Εμουά με 30 με κράξανε πάντως...
Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Εσύ @ Makispapaspartou τους βγάζεις 33...
-
makispaspartou
χαχαχα..ε οκ..Πούγγουρας,Κουλούρης και Γιαννούλης μπορούν να πάνε δανεικοί όπως και ο Ορφανίδης π.χ. να μείνει δανεικός στην ομάδα του..στο τέλος πάντως θα ήθελα 25-26 παίκτες μαζί με τους τερματοφύλακες.
zissos έγραψε:Το πιό ανησυχητικό για μένα είναι το γεγονός ότι πολλοί από τους παίχτες του ρόστερ, έχουν αλλάξει 5-6 προπονητές όσο είναι στον ΠΑΟΚ, κάτι που ακόμα και ασυνείδητα τους οδηγεί να βλέπουν σαν "περαστικό" οποιονδήποτε και να έρθει
Και πως να μην το σκέφτονται
Ο σαββιδης σξατα τα εκανε
-
paliotomaros
Είναι λυπηρό να διαβάζω την επιθυμία για παραμονή του παλαίμαχου μπερμπάτοφ των 2 εκ € συμβολαίου και τον διωγμό γλύκου και τζιώλη. Είναι δεδομένο οτι θα πωληθούν μακ κατσε κίτσιου, και θα αποδεσμευτούν βίτορ γκολάσα και όλσεν. Θα δώσουμε 1 χαρτί στον πανόπουλο για ορφανίδη ενώ έχουμε δημητριάδη στις ακαδημίες?
Νομιζω δε μπορούν να ξερουν αυτοι που τα γράφουν οποτε θα δειξει ο χρόνος
-
makispaspartou
Απο ποτε καλε μου φιλε ειναι λυπηρό γεγονος η προσωπικη αποψη του καθενος? Η αντιδιαστολη του Berbatov γινεται με τον αειθαλή Τζιώλη και Γλύκο? Για τα δεδομενα που λες αν εχεις εσωτερικη πληροφορηση καλο θα ηταν να την μοιραστεις μαζι μας αν θελεις.Εγω απλα καταθετω την αποψη μου.Οσο για τον Ορφανιδη ναι θα δωσεις γιατι τη δεδομενη χρονικη στιγμη παιζει βασικος σε μεσαια ομαδα του πρωταθληματος ενω ο δικος μας στην κ20.Μην ξεχνας τι εγινε με Κουλουρη.paliotomaros έγραψε:Είναι λυπηρό να διαβάζω την επιθυμία για παραμονή του παλαίμαχου μπερμπάτοφ των 2 εκ € συμβολαίου και τον διωγμό γλύκου και τζιώλη. Είναι δεδομένο οτι θα πωληθούν μακ κατσε κίτσιου, και θα αποδεσμευτούν βίτορ γκολάσα και όλσεν. Θα δώσουμε 1 χαρτί στον πανόπουλο για ορφανίδη ενώ έχουμε δημητριάδη στις ακαδημίες?
-
makispaspartou
-
Dimg4
-
makispaspartou
Απο τις προσωπικες κρισεις του καθενα θα ελεγα εγω...
-
makispaspartou
Κριτική του στυλ ειναι λυπηρο δεν εκφραζει προσωπικη αποψη ρε Μανιακε.....MANIAKOS έγραψε:Την αποψη του ειπε μην τον φαμε
Νομιζω οτι μπορω να τα καταλαβω ολα γιατι μιλαμε για προσωπικες αποψεις, προφανως. Αλλα πραγματικα δεν μπορω να χωνεψω οτι υπαρχουν συνοπαδοι μου, που μπορει να θελουν να μεινει στην ομαδα για τα επομενα χρονια ο Γλυκος. Ακομα κι αν δεν ειχα αντιρρησεις για την ποιοτητα του παικτη, που εχω, μιλαμε για τερματοφυλακα που τραυματιζεται πααρα πολυ συχνα. Να τον κρατησω δευτερο για να μπει και να τραυματιστει ρε παιδια; Τι να το κανω;
Παικτες μέτριους όπως ο γλυκος κλπ ειναι ανώφελο να μαλώνουμε γι αυτους νομιζω
Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη
Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη