9. Nélson Miguel Castro Oliveira
- john4serres
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Οσο και να θελουμε να στηριξουμε δεν βοηθας και εσυ ρε Νελσον...
- Metagrafakias
επαθε Κουρτις....δεν πηρε το συμβολαιο που θελει και μουλαρωσε???στο καλο κι εσυ οπως κι ο Σλοβενος
Εγώ δεν τον βλέπω καθόλου αδιάφορο. Απλά η απόδοση είναι σταθερά μέτρια/κακή τον τελευταίο καιρό.
Καταλαβαίνω την χρησιμοποίηση του μιας και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και έρχεται τελικός όπου κανένας δεν περισσεύει ...
Καταλαβαίνω την χρησιμοποίηση του μιας και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και έρχεται τελικός όπου κανένας δεν περισσεύει ...
- Amsterdamer_87
Απλα δεν κανει για εναν ΠΑΟΚ πρωτοπορο..
Για κανα Βολο η Αρουλη καλος ειναι..
Για κανα Βολο η Αρουλη καλος ειναι..
Νομίζω ούτε για άρη ή βόλο κάνει. Ο επιθετικός του βόλου πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο και με σπριντ έφτασε να σκοράρει. Δε νομίζω ότι μπορεί έστω και χωρίς τη μπάλα να φύγει σε αντεπίθεση ο Νέλσον. .Οι μικρές ομάδες θέλουν επιθετικούς που φεύγουν σαίτα. Ο Νέλσον είναι καθαρά βετεράνος μετά τον τραυματισμό
Τον εχουμε δει και στα πανω του και στα κατω του. Οταν ειναι καλα, ειναι οτι ακριβως θελουμε. Τανκ. Το προβλημα ειναι οτι ο παικτης ειναι τετοιο σκαρι, που αν βγαλει εναν τραυματισμο δεν θα "λειψει" μονο οσο ειναι τραυματιας αλλα ουσιαστικα και κανα διμηνο αφου επιστρεψει, γιατι αργει υπερβολικα να παρει τα πανω του.
Και σε αυτην την ηλικια δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ρισκαρουμε τριτη χρονια με αυτον τον παικτη, κυριως σε αυτη την πολυ κομβικη θεση.
Και σε αυτην την ηλικια δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ρισκαρουμε τριτη χρονια με αυτον τον παικτη, κυριως σε αυτη την πολυ κομβικη θεση.
Τα είπες καλύτερα από μένα. Εγώ έχω χάσει την ψυχραιμία μου και με αυτόν.
-
η κουλα οταν τον ειχε, και μαλιστα νεοτερο, εβγαινε σταθερα 3-4η.
Μαντεψτε τι θα βγουμε εμεις...
Μαντεψτε τι θα βγουμε εμεις...
Καλά και το Λιβάγια όταν είχε πάλι εκεί έβγαινε, ούτε ο Λιβάγια μας κάνει?
Το θέμα είναι ο Νέλσον δε μας κάνει, θέλουμε πολύ καλύτερο, τελεία.
Το θέμα είναι ο Νέλσον δε μας κάνει, θέλουμε πολύ καλύτερο, τελεία.
Εγω θα ελεγα σταθερότερο του Νελσον θελουμε.
Εκανε 4-5 καλα ματς σε 2 χρονια με τους τραυματισμους, αλλα μιλαμε για την πιο νευραλγικη θεση αν θες πρωταθλημα και να καθαριζεις ευκολα τα ματς.
Εκανε 4-5 καλα ματς σε 2 χρονια με τους τραυματισμους, αλλα μιλαμε για την πιο νευραλγικη θεση αν θες πρωταθλημα και να καθαριζεις ευκολα τα ματς.
Ειχα καιρο να δω παιχνιδι μεσα απο το γηπεδο.
Ισως να ειδα και το χειροτερο του παιχνιδι μεσα στην σεζον βεβαια.
Ατολμος, αοσμος, χωρις νευρο και το σημαντικοτερο για φορ, με παρα πολλες ατελεις προσπαθειες.
Δεν μπορω να ξερω αν συμβαινει κατι αλλο, περα απο το προφανες οτι δηλαδη μετα απο μια καλη περιοδο που ειχε, κανει μια πολυ μεγαλη "κοιλια" αλλα οπως και να εχει δειχνει προς στην ομαδα πως δεν γινεται να στηριχτει σαν βασικη επιλογη του χρονου.
Ισως να ειδα και το χειροτερο του παιχνιδι μεσα στην σεζον βεβαια.
Ατολμος, αοσμος, χωρις νευρο και το σημαντικοτερο για φορ, με παρα πολλες ατελεις προσπαθειες.
Δεν μπορω να ξερω αν συμβαινει κατι αλλο, περα απο το προφανες οτι δηλαδη μετα απο μια καλη περιοδο που ειχε, κανει μια πολυ μεγαλη "κοιλια" αλλα οπως και να εχει δειχνει προς στην ομαδα πως δεν γινεται να στηριχτει σαν βασικη επιλογη του χρονου.