Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Eπισης κάτι άλλο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ducksch, colak και pereira έχουν κάνει τα καλύτερα τους παιχνίδια στο διάστημα της επανέναρξης μετά από τη διακοπή λόγω της πανδημίας το οποίο σημαίνει οτι έχουν αυξημένη αυτοπεποίθηση και επίσης δείχνει το πόσο ενημερωμένος είναι ο rebbe.
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ είσαι ο μπρανκο ο αρνεσεν και το δέχεσαι;;kataramenos5 έγραψε:Η αλλη αναγνωση ειναι οτι φετος εχεις ΤΔ κι οχι transfermarkt all day. Αυτο που φωναζαμε χρονια.CCCP έγραψε:Tελικα μου φενεται οτι η μεγαλη αποτυχια ηταν ο Μπρανκο τον οποιο εφεραν να πουλησει και δε μπορεσε να κανει τιποτα.
Το βασικο που δεν ειχαμε περσι ισως ηταν τεχνικο διευθηντη. Χαωδης η διαφορα με Ρεμπε που οπως ειπε και καποιος φιλος κανει τα αυτονοητα και μας φενονται εξωγηινα
Διαλεγεις και παιρνεις.
Γιατι όταν αναλαμβάνεις ζητάς το απόλυτο. Εγώ αυτό θα έκανα.
Άρα σ αρέσει καθαρά η κονόμα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ είσαι ο σούπερ ντουπερ τδ και δε βάζεις όρους;;;giapas έγραψε:Να χαρείτε , η αποθέωση του Ρεμπε και οι αιχμές για Μπράνκο είναι ιστορίες για αγρίους.
Απο αλλού πηγάζει η βασική στρατηγική και ο τδ είναι ο εκφραστής της.
Δηλαδή είναι εύκολο να λέμε δε πόσο μ@λακας ήταν ο προηγούμενος και πόσο γαμάτος αυτός.
Άρα μάλλον ή της πλάκας ή της κονόμας μόνο.
Αλλιώς παραιτείσαι
Μέγα παράδειγμα ο παυλάρας !!!K_geo έγραψε:θα παιξουμε με γιομες
υγ: για το αν καποιος ειναι "αργος ή γρήγορος" παίχτης θεωρώ ότι δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει άμεσα. γιατί μπορεί να είναι αργός στο σώμα μα γρήγορος στη σκέψη ή ακόμα καλύτερα στο παιχνίδι του. Και ως γνωστόν, η μπάλα κινείται πιο γρήγορα απο τα πόδιαεχουν υπάρξει αργά χαφ που άφησαν τεράστια ιστορία γιατί απλά...έπαιζαν...γρήγορα
ειδικα ενα χαφ που μετράει πολύ το να συνηθίσει τις κινήσεις και τους συμπαίχτες του θέλει να του δώσουμε λίγο χρόνο ώστε να δουμε σε τι χρόνους παίζει τη μπάλα ή πόσο καλός είναι στην κάλυψη του χώρου ή το anticipation των καταστάσεων
- kataramenos5
Ο αρνεσεν την εκανε στο εξαμηνο. Ο Μπρανκο ουτε χρονο νομιζω.sourmenetes έγραψε:Εσύ είσαι ο μπρανκο ο αρνεσεν και το δέχεσαι;;kataramenos5 έγραψε:Η αλλη αναγνωση ειναι οτι φετος εχεις ΤΔ κι οχι transfermarkt all day. Αυτο που φωναζαμε χρονια.CCCP έγραψε:Tελικα μου φενεται οτι η μεγαλη αποτυχια ηταν ο Μπρανκο τον οποιο εφεραν να πουλησει και δε μπορεσε να κανει τιποτα.
Το βασικο που δεν ειχαμε περσι ισως ηταν τεχνικο διευθηντη. Χαωδης η διαφορα με Ρεμπε που οπως ειπε και καποιος φιλος κανει τα αυτονοητα και μας φενονται εξωγηινα
Διαλεγεις και παιρνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 07 Σεπ 2020, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
με τον οποιο οχι απλά μοιράζονται πολλά κοινά στο στυλ παιχνιδιού, σωματοδωμή κτλ, αλλά ήρθαν και ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (με διαφορά καποιοων ετών φυσικά!) στον ΠΑΟΚ!!!!psiras67 έγραψε:Μέγα παράδειγμα ο παυλάρας !!!K_geo έγραψε:θα παιξουμε με γιομες
υγ: για το αν καποιος ειναι "αργος ή γρήγορος" παίχτης θεωρώ ότι δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει άμεσα. γιατί μπορεί να είναι αργός στο σώμα μα γρήγορος στη σκέψη ή ακόμα καλύτερα στο παιχνίδι του. Και ως γνωστόν, η μπάλα κινείται πιο γρήγορα απο τα πόδιαεχουν υπάρξει αργά χαφ που άφησαν τεράστια ιστορία γιατί απλά...έπαιζαν...γρήγορα
ειδικα ενα χαφ που μετράει πολύ το να συνηθίσει τις κινήσεις και τους συμπαίχτες του θέλει να του δώσουμε λίγο χρόνο ώστε να δουμε σε τι χρόνους παίζει τη μπάλα ή πόσο καλός είναι στην κάλυψη του χώρου ή το anticipation των καταστάσεων
- sourmenetes
- Moderator
1,5 χρονοkataramenos5 έγραψε:Ο αρνεσεν την εκανε στο εξαμηνο. ΟΜπρανκο ουτε χρονο νομιζωsourmenetes έγραψε:Εσύ είσαι ο μπρανκο ο αρνεσεν και το δέχεσαι;;kataramenos5 έγραψε:Η αλλη αναγνωση ειναι οτι φετος εχεις ΤΔ κι οχι transfermarkt all day. Αυτο που φωναζαμε χρονια.
Διαλεγεις και παιρνεις.
- kataramenos5
Παραιτηθηκε μετα τη σλοβαν σουρμε. Νοεμβριο με Αυγουστο.
Δεν εγινε δεκτη. Ειπα οπως το βλεπει ο καθενας.
Να θυμισω οτι ο Μιχελ ως ΤΔ ηθελε ραζβαν κι εφεραν Στανογιεβιτς. Ολα συμπτωση?
Δεν εγινε δεκτη. Ειπα οπως το βλεπει ο καθενας.
Να θυμισω οτι ο Μιχελ ως ΤΔ ηθελε ραζβαν κι εφεραν Στανογιεβιτς. Ολα συμπτωση?
- soflodoras
Bravo KgeoK_geo έγραψε:με τον οποιο οχι απλά μοιράζονται πολλά κοινά στο στυλ παιχνιδιού, σωματοδωμή κτλ, αλλά ήρθαν και ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (με διαφορά καποιοων ετών φυσικά!) στον ΠΑΟΚ!!!!psiras67 έγραψε:Μέγα παράδειγμα ο παυλάρας !!!K_geo έγραψε:θα παιξουμε με γιομες
![]()
![]()
Ακόμα θυμαμε να ψαρεύω βράδυ και να ακούω τον λαλακα τον ζαγορά να παίζει το ηχητικό με μια γκολάρα που έβαλε με την ρεάλ !!K_geo έγραψε:με τον οποιο οχι απλά μοιράζονται πολλά κοινά στο στυλ παιχνιδιού, σωματοδωμή κτλ, αλλά ήρθαν και ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (με διαφορά καποιοων ετών φυσικά!) στον ΠΑΟΚ!!!!psiras67 έγραψε:Μέγα παράδειγμα ο παυλάρας !!!K_geo έγραψε:θα παιξουμε με γιομες
![]()
![]()
Μακάρι να έχουν την ίδια ποδοσφαιρική κατάληξη στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ !!
- constadine
Το paok24 γράφει για προσέγγιση και συζητήσεις με μεταγραφικό στόχο που αγωνίζεται ως δεξί φουλ μπακ .
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
-
ron-swanson
PAOK24
Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» στα σκαριά για το δεξί άκρο της άμυνας
Οι «ασπρόμαυροι» πατάνε γκάζι!
07-09-2020, 17:01
Ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δεξί φουλ μπακ
Με τον Δημήτρη Λημνιό να ετοιμάζεται να βγει από το κάδρο καθώς φτιάχνει για Γερμανία, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχει ασχοληθεί αλλά έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση δεξιού φουλ μπακ. Η αναφορά στον Λημνιό γίνεται με βάση τη χρησιμοποίησή του σε αυτή τη θέση το τελευταίο διάστημα, και με δεδομένη την απουσία του Ροντρίγκο Σοάρες λόγω τραυματισμού, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνώριζαν πως έπρεπε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ι Δικέφαλος έχει ήδη προχωρήσει σε προσέγγιση και συζητήσεις με μεταγραφικό στόχο που αγωνίζεται ως δεξί φουλ μπακ, και δεν αποκλείεται να προκύψουν σύντομα ειδήσεις...
Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» στα σκαριά για το δεξί άκρο της άμυνας
Οι «ασπρόμαυροι» πατάνε γκάζι!
07-09-2020, 17:01
Ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δεξί φουλ μπακ
Με τον Δημήτρη Λημνιό να ετοιμάζεται να βγει από το κάδρο καθώς φτιάχνει για Γερμανία, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχει ασχοληθεί αλλά έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση δεξιού φουλ μπακ. Η αναφορά στον Λημνιό γίνεται με βάση τη χρησιμοποίησή του σε αυτή τη θέση το τελευταίο διάστημα, και με δεδομένη την απουσία του Ροντρίγκο Σοάρες λόγω τραυματισμού, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνώριζαν πως έπρεπε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ι Δικέφαλος έχει ήδη προχωρήσει σε προσέγγιση και συζητήσεις με μεταγραφικό στόχο που αγωνίζεται ως δεξί φουλ μπακ, και δεν αποκλείεται να προκύψουν σύντομα ειδήσεις...
Αυτός ο Νορβηγός βαράει και με τα δύο πόδια;
Γιατί είδα ότι έβαλε γκολ και με το κεφάλι.
Αλλά βλέπω ότι κάνει σουτ και με τα δύο...
Μάλιστα μάλιστα...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί είδα ότι έβαλε γκολ και με το κεφάλι.
Αλλά βλέπω ότι κάνει σουτ και με τα δύο...
Μάλιστα μάλιστα...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk