Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από gika »

Makis4444 έγραψε:Παντως,αν φυγουμε απο την πολη τα 150.000 τ.μ. της Πυλαιας δεν ειναι η μοναδικη διεξοδος......300.000 τ.μ. μας ειχαν δωσει στον Αγιο Αθανασιο ενω ειμαι σιγουρος οτι μπορουμε να βρουμε 500.000 τ.μ. στο Λαγκαδα.......Αν αποφασισουμε κιολας οτι τα ορια του νομου ειναι πολυ στενα τα 1.000.000 τ.μ. στο Κατσικοχωρι Σερρων μοιαζουν ιδανικη επιλογη.......
brigate4 έγραψε: Αν ήμουν ερπετό θα παρακαλούσα να φύγει ο ΠΑΟΚ απ τη Τούμπα
Αν το γήπεδο φύγει εκτός πόλης, θα έχουμε νέο συμβαν αλά παλατάκι. Θα ερημώσει...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ολα τα συγχρονα μεγαλα γηπεδα φευγουν πλεον εκτος πολης..
Δεν βολευουν , και σε λιγα χρονια μετα θα υπαρχει παλι προβλημα..

Δηλ τα εμπορικα κεντρα που εγιναν εκτος πολης ,ερημωσαν ...?

Αν γινει οπως πρεπει θα κερδισουμε πολλα...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Φιλε,μπορεις να μιλησεις με παραδειγματα??????????Μονο ο Κολκας τα λεει αυτα......Ολα τα γηπεδα στο Λονδινο ειναι μεσα στην πολη οποτε το Εμιρειτς ειναι τραγικο παραδειγμα........Κατα τα αλλα,πες μου μια μεγαλη ομαδα πλην της Μπαγερν που εχει γηπεδο εκτος πολης......Αντιθετα,λεω εγω........Ρεαλ Μαδριτης,Λιβερπουλ,Ρομα,Αρσεναλ,Αιντχοφεν κτλ.....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Και ποιος σου ειπε οτι τα γηπεδα αυτα καλυπτουν τις αναγκες του κοσμου..?
Ποιος σου λεει οτι αν εκαναν νεο γηπεδο θα γινοταν εκει και οχι αλλου.?

Μιλαμε για ΝΕΟ γηπεδο...

Δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα δηλ θα υπαρχει αν το γηπεδο γινει αλλου.?

Το θεμα ειναι να γινεi νεο γηπεδο οπουδηποτε που να καλυπτει τις αναγκες μας ή γηπεδο μονο στην Τουμπα.?
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Γηπεδο στο κεντρο ειναι αυτο που θελω εγω.......Τωρα αν θεωρεις οτι το Εμιρειτς για παραδειγμα δεν ικανοποιει τον κοσμο,δεν εχω να σχολιασω τιποτα......Αν δεν μπορει να γινει γηπεδο στο κεντρο που να καλυπτει τις αναγκες του ΠΑΟΚ(χωρητικοτητα,καποιοι εμπορικοι χωροι,η προσβαση της Τουμπας ειναι αστειο να συγκρινεται με αυτην της Πυλαιας ειδικα απο τη στιγμη που θα γινει το μετρο) τοτε ναι,ας παμε εξω απο την πολη.....Γηπεδο ικανοποιητικης χωρητικοτητας 35.000-40.000 θεσεων στην Τουμπα με εμπορικους χωρους γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Πέμ 09 Σεπ 2010, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Makis4444 έγραψε:...ειδικα απο τη στιγμη που θα γινει το μετρο...
καλα αυτο μη το χρησιμοποιουμε και τοσο... μιλαμε για ενα εργο που καθε μερα παιρνει και 1 χρονο παραταση.... πρωτα θα παρει τιτλο στη μπαλα ο συμπολιτης και μετα θα ξεκινησει η λειτουργια του μετρο...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Οχι ρε Νοβι..........Το μονο εργο για το οποιο ειμαστε σιγουροι οτι θα γινει ειναι το μετρο......Ο συμπολιτης θα περιμενει :mrgreen: ......
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Δεν καταλαβαίνω το αγχος μερικών αδερφών.

Γιατί ρε παιδιά ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ομάδα συνοικίας και φοβάστε οτι αν φυγει απο την Τούμπα δεν θα γεμίζει το νέο γήπεδο;

Ο μίσος τουλάχιστον κόσμος που κατεβαίνει στο γήπεδο δεν είναι καν απο Θεσ/νικη (οπως και γω). Για εμάς το να ψάχνουμε παρκιγκ γύρω απο το γήπεδο είναι μανούρα ολόκληρη. Χώρια την κίνηση που τρώμε στα μουτρα κατα την επιστροφή. Χωρια οτι δεν αφήνουμε λεφτά στην ομάδα αλλά στα γύρω σουβλατζίδικα της Λαμπράκη και της Κλεάνθους.

Σε τελική αναλυση οχι στο Φοινικά ή στον Αγ. Αθανάσιο αλλά και στα Γρεβενά να έκανε γήπεδο ο Π.Α.Ο.Κ. πάλι γεμάτο θα ήταν.

Αρα τα κριτήρια για το που θα γίνει το νέο γήπεδο πρέπει να είναι εμπορικά και τεχνοκρατικά. Να εξετάσει δλδ η ΠΑΕ όλες τις εναλλακτικές και να αποφασίσει που την συμφέρει να κτίσει το γήπεδο, με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Αλλωστε είναι σίγουρο πως όπου και αν γίνει το γήπεδο η γύρω περιοχή θα Παοκοποιηθεί άμεσα!

Πιστεύω πως αν τα επόμενα χρόνια η Θεσ/νικη αρχίσει να αναπτύσσεται, θα έχουμε πολλές προσφορές για το "φιλέτο" της Τούμπας απο κατασκευαστικές εταιρίες. Θυμηθείτε τον Σαββίδη που πριν μερικά χρονια ζητούσε το γήπεδο πάση θυσία! Η μόνη μου επιφύλαξη είναι για το πότε και ΑΝ ποτέ τελικά αρχίσει να αναπτύσσεται η ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΗ και πιο ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ οπως την εχουν καταντησει πολη της Ελλάδας.

Υ.Γ. εγώ προσωπικά ονειρεύομαι βρετανικό κλουβί 35.000 θέσεων, να κάθομαι στο σημαιάκι του κόρνερ και να φωνάζω τον λαινσμαν με το μικρό του όνομα!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Οπου κι αν γινει το γηπεδο,θα υπαρχει κινηση.......Στην Πυλαια εχει παει κανεις οταν εχει πανω απο 4.000 κοσμο??????Δηλαδη εκει πατε γρηγορα η βρισκετε να παρκαρετε?????????Στην Τουμπα παει καθε μεσο μαζικης μεταφορας!!!!!!!!!!!!!Δε συγκρινεται η προσβαση.......Κατα τα αλλα,ο καθενας εχει την αποψη του.....Εγω πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι αναποσπαστο κομματι της Θεσσαλονικης και οπως ολα τα σημαντικα κομματια της ιστοριας της πολης βρισκονται μεσα σε αυτην,ετσι και αυτος πρεπει να εχει γηπεδο εκει........Επαναλαμβανω οτι αν τελικα δεν μπορει να γινει γηπεδο στο κεντρο της πολης ας παμε εξω απο αυτην.......Ομως,γηπεδο γινεται στην Τουμπα!!!!!!!Αυτα απο εμενα.....Δεν εχω να πω τιποτα αλλο.........
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η Θεσσαλονίκη είναι το μέρος με τους περισσότερους ΠΑΟΚτσήδες. Και δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς... Δεν μιλάω για ποσοστό αλλά για πληθυσμό.

Για να είναι και στο μέλλον ένα μέρος με πολλούς ΠΑΟΚτσήδες πρέπει τα πιτσιρίκια να γίνονται ΠΑΟΚ. Και τα περισσότερα πιτσιρίκια γίνονται ΠΑΟΚ για την τρέλα που υπάρχει στο γήπεδο.

Αν πας το γήπεδο εκτός πόλης (Αγ. Αθανάσιο) ή κάπου που δεν βολεύει τόσο (Πυλαία), αυτόματα πολλά παιδιά 12-13 χρονών δεν θα μπορούν να έρχονται στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα σε βάθος χχρόνου θα είναι πολύ άσχημα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επίσης, αν πάει το γήπεδο στον Αγ. Αθανάσιο που αναφέρθηκε παραπάνω, δύο είναι οι τρόποι πρόσβασης.

α) Αυτοκίνητα (φαντάζεσθαι 35.000 κόσμο άρα περίπου 20.000 αμάξια;;; Θα υπάρχει μποτιλιάρισμα ή όχι;;;)

β) Ταξί (θα βγαίνει κανά 20άρι πάνε και 20 έλα με την κίνηση που θα υπάρχει... Χώρια που θα κάνουμε και μία ώρα πάνε μία ώρα έλα.)

υγ: Ξεχ'αστε και το πριγκέιμ γιατί όλα τα ωραία είναι στην πορεία προς το γήπεδο και αν πηγαίνει ο καθ' ένας με το αμάξι του, ούτε τζέρτζελο θα έχει ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

gika...Ισα ισα που σε οτι αφορά το πληθυσμο συμβαινει το ακριβως αντίθετο! Ο πληθυσμος των ΠΑΟΚτσηδων της θεσσαλονικης ειναι ισα με το 1/10 (μηπως λεω και λιγα) απο αυτο που υπάρχει εκτος Θεσσαλονικης!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Γηπεδο στην Τουμπα δεν μπορει να γινει..Ετσι οπως το θελουμε...
Αν παλι θελουμε ενα ιδιο γηπεδο γινεται ,αλλα θα καταντησουμε στο τελος σαν την κουλα αν δεν αποφασισουμε ..

Εκτος του οτι τα γηπεδο εχει ενα σωρο αρχαια απο κατω...Οσοι ειναι στην αρχαιολογικη ,ξερουν..

Αλλο το 59, αλλο το 2019...

Και μην βλεπω αυτη την αηδια περι σκουληκιων...Τα σκουληκια ειναι η μονη μιζερη ομαδα που προτιμουν να μην κανουν νεο γηπεδο για να μεινουν εκει..

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν εχει καμια σχεση με αυτους, ξεκολληστε..

Ας εχω εγω μεγαλο ,καινουργιο συγχρονο γηπεδο και ας μεινουν αυτοι με την μλακια τους στην Πολη..

Σιγα που θα ασχοληθω με αυτους...Ειναι υποτιμητικο. Θα "φυγει" το γηπεδο εκτος πολης και ολη η πολη θα γινει ...κιτρινη... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Billy4 έγραψε: Αν γίνει αλλού όμως, θα πρέπει ο δήμος να φροντίσει για την εύκολη πρόσβαση σε αυτό και για αυτούς που δεν έχουν αυτοκίνητο. Ακόμα και με δωρεάν μεταφορά με συγκεκριμένη γραμμή τη μέρα των αγώνων.
Τα πράγματα είναι απλά. Μετά από κάθε παιχνίδι της Man United 40 διπλά αστικά λεωφορεία περιμένουνε έξω από το γήπεδο. Ανεβαίνεις και πας στο κέντρο ΔΩΡΕΑΝ. Δεν ξέρω αν τα πληρώνει η ομάδα. Δεν είναι δύσκολο να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

moican4 έγραψε:Γηπεδο στην Τουμπα δεν μπορει να γινει..Ετσι οπως το θελουμε...
Αν παλι θελουμε ενα ιδιο γηπεδο γινεται ,αλλα θα καταντησουμε στο τελος σαν την κουλα αν δεν αποφασισουμε ..

Εκτος του οτι τα γηπεδο εχει ενα σωρο αρχαια απο κατω...Οσοι ειναι στην αρχαιολογικη ,ξερουν..

γινει ...κιτρινη... :lol: :lol: :lol:
Εκτιθεσαι για τα αρχαια......Ειχαν ρωτησει ειδικο.......Αν θες ψαχνω να βρω τη δηλωση.......Εδωσε ολοκληρη συνεντευξη στο Γκολ........

Μύθος τα αρχαία κάτω από την Τούμπα

Πριν ακόμη χτιστεί νέο γήπεδο στην Τούμπα έχουν δημιουργηθεί διάφοροι μύθοι γύρω από αυτό. Ο πρώτος λέει ότι στην περιοχή υπάρχουν αρχαία τα οποία δεν θα επιτρέψουν την κατασκευή νέου γηπέδου. Μιλήσαμε με τον καθηγητή αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Στέλιο Ανδρέου, που ήταν και επικεφαλής των ανασκαφών που γίνονται σε απόσταση περίπου χιλίων μέτρων από το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Εκεί έχει βρεθεί ένας ολόκληρος οικισμός που χρονολογείται από τα προϊστορικά χρόνια.

«Υπάρχει ένας οικισμός που χρονολογείται από το 2.200 π.Χ. σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκεί βρισκόταν ο οικισμός των κατοίκων πριν την ίδρυση της πόλης το 320 π.Χ. περίπου. Ωστόσο η πιθανότητα να βρεθούν αρχαία ευρήματα κάτω από το γήπεδο είναι μικρή και κατά τη δική μου άποψη είναι ελάχιστη. Στην περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο του ΠΑΟΚ στα χρόνια του οικισμού βρισκόταν το νεκροταφείο. Ακόμη λοιπόν και αν βρεθούν κάποια ευρήματα, δεν θα είναι τέτοιας αρχαιολογικής αξίας ώστε να σταματήσει το έργο.

Ο καθηγητής αρχαιολογίας Στέλιος Ανδρέου εξήγησε στον συντάκτη του «Goal» Σάββα Τζιομπάνογλου ότι υπάρχουν αρχαία σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο της Τούμπας, όχι όμως και κάτω από αυτόΓια παράδειγμα βρέθηκαν αρχαία ευρήματα όταν έγιναν οι εκσκαφές για το πολιτιστικό κέντρο του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά το έργο δεν σταμάτησε. Υπήρξε κάποια καθυστέρηση, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που θέλει να χτίσει κάτι, αναλαμβάνει το κόστος για τις ανασκαφές που θα χαρακτηρίσουν ως αξιόλογα ή όχι τα ευρήματα. Αυτά δεν βρίσκονται σε βάθος μεγαλύτερο του 1,5 μέτρου και θεωρώ ότι ακόμη και αν υπήρχαν ευρήματα κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ έχουν ήδη καταστραφεί. Αλλωστε θα πρέπει να ξέρετε ότι ακόμη και αν είναι σημαντικά τα αρχαιολογικά ευρήματα μιας περιοχής δύσκολα σταματούν τα έργα, αφού θα πρέπει να γίνουν απαλλοτριώσεις».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Πέμ 09 Σεπ 2010, 10:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”