Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ποτε τον είδατε τον Σοαρες κ τον κρινατε?
Τα 15λεπτα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα 15λεπτα?
Θέλω να γράψω την άποψή μου για το δίπολο Μποτο Λουτσέσκου. Παρατηρώ πολλούς να αναφέρουν πως φταίει ο ένας επειδή δεν έκανε σωστές επιλογές ή φταίει ο άλλος επειδή δεν βάζει τους σωστούς παίκτες και σε περίπτωση αποτυχίας να μην το χρεωθεί ο ένας από τους δυο. Κατά τη γνώμη μου οι Μποτο και Λουτσεσκου έχουν πολύ καλύτερη συνεργασία απ ότι φαίνεται να πιστεύουμε και πρέπει να κριθούν ως δίδυμο και όχι ως μονάδες. Και πρέπει να κριθούν βάση στόχων που έχουν τεθεί από την διοίκηση που όμως δεν μπαίνει στον κόπο να μας ενημερώσει. Και διοίκηση δεν είναι μόνο ο Σαββίδης. Διοίκηση είναι και ο Γκαγκατσης και ο Κυριάκος και η Γκοντζαρεβα. Καθόμαστε και μαλώνουμε για το αν είναι σωστή μεταγραφή ο Σάστρε πχ ή αν φταίει ο Λουτσεσκου που τον έβαλε - δεν τον έβαλε και δεν γνωρίζουμε το πιο βασικό. Σε πιο οικονομικό πλαίσιο χτίζεται το ροστερ και κατά συνέπεια έγινε η μεταγραφή Σάστρε και ποιος ο στόχος του ΠΑΟΚ. Αν δεν γνωρίζουμε το οικονομικό πλαίσιο που κινείται η ΠΑΕ και το μπάτζετ για μεταγραφές πως θα ξέρουμε αν υπάρχει ανάγκη να πουλήσουμε τον Τσιγγαρα :ή τι μπάτζετ είχαμε για δεξί μπακ?
Για μένα η παρουσία τόσο του Λουτσεσκου όσο και του Μποτο είναι αυτή τη στιγμή επιβεβλημένη και εγγύηση ότι η ομάδα δεν θα βαρέσει διάλυση.
Για μένα η παρουσία τόσο του Λουτσεσκου όσο και του Μποτο είναι αυτή τη στιγμή επιβεβλημένη και εγγύηση ότι η ομάδα δεν θα βαρέσει διάλυση.
paok düsseldorf έγραψε:Η μοναδικη μεταγραφη ΜΠΟΤΟ που φαινεται να μην βγαινει ειναι του ΣΑΣΤΡΕ.
Το συνολικο της κοστος βεβαια για ολα τα χρονια που θα παιξει στον ΠΑΟΚ ειναι οσα πηρε ο ΒΑΡΕΛΑ μονο στο τελευταο χρονο![]()

2015–2022 Mallorca 109 (4)
2022 → PAOK (loan) 16 (2)
πίστη στην ομάδα και αφου εχουμε 2 στα 2 στο πρωταθλημα και προχωραμε με ομαδες σαν την Κουλα κ τον Ρουλη που θα πελαιρναν και το conference League

- sourmenetes
- Moderator
Πάλι δε με καταλαβαίνεις!Gospi έγραψε:Ποτε τον είδατε τον Σοαρες κ τον κρινατε?
Τα 15λεπτα?
Είναι πο πέρυσι εδώ και δαπανηθηκαν αρκετά χρήματα!
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι βασικούρα. Αυτό λεω
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πηγαινε σε σενα αλλα στον φιλο που ειχε την απορια αν ειμαστε ευχαριστημένοι απο τον Φ. Σοαρες.
Παντως σε σχεση μ αυτο π λες, να σου θυμισω πως περσι με το σκουλήκι που επαιξε βασικος στο 8 εκανε εξαιρετικο ματς αλλα μετα τον ξαναπεταξε εκτος βασικης ενδεκαδας. Πως σκατα να παιζει λοιπον βασικουρα οταν ο προπονητης επιλεγει βαση θεωρητικα ποδοσφαιρικης αξιας και οχι βαση απόδοσης? Το διπολο Αουγκουστο Κουρτιτς δεν σπαει με τπτ αν ειναι υγιεις και οι δύο. Να δεις π θα ρθει δεκαρι και θα πετάξει έξω Νταντας για να παιζουν βασικοι ο Αουγκουστο με τον Κουρτιτς.
Παντως σε σχεση μ αυτο π λες, να σου θυμισω πως περσι με το σκουλήκι που επαιξε βασικος στο 8 εκανε εξαιρετικο ματς αλλα μετα τον ξαναπεταξε εκτος βασικης ενδεκαδας. Πως σκατα να παιζει λοιπον βασικουρα οταν ο προπονητης επιλεγει βαση θεωρητικα ποδοσφαιρικης αξιας και οχι βαση απόδοσης? Το διπολο Αουγκουστο Κουρτιτς δεν σπαει με τπτ αν ειναι υγιεις και οι δύο. Να δεις π θα ρθει δεκαρι και θα πετάξει έξω Νταντας για να παιζουν βασικοι ο Αουγκουστο με τον Κουρτιτς.
-
sourmenetes έγραψε:Πάλι δε με καταλαβαίνεις!Gospi έγραψε:Ποτε τον είδατε τον Σοαρες κ τον κρινατε?
Τα 15λεπτα?
Είναι πο πέρυσι εδώ και δαπανηθηκαν αρκετά χρήματα!
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι βασικούρα. Αυτό λεω
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε ωραια ας τον βαλει μια φορα βασικο στη θεση του στο 8 και μετα μιλαμε...μιλαμε τωρα για παικτη και με ενταση και με ταχυτητα και με τεχνικη...ναι εχει ενα θεμα στο τακτικο οπως και στην τελικη πασα αλλα οταν δεν τον εχεις βαλει 3 ματς σερι στη θεση του δλδ στο 8 εγω τι να πω τωρα οτι ο σοαρες ειναι κακος ? εγω βλεπω εναν παικτη με πολυ ωραια στοιχεια και εχει πολλα χρονια συμβολαιο ...πιστευω οτι θα το βρει και θα γινει βασικος εν τελει...σχετικα με αυτους που λενε για μποτο εγω εκτος του σαστρε δεν βλεπω αλλον παικτη χωρις καλα στοιχεια απο αυτους που εφερε (ο καργας προφανως δεν ειναι δικη του κινηση ασχετα με το αν εδωσε το οκ) και ο μπραντον εχει στοιχεια και ο ναρευ και ο νταντας και ο φελιπε ασχετα αμα δεν εχει παιξει ακομα αυτο που περιμενουμε ολοι μας, και ο ρικαρντο απο οτι ειδα στην προετοιμασια εχει στοιχεια και ο κουαλιατα (που δεν εχει προσαρμοστει ακομα και λογικο), και ο κοταρσκι μεχρι στιγμης ειναι εξαιρετικος και το πιο σημαντικο στα θε ρος (που ο πασχαλακης δεν ηταν ποτε)....πλεον δεν βλεπω κινησεις εσιτι δεν βλεπω τσολακ , δεν βλεπω μουργκ και γενικα δεν βλεπω αμπαλους που τους σπροξανε μανατζερ και τους πηραμε χωρις καμια ποδοσφαιρικη λογικη...βλεπω οτι υπαρχει μια λογικη και καποια στοιχεια που αναζητουνται σε καθε κινηση και πιστευω εν τελει το ιδιο θα γινει και με το 10ρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Δευ 29 Αύγ 2022, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε με την έλευση του Ιβάν να φτιάξει μια από τις καλυτερες ακαδημίες της Ελλάδας όπου λόγω ότι δεν υπήρχαν οι ομάδες Β ,βάλτωναν οι παικτες .Τώρα μπορεί να πουλάει παίκτες γιατί έρχονται από πίσω άλλοι ,ίσως και καλύτεροι σε μια ολοκληρωμενη παραγωγική διαδικασία ταλέντων,παίκτες θα έχουν εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πιο μικροί. Δεν τα έχω δει τα παιδιά δεν τα ξέρω αλλά υπάρχουν στον ΠΑΟΚ β δύο επιθετικά χαφ πάνω από 1,8 ύψος και με ταλέντο ,ο Γκαρσία τους ξεκινάει φετος ,αυτά τα παιδιά θα πάρουν εμπειρία φέτος με τον ΠΑΟΚ β σε δύο χρόνια και λιγότερο θα χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας. Τον ΠΑΟΚ μην τον φοβαστε έχει μπει το νερό στα αυλάκι. Καλώς φεύγει ο Τσιγγαρας σε καλή τιμή ,και η τιμή πώλησης και θα είναι και καλο το ποσοστό μεταπώλησης . Πιστεύω φτιάχνεται χώρος να έρθει η πολυπόθητη προσθήκη .
Ακριβώς. Έρχεται πολύ μα πολύ πράγμα από πίσω.
Οι περισσότεροι ίσως δεν έχουμε αντιληφθεί την υγεία που εκπέμπει η ομάδα.
Δεν υπάρχει άλλη big ομάδα στην Ελλάδα που να κάνει συστηματικά αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια. Να έχει ενεργούς παίκτες της ανδρικής ομάδας από τις Κ. Κάθε μα κάθε χρόνο.
Ο Χάρης μπορεί να φύγει αλλά από πίσω έρχονται και άλλοι Τσιγγαρες.
Οι περισσότεροι ίσως δεν έχουμε αντιληφθεί την υγεία που εκπέμπει η ομάδα.
Δεν υπάρχει άλλη big ομάδα στην Ελλάδα που να κάνει συστηματικά αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια. Να έχει ενεργούς παίκτες της ανδρικής ομάδας από τις Κ. Κάθε μα κάθε χρόνο.
Ο Χάρης μπορεί να φύγει αλλά από πίσω έρχονται και άλλοι Τσιγγαρες.
- Μπαρκαρούτσος
Βρε ναι, αλλά μετοχές μπάσκετ δεν παίρνετε και πολλοί ξοδεύετε σε μαλακίες, πχ τσιγάρα.
Από την ρήτρα που έχουμε με την πώληση του Τσόλακ λόγω του ότι η ομάδα του μπήκε στους ομίλους του Ch.L., συν το ποσοστό μεταπώλησης του Πέλκα, ο ΠΑΟΚ εισπράττει 1,2-1,3 εκατομμύρια.Ας αξιοποιηθούν όπως πρέπει εκεί που θέλουμε μεγαλύτερη ποιότητα.
Του χρόνου θα έρθουν αυτά τα λεφτάΓερασίμου έγραψε:Από την ρήτρα που έχουμε με την πώληση του Τσόλακ λόγω του ότι η ομάδα του μπήκε στους ομίλους του Ch.L., συν το ποσοστό μεταπώλησης του Πέλκα, ο ΠΑΟΚ εισπράττει 1,2-1,3 εκατομμύρια.Ας αξιοποιηθούν όπως πρέπει εκεί που θέλουμε μεγαλύτερη ποιότητα.
- Kabamaru11
Αν φυγει ο Τσιγγαρας,που ολα δειχνουν πως θα φυγει δανεικος με οψιον 3εκ + ποσοστο μεταπωλησης (ουτε κρυο ουτε ζεστη κατ εμε),ας πουληθει κ ο Αουγκουστο,γιατι και τα 600.000 που παιρνει τον χρονο πολλα ειναι,ας τα παρει ενας Τσιμιροτ που μαζι με Κουρτιτς,Νταντας,Φελιπε και Σβαμπ,συνθετουν ωραια 5αδα στα χαφ και θα εχουμε και χωρο για αρχιδατο 10αρι συν τους Ναραη,Αντριγια βασικους και απο πισω Κουαλιατα,Κωνσταντελια,Μπισε,Καντουρι και Ρικαρντο και με αιχμη τους Ολιβειρα,Κουτσια και Μπραντον,ειμαστε παραπανω απο καλα.
Αληθεια θεωρω πως εχουμε καλο υλικο,λιγες πινελιες θελουμε και ο Λουτσε θα την βρει την ακρη για να πνιγει τους αντιπαλους.
Αληθεια θεωρω πως εχουμε καλο υλικο,λιγες πινελιες θελουμε και ο Λουτσε θα την βρει την ακρη για να πνιγει τους αντιπαλους.
Αντε ρε ΞΥΠΝΗΣΤΕ, όχι μόνο δέκα, απο 50 ευρώ να βάλετε και πάνω εάν είστε ΠΑΟΚ. Φτάνει πιά, αρκετά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Βρε ναι, αλλά μετοχές μπάσκετ δεν παίρνετε και πολλοί ξοδεύετε σε μαλακίες, πχ τσιγάρα.
Βλέπετε τον σύλογο να βουλιάζει και κοιτάτε...ΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ! Πάρτε μετοχές! ΕΛΕΟΣ !
...μόνο μπούρου μπούρου και γκρίνια για τις μεταγραφές...φτάνει! Π΄Να πάτε να κάνετε κάτι για τον σύλογο,
100 βαλαμε και 3 διαρκειας πηραμε και τιποτα δεν ειπαμεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Βρε ναι, αλλά μετοχές μπάσκετ δεν παίρνετε και πολλοί ξοδεύετε σε μαλακίες, πχ τσιγάρα.
Τον ΠΑΟΚ μας λατρευουμε λαι ταξιδευουμε και ολους σας τρελαινουμε
Πήραμε πήραμε....Μπαρκαρούτσος έγραψε:Βρε ναι, αλλά μετοχές μπάσκετ δεν παίρνετε και πολλοί ξοδεύετε σε μαλακίες, πχ τσιγάρα.
Δεν σε αντέχαμε άλλο