Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Rexaris »

Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.

Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη προπονητική καριέρα από το Τρινκιέρι.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσα λεφτά έχει ο νέος ιδιοκτήτης του Άρη αυτό που ξέρω είναι ότι το μέγεθος του Μυστακίδη δεν το πλησιάζει καν.

Αφήστε τους να ζουν στον κόσμο τους. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο γλυκό.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 3):
george188, xpek20, Sardan
xpek20

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από xpek20 »

Rexaris έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 00:21 Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.

Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη προπονητική καριέρα από το Τρινκιέρι.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσα λεφτά έχει ο νέος ιδιοκτήτης του Άρη αυτό που ξέρω είναι ότι το μέγεθος του Μυστακίδη δεν το πλησιάζει καν.

Αφήστε τους να ζουν στον κόσμο τους. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο γλυκό.
Αυτό ακριβώς, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Είδωμεν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”