5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ποιοι και ΓΙΑΤΙ παρουσιάζουν τον Μιχαηλίδη σαν τρύπα στην άμυνα? Πολύ καλός ήτανε για πρώτη εμφάνιση μετά από τόσους μήνες. Εγώ θεωρώ ότι είναι καλύτερος του Κουλιεράκη, όταν είναι υγιής και φορμαρισμένος. Τι σκοπό έχουν κάτι ινφλουένσερ την π@@τσας και του ρίχνουν τόσο λάσπη?
Καταλαβε καθυστερημενα ο Λουτσεσκουaivas19 έγραψε:Απο χιαστο γυρισε το παιδι και ειχε Νασμπεργκ και Κουλιερακη, σιγα μην τον βαλει στην μεση της χρονιας. Εςυ ελεγες θα τον στειλει δανεικο κι ο αλλος τον ξεκινησε βασικο. Η αποδοση του διεψευσε πολλους εδω μεσα που δεν πιστευαν τον Γιαννη και δικαιωσε τον προπονητη για την διαχειριση. Περαστικα
οπως παντα
ακομα ενα λαθος του
Οταν ενα παικτη τον πιστευεις δεν βγαινεις σ δημοσια συνεντευξη ν πεις οτι τα παρατησε
Τα συγχαρητηρια ανηκουν μονο στον Μιχαηλιδη
π ουτε δεχτηκε ν φυγει δανεικος περσι
αλλα κ γιατι μ την προσπαθεια κ την αποδοση του
αποδειξε στον προπονητη
οτι εκανε λαθος στην αξιολογηση απεναντι του
- Patricio_4
Πάντα μου άρεσε περισσότερο από τον Κουλιεράκη. Βοηθάει πολύ περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι, μου θυμίζει Κρέσπο. Είναι λίγο γκαφατζής αλλά έστω στα παιχνίδια που θα παίζουμε build up (στην πλειοψηφία των ματς) τον θεωρώ πολύ πιο χρήσιμο από τον Κουλιεράκη.
Δίδυμο μεταξύ των δύο δεν θα μπορούσε να συμβεί οσο και αν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά τους καθότι πέρα από το βαρύ συμβόλαιο του Εκονγκ που τον καθιστά αναντικατάστατο είναι και οι δύο αριστεροπόδαροι, γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση ακόμη περισσότερο.
Επίσης, είναι οφθαλμοφανές πως χρειάζονται μια σταθερά δίπλα τους για να αποδώσουν τα μέγιστα, αν αυτή η σταθερά γίνει ο Εκόνγκ έχει καλώς, αλλιώς θα κάνουμε προσευχές κάθε φορά που βγαίνει σε αιφνιδιασμό ο αντίπαλος.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δίδυμο μεταξύ των δύο δεν θα μπορούσε να συμβεί οσο και αν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά τους καθότι πέρα από το βαρύ συμβόλαιο του Εκονγκ που τον καθιστά αναντικατάστατο είναι και οι δύο αριστεροπόδαροι, γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση ακόμη περισσότερο.
Επίσης, είναι οφθαλμοφανές πως χρειάζονται μια σταθερά δίπλα τους για να αποδώσουν τα μέγιστα, αν αυτή η σταθερά γίνει ο Εκόνγκ έχει καλώς, αλλιώς θα κάνουμε προσευχές κάθε φορά που βγαίνει σε αιφνιδιασμό ο αντίπαλος.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
«Εσυ ελεγες θα τον στειλει δανεικο, ο αλλος τον εβαλε βασικο»
Αρα ειτε εσυ δεν πιστευες τον παικτη, ή εκανες λαθος και σε διεψευσε ο προπονητης
Αρα ειτε εσυ δεν πιστευες τον παικτη, ή εκανες λαθος και σε διεψευσε ο προπονητης
- Μπαρκαρούτσος
Special 4 έγραψε:Κ γιατι ν μην αρχισει τις κ@λοτουμπες ο Λουτσεσκου π δεν τον εβαζε μεχρι τωρα
κ τον ειχε στον παγκο τοσους μηνες
ενω ο Μιχαηλιδης τον διεψευσε μ την αποδοση του?
Α ναι, το αφήγημα Κωνσταντέλιας.
Τυχαία όλα. Αναγκαστικά.
Θα σώσει κανένα παιδάκι από φλεγόμενο σπίτι και θα λέτε "Ναι, αλλά αναγκαστικά το έσωσε, γιατί καιγόταν το σπίτι."
Δεν βγάζει νόημα, ε;
Ακριβώς.
Ο Λουτσεσκου εψεγε ή δεν εψεγε δημοσια πριν εναμισι μηνα σε συνεντευξη τον Μιχαηλιδη
επειδη δεν ηθελε ν παει περσι δανεικος?
Δεν ελεγε οτι δεν ηθελε κ τα παρατησε ο Μιχαηλιδης?
Τωρα γιατι δ βγαινει δημοσια ν πει το αντιθετο για τον Μιχαηλιδη?
Ν πει ενα καλο λογο
για την προσπαθεια του παικτη?
Ή μηπως πρεπει παντα ν παρουσιαζεται ο Λουτσεσκου ως αλαθητος επειδη ποτε δεν παραδεχεται τα λαθη του?
Μιλαμε για τον προπονητη
π μεχρι κ την τελευταια στιγμη εβαλε τον Μπισεσβαρ
για ν περπαταει στον Τελικο Κυπελλου π εχασε
μ τους 10 παικτες της αεχ
αλλα ξεχασε τον Τζιμα για 86 ολοκληρα λεπτα στον παγκο
Αυτος ο προπονητης εχει αποδειξει οτι κανει
παρα μα παρα πολλα λαθη
κ μονο αλαθητος δεν ειναι
οσο κ ν επικαλειται τη Μαντσεστερ Σιτι στις δηλωσεις του γ ν δωσει βαρυτητα κ στομφο σ αυτα π λεει
Ν πει ενα καλο λογο
Ή μηπως πρεπει παντα ν παρουσιαζεται ο Λουτσεσκου ως αλαθητος επειδη ποτε δεν παραδεχεται τα λαθη του?
Μιλαμε για τον προπονητη
παρα μα παρα πολλα λαθη
οσο κ ν επικαλειται τη Μαντσεστερ Σιτι στις δηλωσεις του γ ν δωσει βαρυτητα κ στομφο σ αυτα π λεει
- Μπαρκαρούτσος
Δεν ήξερε ο Lucescu να βγαίνει μετά από κάθε αγώνα και να λέει:
I put Kotarski for this reason.
I put Kedziora for that reason.
I put Troost-Ekong because...
κτλ
Αν ο Τζίμας έμπαινε στο 50' και δεν σκόραρε, θα το είχανε καταστρέψει το παιδί ή όχι;;;;
Ρε πούστη μου, πάντε σε ένα κωλοΙΕΚ της πούτσας και πάρτε διαπίστευση να πηγαίνετε να ρωτάτε τον Lucescu τα πάντα. Μέχρι κι εγώ είχα κάποτε διαπίστευση και αν ήθελα ρωτούσα κιόλας. Δεν είναι δύσκολο. Αφού σας χρωστάει λογαριασμό για τα πάντα...
I put Kotarski for this reason.
I put Kedziora for that reason.
I put Troost-Ekong because...
κτλ
Αν ο Τζίμας έμπαινε στο 50' και δεν σκόραρε, θα το είχανε καταστρέψει το παιδί ή όχι;;;;
Ρε πούστη μου, πάντε σε ένα κωλοΙΕΚ της πούτσας και πάρτε διαπίστευση να πηγαίνετε να ρωτάτε τον Lucescu τα πάντα. Μέχρι κι εγώ είχα κάποτε διαπίστευση και αν ήθελα ρωτούσα κιόλας. Δεν είναι δύσκολο. Αφού σας χρωστάει λογαριασμό για τα πάντα...
Special 4 έγραψε:Ο Λουτσεσκου εψεγε ή δεν εψεγε δημοσια πριν εναμισι μηνα σε συνεντευξη τον Μιχαηλιδη
Ν πει ενα καλο λογο
Μιλαμε για τον προπονητη
παρα μα παρα πολλα λαθη

Ο Λουτσεσκου έκανε αρκετά σοβαρά λάθη χθες, κυρίως στις επιλογές μπροστά.
Ο Μιχαηλίδης ήταν ένα από τα λίγα σωστά που έκανε.
Μπράβο και στο Γιάννη που ήταν σοβαρός και μακάρι να τον δούμε ακόμα καλύτερο.
Ο Μιχαηλίδης ήταν ένα από τα λίγα σωστά που έκανε.
Μπράβο και στο Γιάννη που ήταν σοβαρός και μακάρι να τον δούμε ακόμα καλύτερο.
Εναμιση χρόνο μετα, την τελευταία εμφάνιση , ήταν πολύ καλός.
Ηταν ο κύριος λόγο που δεν αναγκαζόταν ο τσιγγάρας ή ο Σβάμπ να πάνε πολύ πίσω ( όπως πέρισυ) να πάρουν τη μπάλα. Μου άρεσε πολύ που δεν άλλαζε αργές παράλληλες πάσες με Ενγκογκ.
ΓΕνικά πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση , σε ότι αφορά τουλάχιστον την επιθετική συμπεριφορά ...
Ηταν ο κύριος λόγο που δεν αναγκαζόταν ο τσιγγάρας ή ο Σβάμπ να πάνε πολύ πίσω ( όπως πέρισυ) να πάρουν τη μπάλα. Μου άρεσε πολύ που δεν άλλαζε αργές παράλληλες πάσες με Ενγκογκ.
ΓΕνικά πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση , σε ότι αφορά τουλάχιστον την επιθετική συμπεριφορά ...
-
Έχει και μπόλικαelvetos giatros έγραψε:Ο Λουτσεσκου σου δίνει ευκαιρία
Πιάσε την από τα μαλλιά

- ΑποστόληςΑ
Σχετικά καλός χθες.
Έκανε 2-3 τσαφ και έχασε τον Νικολαέσκου με πιο σημαντικό αυτό που ο Ρουμάνος (;) σούταρε, αλλά το έβγαλε ο Kotarski.
Το καλό είναι ότι βελτιώνεται.
Το κακό είναι ότι δεν τον θεωρώ καλύτερο του Κουλιε.
Έκανε 2-3 τσαφ και έχασε τον Νικολαέσκου με πιο σημαντικό αυτό που ο Ρουμάνος (;) σούταρε, αλλά το έβγαλε ο Kotarski.
Το καλό είναι ότι βελτιώνεται.
Το κακό είναι ότι δεν τον θεωρώ καλύτερο του Κουλιε.
- john4serres