Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Sera4 »

σε τετοια περιπτωση μπανε το γιαουρτωμα δεν το γλιτωνει κανεις...δε νομιζω ομως... 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εχετε παρει χαμπαρι μερικοι οτι η ομαδα δεν μπορει να εχει 24-25 ισαξιους ποδοσφαιριστες?
Δεν εχουμε τη δυνατοτητα δε μπορειτε να το καταλαβεται?
Ο προπονητης ειναι καλος, οι επιλογες του οχι?
Αφηστε να δουμε τον παιχτη ρε παιδια γιατι τοση πρεμουρα?
Φτηνος ειναι ο παιχτης ηρεμηστε.

Πριν δυο χρονια οταν ειχε φανει στην αρχη οτι χαλαει του φιλομενο ειχα πει οτι ο παιχτης δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ευτηχως γλυτωσαμε.
Τοτε κατι ξερολες της εποχης ειχαν πεσει να με φανε και τι λες ρε ασχετε, δε ξερεις μπαλα, ο τυπος ειναι παιχταρας και αλλες πολλες ομορφιες.
Αυτο που θελω να πω ειναι οχι οτι εγω ειχα δικιο και αυτοι αδικο,απλα οτι ο καθε παιχτης πρεπει να κριθει μεσα στο γηπεδο και εκει ζητημα ειναι αν καποιος εδω μεσα εχει δει πανω απο 2-3 παιχνιδια του.
Μονο θρακιωτης ΠΑΟΚτσης μπορει να τον εχει δει παραπανω, και ενας που βγηκε αν δεν κανω λαθος ειπε καλα λογια.

αφηστε πρωτα να δουμε τον παιχτη :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελικα αυτος ο πανθρακικος πρεπει να ειχε τεραστια ομαδα 4 παικτες σε ΠΑΟΚ και αεκ και 1 προπονητη,τωρα γιατι περσι επεσε και φετος βγηκε 8ος στην βητα, ειναι να απορει κανεις.Α ναι να μην ξεχασω και την εκπληκτικη καριερα που εκαναν σακελαριου και οι 2 της αεκ.

Υ.Γ bane κανεις δεν αρνειται οτι πρεπει να στοχευσουμε σε λαυρακια αλλα λαυρακι μπορει να σου βγει ενας πιτσιρικας οχι ο 29χρονος.Τι εγινε αραγε αυτος ο γκουσταβο?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

27 ειναι τζο οχι ολα δικα μας, τελος παντων εγω επιμενω ας περιμενουμε.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

obanebane έγραψε:Εχετε παρει χαμπαρι μερικοι οτι η ομαδα δεν μπορει να εχει 24-25 ισαξιους ποδοσφαιριστες?
κοντρερας , γκαρσια , βιτολο σαλπι , βιερι ..αυτοι ειναι οι καλοι παικται μας ..
ποιος ειπε οτι θελουμε 25 παικτες ισαξιους ρε μπρο :opaokara:
αυτη η κινηση στο λεει ξεκαθαρα οτι ο σαλπι θα παιζει δεξια ο βιερι αν δεν πουληθει ( που αν ξεπουληθει με τα αστεια ποσα που ακουγεται θα ναι απο τα τραγικοτερα λαθη ) αριστερα και ο ρομπερ θα ναι αλλαγη .. ο αντι ελζαρ δλδ
τεσπα ας μην βιαζομαστε .. μοναδικη μας ελπιδα ο μπολονι :D
black death

Δημοσίευση από black death »

Όσοι λέτε ότι δεν κάνει τον έχετε δει τον παίχτη; Εγώ δεν τον έχω δει αλλά τα στατιστικά του (φέτος 8 γκολ στη β', πέρσι 4 γκολ, 3 ασσιστ στην α') δεν μου φαίνονται καθόλου άσχημα.
Στην τελική όποιος βρει ποιοτικό αριστεροπόδαρο (ναι, χρειάζονται κι αυτοί) εξτρέμ με 300 χιλιάρικα να πάει χθες να πάρει θέση στην ΠΑΕ.
Ίσως θα προτιμούσατε κάνα Λαγό :lol: ή κάνα Ριέρα να τα ξύνει με συμβόλαιο μόλις 2 εκατομμυριάκια το χρόνο. ;)
Πέρσι αφήσαμε τον ...λίγο Γκουστάβο που ξέραμε ότι θα μας κάνει δύο πράγματα για να αλλάζουμε δεξιά μπακ σαν τα πουκάμισα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

το θεμα αδερφε μου ειναι τα επιχειρηματα..οχι η ειρωνια.

Κανενας δεν θεωρει αξιολογους προπονητης(σχεδον κανενας) τον Δερμι.η ομαδα του ηταν φουλ απο ταλεντα και αν παρακολουθουσες σουπερ λιγκ οταν αυτοι επαιζαν ο Πανθρακικος εκανε πολλες νικες.

Το να παιξεις στον ΠΑΟΚ ή στην ΑΕΚ απο τα 20 ειναι και θεμα τυχης.Ο Αργυριου ειδικα ειναι πολυ αξιολογος.Φετος οι καλοι του πανθρακικου ειχαν φυγει στην ΑΕΚ,στον ΠΑΟΚ και στην ουντινεζε.Με διαφορα καλυτερος τους φετος ηταν ο Ρομπερ.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

ρε μάγκες αυτή τη στιγμή στον πάγκο έχουμε 2 απ'τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μάτια της Ευρώπης, μην πω του κόσμου..για να τον εγκρίνει ο coach πάει να πει ότι μπορεί να βοηθήσει..ΤΕΛΟΣ!και στη τελική 150.000 θα μας κοστίσει πως κάνετε έτσι...?κ εγώ που τον είδα λίγο δε νομίζω να προσφέρει κάτι λιγότερο από αυτά που προσέφερε ο Ελ Ζαρ
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

joshua έγραψε:Υ.Γ bane κανεις δεν αρνειται οτι πρεπει να στοχευσουμε σε λαυρακια αλλα λαυρακι μπορει να σου βγει ενας πιτσιρικας οχι ο 29χρονος.
Εξού και τα ".."

Ενη γουεη, θα δούμε, για αλλαγή με 150Κ δεν είναι μεγάλο ρίσκο. Για εμένα η πιο σημαντική προσθήκη έχει ήδη γίνει. Κι ας είναι "παγκίτης"... ;)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

D.A.A.T. έγραψε:Ο Αργυριου ειδικα ειναι πολυ αξιολογος.
:shock: :shock:

δεν υπαρχει μεγαλυτερο καδρονι
black death

Δημοσίευση από black death »

Όντως, ο Αργυρίου όποτε τον έχω δει μου φάνηκε τραγικός. :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να συμπληρωσω τελος και δεν ξαναμιλω να μην βγαζει και γκρινια το τοπικ για οσους φιλους λενε οτι ερχεται για εναλακτικη λυση και οτι δεν χρειαζομαστε 25 πρωτοκλασατους, οτι την δεδομενη χρονικη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη ΜΟΝΟ απο πρωτοκλασατους.Απο βαθος δωξα το θεο να φαν και οι κοτες, αλωστε στοχευουμε στην προωθηση ταλεντων νομιζω.Το φετινο προβλημα του ΠΑΟΚ ηταν ειτε η κακη αποδοση ειτε το γηρας των πρωτοκλασατων παικτων του.5 εντεκαδατους παικτες θελουμε ολους και ολους και στη θεση του ρομπερ αυτη τη στιγμη εχουμε μονο κουτσια και βιερινια.Θα παρουμε και αλλον η προοριζεται ως η δευτερη λυση στα εξτρεμ?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες αλλα καλο ειναι να μην παρουσιαζεται αλλαγμενη η αληθεια για να μας βολευει και να την παρουσιαζουμε σας επιχειρημα.

Ο ρομπερτ ειναι συμπαθητικη περιπτωση ,φυσικα εμπεριεχει ρισκο,αλλα οικονομικα δεν ποναει καθολου και η αποφαση να ερθει ειναι πανευκολη εφοσον εχει καλη αποψη ο προπονητης.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

το να χαρακτηριζουμε παιδια που ειναι βασικα με ολες τις μικρες εθνικες καδρονια επειδη δεν προσαρμοστηκαν σε μια μεγαλη ομαδα η οποια μαλιστα λειτουργει σαν μπουρδελο ειναι αφελες.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

D.A.A.T. έγραψε: Το να παιξεις στον ΠΑΟΚ ή στην ΑΕΚ απο τα 20 ειναι και θεμα τυχης.Ο Αργυριου ειδικα ειναι πολυ αξιολογος.Φετος οι καλοι του πανθρακικου ειχαν φυγει στην ΑΕΚ,στον ΠΑΟΚ και στην ουντινεζε.Με διαφορα καλυτερος τους φετος ηταν ο Ρομπερ.
ε όχι και αξιόλογος ο Αργυρίου ρε συ DAAT, η χαρά του αντιπάλου αριστερού εξτρεμ είναι..ο Σακ είναι αρκετά καλύτερος..αυτός που πήγε Ουντιζνεζε πάντως, ο Μπελεκ, νομίζω θα γίνει μεγάλο παιχτούρι!20 χρονών φορ ολικής και πολύ δυνατός!Δεν έπιασε στην Ιταλία και ακούγεται για την αεκ τελέυταία, μακάρι να τον πλησιάσουμε κ εμείς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”