Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο το ποστ εχει απαντηθεί απο συμφορουμίτες σε προηγούμενες σελίδες και δεν θεωρώ συνετό να ανακυκλώνουμε μια τέτοια συζήτηση.

άσε που έχουμε και δουλειές και δεν είμαστε για πολλά λόγια συνέχεια... :D
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όταν λέμε τέλος σε κάτι, δεν εννοούμε τίποτα λιγότερο απο όσα υποδηλώνει η λέξη τέλος. 8-) kastrakis, δεν διαφωνώ, αλλά ας κλείσει το θέμα, παρακαλώ πάρα, πάρα πολύ.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

joshua έγραψε:Πραγματικα και ξαναλεω ειδικα στις εποχες που ζουμε, να χρησιμοποιουμε τον ορο επανασταση για το ποδοσφαιρο και μαλιστα με αφορμη το να κατεβεις η μη σε ενα παιχνιδι κυπελου με προσπερνα...να μην πω για ολα τα αλλα τσιτατα...Οσο για την φερεγγυοτητα του Ιβαν ας μου φτιαξει ομαδα το καλοκαιρι με προπονηταρα και παικταραδες να μου την αποδειξει,ασε που τοτε θα ξεχαστουν ολα,γιατι αν δεν κατεβει και μεινεις με τους Πελκες γαμω τις επαναστασεις θα κανουμε...
σωστός είναι λάθος να χρησιμοποιούμε την λέξη επανάσταση............για τα υπόλοιπα ελπίζω όπως και εσύ γιατί 4 χρόνια χορτάσαμε τα ίδια και τα ίδια
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

K_geo έγραψε:όταν λέμε τέλος σε κάτι, δεν εννοούμε τίποτα λιγότερο απο όσα υποδηλώνει η λέξη τέλος. 8-) kastrakis, δεν διαφωνώ, αλλά ας κλείσει το θέμα, παρακαλώ πάρα, πάρα πολύ.

δεν διαφωνείς σε τι geo?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποίησες, στο ότι είναι λάθος και προσβλητικές για πολλούς. Έχω κάνει παρατήρηση-εις. Παρακαλώ να τελειώσει αυτό το θέμα με το παρόν μου ποστ.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

K_geo έγραψε:για κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποίησες, στο ότι είναι λάθος και προσβλητικές για πολλούς. Έχω κάνει παρατήρηση-εις. Παρακαλώ να τελειώσει αυτό το θέμα με το παρόν μου ποστ.

Οκ ας τα γράψω αλλιώς τότε.....Πως νιώθουν οι ψηφοφόροι του Σύριζα πριν της εκλογές και τι υπόσχονταν λέγαν και πως νοιώθουν-πιστεύουν τώρα? Τι να λέμε.....προσβλητικές για την νοημοσύνη μας ναι είναι το άλλα λέω άλλα κάνω.....πόσο ποιο λιανά να τα κάνω?τι δεν καταλαβαίνεται?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εμμμ...άστοχο και υπερβάλλων το παράδειγμα.

Γιατί αν θέλεις να μεταφέρεις το θέμα μας, στο θέμα του συριζα, τότε θα πρέπει να περιμένουμε και αντί να πολεμήσουμε όπως μπορούμε την εγκλ.οργαν, να συμπλεύσουμε και να συνεργαστούμε μαζί της... ;)

το ότι θα λάβουμε (αν λάβουμε) εν τέλει μέρος σε έναν αγώνα δεν σημαίνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο, αφού δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το αν τελικά θα αλλάξουν κάποια πράματα στην Ελλάδα. δεν είναι η αιτία, είναι η αφορμή. Και σε ενα πόλεμο μάχεσαι κατά των αιτιών αυτού... όχι για τις αφορμές του... 8-)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

(Δεν αναφέρομαι σε κάποιους συγκεκριμένα!) .... αλλά το φόρουμ γενικά δείχνει που έχει μπλέξει ο Ιβάν!
Δεν μας σώνει τίποτα! Εγώ λέω να τον διώξουμε και ν' αναλάβουμε εμείς εδώ πέρα που έχουμε και μεγαλύτερα .... π@πάρια από την ""γυριστρούλα""! Τι να μας πει το γατάκι ο Ιβάν για ΠΑΟΚ! Μόνο το φόρουμ ξέρει!
Υ.γ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα ειναι προφανες οτι σημαντικη μεριδα οπαδων και ειδικα απο τους αυτοαπκαλουμενους κακαλατους που ειναι παντα εκει τριβουν τα χερια τους σε καθε πιθανοτητα αποδομησης του Σαββιδη,χωρις φυσικα αυτο να αναιρει τα τεραστια λαθη του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:και σοβαρά τώρα...

υπάρχει πιθανότητα κανείς να θεωρεί ότι η μη συμμετοχή μας, θα σημαίνει κάτι περισσότερο απο κάποιου είδους "ηθική ικανοποίηση" για το γεγονός ότι είπαμε πως δεν θα κατέβουμε και όντως το κάναμε; υπάρχει κάτι περισσότερο; γιατί αυτό το τσιτάτο, περι "νομιμοποίησης" της εγκλ.οργ, αν κατέβουμε το ακούω βερεσέ. αν είναι έτσι θα έπρεπε οι υποστηρικτές αυτής της ιδέας να μην θέλουν την κάθοδο μας ούτε στα πλευ-οφφ. ή κάνω κάποιο λάθος; και τα π.ο διοργάνωση της σουπερκλίκας δεν είναι; :roll:
Όλο το ζουμί είναι αυτό!!! :o

Ρέστα από το βερεσέ δεν υπάρχουν και εξηγούμαι:

Η αμεσότερη μοναδική και ρεαλιστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της (αν)αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ήταν το άμεσο grexit, αλλά αυτό δεν ήταν στο χέρι μας και δεν άφησαν έτσι κι αλλιώς κάποιοι να γίνει, παρ ό,τι εμείς συμφωνούσαμε και ουσιαστικά αυτό θέλαμε!!!

Αν πάλι ήταν, μην κατεβαίνοντας εμείς στο Κύπελλο, να μην εισπράξει κι ο πουστοχ@ντρέμπορας το μπακίρι του C.L., ή ό,τι καρπώνεται απ τα νταλαβέρια του με τις Ευρώπες, όχι μόνο θα έδειχνα κι εγώ "κάκαλα", αλλά θα ζωνόμουν και τα φυσεκλίκια για να μην πάμε!!!

Όσο για την ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ του Ιβάν στους μικρότερους του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αν εννοεί αυτά που λέει, σας θυμίζω ότι στην συνεδρίαση της Λίγδας, αυτός πρότεινε να μοιραστεί η χαρτούρα 50-50 ή και 40-60 ακόμα, διαφώνησαν συμφωνώντας μεταξύ τους σαν ένα κόμμα "ούζος" και πουστοχ@ντρέμπορας και ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!! Καλά θα κάνουν λοιπόν να μην το ξεχνάνε κι αυτοί κι εμείς!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 22 Απρ 2016, 14:38, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να μην ξεχναμε να βαλουμε και στην εξισωση μας τις μεθοδους με τις οποιες επανεκκινηθηκε μια διοργανωση η οποια ειχε διακοπει με υπουργικη αποφαση και με ισχυ απο την εφημεριδα τις κυβερνησεως...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σε αυτό δεν παίξαμε κανένα ρόλο εμείς ρε Σεραφείμ!!! Πολλοί άλλοι το έβαλαν το χεράκι τους φυσικά!!!

Εδώ μετράμε τα καλά και τα κακά για τον Π.Α.Ο.Κ. απ το να κατέβουμε ή όχι στο Κύπελλο θαρρώ!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μα και εγω για το θεμα της αιτιολογιας της νομιμοποιησης το αναφερω...σαφως και η συμμετοχη σε εναν θεσμο ο οποιος ειχε διακοπει και επανεκκινηθηκε κακην κακως μετα απο "κοκκινες" κινησεις (να το θεσω κομψα) για να μας τριψει ο χοντρος στη μουρη τη δυναμικη του ειναι ενα θεμα...δεν ειναι βερεσε δηλαδη η δικαιολογια...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sera4 έγραψε:να μην ξεχναμε να βαλουμε και στην εξισωση μας τις μεθοδους με τις οποιες επανεκκινηθηκε μια διοργανωση η οποια ειχε διακοπει με υπουργικη αποφαση και με ισχυ απο την εφημεριδα τις κυβερνησεως...

Μπήκε και στο ΦΕΚ η απόφαση;;

Αφού πάντα λέμε να μην εμπιστευόμαστε τις κωλοφυλλάδες... :mrgreen: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Εγω ΠΑΟΚ ειμουν ειμαι και θα ειμαι.......Ιβαν Σαββιδης δεν ειμαι.....αυριο οταν ο Ιβαν θα πει ο γαιδαρος πεταει μην ξεχάσετε να τον υποστηριξεται ναι γιατι πεταει....αν κανει κομμα να τον ψηφίσετε.....δεν ειμαι αχάριστος τον ευχαριστω για πολλα καλα αλλα δεν ειμαι και προβατο......εχω την αποψη μου της αρχες μου καλη συνεχεια στο forum......δεν αξιζει να μιλας σε αυτους που δεν θελουν να ακουσουν.......Τα περι γυριστρουλας μπορει να ηταν υπερβολικο και συγγνώμη απο μερους μου......αλλα σαν γνησιος πολιτικος οπου φυσαει ο ανεμος παμε......δεν πειραζει ομως ο χρονος θα περασει και η ιστορια οπως ξερουμε επαναλαμβανεται.......το οτι θα αλλαξει στο ποδοσφαιρο της χωρας ειναι ανεκδοτο οπως αλλαξαν η κυβερνησεις και η χωρα......αλλα κακογουστο ανεκδοτο.......αλλα δεν μπορω να στερεισω την ελπιδα απο κανεναν.......αλλα δεν μπορω να μην ειμαι και ρεαλιστης......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”