Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
νταξ τωρα ο ανθρωπος δε φταιει να πουμε που οι φυλλαδες θα παρουν συνεντευξη και απο καμια ιταλικη πιτσαρια για να μας πουνε την αξια του...ειπαμε ολοι απο το εργο τους κρινονται...
Εχει δικιο ο αδερφος απο πανω. Και παλι καλα που ειπαν δυο λογια ο Τακολα και ο Βερον . Παει στο δια@λο ποδοσφαιριστες ειναι ...
Οι εφημεριδες αυτα ξερουν , αυτα κανουν . Για θυμηθειτε τα αναλυτικα ρεπορταζ για τον Κοζωνη .

Οι εφημεριδες αυτα ξερουν , αυτα κανουν . Για θυμηθειτε τα αναλυτικα ρεπορταζ για τον Κοζωνη .

Αφου φτασαμε πεμπτη χλωμο το κοβω για ανακοινωση, εφοσον "λενε" οτι ειναι κανονισμενο να ρθει προς το σαββατο θεσσαλονικη ο ιταλος ! Ανακοινωσεις και υπογραφες μαζι ... !
- pagotatzis
sorry για το off τοπικ θα γίνω λίγο κακός τώρα αλλα
δεν πειράζει πρέπει γιατί με ενοχλεί εδώ και καιρό .
απαιτώ παρέμβαση τον mods για τα avatar με ημίγυμνες γυναίκες.
μην με παρεξηγήσετε αδέρφια αλλα δεν το βρίσκω σωστό.
όχι ότι δεν μου αρέσουν αλλα βρε παιδιά έρχεται καμια φορα και
η κορούλα μου όταν διαβάζω για να δει τον δικέφαλο και να
φωνάξει ΠΑΟΚ, και πρέπει να κλείνω για να μην βλέπει!
υπάρχουν και άλλη λόγοι !
απαιτώ παρέμβαση τον mods για τα avatar με ημίγυμνες γυναίκες.

Αυτο,ακριβως,που γραφεις,εννοω.Θεωρωντας,οτι με καλυτερο προπονητη θα παει καλυτερα,εκανε την οικονομικη υπερβαση για να τον αποκτησει και,αν δεν κανω λαθος,της κοστισε κοντα στα 2 εκ. ευρω.obanebane έγραψε:Η αεκ εφερε τον φερερ για να αντικαταστησει τον σαντος οντας μεγαλυτερο ονομα με μεγαλυτερο βιογραφικο απο τον σαντος με μεγαλυτερο συμβολαιο απο αυτο του πορτογαλου για να μειωσει το ρισκο αλλα δεν τους βγηκε.mpafos4 έγραψε:Φιλε μου,lamosas.....Θα διαφωνισω μαζι σου,στο 2 και θα πω το ακριβως αντιθετο.Ευτυχως που,μεχρι τωρα,δεν αφουγκραζονται τον λαο μας....πχ,περιπτωση Σαντος.
Οσο για την γκρινια,δυστυχως την εχουμε στο αιμα μας....απλα,πολλες φορες μπορουμε να πουμε κατι με χιλιους διαφορετικους τροπους....
Και κατι ακομα,το οποιο το εχω ξαναπει....Εκτος,απο 20-30 προπονητες που ειναι μεγαλα ονοματα και υπαρχει μια σιγουρια για τα αποτελεσματα τους-αλλα ειναι ειναι απλησιαστοι για την ομαδα μας-ολοι οι αλλοι εμπεριεχουν το στοιχειο του ρισκου...Και το ρισκο,για την ομαδα μας δεν περιοριζεται μονο στο αγωνιστικο κομματι αλλα και στο οικονομικο,οπως πχ. επαθε η ΑΕΚ με τον Φερερ.
Αυτο για τυχον παρεξηγησεις αν και δεν καταλαβαινω το παραδειγμα σου εκτος αν εννοεις ολα οσα ανεφερα παραπανω.
- sidpanos
και γω δεν το βρίσκω σωστό...αλλά είναι καλοκαίρι...με το που αρχίσουν τα παιχνίδια,θα φύγουν με την μια...pagotatzis έγραψε:sorry για το off τοπικ θα γίνω λίγο κακός τώρα αλλα
απαιτώ παρέμβαση τον mods για τα avatar με ημίγυμνες γυναίκες.![]()
οφ τοπικ...ας μένουμε στο θεμα....
- navigator11
θα βγει καμμια ανακοινωση προτου ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ολοι με καμμια μπερεττα??
χαρακιρι ΛΑΙΜΑΙ ....
χαρακιρι ΛΑΙΜΑΙ ....
- ΑποστόληςΑ
+1pagotatzis έγραψε:sorry για το off τοπικ θα γίνω λίγο κακός τώρα αλλα
Ο Μάριο Μπερέτα δεν ήρθε ακόμη στη Θεσσαλονίκη, αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αλλά ο Ιταλός λειτουργεί ήδη ως προπονητής του ΠΑΟΚ και φροντίζει να ενημερώνεται για τα πάντα.
Με τον Βρύζα, στη συνάντηση που είχαν στο Μιλάνο, μίλησαν για τα πάντα, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να του αναλύσει όλα τα δεδομένα και να τον ενημερώσει για το τι θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος Ιταλός, πάντως, έχει τον δικό του άνθρωπο στην Ελλάδα και στις επικοινωνίες, που έχει μαζί του, ενημερώνεται για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι άλλος, από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον οποίο είχε παίκτη στη Σιένα και ήταν ο πρώτος, στον οποίο τηλεφώνησε, μόλις του έγινε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ.
«Μάλλον με έχει σε εκτίμηση! Με έχει ρωτήσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, για τη Θεσσαλονίκη, για τους παίκτες, για οτιδήποτε αφορά τον ΠΑΟΚ» είπε σήμερα στον «Novasports FM», ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα, που αποκάλυψε ότι με τον Μπερέτα συζήτησαν και αγωνιστικές λεπτομέρειες.
«Ο Μπερέτα θα φέρει στον ΠΑΟΚ το 4-4-2 και θα περάσει σ΄ αυτό το σύστημα, αφού προηγήθηκε η δουλειά του Σάντος στο 4-5-1. Στο σύστημα του Μπερέτα, θα τρέχουν όλοι, δεν θα υπάρχει στατικός παίκτης στο γήπεδο», είπε ο Ελευθερόπουλος, που επισήμανε ότι έχει μιλήσει με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, για τον ρόλο του Βλάνταν Ίβιτς.
«Του έχω μιλήσει για τον Βλάνταν, επειδή είναι παίκτης, που μου αρέσει και μπορεί να σπάσει τη μπάλα» τόνισε ο Ελευθερόπουλος. Ο Μπερέτα, θα προσπαθήσει να εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ τον «ρόμβο», με έναν αμυντικό χαφ κι έναν επιτελικό και σ΄ αυτή την περίπτωση, με βάση τα όσα έχει πει με τον Ελευθερόπουλο, ο παίκτης κλειδί θα είναι ο Ίβιτς. Ο Σέρβος έπαιξε πέρσι πίσω από τον σέντερ φορ, στο 4-2-3-1 του Σάντος και όλα δείχνουν ότι επί Μπερέρα, θα είναι η κορυφή του «ρόμβου». Τον «ρόμβο», βέβαια, προσπάθησε να τον εφαρμόσει κι ο Σάντος πέρσι, αλλά δεν του βγήκε και το γύρισε και πάλι στο 4-2-3-1, με τους Βιτόλο και Γκαρσία κόφτες.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=365
Τώρα πείτε με τρελό αν θέλετε αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τις παραπάνω δηλώσεις του...Ελευθερόπουλου είναι ότι θα έχουμε άλλο Coach στην τούμπα...
(*Είναι δυνατόν να ρωτάει τον Ελευθερόπουλο για το ρόλο του Ίβιτς; Και ο τεχνικός διευθυντής τι ρόλο βαράει δλδ)
Είδωμεν...
Με τον Βρύζα, στη συνάντηση που είχαν στο Μιλάνο, μίλησαν για τα πάντα, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να του αναλύσει όλα τα δεδομένα και να τον ενημερώσει για το τι θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος Ιταλός, πάντως, έχει τον δικό του άνθρωπο στην Ελλάδα και στις επικοινωνίες, που έχει μαζί του, ενημερώνεται για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι άλλος, από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον οποίο είχε παίκτη στη Σιένα και ήταν ο πρώτος, στον οποίο τηλεφώνησε, μόλις του έγινε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ.
«Μάλλον με έχει σε εκτίμηση! Με έχει ρωτήσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, για τη Θεσσαλονίκη, για τους παίκτες, για οτιδήποτε αφορά τον ΠΑΟΚ» είπε σήμερα στον «Novasports FM», ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα, που αποκάλυψε ότι με τον Μπερέτα συζήτησαν και αγωνιστικές λεπτομέρειες.
«Ο Μπερέτα θα φέρει στον ΠΑΟΚ το 4-4-2 και θα περάσει σ΄ αυτό το σύστημα, αφού προηγήθηκε η δουλειά του Σάντος στο 4-5-1. Στο σύστημα του Μπερέτα, θα τρέχουν όλοι, δεν θα υπάρχει στατικός παίκτης στο γήπεδο», είπε ο Ελευθερόπουλος, που επισήμανε ότι έχει μιλήσει με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, για τον ρόλο του Βλάνταν Ίβιτς.
«Του έχω μιλήσει για τον Βλάνταν, επειδή είναι παίκτης, που μου αρέσει και μπορεί να σπάσει τη μπάλα» τόνισε ο Ελευθερόπουλος. Ο Μπερέτα, θα προσπαθήσει να εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ τον «ρόμβο», με έναν αμυντικό χαφ κι έναν επιτελικό και σ΄ αυτή την περίπτωση, με βάση τα όσα έχει πει με τον Ελευθερόπουλο, ο παίκτης κλειδί θα είναι ο Ίβιτς. Ο Σέρβος έπαιξε πέρσι πίσω από τον σέντερ φορ, στο 4-2-3-1 του Σάντος και όλα δείχνουν ότι επί Μπερέρα, θα είναι η κορυφή του «ρόμβου». Τον «ρόμβο», βέβαια, προσπάθησε να τον εφαρμόσει κι ο Σάντος πέρσι, αλλά δεν του βγήκε και το γύρισε και πάλι στο 4-2-3-1, με τους Βιτόλο και Γκαρσία κόφτες.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=365
Τώρα πείτε με τρελό αν θέλετε αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τις παραπάνω δηλώσεις του...Ελευθερόπουλου είναι ότι θα έχουμε άλλο Coach στην τούμπα...
(*Είναι δυνατόν να ρωτάει τον Ελευθερόπουλο για το ρόλο του Ίβιτς; Και ο τεχνικός διευθυντής τι ρόλο βαράει δλδ)
Είδωμεν...
Σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω ότι δεν ρωτάς κάποιον που προσπαθεί να σε πείσει να έρθεις στην ομάδα του (Ζήση). Λογικά προτίμησε να πάρει κάποιες πληροφορίες από κάποιον ουδέτερο που δεν έχει συμφέρον και όταν με το καλό υπογράψει θα του τα πει κι ένα χεράκι ο Ζήσαρος.
Συμφωνώ απόλυτα κι ας μην έχω κόρη!pagotatzis έγραψε:sorry για το off τοπικ θα γίνω λίγο κακός τώρα αλλα
υγ1 Έλεος!
υγ2 Sorry για το off topic
ΡΕ ΣΕΙΣ....ΛΙΓΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ.
ΟΙ ΜΕΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ.
ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
ΟΙ ΜΕΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ.
ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Στον πάγκο της Μπεσίκτας για τα επόμενα δύο χρόνια θα κάθεται ο Μπερντ Σούστερ, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος. Ο Γερμανός θα αντικαταστήσει τον Ντενιζλί που παραιτήθηκε πριν μία εβδομάδα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Μαύρων Αετών, το deal με τον Γερμανό τεχνικό επιτεύχθηκε στα 2,6 εκατ. ευρώ. Ο Σούστερ θα αντικαταστήσει στον πάγκο του κλαμπ της Κωνσταντινούπολης τον Μουσταφά Ντενιζλί, ο οποίος μετά το νταμπλ του 2009, παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα επικαλούμενος λόγους υγείας.
Η Μπεσίκτας την σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 4η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, πίσω από την Μπουρσασπόρ, την Φενερμπαχτσέ και την Γαλατασαράι.
xaxaxa
Αυτον Θελανε πολλοι...
2.6 εκατομιριακια τον χρονο..!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Μαύρων Αετών, το deal με τον Γερμανό τεχνικό επιτεύχθηκε στα 2,6 εκατ. ευρώ. Ο Σούστερ θα αντικαταστήσει στον πάγκο του κλαμπ της Κωνσταντινούπολης τον Μουσταφά Ντενιζλί, ο οποίος μετά το νταμπλ του 2009, παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα επικαλούμενος λόγους υγείας.
Η Μπεσίκτας την σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 4η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, πίσω από την Μπουρσασπόρ, την Φενερμπαχτσέ και την Γαλατασαράι.
xaxaxa
Αυτον Θελανε πολλοι...
2.6 εκατομιριακια τον χρονο..!