Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Εχει γινει γελοια η κατασταση αλλα καποιοι το διασκεδαζουν οποτε προφανως οποιος ναναι μπορει να μπαινει και να γραφει μαλακιεςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ενάμιση χρόνο που βλέπω σχόλια για έμπιστες πηγές, μισό δεν έπεσε μέσα. Δεν ξέρω αν είναι κακό χιούμορ ή ανάγκη προσοχής, αλλά φέτος έχει ξεφύγει λίγο η φάση.
Gaziantepseaman έγραψε:Το inpaok γράφει ότι ο Ενρίκε πάει δανεικός Τουρκία
Η αλήθεια είναι αυτή, γι'αυτό και επέφυγα να αναφερθώ στις επιθετικές τάσεις. Το γεγονός πως είναι 1,69 ύψος και τα λοιπά χαρακτηριστικά με οδήγησαν στον συγκεκριμένο. Αν και δε νομίζω να ευσταθεί λόγω ηλικίας. Είναι λίγο μεγάλος. Δε φαίνεται να στοχεύουμε σε τέτοιο ηλικιακό target group.Dimitris_L4 έγραψε:Καμια σχεση με επιθετικες τασεις..ξεκινησε ως αριστερο εξτρεμ και πλεον εδω και 5 6 χρονια παιζει αμυντικο χαφ και στην πσβ και στην μπετις και στην εθνικη του..τα υπολοιπα φαινεται να ταιριαζουν..επισης μου φαινεται τραγικο να εχεις συμφωνησει και να περιμενεις 1 βδομαδα..κ αν ερθει αλλη προταση και στον παρουν???JohnAba99 έγραψε:Μήπως είναι ο Αντρές Γκουαρδάδο της Μπέτις ; Μόνο αυτός μου φαίνεται πως πληροί τα κριτήρια. 1,69 ύψος, μέσος, εν ενεργεία διεθνής (αλλά που μπορεί να σταματήσει λόγω ηλικίας, είναι 32). Άσε που μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ
Παντως αυτό με το να μπαίνει καποιος να πετάει την υποτιθέμενη πληροφορία του και να εξαφανίζεται πρέπει να σταματήσει.
Τουλάχιστον ας μην εξαφανιζετε με την μία. Παπάς οκ...Να τον αναλύσουμε βρε αδερφέ.
Τουλάχιστον ας μην εξαφανιζετε με την μία. Παπάς οκ...Να τον αναλύσουμε βρε αδερφέ.
- paok re niamou
1,69 έχει ο μεσσι.κ αυτόν εννοεί.το χαλάω τώρα αλλά τι να κάνω.παει να πάρει διαστάσεις.JohnAba99 έγραψε:Μήπως είναι ο Αντρές Γκουαρδάδο της Μπέτις ; Μόνο αυτός μου φαίνεται πως πληροί τα κριτήρια. 1,69 ύψος, μέσος, εν ενεργεία διεθνής (αλλά που μπορεί να σταματήσει λόγω ηλικίας, είναι 32). Άσε που μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ
Νομίζω το σενάριο είναι εμφανές τρολαρισμα στον κλασσικό πλεον παπά του μαουρισιο8.
Άστο ρε Κεν, μια χαρά πάει να περνάει η ώρα...
Ο Μάου σήμερα ήταν πιο σαφής και από τον Πόρκυ
Κάγκουρας λάλησε και είπε
Ο Μάου σήμερα ήταν πιο σαφής και από τον Πόρκυ
Κάγκουρας λάλησε και είπε
κανα καλο γουρουνοσκυλο υπαρχει υπ¨οψιν
θελουμε για μεταγραφη στην ομαδα
θελουμε για μεταγραφη στην ομαδα
- Maximus
Έχουμε χαφ με επιθετικές τάσεις bulldog. Τον Εσίτι. Δεν θέλουμε άλλον...falconakis έγραψε:..... Ειναι χαφ με επιθετικές τάσεις ....
Πάντα το έλεγα!falconakis έγραψε: Αλλά δεν λέω με όρκισε όρκο βαρύ το έμπιστο άτομο που είναι κολητή με τον Γιώργη!
Αν πεις μυστικό σε γυναίκα, την ^%#$^ες!
Ο Μέσσι είναι 1,70 , δεν παίζουμε με τα εκατοστά όταν μιλάμε για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχουςbarlow4 έγραψε:1,69 έχει ο μεσσι.κ αυτόν εννοεί.το χαλάω τώρα αλλά τι να κάνω.παει να πάρει διαστάσεις.JohnAba99 έγραψε:Μήπως είναι ο Αντρές Γκουαρδάδο της Μπέτις ; Μόνο αυτός μου φαίνεται πως πληροί τα κριτήρια. 1,69 ύψος, μέσος, εν ενεργεία διεθνής (αλλά που μπορεί να σταματήσει λόγω ηλικίας, είναι 32). Άσε που μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ
Νομίζω το σενάριο είναι εμφανές τρολαρισμα στον κλασσικό πλεον παπά του μαουρισιο8.