91. Dario Krešić
- ΑποστόληςΑ
Re: 91. Dario Krešić
Με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου. Καλά αντανακλαστικά, πολύ σωστές τοποθετήσεις, αλλά και καλή επικοινωνία με την άμυνα. Απεσόβησε την εστία μας από παραβίαση σε τουλάχιστον 4-5 περιπτώσεις και μας χάρισε την ισοπαλία.
Άντε παικταρά μου, συνέχισε έτσι.
Άντε παικταρά μου, συνέχισε έτσι.
- xrictoforoc
Άν συνεχίσεις να κάνεις τέτοιες εμφανίσεις,η φανέλα του βασικού είναι όλη δική σου 

guardian4 έγραψε:Σάβ Φεβ 11, 2012 10:44 pm....
Μπραβο νταριο. Μετα απο τις περισνες εντυπωσιακες εμφανισεις σου στο γιουροπα , ξαναειδα τερματοφυλακα μας να σωζει ματς. Αξειζεις να παιζεις στον ΠΑΟΚ, σε εχω εμπιστοσυνη, δουλεψε.
- navigator11
Είναι ο καλύτερος από τους τρεις που έχουμε.
Του χρόνου πάμε με τριάδα Κρέσιτς-Γλύκο-Γιακουμή, γλυτώνοντας και τα 500χιλ. του μίστερ τρέχω από τον καναπέ άρων άρων στην Τούμπα.
Του χρόνου πάμε με τριάδα Κρέσιτς-Γλύκο-Γιακουμή, γλυτώνοντας και τα 500χιλ. του μίστερ τρέχω από τον καναπέ άρων άρων στην Τούμπα.
Κανε αλλη μια μεγαλη εμφανιση στον επαναληπτικο και ηρθε η προταση με 2-3 μυρια!
Εεε??lefis έγραψε:δηλαδη ο λογος που εισαι στον καναπε ειναι ο χαλκιας????τι να πω.....

Μάλλον δεν κατάλαβες..
Για το περιστατικό στο ματς με τον γαύρο αναφέρομαι.. που ο μίστερ Χ. δεν ήταν καν στο γήπεδο, άραζε στον καναπέ και έτρεχε άρων άρων να προλάβει να μπει αποστολή..
- PaOkArAsIrAkLiO
Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές σήμερα. Κάνε μου ρε Δαρείε μια εμφάνιση την Πέμπτη όπως της προηγούμενης εβδομάδας και του χρόνου σε βλέπω στο Ούντινε!