Ιβάν Σαββίδης VI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Στημένα όλα από τον Ρωσοπόντιο.
Κοίτα τι σκαρφίστηκε για να μην φέρει 15 παιχταράδες να τα σαρώσουμε όλα... Μέχρι και πόλεμο στην Κίνα θα στήσει!
Πέρα από την πλάκα, μακάρι ο Ιβάν να είναι καλά και ασφαλής!!
Αν και δεν νομίζω ότι ο Ιβάν μένει στο "Κορδελιό" του Rostov.. Λογικά λίγο έξω σε καμιά συνοικία τύπου Πανόραμα, όπου δεν θα ακούγονται καν οι σφαίρες που μπορεί να πέφτουν μέσα στην πόλη.
Κοίτα τι σκαρφίστηκε για να μην φέρει 15 παιχταράδες να τα σαρώσουμε όλα... Μέχρι και πόλεμο στην Κίνα θα στήσει!
Πέρα από την πλάκα, μακάρι ο Ιβάν να είναι καλά και ασφαλής!!
Αν και δεν νομίζω ότι ο Ιβάν μένει στο "Κορδελιό" του Rostov.. Λογικά λίγο έξω σε καμιά συνοικία τύπου Πανόραμα, όπου δεν θα ακούγονται καν οι σφαίρες που μπορεί να πέφτουν μέσα στην πόλη.
- potamda
- Bet Guru 2023
Ιβάν να είσαι εσύ κι η οικογένειά σου ασφαλείς. Κι ας μην κάνουμε μισή μεταγραφή.
- navigator11
Δεν ξέρω τι παίζει, στο τουίτερ γράφεται το ίδιο. Ότι βρίσκεται Πόρτο Καρράς.joshua έγραψε:Γνωστός μου πάντως σχετικά δικτυομενος μου είπε ότι ο Ιβαν είναι Ελλάδα εδώ και μια εβδομάδα. Μακάρι να ισχύει για να είναι ασφαλής.
- navigator11
Κοροϊδεύω, φίλε.Unpsofable78 έγραψε:Αν όντως μιλάς σοβαρά πραγματικά είναι τραγικόnavigator11 έγραψε:Μαλακίες γράφουν οι πάντες. Εγώ πιστεύω ότι τίποτα απολύτως δε συμβαίνει στο Ροστόφ και βρήκαν ευκαιρία οι Σαββίδηδες να συνεχίσουν τη διάλυση της ομάδας, κοροϊδεύοντας και πάλι στυγνά τον λαό του ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτό. Χειρότερα από ό,τι με μπατατούδη κοντεύουμε να γίνουμε.
Απ'όλη την Ρωσία φυσικά και θα γινόταν στο Ροστόφ...τρομερά πράγματα.
Να είναι καλά η οικογένεια Σαββίδη και φυσικά ο κοσμάκης εκεί που τραβάει τα πάνδεινα (εδώ και καιρό προφανώς) με τις ηλιθιότητες και την τρέλα του κάθε χαζού.
Τα υπόλοιπα έπονται.
Να είναι καλά η οικογένεια Σαββίδη και φυσικά ο κοσμάκης εκεί που τραβάει τα πάνδεινα (εδώ και καιρό προφανώς) με τις ηλιθιότητες και την τρέλα του κάθε χαζού.
Τα υπόλοιπα έπονται.
-
Aνοιγης τηλεοραση και δεν βλεπεις τιποτα για Ρωσια μονο στο δυαδικτιο εχουν τρελανη το κοσμο πραξηκοπιμα στη Ρωσσια εισβολη στο Ροστοφ και αρτι μπουρτσι και λουλα φυσικα τα βρωμοκαναλα αν ειταν αναποδα αυτο δηλαδη η Ρωσια να εμπανε στην ουκρανια θα ειταν πρωτο θεμα τωρα μουγκα στη στρουγκα και που στε κανενα προβλημα δεν φερνη στο Σαββιδη αν θελει να ριξη λεφτα για μεταγραφες αυτο το κλιμα επικρατη πανω απο ενα χρονο στη Ρωσια σημερα αλαξε τιποτα αλλα δηλαδη ελεος αλλα ο Σαββιδης εχει εξαφανιστη και ερχοντε δυσκολα χρονια απλως να βγη να μιλιση τη συμβενη δεν μπορει ο λαος του ΠΑΟΚ να τρωη κουροχορτο ολοι ξεβρακωθηκανε πια ελεος
+41926buffalobill4 έγραψε:Φίλε PAOKevolution έτσι είναι. Ο ΠΑΟΚτσης δεν χρειάζεται να του τάξεις χλιδες και τρόπαια. Απλά μίλα του με ειλικρίνεια, πες του πώς έχει η κατάσταση και επειδή είναι παθολογικά άρρωστος με την ομάδα θα στηρίξει. Πόσο μάλλον αν του μιλήσει ο πιο παντελονατος πρόεδρος που πέρασε από τον σύλλογο.
Τι γίνεται ομως αντ αυτού στις μέρες μας; Βγαίνει ο παπαρολογος μπουρδολογος κυρκυρ και λέει κάτι πολιτικαντικα που δεν συνάδουν με τα έργα. Ο λαός διαβάζει και ακούει για εκατομμύρια που θα δοθούν σε συμβόλαια, πληροφορίες που είναι non paper της παε και όχι μονο αυτά μένουν στα λόγια με αστείες δικαιολογίες αλλά την ίδια στιγμή ακούει να ψελλιζονται φήμες για θέματα ρευστότητας. Ακούει για στρατόπεδα στην παε την στιγμή που όσοι πληρώνονται θα έπρεπε να δουλεύουν πρώτα για αυτόν που τους πληρώνει και όχι την προσωπική ατζέντα τους και μετά για το καλό του ΠΑΟΚ αν όπως λένε κάποιοι εκεί μέσα είναι και οπαδοί της ομάδας. Είναι όλα αντικρουομενα και αυτό μπερδεύει τον κόσμο αντι να τον ξεδιαλύνει. Από μένα ο λαός είναι απόλυτα δικαιολογημενος όσο επικρατεί αυτό το θέατρο του παραλόγου. Και να σου πω και την αλήθεια προτιμώ την κριτική του λαού ακόμα και τον αρνητισμό πάρα την αδιαφορία. Γιατί αν έρθει η αδιαφορία άστα να πάνε μετά.
Εν κατακλείδι αν ο Ιβάν έβγαινε να πει ένα και ένα κάνουν 2 (προφανώς και δεν χρειάζονται λεπτομέρειες) και στρατευοταν και η διοίκηση με αυτό χωρίς να κυκλοφορεί αντικρουομενες φήμες ο Λαος θα στήριζε λυσσαλέα. Στην παρούσα φάση απλά ο Λαος μαλώνει μεταξύ του για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ
-
Να είναι καλά ο κόσμος σε εκείνα τα μέρη που ταλαιπωρειται χρόνια τώρα, να είναι καλά ο Ιβάν και η οικογένεια του. Αν έχει έρθει στην Ελλάδα, προσωπικά με χαροποιει παρά πολύ.
Στα εσωτερικά μας, που είναι τα πιο σημαντικά από τα ασήμαντα, συμφωνώ με Μπιλ. Πιστεύω μια ειλικρινής τοποθέτηση του Ιβάν, οποια κι αν ήταν, θα συσπειρωνε τον λαό.
Αυτή τη στιγμή, αντικειμενικά είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον Ιβάν, οπότε παρά την όποια επιθυμία, δεν έχω απαιτήσεις.
Και καμιά μεταγραφή να μην γίνει, έχουμε δει και αντέξει πολύ χειρότερα πριν τον Ιβάν.
Υπομονή από όλους θέλει σε αυτή τη φάση
Στα εσωτερικά μας, που είναι τα πιο σημαντικά από τα ασήμαντα, συμφωνώ με Μπιλ. Πιστεύω μια ειλικρινής τοποθέτηση του Ιβάν, οποια κι αν ήταν, θα συσπειρωνε τον λαό.
Αυτή τη στιγμή, αντικειμενικά είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον Ιβάν, οπότε παρά την όποια επιθυμία, δεν έχω απαιτήσεις.
Και καμιά μεταγραφή να μην γίνει, έχουμε δει και αντέξει πολύ χειρότερα πριν τον Ιβάν.
Υπομονή από όλους θέλει σε αυτή τη φάση
κάτω από το σχόλιό μου, ένας έγραψε μια μακακία.
Το είδα από το κινητό μου, αλλά δεν μπόρεσα να απαντήσω.
Τώρα μπαίνω, και το σχόλιο έχει διαγραφεί.
Σοβαρά τώρα, του διαγράψατε το σχόλιο επειδή ειρωνεύτηκε τον Παΐσιο;
Το είδα από το κινητό μου, αλλά δεν μπόρεσα να απαντήσω.
Τώρα μπαίνω, και το σχόλιο έχει διαγραφεί.
Σοβαρά τώρα, του διαγράψατε το σχόλιο επειδή ειρωνεύτηκε τον Παΐσιο;
Οποια σχολια εχουν τετοιου ειδους "αστεια",καλα κανουν και τα σβηνουν,αφου και εσυ καταλαβαινεις τι μπορει να ακολουθησει αν το αφησουν.Και στο γραφει ανθρωπος που με θρησκεια δεν εχω ιδιαιτερη σχεση,αλλα καποιους μπορει να τους ενοχλησει πολυ.Και πρεπει να το σεβομαστε ολοι αυτο.
φερτε φορ τωραPrigozhin in audio message: To avoid bloodshed we are returning our convoys to bases

Ιβάν άσε την Ρωσία και ελα εδώ, θα βάλουμε πλάτη οι παοκτσηδες, από πάνω μας θα περάσουν, πιο αμείλικτη και από τότε που μας έριξαν θα είναι η αντίδραση μας... Σέντερ Φορ πήρε η ομάδα;
- Μπαρκαρούτσος
Όσοι δεν βρίσκετε τα ποστς σας, δεν τα έσβησα. Τα έστειλα εδώ χαριστικά, γιατί τουλάχιστον το θέμα είναι σοβαρό...
viewtopic.php?f=79&t=2838&start=1245#p2218889
viewtopic.php?f=79&t=2838&start=1245#p2218889