Olaf Rebbe
- thanos-xanthi
Re: Olaf Rebbe
Η χαρά της μετροσπορτ θα είναι η επιστροφή του κυρ Νίκου...τέσπα ο ρεμπε μαλλον μας τελειωσε, παμε για αλλα
- john4serres
- WeWillRockYou
Δημοσιεύματα λένε πως έχει συμφωνήσει ήδη και είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Απολύτως λογικό καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσει δεύτερη σεζόν.
Στην αρχή, έδειξε κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία στην προσπάθεια να οργανώσει το προπονητικό τιμ και την λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος. Ακόμα και η επιλογή να συνεχίσει ο Φερέιρα ήταν βάσει λογικής, καθώς ο στόχος το καλοκαίρι ήταν η είσοδος σε ευρωπαϊκούς ομίλους και ο χρόνος λίγος για μεγάλες αλλαγές.
Για να κριθεί αντικειμενικά, θα έπρεπε να γνωρίζουμε ποιοι στόχοι τέθηκαν από την ιδιοκτησία, ποιες αποφάσεις έλαβε και πόσο εισακούστηκαν οι προτάσεις του.
Το sustainability που ήταν η λέξη που κυριάρχησε στην πρώτη και μοναδική του συνέντευξη, σίγουρα θα το έχει καταφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό που θα γράψει στο βιογραφικό του για την παρουσία του εδώ.
Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του θα είναι οι ανανεώσεις των νεαρών ταλαντούχων παικτών. Κατά τα άλλα, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός ότι μπορεί με τις ποδοσφαιρικές του επιλογές να σχεδιάσει αγωνιστικά μια ομάδα και να την βελτιώσει.
Το ζήτημα είναι τι θα φέρει η επόμενη μέρα και ποιος θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα από την αρχή.
Στην αρχή, έδειξε κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία στην προσπάθεια να οργανώσει το προπονητικό τιμ και την λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος. Ακόμα και η επιλογή να συνεχίσει ο Φερέιρα ήταν βάσει λογικής, καθώς ο στόχος το καλοκαίρι ήταν η είσοδος σε ευρωπαϊκούς ομίλους και ο χρόνος λίγος για μεγάλες αλλαγές.
Για να κριθεί αντικειμενικά, θα έπρεπε να γνωρίζουμε ποιοι στόχοι τέθηκαν από την ιδιοκτησία, ποιες αποφάσεις έλαβε και πόσο εισακούστηκαν οι προτάσεις του.
Το sustainability που ήταν η λέξη που κυριάρχησε στην πρώτη και μοναδική του συνέντευξη, σίγουρα θα το έχει καταφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό που θα γράψει στο βιογραφικό του για την παρουσία του εδώ.
Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του θα είναι οι ανανεώσεις των νεαρών ταλαντούχων παικτών. Κατά τα άλλα, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός ότι μπορεί με τις ποδοσφαιρικές του επιλογές να σχεδιάσει αγωνιστικά μια ομάδα και να την βελτιώσει.
Το ζήτημα είναι τι θα φέρει η επόμενη μέρα και ποιος θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα από την αρχή.
Αν ισχύει, μάλλον αποδεικνύεται αυτό που είπα. Ότι δηλαδή τον έφεραν ως τρόικα
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Montrealiotis
Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι 2 προπονητές του ζήτησαν χαφ και αυτός έλεγε ότι είμαστε εντάξει.
Εάν αληθεύει, τουλάχιστον αυτός είχε τα "κοχονες". Τελικά άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χαρι. Γκαρσία δημοσιε υπαλληλε, παρτους τα λεφτά και κανε πως βρέχει.Doomlord4 έγραψε:Υπέβαλε παραίτηση και δεν εγινε δεκτη;
Σοβαρά τώρα;
Πόσα αυτογκολ ακόμα;
Δημόσιος υπάλληλος με 240 χιλιαρικα?
Και πιο πριν με 80?
Δε ντρέπεσαι ρε λίγο?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πιο πριν με 80?
Δε ντρέπεσαι ρε λίγο?
λοιπόν, μετά από ψύχραιμη σκέψη, οι δήμιοι του ΠΑΟΚ ήταν ο μπράνκο και ο ρέμπε
φέρανε
εσίτι 3,5 μύρια
αουγκούστο 3 μύρια
στοχ 1,5 μύριο
τσόλακ 3 μύρια
μουργκ 2 μύρια
ερασιτέχνη νινούα 850 χιλ.
ερασιτέχνη περέιρα 750 χιλ (την ώρα που έχεις τσαούση σε δανεισμούς)
ξεπούλησαν
άκπομ
πέλκα
δε μπορέσαν να πάρουν χρήματα από
μπίσεσβαρ
καντουρί
λάμπρου
εσίτι
ρέι
σφιντέρσκι
ροντρίγκο
ειδικά στις αγορές, η μία καταστροφική κίνηση μετά την άλλη
υπερχρέωσαν την ομάδα με σαπάκια και ανέτοιμους, αφήνοντας τρύπες (πλάγια μπακ) και μη εξοικονομώντας χρήματα δημιούργησαν άλλες τρύπες (χαφ)
όταν εσύ πετάς στον κάλαθο 10 μύρια από τσόλακ, εσίτι, αουγκούστο και μουργκ, οι αντίπαλοί σου με 10 μύρια κάνουν ομάδες
φέρανε
εσίτι 3,5 μύρια
αουγκούστο 3 μύρια
στοχ 1,5 μύριο
τσόλακ 3 μύρια
μουργκ 2 μύρια
ερασιτέχνη νινούα 850 χιλ.
ερασιτέχνη περέιρα 750 χιλ (την ώρα που έχεις τσαούση σε δανεισμούς)
ξεπούλησαν
άκπομ
πέλκα
δε μπορέσαν να πάρουν χρήματα από
μπίσεσβαρ
καντουρί
λάμπρου
εσίτι
ρέι
σφιντέρσκι
ροντρίγκο
ειδικά στις αγορές, η μία καταστροφική κίνηση μετά την άλλη
υπερχρέωσαν την ομάδα με σαπάκια και ανέτοιμους, αφήνοντας τρύπες (πλάγια μπακ) και μη εξοικονομώντας χρήματα δημιούργησαν άλλες τρύπες (χαφ)
όταν εσύ πετάς στον κάλαθο 10 μύρια από τσόλακ, εσίτι, αουγκούστο και μουργκ, οι αντίπαλοί σου με 10 μύρια κάνουν ομάδες
Ο αντικαταστατης του απίθανου Γερμανού θα δείξει τα κίνητρα και τους στόχους των επόμενων ετών.
Το ότι πέταξε στα σκουπίδια 6 εκατομμύρια για Τσολακ, Μουργκ κ Νινουα μπορώ να το συγχωρήσω.
Το ότι βγήκε κ είπε ότι μου ζήτησε χαφ ο ζωγράφος αλλά πιστεύω ότι δεν χρειαζόμαστε δυστυχώς δεν μπορώ. Κ έχεις κ δεύτερη περίοδο κ πάλι δεν το κάνεις.
Όταν αυτό το έχει καταλάβει και ο τελευταίος πλινθος της πυραμίδας του Χεοπα από το καλοκαίρι, τότε είσαι ένα τεχνοκρατης που δεν κατέχει το άθλημα και ήρθες απλά για να συμπληρώσεις το βιογραφικό σου, να βελτιώσεις τα μάνατζερικα σου κονε και να βγάλεις μερικά λεφτά μέχρι να γυρίσεις στην αγαπημένη σου Γερμανία στη πρώτη ευκαιρία.
Το ότι πέταξε στα σκουπίδια 6 εκατομμύρια για Τσολακ, Μουργκ κ Νινουα μπορώ να το συγχωρήσω.
Το ότι βγήκε κ είπε ότι μου ζήτησε χαφ ο ζωγράφος αλλά πιστεύω ότι δεν χρειαζόμαστε δυστυχώς δεν μπορώ. Κ έχεις κ δεύτερη περίοδο κ πάλι δεν το κάνεις.
Όταν αυτό το έχει καταλάβει και ο τελευταίος πλινθος της πυραμίδας του Χεοπα από το καλοκαίρι, τότε είσαι ένα τεχνοκρατης που δεν κατέχει το άθλημα και ήρθες απλά για να συμπληρώσεις το βιογραφικό σου, να βελτιώσεις τα μάνατζερικα σου κονε και να βγάλεις μερικά λεφτά μέχρι να γυρίσεις στην αγαπημένη σου Γερμανία στη πρώτη ευκαιρία.
Αν αυτό κατάλαβες αδελφε6, πάω πάσο...Parolos έγραψε:Δημόσιος υπάλληλος με 240 χιλιαρικα?
Και πιο πριν με 80?
Δε ντρέπεσαι ρε λίγο?
- Amsterdamer_87
Τοτε γραψε καλυτερα κι οχι σαν την Πυθια..γιατι κι εγω το ιδιο καταλαβαAye4 έγραψε:Αν αυτό κατάλαβες αδελφε6, πάω πάσο...Parolos έγραψε:Δημόσιος υπάλληλος με 240 χιλιαρικα?
Και πιο πριν με 80?
Δε ντρέπεσαι ρε λίγο?
Ο πως κ η λέξη "amazing guy"WeWillRockYou έγραψε:Δημοσιεύματα λένε πως έχει συμφωνήσει ήδη και είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Όλοι οι παίκτες που είτε αποχώρησαν είτε ανανέωσαν στην συνέντευξη αυτή ήταν"amazing"