Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ο Στουανι είναι παικταράς Ουρουγουανος ο οποιος ομως ανανέωσε προσφατα με την Χιρόνα (ωραία πόλη,κοντά στη Βαρκελώνη,να πάτε, την προτείνω ανεπιφύλακτα) θα ήταν ιδανικός φορ,πολύ ανώτερος ποδοσφαιριστής από τον Σουηδό που λιγουρευονται πολλοί εδώ μέσα.
Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως, λογικά θα στηριχθούν επάνω του για την επαναφορά της ομάδας στην Πριμέρα,δεν ξέρω όμως αν θα μπορούν να τον πληρώνουν παίζοντας στην μικρότερη κατηγορία.
Ίσως να έχουμε ρωτήσει για τον παίχτη, ταιριάζει και στην περιγραφή του γομαρου.
Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως, λογικά θα στηριχθούν επάνω του για την επαναφορά της ομάδας στην Πριμέρα,δεν ξέρω όμως αν θα μπορούν να τον πληρώνουν παίζοντας στην μικρότερη κατηγορία.
Ίσως να έχουμε ρωτήσει για τον παίχτη, ταιριάζει και στην περιγραφή του γομαρου.
Γράψε το όνομα του μπακ ρε γομαρε,εκτός αν σου ζήτησε να μην το πεις.
Λένε ο, τι έχει σοβαρεψει τα τελευταία χρόνια κι έρχεται από καλές σεζόν που έχουν ανεβάσει πάλι την αξία του. Νομίζω πως είναι ελεύθερος και κάνει προπονήσεις με την Μπρέσια... Δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει..
barlow4 έγραψε:να ερθει να παλεψει για το warda award

Σωστός ο Κεν.
Μακριά κι αγαπημένοι.
μα τον φωτογραφισα τον παιχτη..........obanebane έγραψε:Γράψε το όνομα του μπακ ρε γομαρε,εκτός αν σου ζήτησε να μην το πεις.

Για μπακ μάλλον για Κοεντραο πρέπει να μιλάει που είναι και ελεύθερος.
και γιατι δεν το λες το ονομα ρε γομαρε?φοβασαι μη χαασει η μεταγραφη?
εχει η μπραγκα τζεφερσον?κ αν ειναι στην μπραγκα υποτιθεται οτι εχει μπει ρητρα λογω του αμπελ.
Ήταν δανεικός στην μπραγκα πέρσι. Στην Σπόρτινγκ ανήκει.barlow4 έγραψε:εχει η μπραγκα τζεφερσον?κ αν ειναι στην μπραγκα υποτιθεται οτι εχει μπει ρητρα λογω του αμπελ.
Να ρωτήσω...Σε περίπτωση απόκτησης του Ολιβειρα.
Πώς είμαστε σίγουροι ότι πάμε και για άλλο ένα χαφ;
Πώς είμαστε σίγουροι ότι πάμε και για άλλο ένα χαφ;