5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από eorptol »

ειναι το κατι αλλο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ......
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Οχι στην προσωπολατρεια μπλα-3, αλλα ο Παμπλο δεν ειναι απλο προσωπο. Ειναι ειδωλο.

Μα ειναι αργος, ειναι ακριβος, απειθαρχος, αλητης, πινει τσαι με σιροπι μεσκαλινης και κλαιν και μαιν.
Να μεινει αλλα 666 χρονια και ας σερνεται, στα αρκιθια μ0υ.

Γιατι με κανει να νοιωθω απιστευτα περηφανος. Απιστευτα ΠΑΟΚ.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Nigrita4 έγραψε:Ρε μάγκες διαβάζω ποστ απο μερικούς κ ειλικρινά θέλω να σας πω να με δώσετε κ μένα απο αυτό το μαμημένο που πίνετε.... Πρέπει να είναι πολύ φευγάτο.. Φάγαμε κ τον Πάμπλο τώρα μετά τον Ζλάταν... Όταν είχε ρίξει την κλωτσιά ο Κοντρέρας, μερικοί φώναζαν να πουληθεί κατευθείαν..
Τι είναι αυτα ρε;;; Υπάρχει τέτοιος παίχτης άλλος στην Ελλάδα σαν τον Πάμπλο;;; Ακούω δεν πατάει περιοχή κ χίλιες άλλες δυο μλκίες που λένε οι κωλοδημοσιογράφοι να ούμε. Ας συγκεντρώθουμε λίγο.. Γκαρσία, Κοντρέρας, Ζλάταν είναι τα ατού του ΠΑΟΚ. Θέλαμε παίχτες με τσαμπουκά, τώρα δεν θέλουμε.. Θέλουμε εκείνο, μετά μας ξυνίζει, μετα μας μυρίζει...

+1000...καθε δυο μερες θα το κανω παραθεση να το βλεπουν μερικοι...
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

SATANAS έγραψε:Οχι στην προσωπολατρεια μπλα-3, αλλα ο Παμπλο δεν ειναι απλο προσωπο. Ειναι ειδωλο.

Μα ειναι αργος, ειναι ακριβος, απειθαρχος, αλητης, πινει τσαι με σιροπι μεσκαλινης και κλαιν και μαιν.
Να μεινει αλλα 666 χρονια και ας σερνεται, στα αρκιθια μ0υ.

Γιατι με κανει να νοιωθω απιστευτα περηφανος. Απιστευτα ΠΑΟΚ.

:twisted:
συγχώρα με θεέ μου αυτές τις άγιες ημέρες αλλά δεν μπορώ παρά να ταυτιστώ με τις απόψεις του σατανά... :) :) :) :)

ειδικά η τελευταία σου πρόταση αδερφέ είναι όλα τα λεφτά
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Καλά ε.. Λέτε ο Ζαγόρ να κάνει το χατίρι του Πάμπλο κ να φέρει τον Ντιόγκο;;;
Πωπω... Βλέπω να χάνει τετ α τετ ο φιόγκας κ να παίρνει φόρα ο Παμπλίτο απο το κέντρο, να πατάει περιοχή κ να του ρίχνει κάτι σβερκιές....
Ζαγόρ μην του χαλάς του χατήρι....
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Αν δεν γινόσουν ποδοσφαιριστής ποια δουλειά θα ήθελες να κάνεις; Όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο με τι θέλεις να ασχοληθείς;
-«Έχω δουλέψει σε αρτοπωλείο, έχω εργαστεί ως εργάτης στον κάμπο και μου αρέσει αυτό ως ασχολία. Αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο θα έκανα».

Αυτός είναι ο Πάμπλο που λατρέψαμε. Ένας μαχητής της ζωής που μέσα από το μεροκάματο έμαθε να εκτιμά το παντεσπάνι που τώρα απολαμβάνει. Και σίγουρα δεν τα λέει για να λαϊκίσει!

-Ο καλύτερος φίλος σου στη Θεσσαλονίκη;
-«Λόγω γλώσσας κάνω παρά κυρίως με τον Μπισέρα, τον Κοντρέρας, τον Ρεγκέιρο- αν και είναι παίκτης του Άρη-με τον οποίο είμαστε φίλοι από 15 χρονών.

Το ότι κάνει παρέα με τον έρπων ρεγκέιρο και το παραδέχεται δείχνει ξανα πόσο γνήσιος είναι. Αλοίμονο αν χαλούσε μια φιλία 20 χρόνων για να το παίξει ΠΑΟΚτσής

-Ποιον παίκτη άλλης ομάδας θα ήθελες συμπαίκτη σου στον ΠΑΟΚ;
-«Θα σου έλεγα δύο. Τον Αλβάρο Ρεκόμπα και τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, όχι μόνο γιατί είναι συμπατριώτες μου, αλλά και γιατί είναι παίκτες με καρδιά και πάθος. Δίνουν τα πάντα στο γήπεδο για την ομάδα τους. Τώρα που το σκέφτομαι και τον Ντιόγκο (γελάει)».

Για τους δύο πρώτους και ειδικά για τον εστογιανόφ +1000. Για τον φιόγκο αποδεικνύει ότι εκτός από γνήσιος ο Πάμπλο έχει και χιούμορ!

Πάμπλο Γκαρσία και του χρόνου στον ΠΑΟΚ!! Γιατί δεν ξέρω αν χωρίς αυτόν θα είναι καλύτερος ή χειρότερος αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα η ομάδα θα χάσει ένα μέρος της ψυχής της.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Ότι έχει τσαμπουκά κανένας δεν αμφέβαλε αλλα δε ξέρω εάν φτάνει μονο αυτό για να παίζεις σε ψιλό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν τον λες και... Μπαιάνο με ψυχή. Ο άνθρωπος εκτός απο ψυχή, το ξέρει το τόπι... Μπορεί να μην είναι Ο ΠΑΙΚΤΗΣ αλλα είναι ένας πολύ, πάρα πολύ καλός παίκτης... Και είμαι σίγουρος ότι αν ήταν λίγο καλύτερος τώρα δεν θα ήταν στον ΠΑΟΚ... Στη Ρεάλ θα έπαιζε ακόμα...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

για μένα, ο ΠΑΟΚ με το P.Garcia είναι ένα σκαλί ανώτερος από το ΠΑΟΚ χωρίς το P.Garcia, παρα τις φιλότιμες προσπάθειες του Santos. Ο garcia είναι από τους λίγους παίκτες που έχουμε που μπορεί να μας κουβαλήσει σε παιχνίδια ντέρμπι εναντίον osfp, παο.

σα παράδειγμα θα αναφέρω το mats κυπέλλου με τον osfp στη τούμπα που στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε την ομάδα με τι παρουσία του, τα κοψίματα του και το κράτημα μπάλας, αλλα ακόμα και το mats στο καραϊσκάκη στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος που παρα τι μπουνια στο diogo , κατά τα αλλα αυτός και ο conceisao έδειξav στους συμπαίκτες τους έως και το τελευταίο λεπτό ότι η ήττα ακόμα και εκεί μέσα απαγορεύεται.

το πρόβλημα όμως που υπάρχει κατά τι διάρκεια τις χρονιας είναι οι τραυματισμοί που τον βγάζουν εκτος για αρκετά mats. και τα προβλήματα τραυματισμού δεν είναι καινούργια καθώς είχε τέτοια στη καριέρα του. ο ίδιος φαίνεται να λέει ότι φταίει ως ένα σημείο ότι δεν έκανε προετοιμασία.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Προσεγγιζεις σοβαρα το θεμα αδερφε..Το μονο ερωτηματικο ειναι η τραυματισμοι..συμφωνω..οποιος αφισβητει την ποιοτητα που εδειξε φετος ειναι γνωμη του αλλα βλεπουμε αλλο ποδοσφαιρο..
Εγω ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι με προετοιμασια θα ειναι σουπερ..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Pablo ψυχαρα, για παντα ΠΑΟΚαρα.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σύμφωνο και εγώ ότι πρόβλημα είναι οι πολλές απουσίες είτε λόγο τραυματισμών είτε λόγο τιμωριών.Τι ποδοσφαιρική του αξια δε νομίζω να την αμφισβητεί κανεις.
Μακάρι του χρόνου να βγάλει όλη τι χρονια χωρίς απουσίες.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Nigrita4 έγραψε:Καλά ε.. Λέτε ο Ζαγόρ να κάνει το χατίρι του Πάμπλο κ να φέρει τον Ντιόγκο;;;
Επειδή αυτό δεν γίνεται, μήπως είναι καλύτερα να πουλήσουμε* τον Πάμπλο στον γάβρο; Και το "φιλαράκι" του θα βρει και να δείτε τί ύμνους θα του γράφουν μετά οι δημοσιογράφοι. :cry:

* Με κάθε έννοια του όρου...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Σιγά μη θέλει να πάει ο Πάμπλο σε αυτούς. Μετά τη φετινή χρονιά δε νομίζω...

Εννοείται ότι αν ήταν στο γαύρο, θα έγραφαν ύμνους οι εφημερίδες... Ανατολάκης, ΖεΕλίας και το κακό συναπάντημα...
Άβαταρ μέλους
kan

Δημοσίευση από kan »

Παιδιά συμφωνώ,καλός ο Πάμπλο,αλλά....

Νομίζω ότι με 600.000 το χρόνο μπορούμε να βρούμε σαφώς καλύτερο παίκτη...

Άποψή μου, βέβαια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”