27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Και χθές μετά το 70 θα ήταν σίγουρα χρήσιμος, είχε τρελό ξύλο το.ματς. Εύχομαι κ εγώ να τον έχουμε για τα πλέι οφ
-
Εμενα δεν μου λειπει καθολου.-
Με το που μπηκε στη θεση του
ο Αυγκουστο και ξεκιναει πλεον
ο Κωνσταντελιας μπροστα απο
τα κεντρικα χαφ η ομαδα παιζει
αλλο ποδοσφαιρο κι "αναπνεει"!
Τελος αυτο το βαρετο-προβλεψιμο
για τους αντιπαλους που βλεπαμε!
Ενας οχταραρος στη θεση του
εστω και τυπου Λαζαρ λειπει
αλλα θα περιμενω τον Φιλιπε!
Με το που μπηκε στη θεση του
ο Αυγκουστο και ξεκιναει πλεον
ο Κωνσταντελιας μπροστα απο
τα κεντρικα χαφ η ομαδα παιζει
αλλο ποδοσφαιρο κι "αναπνεει"!
Τελος αυτο το βαρετο-προβλεψιμο
για τους αντιπαλους που βλεπαμε!
Ενας οχταραρος στη θεση του
εστω και τυπου Λαζαρ λειπει
αλλα θα περιμενω τον Φιλιπε!
-
- Mr Ξερόλας 2019
++++george188 έγραψε:Και χθές μετά το 70 θα ήταν σίγουρα χρήσιμος, είχε τρελό ξύλο το.ματς. Εύχομαι κ εγώ να τον έχουμε για τα πλέι οφ
Εμενα παλι μου λειπει πολυ, ειδικασε μερικους αγωνες,οπως το ιδιο και ο Καντουρι(ο υγειης).
Ειθε να γυρισει συντομα.
- ΑποστόληςΑ
Ο Kurtic είναι καλός κόφτης, κεφαλοσφαιριστής, οργανωτής και σκόρερ, όλα αυτά ομού και ταυτοχρόνως. Είναι αργός βέβαια, αλλά αυτό το μειονέκτημα αμβλύνεται αν μπει στο αγώνα μετά το 60΄.
Δεν είναι πειθαρχικό το πρόβλημα, έχει χοντρό θέμα στο γόνατο, δυστυχώς δύσκολα θα τον ξαναδούμε. Μακάρι να προλάβει ότι προλάβειjoshua έγραψε:Εσυ βρε πουλακι μου τι εχεις? Δεν τρελαθηκα ποτε μαζι σου αλλα αυτη τη στιγμη λειπεις απο το ροστερ και η παρουσια σου θα μας βοηθουσε πολυ να το παμε οσο μακρια μπορουμε. Ριξτε λιγο κρασι στο νερο σας ολοι στην ομαδα μηπως και προσφερει μεχρι το τελος της χρονιας.
Χοντρο θεμα στο γονατο που θελει τρεις μηνες απουσιας χωρις χειρουργιο δεν γνωριζω εγω κανενα χωρις βεβαια να μπορω να ειμαι 100% σιγουρος.
- ΑποστόληςΑ
Η λογική λέει πως αν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα σαφώς και θα χειρουργούνταν ώστε να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
-
Φετος στη SL:
Με Κουρτιτς: 4 Νίκες, 4 Ισοπαλίες, 2 Ήττες (16/30)
Χωρίς Κουρτιτς: 9 Νίκες, 4 Ισοπαλίες, 0 Ήττες (31/39)
Λείπει.
Με τον Αύγουστο δίπλα του μάλλον θα συνέθετε το πιο αποτελεσματικό δίδυμο στα χαφ μας , ιδίως σε ντέρμπυ.
Μακάρι να τον ξαναδούμε.
Με τον Αύγουστο δίπλα του μάλλον θα συνέθετε το πιο αποτελεσματικό δίδυμο στα χαφ μας , ιδίως σε ντέρμπυ.
Μακάρι να τον ξαναδούμε.
- ΑποστόληςΑ
-
27. Jasmin Kurtic
Μπα για το ξυλο ηθελες την παλια ομαδα Σαντος μετα τις σαρδελες.george188 έγραψε:Και χθές μετά το 70 θα ήταν σίγουρα χρήσιμος, είχε τρελό ξύλο το.ματς. Εύχομαι κ εγώ να τον έχουμε για τα πλέι οφ
Γκαρσια, Μπιζερα, Τσιριλο, Ιβιτς, Μουσλιμοβιτς, Κοντρερας, Μπαλαφινιο
Λίγο άδικο. Τελείως διαφορετική περιοδοι στην εξέλιξη της ομάδας. Θυμήσου σαστρε στην αρχή της σεζόν σε σχέση με τώραalexgarcia6 έγραψε:Φετος στη SL:
Βγήκαν από την εξίσωση οι Κούρτιτς, Καντουρί, Μπίσε κι ανέπνευσε η ομάδα. Ελπίζω το καλοκαίρι να τελειώσουν και οι υπόλοιποι 30+ για να κάνει επιτέλους πρωταθλητισμό η ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά σίγουρα ένα στατιστικό λέει ότι από τοτε που βγήκε ήρθε αναγκαστικά πιο πίσω ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ και διορθώθηκε το κέντρο και έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Από κει και πέρα, όλη η ομάδα ανέβασε επίπεδο και πήραμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Απλά έχω μια αίσθηση, σε καμία περίπτωση πληροφορια ή κάτι άλλο, ότι ο κουρτιτς δημιούργησε μια κακή εικόνα με το περιβάλλον του πράγμα το οποίο ξενέρωσε τους συμπαίκτες τους.
Μιλάω όμως καθαρά για αίσθηση. Όχι κάτι άλλο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από κει και πέρα, όλη η ομάδα ανέβασε επίπεδο και πήραμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Απλά έχω μια αίσθηση, σε καμία περίπτωση πληροφορια ή κάτι άλλο, ότι ο κουρτιτς δημιούργησε μια κακή εικόνα με το περιβάλλον του πράγμα το οποίο ξενέρωσε τους συμπαίκτες τους.
Μιλάω όμως καθαρά για αίσθηση. Όχι κάτι άλλο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk