Γιώργος Δώνης

giapas

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από giapas »

Βρήκαμε δουλειά που δεν είχαμε πάλι.

Πας τρένο 2ος , το αντικειμενικό ταβάνι για φέτος και έχουμε να λέμε.

Παρακαλώ να μου δώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα από μένα ποιο είναι το αγωνιστικό πλάνο για να διασπάσεις το ταμπούρι.... Αυτό ντε το πλάνο που έπρεπε να είχε η ομάδα και δεν είχε τελικά γιατί της το στέρησε ο Δώνης. Δηλαδή δουλευόμαστε? Ποιο ήταν το αγωνιστικό πλάνο του Σάντος δλδ σε τέτοια παιχνίδια, να καταλάβω δλδ? Και αφού υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, γιατί δε το εφαρμόζουν όλοι οι προπονητές που έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοια παιχνίδια?

Ο Μπόλονι όταν ήταν ειλικρινής, λέγαμε να ένας αρχιδάτος προπονητής που δε μασάει τα λόγια του και δε χαιδευει αυτιά.
Ο Δώνης ότι είναι ειλικρινής , λέμε δε καλύπτει τους παίκτες.

Αν είχες Βιερίνια σε κέφια θα έβαζες 5 γκολ.
Αν είχες Λαζαρ/Γκαρσία σε κέφια θα έβαζες 3 γκολ

Δεν είχες κανέναν και κέρδισες με το άνετο αλλά φτωχό 1-0.

Εγκλημα....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

giapas έγραψε: Ποιο ήταν το αγωνιστικό πλάνο του Σάντος δλδ σε τέτοια παιχνίδια, να καταλάβω δλδ?
Γκολ στο 90φευγα και νικη με 1-0! ;)

Παντως,να εισαι καλα giapas.....γραφεις τοσο απλα πραγματα που για τους περισσοτερους εδω μεσα ειναι δυσκολονοητα!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τη χρονια που χασαμε το πρωταθλημα θυμηθειτε ποσα ματς πηραμε στο 1-0 εκτος και εντος Τουμπας..

Θυμηθειτε και περυσι ποσα ματς με μικρες ομαδες χασαμε μεσα στην Τουμπα ή δεν κερδισαμε.

Αυτα..

Οπως πεσανε οι αλλοι σαν ποιοτητα πεσαμε και εμεις.Και οσο δεν τραβαει το κεντρο και δεν εχεις παιχτη τυπου βιειρινια στα ακρα με τα ταμπουρια θα ζοριζομαστε.

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ???
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas έγραψε:.....

Παρακαλώ να μου δώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα από μένα ποιο είναι το αγωνιστικό πλάνο για να διασπάσεις το ταμπούρι.... Αυτό ντε το πλάνο που έπρεπε να είχε η ομάδα και δεν είχε τελικά γιατί της το στέρησε ο Δώνης.......

Εγκλημα....
καλα πλακα κανεις ρε αδερφε;;;
δεν ξερεις ποιο ειναι το συστημα;;
ολος ο κοσμος το ξερει και μονο ο δωνης δεν το ξερει
λοιπον το συστημα ειναι.....ακου για να μαθαινεις απο εμας τους παλιους
το συστημα για να διασπασεις το ταμπουρι ειναι το συστημα.....πλημμυρα
οπως ανοιγουν οι μπουκαπορτες απο το φραγμα και το νερο ισοπεδωνει την κυλαδα ετσι και ο δωνης επρεπε να ανοιξει τα μπεκ και οι παικτες του ΠΑΟΚ ωσαν νερο επρεπε να ισοπεδωσουν το ταμπουρι
στην πρωτη δημοτικου το μαθαινουν αυτο δωωωωνηηηηηηηηηηηηη ξηηηπνααααααα
ολοι εμεις οι προπονητες της κερκιδας το γνωριιιιζουμεεεεεεεεεεε

βρε ολα αλλαζουν εκτος τους θαμονες των τσιμεντων
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ουδεις μιλησε για το σκορ του αγωνα ....Αν καποιος - μεταξυ των οποιων και εγω - μπορει να γουσταρει 3, 5 και 10 γκολ ειναι απλως μια επιθυμια και τιποτα αλλο...

Απο εκει και περα , συμφωνα με τις δηλωσεις του coach , για το παιχνιδι με την κουλα , η αιτια των μηδενικων ευκαιριων και η μη διασπαση της αμυνας οφειλονταν σε ολους τους λογους που εγραψα εχθες και σε καμμια περιπτωση στην τακτικη 'η στο περιβοητο συστημα .... Τελεια και παυλα.... Συμφωνα παντα με τον ΓΔ.

Εγινε αντιληπτο οτι το καθε συστημα που εκπονει ο πεφωτισμενος coach ειναι σχεδον αλανθαστο και ολες οι παρενεργειες στο εξης θα οφειλονται στην ανικανοτητα εμπεδωσης αυτου απο τους παικτες , στις κλησεις στις εθνικες και γενικως σε ολα εκτος φυσικα απο τον ιδιο.... Διαβαστε τις δηλωσεις του....

Τελος παντων αυτος μας ελαχε , με αυτον θα πορευτουμε....

Υ.Γ. Καθε συγκριση με Σαντος 'η με Μπολονι ειναι ατυχης.... Ειναι σαν συγκρινεις την Σκαρλετ Γιοχανσον με την Βινα Ασικη....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τρί 23 Οκτ 2012, 08:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Shark το περιβοητο συστημα που παιζουμε το παιζουμε καιρο τωρα.

Σε καποια ματς δειξαμε οτι μπορουμε να το στηριξουμε γιατι τραβηξαν τα χαφ μας πολυ καλα.
Με την αεκ ειδες κανενα χαφ να δουλευει σωστα πλην του κατσε??Ειδες λαζαρ,ειδες,φωτακη,ειδες ρομπερ, ειδες λορενς??

Εγω δεν ειδα κανεναν απο αυτους.

Ειναι λογικο να μην κανεις φαση οταν δεν εχεις χαφ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εννοείται ότι διαλλέγω την τσαχπινογαργαλιάρα Βίνα Ασίκη και όχι την κουτσή από τον Γητευτή των αλόγων. :D

PS: Το θέμα με τις άμυνες τύπου κούλας το είχε και ο Μπόλονι πέρυσι. Ο Σάντος δεν το είχε ποτέ γιατί δεν έπαιζε συχνά με 7 και 8 πάνω από την σέντρα. ;)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

shark4 έγραψε: Υ.Γ. Καθε συγκριση με Σαντος 'η με Μπολονι ειναι ατυχης.....
Οι συγκρισεις,shark,ειναι αναποφευκτες.Το θεμα ειναι πως οταν γινονται να προσπαθουμε να θυμηθουμε το τι εκανε ο καθε ενας και τι ομαδα παρουσιαζε στο γηπεδο.Οπως,επισης,και τι υλικο ειχε ο καθενας να διαχειριστει.

Το Δωνη,οπως και καθε Ελληνα προπονητη δεν τον εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση.Αλλα,θεωρω πως η κριτικη που του ακουμε ειναι περισσοτερο αυστηρη απο οσο θα επρεπε.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Η συζητηση περί Λόρενς είναι OFF TOPIC...ΚΑΙ την μετεφερα

Μην συνεχίσετε άλλο να είστε εκτός θέματος..
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και μιζέρια.
Τώρα που έχουμε λεφτά (ως Π.Α.Ο.Κ.) διαφωνούμε πραγματικά για μαλακίε@ (την έκρυψα τη βρισιά! :mrgreen: )..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

shark4 έγραψε: Υ.Γ. Καθε συγκριση με Σαντος 'η με Μπολονι ειναι ατυχης.... Ειναι σαν συγκρινεις την Σκαρλετ Γιοχανσον με την Βινα Ασικη....
Προφανώς και η ΒΙΝΑ της καρδιάς μας, ξεσκίζει ότι ώρα και στιγμή, 24/7, την Σκαρλετίτσα σου.Γατάκι.
Εικόνα

Τώρα, σε λιγότερο σοβαρά ζητήματα, από καταβολής του ποδοσφαίρου υπάρχει το ερώτημα πως σπας το ταμπούρι, πως βάζεις γκολ, όταν ο άλλος παρκάρει ένα λεωφορείο μπροστά απ την εστία και στην περίπτωση της κούλας, 2 λεωφορεία.
Ο πρώτος (όχι ιεραρχικά) τρόπος, είναι να πιέσεις πολύ ψηλά και να πιέζεις κάθε μπάλα ανανεώνοντας έτσι συνεχώς τις επιθέσεις σου και κερδίζοντας είτε μέτρα, είστε στημενες μπάλες. Κερδίζοντας μέτρα, βλέπεις καλύτερα τις όποιες τρύπες, φορτώνεις παίχτες και το σημαντικότερο είσαι σε μια θέση ''διαρκούς επίθεσης''. Κινδυνεύεις να φας μια κόντρα, επειδή θα σαι ψηλά κι αν περάσει ο άλλος θα βρει ανοιχτό γήπεδο και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου.
Ο άλλος τρόπος είναι η ατομική ενέργεια κάποιου ''χαρισματικού'' παίχτη (με ευκαίρια στο 1 vs 1) που θα δημιουργήσει ένα κενό και θα το εκμεταλευτεί η ομάδα που επιτίθεται με την προϋπόθεση ότι η ομάδα αυτή, παίζει συντεταγμένα κι όχι ''δώστε την μπάλα στον καλύτερο να τους ντριμπλάρει όλους να μπει το γκολ). Παίζω συντεταγμένα σημαίνει (ειδικά αν απέναντί μου έχει ταμπούρι ο άλλος) ανοίγω το πλάτος του γηπέδου, παίζω απ τα πλάγια, κάνω overlap, υπερφορτώνω γραμές, ανεβάζω και λίγο τα στόπερ μου, γενικά προσπαθώ να μπω απ όπου μπορώ.

Τι έκανε ο ΠΑΟΚ;
Πρώτον, πίεσε αλλά όχι για αρκετό χρονικό διάστημα κι όχι πάντα με την ίδια θέρμη και ζέση.
Δεύτερον, ανέβασε τα στόπερ του για να πάρουν επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά άμα έχεις Κουμάλο κι όχι Κοντρέρας ας πούμε, για αυτή τη δουλειά, οι απαίτησεις σου πρέπει να είναι μειωμένες.
Τρίτον, έπαιξε πολύ απ τα πλάγια (ότι φάσεις έκανε και δεν έκανε έγιναν απ τα πλάγια).

Τι έλλειψε.
Η ατομική ενέργεια κάποιων παιχτών που έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε πολλούς τέτοιου είδους, αλλά κι όσοι είχαμε ήταν σε κάκιστη μέρα
Η μπαλιά ''από πίσω'' αλά Γκαρσία που μπορεί να πιάσει μια ταμπουρωμένη άμυνα στα πράσα όταν κάποιος απ τους εξτρέμ/επιθετικούς πάει πίσω απ την άμυνα
Οι σωστές τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή στις σέντρες. Καλός χρυσός ο Λώρενς αλλά σέντερ φορ δεν είναι. Αυτό το λέω γιατί. Κοιτάξτε τις σέντρες στο 1ο ημίχρονο. Είναι ο Κλάους που μαρκάρεται, ένας στόπερ της κουλας δίπλα του και πιο μακριά ο Λώρεν ή αν θυμάμαι καλά σε κάποια φορά κι ο Φωτάκης. Η μπάλα πάει στον στόπερ ανάμεσά τους.
Δεύτερο ημίχρονο, μπαίνει ο Σάλπι. Πρώτη σέντρα απ τα δεξιά, ο Σάλπι είναι κολλημένος στον μπακ (κάτι που ποτέ δεν έκανε ο Λώρενς) το άλλο μπακ είναι πολύ κοντά επίσης, σύγχηση, ένα βηματάκι κάνει πίσω ο μέγας ξεκωλιαστής Κλάους, αντίο ζωή. Λεπτομέριες θα μου πεις. 1-0 θα σου πω εγώ κι αντίο.

Ο Δώνης μια χαρά πλάνο είχε. Κι δικαιώθηκε. Δεν είπε πουθενά ότι είναι χαρούμενος με την εμφάνιση το αντίθετο μάλιστα. Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη για το παιχνίδι της ΑΕΚ, δεν την πάτησε. Και στην τελική, όταν η Ρεάλ του Μουρίνιο κάνει 75 λεπτά να βάλει γκολ στο ΑΠΟΕΛ του Μαντούκα (αναλογικά πάντα) μια χαρά όλοι έχουν προβλήματα με τα ταμπούρια.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ που ο προπονητής έχει μεγάλη παρμεβατικότητα.

Σας τα εξήγησα καλά, σας τα εξήγησα όμορφα, κλειδώστε το.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:Shark το περιβοητο συστημα που παιζουμε το παιζουμε καιρο τωρα.
Ποιό είναι αυτό τελικά? 4-4-2 (ασύμμετρο,αγγλικό,ελαστικό) η μασκαρεμένο 4-5-1 για να ξέρουμε για τι συζητάμε τελικά.Κανείς με πτυχίο?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ σωστή κατ'εμε η ανάλυση του σικ μπασταρδ.

Shark4 υπερτονίζεις κάποια πράγματα για να δείξεις ότι δε κάνει ο ΓΔ. Δεκτό , μέχρι ενός σημείου όμως.

Πχ , σου έγραψα για διαφορετική αντιμετώπιση Μπολονι - ΓΔ όσον αφορά το περιεχόμενο των δηλώσεών του.... και μου απαντάς με το "ρητορικό" ότι είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε Μπόλονι με ΓΔ.... Κοινώς άλλο λέω εγώ, εσύ κάνεις μια γενίκευση με αποτέλεσμα να μη βγαίνει άκρη. Είμαι πολύ συγκεκριμένος, όταν μιλούσε ο ( μακράν καλύτερος προπονητής) Μπόλονι ωμα και ειλικρινά όλοι μας λέγαμε πες τα δάσκαλε και άλλα τέτοια. Όταν ο ΓΔ σου λέει η ποιότητα αγοράζεται , λέμε δε καλύπτεις τους παίκτες και δεν αναλαμβάνεις ευθύνες.

Επίσης σου έγραψα για το πλάνο Σάντος απέναντι σε κλειστές άμυνες ( για να δείξω προφανώς ότι ούτε εκείνος έκανε κάτι το ιδιαίτερο) και μου ξανακανεις τη γενικευση "μη συγκρινετε Σάντος-ΓΔ".... δε τους σύγκρινα, προσπαθώ να δείξω κάτι πολύ πολύ συγκεκριμένο και στοχευμένο.

Και για την ιστορία , θα ήθελα και εγώ ένα προπονητή να λέει κάθε φορά εγώ φταίω. Ακόμα και να μη φταίει. Να μη φοβάται να τσαλακωθεί. Θα το ήθελα αυτό.

Ο ΓΔ δεν είναι. Είναι προφανές αυτό.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Περί ΄΄μια χαρά΄΄ πλάνου

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!

7 Τελικές Προσπάθειες
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
2 Κεφαλιές

αυτά!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΑΠΟΕΛ-Ρεαλ Μαδρίτης 0-1 στο 75. Προφανώς με καλύτερη μπάλα απ τη Ρεαλ, αλλά όλα αναλογικά είναι. η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης και μικρότερη της διαφοράς ΠΑΟΚ κούλας.

Μια χαρά πλάνο είχε, το πήρε το ματς και τους 3 βαθμούς.

Ασ τα αυτά giapas, σε μάθαμε, γουστάρεις κι εσύ ΒΙΝΑ ΑΣΙΚΗ. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”