άσε που έχουμε και δουλειές και δεν είμαστε για πολλά λόγια συνέχεια...

σωστός είναι λάθος να χρησιμοποιούμε την λέξη επανάσταση............για τα υπόλοιπα ελπίζω όπως και εσύ γιατί 4 χρόνια χορτάσαμε τα ίδια και τα ίδιαjoshua έγραψε:Πραγματικα και ξαναλεω ειδικα στις εποχες που ζουμε, να χρησιμοποιουμε τον ορο επανασταση για το ποδοσφαιρο και μαλιστα με αφορμη το να κατεβεις η μη σε ενα παιχνιδι κυπελου με προσπερνα...να μην πω για ολα τα αλλα τσιτατα...Οσο για την φερεγγυοτητα του Ιβαν ας μου φτιαξει ομαδα το καλοκαιρι με προπονηταρα και παικταραδες να μου την αποδειξει,ασε που τοτε θα ξεχαστουν ολα,γιατι αν δεν κατεβει και μεινεις με τους Πελκες γαμω τις επαναστασεις θα κανουμε...
K_geo έγραψε:όταν λέμε τέλος σε κάτι, δεν εννοούμε τίποτα λιγότερο απο όσα υποδηλώνει η λέξη τέλος.kastrakis, δεν διαφωνώ, αλλά ας κλείσει το θέμα, παρακαλώ πάρα, πάρα πολύ.
K_geo έγραψε:για κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποίησες, στο ότι είναι λάθος και προσβλητικές για πολλούς. Έχω κάνει παρατήρηση-εις. Παρακαλώ να τελειώσει αυτό το θέμα με το παρόν μου ποστ.
Όλο το ζουμί είναι αυτό!!!K_geo έγραψε:και σοβαρά τώρα...
υπάρχει πιθανότητα κανείς να θεωρεί ότι η μη συμμετοχή μας, θα σημαίνει κάτι περισσότερο απο κάποιου είδους "ηθική ικανοποίηση" για το γεγονός ότι είπαμε πως δεν θα κατέβουμε και όντως το κάναμε; υπάρχει κάτι περισσότερο; γιατί αυτό το τσιτάτο, περι "νομιμοποίησης" της εγκλ.οργ, αν κατέβουμε το ακούω βερεσέ. αν είναι έτσι θα έπρεπε οι υποστηρικτές αυτής της ιδέας να μην θέλουν την κάθοδο μας ούτε στα πλευ-οφφ. ή κάνω κάποιο λάθος; και τα π.ο διοργάνωση της σουπερκλίκας δεν είναι;
Sera4 έγραψε:να μην ξεχναμε να βαλουμε και στην εξισωση μας τις μεθοδους με τις οποιες επανεκκινηθηκε μια διοργανωση η οποια ειχε διακοπει με υπουργικη αποφαση και με ισχυ απο την εφημεριδα τις κυβερνησεως...