Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Οι μεταγραφές έκλεισαν, για να μάθουμε να γράφουμε σαν άνθρωποι στα σωστά θρεντς
- abc_o_ karpouzas
rainmaker έγραψε:Ε ΝΑΙvs40 έγραψε:Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Άλλη χρονιά θα λέγαμε ας κάνουμε και 4-5 ματς πρωταθλήματος να έχουμε καλύτερη εικόνα. Φέτος εγώ λέω ας περάσει ο 1ος γύρος πρώτα, και βλέπουμε.. Δε θέλει πίεση ομάδα με τόσους νέους, όταν χτίζεται. Το προπονητικό τιμ θα βρει τις σταθερές του, απλά θα χρειαστεί χρόνος.
μολις σταθεροποιηθει αυτη η ομαδα ολους πριονοκορδελα θα τους περασει....
σκριπτα μανετ...
Μαρεσε που επιτέλους σούταρε η ομαδα από παντού . Αυτό θα βγάλει τον αντίπαλο από την περιοχή για να πέσει στα σουτ .
Μ άρεσαν οι κάθετες και γουστάρω φουλ Κοταρσκι . Δεν μαρεσε η άμυνα . Μαρεσε η κινητικότητα του Μπράντον
Όσοι ρωτάτε για Βόλο,Μπέο ,Φερναντεζ (και εμένα μου αρέσει ) ,συνυπολογιστε ότι στην ΠΑΕ δεν θέλουν να βλέπουν τον Μπέο ζωγραφιστό ,μετά την δήλωση που είχε κάνει ότι με το μισό Μπατζετ του ΠΑΟΚ και τις ποδοσφιαρικες του γνωσεις θα έπαιρνε πρωτάθλημα . Σκεφτείτε μετά τι έγινε με Δουβικα , Φεράρι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μ άρεσαν οι κάθετες και γουστάρω φουλ Κοταρσκι . Δεν μαρεσε η άμυνα . Μαρεσε η κινητικότητα του Μπράντον
Όσοι ρωτάτε για Βόλο,Μπέο ,Φερναντεζ (και εμένα μου αρέσει ) ,συνυπολογιστε ότι στην ΠΑΕ δεν θέλουν να βλέπουν τον Μπέο ζωγραφιστό ,μετά την δήλωση που είχε κάνει ότι με το μισό Μπατζετ του ΠΑΟΚ και τις ποδοσφιαρικες του γνωσεις θα έπαιρνε πρωτάθλημα . Σκεφτείτε μετά τι έγινε με Δουβικα , Φεράρι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον Φεραρι δεν νομιζω να τον θελαμε ποτε. Ο Δουβικας και ο καθε Δουβικας οταν εχει να διαλεξει εξωτερικο και την σουπερλιγδα θα παει τρεχοντας στο εξωτερικο. Και καλα θα κανει.
Περασαν οι εποχες που μονο εμεις βλεπαμε παικτες απο τις μικρες ομαδες της χωρας. Πλεον ερχονται και τους παιρνουν απευθειας απο τα Γιαννενα, απο τον Βολο κλπ. Δεν περιμενουν να πανε σε μια μεγαλη ομαδα πρωτα.
Περασαν οι εποχες που μονο εμεις βλεπαμε παικτες απο τις μικρες ομαδες της χωρας. Πλεον ερχονται και τους παιρνουν απευθειας απο τα Γιαννενα, απο τον Βολο κλπ. Δεν περιμενουν να πανε σε μια μεγαλη ομαδα πρωτα.
- Jules Winnfield
Σε ποιο θρεντ θες να μου πεις κάτι εσύ; Που είδες να πουλάω μαγκιά και γιατί με χαρακτήρισες νέοΠΑΟΚτσή; Ξέρεις τι σημαίνει ή είσαι κανένας χθεσινός ,όπως σε κόβω; Δεν έχω ανάγκη τη διαδικτυακή μαγκιά, μικρέ. Αυτά είναι για σένα που έξω θα μου έδενες τα κορδόνια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Οι μεταγραφές έκλεισαν, για να μάθουμε να γράφουμε σαν άνθρωποι στα σωστά θρεντς
Rainmaker, έχεις σκεφτεί πως το μεγάλο πρόβλημα του φόρουμ είστε εσείς οι μοντ; Ο τρόπος που μιλάτε είναι χειρότερος κι απ' τον πιο ερειστικό τύπο του φόρουμ! Εσείς δημιουργείτε τα προβλήματα λειτουργώντας διαρκώς μεροληπτικά στις διαφωνίες. Καταλαβαίνοντας κάποιοι τον τρόπο που λειτουργείτε ,το χρησιμοποιούν για να δημιουργούν συνέχεια εντάσεις.
Το ξέρω πως το πιθανότερο είναι πως δε θα το περάσετε και θα με μπανάρετε. Αυτό κάνετε πάντα. Αλλά εγώ δε θα κάτσω να με βρίζετε χωρίς καν να με ξερετε. Μακάρι να είχατε μοντ που έχουν τα κακαλα να συζητάνε κι όχι να μπανάρουν.
Αν με μπανάρετε, τα λέμε αλλού...
ΥΓ. Το "σαν άνθρωποι" που γράφεις, είναι λάθος. Το σωστό είναι ως άνθρωποι. Μάθε να μιλάς.
- sourmenetes
- Moderator
Τι εννοείς αν σε μπαναρουμε τα λέμε αλλού;;
Θα πας να βρεις κάποιον έξω και τι θα κάνεις;
Μας Απειλείς ή μου φαίνεται;
Επίσης αν εμείς είμαστε το πρόβλημα έλα να κάνεις εσύ το Μοντ και να ξαπλωσουμε εμείς. Να τρέχεις να ασχολείσαι να τρως ώρες και να τα κάνεις όλα όμορφα μαι ωραία αφού είσαι τόσο γαματος και τα κάνεις όλα τέλεια!
Εσύ που έχεις και κακαλα!
Γιατί εμείς δεν έχουμε!
Επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι στο paokmania.
Υπάρχουν και άλλα φόρουμ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης αν εμείς είμαστε το πρόβλημα έλα να κάνεις εσύ το Μοντ και να ξαπλωσουμε εμείς. Να τρέχεις να ασχολείσαι να τρως ώρες και να τα κάνεις όλα όμορφα μαι ωραία αφού είσαι τόσο γαματος και τα κάνεις όλα τέλεια!
Γιατί εμείς δεν έχουμε!
- abc_o_ karpouzas
Jules Winnfield έγραψε:........
Αυτά είναι για σένα που έξω θα μου έδενες τα κορδόνια.
.........
Το σωστό είναι ως άνθρωποι. Μάθε να μιλάς.
τα κορδονια??? τοσο ψιλος εισαι?? για ....μιλα ως ανθρωπος....λιγο ακομη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 14 Αύγ 2022, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντωμεταξυ μιλάνε για μαγκιες στο φόρουμ , ενώ δεν είναι μαγκιά σε φόρουμ απειλές τύπου "θα τα πούμε αλλού"
Φασολάδα να τρώτε παιδιά
Φασολάδα να τρώτε παιδιά

- Jules Winnfield
Σε άλλα φόρουμ εννοώ. Μην ταράζεται...Είσαι και στο sdna...sourmenetes έγραψε:Τι εννοείς αν σε μπαναρουμε τα λέμε αλλού;;
Γιατί εμείς δεν έχουμε!
Σε κανέναν δεν πούλησα μαγκιά. Άλλοι νόμισαν πως μπορούν.
Μπράβο που το πέρασες. Είσαι μάγκας.
-
- Επικοινωνία:
Να το δεχθώ ότι χάλασαν αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μου κολλάει να τους έχουμε δώσει δανεικό τον Ουεντραογκο και ελεύθερο ελαφρά την καρδία έναν από τους καλύτερους παίκτες της Β' ομάδαςsourmenetes έγραψε:Οι σχέσεις απ ότι έχω μάθει έχουν χαλάσει καιρό τώρα.joshua έγραψε:Περιεργη η επιλογη του Μπεου να διαμαρτυρηθει για τη διαιτησια σε ενα φιλικο κεκλεισμενων των θυρων...Εχουν χαλασει οι σχεσεις μας? Καποιου ειδους παραπονο ?Θελουμε να μας δωσει και παικτη...
Τι έπος είναι αυτό ρε πουστη μου πάλι; Αυτοί οι νεοσσοί που έχουν πλήρη άγνοια της κοινωνίας της πληροφορίας μια μέρα θα μας κάνουν πλούσιους! Μέχρι και μεταγραφές στον ΠΑΟΚ θα κάνουμε με δαύτους!Jules Winnfield έγραψε:Σε ποιο θρεντ θες να μου πεις κάτι εσύ; Που είδες να πουλάω μαγκιά και γιατί με χαρακτήρισες νέοΠΑΟΚτσή; Ξέρεις τι σημαίνει ή είσαι κανένας χθεσινός ,όπως σε κόβω; Δεν έχω ανάγκη τη διαδικτυακή μαγκιά, μικρέ. Αυτά είναι για σένα που έξω θα μου έδενες τα κορδόνια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Οι μεταγραφές έκλεισαν, για να μάθουμε να γράφουμε σαν άνθρωποι στα σωστά θρεντς
Rainmaker, έχεις σκεφτεί πως το μεγάλο πρόβλημα του φόρουμ είστε εσείς οι μοντ; Ο τρόπος που μιλάτε είναι χειρότερος κι απ' τον πιο ερειστικό τύπο του φόρουμ! Εσείς δημιουργείτε τα προβλήματα λειτουργώντας διαρκώς μεροληπτικά στις διαφωνίες. Καταλαβαίνοντας κάποιοι τον τρόπο που λειτουργείτε ,το χρησιμοποιούν για να δημιουργούν συνέχεια εντάσεις.
Το ξέρω πως το πιθανότερο είναι πως δε θα το περάσετε και θα με μπανάρετε. Αυτό κάνετε πάντα. Αλλά εγώ δε θα κάτσω να με βρίζετε χωρίς καν να με ξερετε. Μακάρι να είχατε μοντ που έχουν τα κακαλα να συζητάνε κι όχι να μπανάρουν.
ΥΓ. Το "σαν άνθρωποι" που γράφεις, είναι λάθος. Το σωστό είναι ως άνθρωποι. Μάθε να μιλάς.
- sourmenetes
- Moderator
Σε κανένα sdna δεν είμαι!
Τα χεις μπλεξει
Τα χεις μπλεξει
- Kabamaru11
Ρε μην ασχολειστε με πεταμενους,του δινετε και αξια.
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/
Εγώ πάλι ώρες ώρες σκέφτομαι μακάρι να φύγει ο σαββιδης . Εγώ πάλι ΠΑΟΚ θα είμαι και ας παλεύω για πλει ωφ. Και το γηπεδάκι μου με την παρέα μου όπως κάθε χρόνο και όλα. Μπας και σταμάτησετε να μας τα κάνετε ζέπελιν. Να λέμε όντως τι ομαδάρα έχει ο βαζελος και το σκουλήκι να το εννοούμε κιόλας και να ισχύει . Γιατί τώρα μόνο μαλακιες διαβάζουμε εδώ μέσα .
Διαβάζω 5 σελίδες και κουράζομαι αλήθεια .λες και εσκαβα 8 ώρες.
Ομάδα που μας έκλεψε πριν 2 μήνες για μια ακόμα φορά και μας στέρησε τίτλο (λες και μας περισσεύουν ) την εκθειάζουμε εδώ μέσα με βασικούς τον κωτσιρα τον σεκεφελντ τον περεθ και τον χουανκαρ. Και καλύτερο προπονητή τον Γιοβάνοβιτς που έχει σαρώσει τους τίτλους στην Ελλάδα. Που έκανε 5 χρόνια να βγει Ευρώπη και πανηγύριζαν. Εσείς βέβαια περυσι φτάσατε στην ίδια διοργάνωση στους 8 και κραζατε την ομάδα. Που αν ο τσοκιγκολ το έβαζε σε κενή εστια θα φτάνετε και ημιτελικό αλλά τώρα τον ψάχνατε γιατί βάζει γκολ στην οξφορντ γιουναιτεντ.
Διαβάζω 5 σελίδες και κουράζομαι αλήθεια .λες και εσκαβα 8 ώρες.
Ομάδα που μας έκλεψε πριν 2 μήνες για μια ακόμα φορά και μας στέρησε τίτλο (λες και μας περισσεύουν ) την εκθειάζουμε εδώ μέσα με βασικούς τον κωτσιρα τον σεκεφελντ τον περεθ και τον χουανκαρ. Και καλύτερο προπονητή τον Γιοβάνοβιτς που έχει σαρώσει τους τίτλους στην Ελλάδα. Που έκανε 5 χρόνια να βγει Ευρώπη και πανηγύριζαν. Εσείς βέβαια περυσι φτάσατε στην ίδια διοργάνωση στους 8 και κραζατε την ομάδα. Που αν ο τσοκιγκολ το έβαζε σε κενή εστια θα φτάνετε και ημιτελικό αλλά τώρα τον ψάχνατε γιατί βάζει γκολ στην οξφορντ γιουναιτεντ.
Αφού εδώ είναι όλα χάλια τι κάθεσαι? Τι σε ελκύει? Έχεις τόσες επιλογές.Jules Winnfield έγραψε:Σε ποιο θρεντ θες να μου πεις κάτι εσύ; Που είδες να πουλάω μαγκιά και γιατί με χαρακτήρισες νέοΠΑΟΚτσή; Ξέρεις τι σημαίνει ή είσαι κανένας χθεσινός ,όπως σε κόβω; Δεν έχω ανάγκη τη διαδικτυακή μαγκιά, μικρέ. Αυτά είναι για σένα που έξω θα μου έδενες τα κορδόνια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Οι μεταγραφές έκλεισαν, για να μάθουμε να γράφουμε σαν άνθρωποι στα σωστά θρεντς
Μήπως άλλος είναι ο σκοπός σου, αφού εδω μέσα είναι όπως τα περιγράφεις και ωστόσο επιμένεις? Ή τίποτα άλυτα θέματα μαζοχισμού έχεις? Συγγνώμη για τη διατύπωση, αλλά προσπαθώ μα μιλήσω ωσάν άνθρωπος.
Εμείς πάντως επειδή είμαστε μαζόχες λίγο, αλλά το ξέρουμε, το θέλουμε το paokmania έτσι όπως είναι, σαν άνθρωπο....
Α και κάτι άλλο, εσύ είσαι που μίλησες στον Γέρο έτσι "ως άνθρωπος"? Θα πρέπει να ντρέπεσαι, το λιγότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 14 Αύγ 2022, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.