Βόλλεϋ 2015-2016
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Απαραδεκτοι ολοι.Ουτε ενα 5ετες πλανο χτισιματος δεν μπορειτε να κανετε.Η λεξη υπομονη δεν υπαρχει στο λεξιλόγιό σας.Ντροπή σας,αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ.
Πάμε γερά για επανάληψη του περυσινού ονείρου προς απογοήτευση κάθε αλλόθρησκου... :ugeek:
είσαι...
...αφού...

-
elvetos giatros
Sekeris4 έγραψε:Απαραδεκτοι ολοι.Ουτε ενα 5ετες πλανο χτισιματος δεν μπορειτε να κανετε.Η λεξη υπομονη δεν υπαρχει στο λεξιλόγιό σας.Ντροπή σας,αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ.
-
Suleymanoglu
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Γνωρίζει κανείς για την κατάσταση και την ποιότητα των παικτών που έρχονται?
Γνωρίζει κανείς για την κατάσταση και την ποιότητα των παικτών που έρχονται?
- thanos-xanthi
Καιρος ηταν να γινουν αλλαγες
και οι 2 θα βοηθησουν
επιτελους διορθωσαν και την βλακεια του Ζελιασκοφ με τον Γκεοργκιεφ..
και οι 2 θα βοηθησουν
επιτελους διορθωσαν και την βλακεια του Ζελιασκοφ με τον Γκεοργκιεφ..
- potamda
- Bet Guru 2023
Μπράβο στην ομάδα!
Και μόνο που είναι επιλογή του Κάλμα, αρκεί!
Πάντως μιλάμε για 2 πολύ έμπειρους παίκτες, που έχουν περάσει από πολλά πρωταθλήματα. Θα ισορροπήσουν με τους μικρούς Κουβανούς και θα προσθέσουν ηρεμία στην ομάδα.
Απαραίτητη η αλλαγή του Γκεοργκίεφ.Ο Λι είναι πολύ δυνατός στο μπλογκ, σε τομέα που πάσχουμε... Δεν είναι εντυπωσιακός σε επίθεση( πχ Ραγκέλ), αλλά πολύ ουσιαστικός. Με Παντακίδη-Τακουρίδη, συνθέτουν εκπληκτική τριάδα για τα ελληνικά δεδομένα.
Ο Γιαμπλόνσκι, επίσης δεν είναι ο εντυπωσιακός ακραίος (πχ. Χιμένεζ), αλλά είναι ένας ισορροπημένος παίκτης, που προσφέρει πολλά σε όλους τους τομείς του παιχνίδιου. Νομίζω ιδανικός αντικαταστάτης του Σαφράνοβιτς.
Σίγουρα κινήσεις ουσίας, θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ομάδα. Επειδή είναι εκτός δράσης κάποιο διάστημα, δεν ξέρω πόσο ετοιμοπόλεμοι είναι, αλλά έτσι κι αλλιώς, θα τους χρειαστούμε σε πλήρη φόρμα, στα πλέι-οφ, όπου θα κριθούν όλα.
Με λίγα λόγια τώρα αρχίζουν τα γούστα!

Και μόνο που είναι επιλογή του Κάλμα, αρκεί!
Πάντως μιλάμε για 2 πολύ έμπειρους παίκτες, που έχουν περάσει από πολλά πρωταθλήματα. Θα ισορροπήσουν με τους μικρούς Κουβανούς και θα προσθέσουν ηρεμία στην ομάδα.
Απαραίτητη η αλλαγή του Γκεοργκίεφ.Ο Λι είναι πολύ δυνατός στο μπλογκ, σε τομέα που πάσχουμε... Δεν είναι εντυπωσιακός σε επίθεση( πχ Ραγκέλ), αλλά πολύ ουσιαστικός. Με Παντακίδη-Τακουρίδη, συνθέτουν εκπληκτική τριάδα για τα ελληνικά δεδομένα.
Ο Γιαμπλόνσκι, επίσης δεν είναι ο εντυπωσιακός ακραίος (πχ. Χιμένεζ), αλλά είναι ένας ισορροπημένος παίκτης, που προσφέρει πολλά σε όλους τους τομείς του παιχνίδιου. Νομίζω ιδανικός αντικαταστάτης του Σαφράνοβιτς.
Σίγουρα κινήσεις ουσίας, θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ομάδα. Επειδή είναι εκτός δράσης κάποιο διάστημα, δεν ξέρω πόσο ετοιμοπόλεμοι είναι, αλλά έτσι κι αλλιώς, θα τους χρειαστούμε σε πλήρη φόρμα, στα πλέι-οφ, όπου θα κριθούν όλα.
Με λίγα λόγια τώρα αρχίζουν τα γούστα!
-
Μπαρκαρούτσος
Την Τετάρτη το βράδυ θα είναι στην Θεσσαλονίκη.
Έχασε βαθμό η Κηφησιά μέσα στον βάζελο,χάνει 2-1,είναι 2-5 στο 4ο σετ.
Τέλος 3-1 ο βάζελος.
Ολυμπιακός 36
Κηφησιά 33
Φοινικας 33
Π.Α.Ο.Κ 29
--------------------------------
Παναθηναικός 25
Παμβοχαικός 23
Την επόμενη αγωνιστική (03/02) παίζουμε εντός με την ουραγό Λαμία,ενώ ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τον Παναθηναικό.Ευκαιρία να πλησιάσουμε στην 3η θέση.
Έχασε βαθμό η Κηφησιά μέσα στον βάζελο,χάνει 2-1,είναι 2-5 στο 4ο σετ.
Τέλος 3-1 ο βάζελος.
Ολυμπιακός 36
Κηφησιά 33
Φοινικας 33
Π.Α.Ο.Κ 29
--------------------------------
Παναθηναικός 25
Παμβοχαικός 23
Την επόμενη αγωνιστική (03/02) παίζουμε εντός με την ουραγό Λαμία,ενώ ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τον Παναθηναικό.Ευκαιρία να πλησιάσουμε στην 3η θέση.
- Stelios Bagios
Εκ πρώτης όψεως καλύτερες μεταγραφές από ότι περίμενα, ειδικά ο Lee πρέπει να είναι απίστευτος κεντρικός.
Ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς έχουν να αγωνιστούν από το Σεπτέμβριο.
Επίσης, δεν ξέρω πόσο καλός υποδοχέας είναι ο Jablonsky, γιατί στην υποδοχή πονάμε πολύ.
Έριξα μία ματιά στα στατιστικά από τα περσινά παιχνίδια της εθνικής των ΗΠΑ.
Στο World League που έγινε τέλη Μαΐου με μέσα Ιουλίου οι ΗΠΑ κατέκτησαν την 3η θέση.
Ο Lee έπαιξε περίπου στα μισά παιχνίδια συνήθως ως αλλαγή. Ο Jablonsky δεν ήταν στο ρόστερ.
Στο World Cup που έγινε το Σεπτέμβριο οι ΗΠΑ κατέκτησαν την 1η θέση.
Ο Lee έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός. Ο Jablonsky ήταν στο ρόστερ, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα.
Όλοι λένε ότι ο Lee είναι κορυφαίος μπλοκέρ, αλλά κοιτάζοντας τα στατιστικά του μου φάνηκε ότι είναι και καλός επιθετικός και καλός στο σερβίς. Σε όλα τα παιχνίδια έπαιρνε αρκετές επιθέσεις τις οποίες και τελείωνε με καλά ποσοστά επιτυχίας, ενώ στα περισσότερα παιχνίδια είχε τουλάχιστον 1 άσο.
Ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς έχουν να αγωνιστούν από το Σεπτέμβριο.
Επίσης, δεν ξέρω πόσο καλός υποδοχέας είναι ο Jablonsky, γιατί στην υποδοχή πονάμε πολύ.
Έριξα μία ματιά στα στατιστικά από τα περσινά παιχνίδια της εθνικής των ΗΠΑ.
Στο World League που έγινε τέλη Μαΐου με μέσα Ιουλίου οι ΗΠΑ κατέκτησαν την 3η θέση.
Ο Lee έπαιξε περίπου στα μισά παιχνίδια συνήθως ως αλλαγή. Ο Jablonsky δεν ήταν στο ρόστερ.
Στο World Cup που έγινε το Σεπτέμβριο οι ΗΠΑ κατέκτησαν την 1η θέση.
Ο Lee έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός. Ο Jablonsky ήταν στο ρόστερ, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα.
Όλοι λένε ότι ο Lee είναι κορυφαίος μπλοκέρ, αλλά κοιτάζοντας τα στατιστικά του μου φάνηκε ότι είναι και καλός επιθετικός και καλός στο σερβίς. Σε όλα τα παιχνίδια έπαιρνε αρκετές επιθέσεις τις οποίες και τελείωνε με καλά ποσοστά επιτυχίας, ενώ στα περισσότερα παιχνίδια είχε τουλάχιστον 1 άσο.