4. Σωτήρης Μπαλάφας
- paok nafplio
Re: Σωτήρης Μπαλάφας
Ch3st3R έγραψε:Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα ο Μπαλάφας είναι/ήταν βάζελος(α
Ενταξει. Μη χαλιεστε ειναι ο Βυντρα ΠΑΟΚΤΣΗΣ . Απο αμπαλους ποτε δεν ξεμενουμε

Ο Μπαλάφας έβαλε το 2006 γκολ με κεφαλιά κόντρα στο βάζελο κι ο Βύντρα τον εκδικήθηκε 2 χρόνια μετά!shark4 έγραψε:Ch3st3R έγραψε:Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα ο Μπαλάφας είναι/ήταν βάζελος(α
Ενταξει. Μη χαλιεστε ειναι ο Βυντρα ΠΑΟΚΤΣΗΣ . Απο αμπαλους ποτε δεν ξεμενουμε![]()
![]()

Και μαλιστα ο Βυντρα δυο γκολ . ( λογω οπαδιλικι και καλα
) . Ασε σου λεω δεν γλιτωνουμε ....

- sidpanos
Δοκιμές έκανε μέχρι τώρα γκας....εγώ λέω οτι θα μείνει γιατί θα φύγει ο αμπου και θα παίζει στοπερ.... 

πιστευω πως ο μπαλαφας θα μεινει σαν 4ο αμυντικο χαφ ενω ο αμπου θα φυγει,για τον ενα και μοναδικο λογω....οτι μπορει να παιξει σαν σεντερ μπακ επισης...ηδη εχουμε 2 καθαροαιμα αμυντικα χαφ(γκαρσια,σορλεν),ενα τριτο(σορλεν) και δεν εχουμε την πολυτελεια να χουμε ενα σκετο τεταρτο αμυντικο χαφ,καθως 3 σε αυτην τη θεση ειναι υπερ αρκετοι,συν του οτι πιστευω πως ο μπερετα θα μπορει καταφερει να παιξει συστημα με ενα αμυντικο χαφ(πχ βιτολο,και πιο μπροστα φωτακη)....οπως βλεπουμε ο αμπου περισσευει και δεδομενου το νεαρο της ηλικιας του πρεπει να ξαναδοθει δανεικος...
ΥΓ:ασε που ο μπαλαφας πιστευω πως πρεπει να ειναι ο 23ο παικτης του παοκ για τα μεχρι το τελος της καριερας του...ενας ειναι ο σωτος ρε

ΥΓ:ασε που ο μπαλαφας πιστευω πως πρεπει να ειναι ο 23ο παικτης του παοκ για τα μεχρι το τελος της καριερας του...ενας ειναι ο σωτος ρε

Πολύ νωρίς για να κρίνουμε, σήμερα τον έβαλε στόπερ αλλά λείπανε 2 βασικοί μας σέντερ μπακ.
Στα χαφ άμα φύγει ο Αμπού μένουμε με Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν και αυτόν νομίζω αν πούμε ότι ο Φωτάκης είναι για θέση Ίβιτς. Ξέχασα κανέναν? Άρα 4ος αμυντικός χαφ. Εκτός αν ξεχνάω κανέναν!
Στα χαφ άμα φύγει ο Αμπού μένουμε με Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν και αυτόν νομίζω αν πούμε ότι ο Φωτάκης είναι για θέση Ίβιτς. Ξέχασα κανέναν? Άρα 4ος αμυντικός χαφ. Εκτός αν ξεχνάω κανέναν!