8. Douglas Augusto
Re: 8. Douglas Augusto
Ναι, αυτά τα έκαναν όταν είχαν δυνάμεις, τώρα που τελειώνει η σεζόν όντως δεν μπορούν πολλά.
εχθές (με γαύρο στο κυπελλο) ήταν ο κορυφαίος της ομάδος.
Όλο το κέντρο μόνος του.
Όλο το κέντρο μόνος του.
Είναι προς το συμφέρον της ομάδας να υπάρξει ένας χειρισμός ανάλογος με την περίπτωση σβιντερφσκι.
Μια ανανέωση με αύξηση.
Έτσι και αλλιώς αν έρθει σοβαρή πρόταση θα δοθεί.
Τουλάχιστον να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χαθεί τζάμπα το επόμενο καλοκαίρι.
Μια ανανέωση με αύξηση.
Έτσι και αλλιώς αν έρθει σοβαρή πρόταση θα δοθεί.
Τουλάχιστον να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χαθεί τζάμπα το επόμενο καλοκαίρι.
από τους καλύτερους σήμερα, η θέση του είναι 8-10άρι όπως έχουμε ξαναπεί παρά 6/8άρι. Όσο περνά ο καιρός τόσο είμαι υπέρ του να μείνει
- V-olakiotis
Κρίμα ρε Ντάγκλας, γαμω τη κάζα του μέσα, τον παλιοχιλιπογια!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- WeWillRockYou
Έχει κάνει μεγάλο step up μέσα στο 2022 και είναι σίγουρα ο κορυφαίος μας χαφ τους τελευταίους μήνες.
Του αξίζουν συγχαρητήρια για την βελτίωση του.
Του αξίζουν συγχαρητήρια για την βελτίωση του.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ρε παίδες για πείτε σίγουρα όμως, με την κόκκινη, χάνει τον Τελικό Κυπέλλου 'η εκτίει σε αγώνα Πρωταθλήματος;
Πολύ καλός.
Γιατί έφαγε κόκκινη τελικά από τον ιχοδεπουτα ? Δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω εκείνη τη στιγμή.
Γιατί έφαγε κόκκινη τελικά από τον ιχοδεπουτα ? Δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω εκείνη τη στιγμή.
-
dimitris88
η κόκκινη κάρτα εκτίεται πάντοτε στο αμέσως επόμενο ματς, είτε είναι πρωταθλήματος είτε κυπέλλου. Θυμηθείτε την κόκκινη που είχε δεχτεί ο Τσούμπα με αελ στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου που την είχε εκτίσει στο αμέσως επόμενο ματς πρωταθλήματος. Αντίθετα οι κίτρινες μετράνε μόνο στη διοργάνωση που γίνονται. Είχαμε αρκετούς φορτωμένους με κίτρινες, δεν ξέρω εάν ο Ζίφκο που δέχτηκε ήταν μέσα σε αυτούς αλλά μάλλον όχι γιατί εάν ήταν θα το γράφανε ήδη τα sitestheo-drama έγραψε:Ρε παίδες για πείτε σίγουρα όμως, με την κόκκινη, χάνει τον Τελικό Κυπέλλου 'η εκτίει σε αγώνα Πρωταθλήματος;
Το παιδί χρόνια τώρα έχει ανοδική πορεία. Αρκεί να είναι συγκεντρωμένος. Στο εδώ και στο τώρα.
Ο μονος που κινδυνευε να μην παιξει λογω κιτρινων καρτων στον τελικο, ηταν ο Ακπομ.
Ολα καλα λοιπον....
Ολα καλα λοιπον....
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ευχαριστω πολυ.dimitris88 έγραψε:η κόκκινη κάρτα εκτίεται πάντοτε στο αμέσως επόμενο ματς, είτε είναι πρωταθλήματος είτε κυπέλλου. Θυμηθείτε την κόκκινη που είχε δεχτεί ο Τσούμπα με αελ στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου που την είχε εκτίσει στο αμέσως επόμενο ματς πρωταθλήματος. Αντίθετα οι κίτρινες μετράνε μόνο στη διοργάνωση που γίνονται. Είχαμε αρκετούς φορτωμένους με κίτρινες, δεν ξέρω εάν ο Ζίφκο που δέχτηκε ήταν μέσα σε αυτούς αλλά μάλλον όχι γιατί εάν ήταν θα το γράφανε ήδη τα sitestheo-drama έγραψε:Ρε παίδες για πείτε σίγουρα όμως, με την κόκκινη, χάνει τον Τελικό Κυπέλλου 'η εκτίει σε αγώνα Πρωταθλήματος;
Καλο νεο,ελπιζω να μην εχει τιποτα απο τον τραυνατισμο και να παιξει στον ΤΕΛΙΚΟ στις 21 Μαιου.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019