Πολυ σωστο αυτο που λεςobanebane έγραψε:Παρα πολυ καλος και ψυχραιμος,συνεχεια εδιωχνε τους συμπαιχτες του απο τις αψιμαχιες.
16. Gojko Cimirot
- Lacedaemonian
Re: 16. Gojko Cimirot
- Sick Bastard
Δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.simba έγραψε:Μη βαράτε Σικ κ Μανι, απο ΤριτηSick Bastard έγραψε: Μόνιμο ban στον simba γιατί δεν έχει κάνει ακόμα το gif που δείχνει όλη την κίνηση του Τσίμιροτ πανοραμικά.
(εχει κ φεστιβαλ για..)

Τώρα να πω οτι δεν θέλω να φύγεις το καλοκαίρι; Ένα χρονάκο ακόμα πασάκα μου, του χρόνου έχει πρωτάθλημα.
- Sick Bastard
Η καλύτερη είναι η πανοραμική λήψη, αλλά τα πεθαμένα της Νοβα δεν την έχουν στα στιγμιότυπα
-
Phoenixgrg
Εκτός ότι στο δεύτερο τους γαμησες στο κέντρο τι πάσα έβγαλε στο δεύτερο γκολ αυτές είναι κάθετες
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
++++ Πολύ δυνατό μνημονικό έχεις ρε αλάνι...paok87 έγραψε:Μπαλιά Πάμπλο Γκαρσία (σε Γεωργιάδη) με Τότεναμ.
Μεγάλε Γιούγκε, όλοι πέσαν κάτω στο τελος του αγώνα εκτός απο σενα
Στο 2ο ημίχρονο τους κατάπιατε μαζί με τον Ουκρανό μωρή παιχτούρα μου...Μείνε για πάντα
Επιτέλους καλός καια πάλι!!!! Με την επιστροφή του Κανιας κόβουμε κωλαρακια και πάλι!!!! 
- ΑποστόληςΑ
Απλά είμαι ένα μήνα μπροστά από την εποχή μου!Kostomanolis έγραψε:Μεσα επεσες Αποστολε!ΑποστόληςΑ έγραψε:Την Κυριακή εσύ θα μας οδηγήσεις στη νίκη!
(και ο κοτσίδας φυσικά...)
Βεβαια την προβλεψη την ειχες κανει ενα μηνα πριν, αλλα καλλιο αργα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Sick Bastard
Καλά που υπάρχει το κράτος γιατί αν περιμέναμε απ την ιδιωτική πρωτοβουλίαsimba έγραψε:Οταν ανεβει το ματσακι

-
john4serres
εισαι τοσο χωμα τελευταια που ειναι σαν να ξεκιναμε το παιχνιδι με 10...γιατι ετσι ρε γκοικο??τα εχεις φτυσει??δεν εχεις κινητρο??τι εγινε??
Πώς γίνεται να τρώει συνέχεια το κράξιμο ο Σάκχοφ και για τον Τσίμιροτ να υπάρχει τέτοια ανοχή, ενώ είναι σταθερά ο χειρότερος του κέντρου μας εδώ και πολύ καιρό?