;;;;;;)

3 μήνες χωρίς....γελάνε και οι απλοί διευθυντές!!!
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

15_50 έγραψε:
bill4paok έγραψε:
renegade έγραψε:Είπαμε...η τιμωρία μας για τον τρόπο που έχουμε φερθεί στα δικά μας παιδιά κατά καιρούς θα είναι να μην έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το μεγαλύτερο ταλέντο που έχουμε βγάλει. Νέμεσις
Για ποιο λόγο?Έδειξαν ότι αξίζουν ευκαιρία και δεν την πήραν?Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό κι επίσης δε γίνεται όλη η Κ-19 να παίζει στην πρώτη ομάδα.1-2 παίχτες από κάθε φουρνιά αν μπορείς να φέρνεις στην πρώτη ομάδα είναι πολύ καλα
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Λείπει μια τοποθέτηση μανιακού για το θέμα τζολη παντως
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εγώ είμαι κι αυτή τη βδομάδα κουλ.. Περιμένω αύριο να ακούσω τον Λουτς.
Από βδομάδα όμως, πρέπει να αρχίσουν να κλείνουν μέτωπα. Ανανεώσεις ινγκανσον ζιφκοβιτς μπαμπά πχ. Να ξέρουμε ποιοι μένουν για να ξέρουμε και ποσους περιμένουμε και σε τι θέσεις. Οι νέοι παίκτες κ σε 5 βδομάδες να έρθουν, αν είναι αυτοί που πρέπει είμαστε οκ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Από τις ακαδημίες όταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορείς να βάζεις πάνω από 2 και σε εξαιρετικές περιπτώσεις 3 νεαρούς στην ενδεκάδα. Και για να το κάνεις αυτό οι υπόλοιποι 8, κατ' αναλογία, της ενδεκάδας θα πρέπει να φυσάνε ώστε να καλύψουν τις όποιες αδυναμίες των νεαρών και να τους "τραβήξουν" να κάνουν ντόρο, νούμερα και να αυξήσουν την αξία τους.
Πρέπει λοιπόν να ξαναφτιάξουμε τον κορμό των 27ρηδων της νέας τριετίας και φυσικά να δούμε και να προγραμματίσουμε και την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου της Ομάδας. Γιατί μετά τον Πασχαλάκη ψάχνεις στους πιτσιρικάδες για να δεις άλλο Έλληνα ενδεκαδάτο και άμα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πολλά τα μέτωπα πάντως..

Και αντε οι μεταγραφές μπορούν να περιμένουν (καμία βδομάδα)

Ο τδ που είναι;;

Οι ανανεώσεις ποτε θα γίνουν;;

Αναμένω αύριο δηλώσεις Λουτσεσκου, όπου πιστεύω θα μάθουμε κάποια πράγματα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Καλά μην νομίζεις και αυτός άλλου θα τα ρίξει...Εγώ δεν περιμένω πολλά για αύριο
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

15_50 έγραψε:
bill4paok έγραψε:
Από που και ως που φέρθηκε άσχημα ο ΠΑΟΚ στους Γαϊτανιδη, Τσαούση και Διαμαντή? Πότε απέδειξαν τα συγκεκριμένα παιδιά ότι μπορούν να σταθούν όχι στον ΠΑΟΚ αλλά ως βασικοί σε ομάδα Σουπερλιγκ? Δεν μπορούν να παίξουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών στην πρώτη ομάδα, ειδικά τώρα που το επίπεδο και οι στόχοι είναι ανεβασμένοι. Μακάρι να παίξουν όλα αυτά τα παιδιά στην Σουπερλίγκα, ας μην ξεχνάμε ότι πάνω από τα μισά παιδιά που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομών δεν παίζουν ποτέ ούτε σε επίπεδο φούτμπολ λιγκ. Όσοι ανέφερες είναι από τους τυχερούς που θα παίξουν επαγγελματικά ποδόσφαιρο και μακάρι κάποιοι από αυτούς να αποδείξουν ότι ήταν λάθος της ομάδας που δεν τους πίστεψε για παραπάνω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”