Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- ContrerasPablo
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
1. Θα ήθελα έναν καλό.... σταθερό.... ξένο τερματοφύλακα με καλές εξόδους.... που να μην πιάνει τα άπιαστα... απλά πιάνει αυτά που πρέπει να πιάνει ένας τερματοφύλακας ! (Ο Χαλκιάς είναι και παραμένει... τερματοφύλακας.... ζαριά!)
2. Ο Καρντόζο του Αστέρα είναι μεγάλο πουλέν και κατα την άποψη από τα δύο-τρία καλύτερα αμυντικά χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Λήγει νομίζω και το συμβόλαιο του....
2. Ο Καρντόζο του Αστέρα είναι μεγάλο πουλέν και κατα την άποψη από τα δύο-τρία καλύτερα αμυντικά χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Λήγει νομίζω και το συμβόλαιο του....
Εγω θα ηθελα καινουριους φιλαθλους. Γινεται? Φιλαθλους που δεν ειναι τοσο αλαζονες ωστε να πιστευουν οτι επειδη πηραν ενα διαρκειας, εχουν δικιο σε ολα και πρεπει να περασει η αποψη τους.
μπράβο ρε παίκτη.. πες τα. +1 απο μένα και δε μιλάω γι αυτό το τόπικ.. αλλά γενικά για τα περισσότερα θέματα.
-
Πές ότι τον πήραμε ήδη...kos έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ.

- pagotatzis
Diego Fernando Klimowicz μα ποσο τον παω αυτόν τον παίχτη βρε παιδιά?
Kezman, Mateja μια από τα ίδια
Christoph Metzelder

Kezman, Mateja μια από τα ίδια
Christoph Metzelder

paok87 έγραψε:τον Νέτο εγω θα ήθελα το καλοκαιρι.
και γω αλλα δε το βλεπω........
Εγώ τον Σαλπιγγίδη!Και θα το λέω μέχρι να έρθει...αλλά αν έρθει μέχρι του χρόνου.Διότι στα τριαντά πέντε του δεν τον θέλω...

- the_Briton
εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να ειμαστε κολλημενοι με παικτες ..
Σιγουρα ο Σαλπιγγιδης ειναι πολυ καλος αλλα στην θεση του εχουμε 2 παικτες.. + τον κλαους 3ς
θα ηθελα καποιον σαν τον μουσλιμοβιτς αλλα να ξερει και μπαλα... (η καλυτερα εναν φορμαρισμενο μουσλιμοβιτς ) δυστηχως ομως δεν μπορω να τον περιμενω ποτε θα φορμαριστει .... οποτε μιας και εκεινη η θεση ειναι νευραλγικη θα πρεπει να παρω ενα παικτης ψιλο δυνατο να παιρνει τις πρωτες μπαλιες (χωρις φαουλ) , να παιζει με πλατη στο τερμα και οταν του ερθει η φαση να στειλει την μπαλα στο πλεκτο!!!!
Σιγουρα ο Σαλπιγγιδης ειναι πολυ καλος αλλα στην θεση του εχουμε 2 παικτες.. + τον κλαους 3ς
θα ηθελα καποιον σαν τον μουσλιμοβιτς αλλα να ξερει και μπαλα... (η καλυτερα εναν φορμαρισμενο μουσλιμοβιτς ) δυστηχως ομως δεν μπορω να τον περιμενω ποτε θα φορμαριστει .... οποτε μιας και εκεινη η θεση ειναι νευραλγικη θα πρεπει να παρω ενα παικτης ψιλο δυνατο να παιρνει τις πρωτες μπαλιες (χωρις φαουλ) , να παιζει με πλατη στο τερμα και οταν του ερθει η φαση να στειλει την μπαλα στο πλεκτο!!!!