Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- paok re niamou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
εχω απολυτη εμπιστοσυνη στα στελεχη που δεν αγοραζουν χαφ, που αφησαν χωρις φορ την ομαδα στον τελικο με Κρασνονταρ, και δουλευουν με το πολυ καλα οργανωμενο πλανο ΚουΤουΡου.
Αυτοι ξερουν πολυ καλα την δουλεια τους και δουλευουν αθορυβα......
Αυτοι ξερουν πολυ καλα την δουλεια τους και δουλευουν αθορυβα......
να ανησυχησω?Gospi έγραψε:Χαλαρωστε ρε σεις. Εχουμε χρονο ακομη μπροστα μας.
Πιστεψτε λιγο στο κλαμπ και στα στελεχη του.
Ολα ειναι υπο ελεγχο και το πλανο εφαρμόζεται με βαση τον σχεδιασμο του.
Αφηστε τους ειδικους να κανουν τις επιλογες οπως θεωρουν αυτοί σωστο και εσεις απλά αραξτε και απολαυστε αυτα που θα ρθουν!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Change of plans που λένε. Ρε συ κάνουν λάθη στην ΠΑΕ, σίγουρα, αλλά δεν είναι ηλίθιοι. Κάτι έχουν στο μυαλό τους. Τώρα να σε πω και κάτι άλλο αυτά που λένε οι ΚΚ και Γκαγκάτσης εγώ δεν τα παίρνω τοις μετρητοίς γιατί είναι πολιτικοί και τους νοιάζει το "κοινό" να είναι εφυσηχασμένο.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Λουτσεσκου το έχει δηλώσει 2-3 φορές ότι θέλει να έχει αθλητικό διευθυντήNostalgos έγραψε:Αν ή ΠΑΕ πιστευε ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ΤΔ τότε θα είχε πάρει προ πολλού.Mitsospaoki4 έγραψε:Μην συζητάμε αν χρειαζόμαστε Τδ ή όχι..
Όλη αυτή η καθυστέρηση και στασιμότητα που επικρατεί κυρίως στα συμβόλαια, είναι αποτέλεσμα έλλειψης Τδ..
Ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκάτσης το ίδιο και πως είναι πολύ σημαντικός ρόλος
Εγώ βλέπω πως μια χαρά θέλουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν φέρει ακόμα
Γκορτεζιανι θηρίο! Κορμί 25 χρόνου έχει όλα τα προσόντα. Μυϊκά απίστευτος, μαζί με Τζολη μπροστά θα κάνουν παπάδες! Ούτε ένα μυριο σε Ολιβέιρα και ούτε σε κανέναν! Μένω Γερμανία ,εδώ παίκτες όπως έχουμε εμείς στην ακαδημία, παίρνουν αμέσως την εμπιστοσύνη και παιχνίδια. Θα περάσουν ματς που δεν θα σκοράρουν, αλλά βρουν ξανά τον εαυτό τους. Το να πάρω ότι να ναι παίκτες ,για να λέω ότι εκανα μεταγραφές. Αστο καλύτερα δε χρειάζομαι! Χόρτασα! Ούτε χάφ θέλω, έχω Τσιγγαρα σκυλιάζει σαν πιτ μπουλ! Πιστεύω ότι έχει και το τελείωμα, στυλ Μπαρελλα θα κάθομαι να ασχολούμαι με παλτουδιες που παίζουν τους ζόρικους, για να έρθουν! Ενώ έχω παικταράδες που είναι έτοιμη να προσφέρουν! Παίκτες θα κάνουν και λάθη, αλλά όλοι κάνουν! Αν δε μπορώ να φέρω παίκτες επιπέδου, απλά δε φέρνω. Έχω ακαδημία ευρωπαϊκής κλάσης απλά θέλω προπονητή που θα τους κάνει να νιώθουν, ότι είναι ότι καλύτερο έχω! Εμπιστοσύνη είναι το παν! Μικρος η μεγαλος παικτης. Σφαζόμαστε και γκρινιάζουμε για τον έναν και τον άλλον! Φίλος μου Γερμανός προπονητής σε ακαδημία βερολινέζικης ομάδας , του δείχνω βιντεάκια από τα πιτσιρίκια μας και λέει απίστευτοι! εδώ θα ήταν σε τοπ λεβελ ποδοσφαιριστές!
-
kosths BXL
θα σου πω ...οχι...απλα δεν μπορω ρε συ να μηδενιζουμε τελειως απο μονοι μας τον εαυτο μας...δλδ οκ δεν παμε ιδανικα το βλεπουμε αυτο αλλα μην αυτομηδενιζομαστε...δεν ξερω τωρα αν βγαζει νοημα ετσι πως το λεω αλλα ετσι το βλεπωGospi έγραψε:Ρε συ Kosths BXL ειλικρινα δεν εχω καταφερει να σε ψυχολογησω. Τελικα εισαι ικανοποιημένος με το πως κινειται η ΠΑΕ μεταγραφικα ή οχι?
μπαααααbarlow4 έγραψε:να ανησυχησω?Gospi έγραψε:Χαλαρωστε ρε σεις. Εχουμε χρονο ακομη μπροστα μας.
Πιστεψτε λιγο στο κλαμπ και στα στελεχη του.
Ολα ειναι υπο ελεγχο και το πλανο εφαρμόζεται με βαση τον σχεδιασμο του.
Αφηστε τους ειδικους να κανουν τις επιλογες οπως θεωρουν αυτοί σωστο και εσεις απλά αραξτε και απολαυστε αυτα που θα ρθουν!
κανω προβες για οταν με πιασουν οι παρενεργειες του γαμου [FACE WITH TEARS OF JOY]
Α! και κατι ακομη!
20-27 θα ειμαι σε γαμηλιο ταξιδι.
Ενα θα πω μόνο.
Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ να σκασουν καμια 5 μεταγραφες εκεινη τη βδομαδα και να χασω το καλο τζερτζελο!
Το νου σας ρεμαλια... το νου σας
Ενα θα πω μόνο.
Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ να σκασουν καμια 5 μεταγραφες εκεινη τη βδομαδα και να χασω το καλο τζερτζελο!
Εσύ φίλε με Γκαρσία τα έκανες όλα αυτά επί δέκαΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Απαξίωση, ειρωνία, χλευασμός.
Η κριτική εχει βρεί, εδώ, το πραγματικό της νόημα.
-
kosths BXL
ο τσεχος ανεβασε PAOK never give up...αυτοι στη βοθροσπορτ μαλλον βγαλαν ειδηση για πρωτη φορα και οντως παμε για αγορα του
εκει θα φανει αν θα σε στηριζει και στα δυσκολαGospi έγραψε:Α! και κατι ακομη!
Ενα θα πω μόνο.
Και καρφώνει σήμερα στο 89' κανένα γκολ ο Μιχαλιος και στις 21.30 ανακοινώνεται το πορτογαλικο άτι

-
kosths BXL
θα παρακαλαμε να μην ακουμπησει μπαλαvdragic έγραψε:Και καρφώνει σήμερα στο 89' κανένα γκολ ο Μιχαλιος και στις 21.30 ανακοινώνεται το πορτογαλικο άτι
![]()
- Shivaspace
πχ αν πάρουμε και άλλο φόρ, πότε θα βρούν ευκαιρίες αυτά τα παιδιά..καλύτερα θα ήταν να προχωρήσουμε με αποδεσμεύσεις για αρχή. ο Swiderski ίσως να μην καταφέρει να καθιερωθεί στην εθνική του και για την αξία του παίκτη πάνω κάτω έχουμε άποψη μετά τόσα χρόνια. Είναι καλός όμως όχι για να σε πάρει απ το χέρι..οπότε γιατί όχι πώληση τώρα ώστε να βρεθεί χώρος στο ρόστερ για τις ταλεντάρες..και επιπλέον χρήματα για την απόκτηση ενός βασικού φόρ που να έχει ξανακάνει στην καριέρα του +20 γκόλ τη χρονιά.G4Space έγραψε:Γκορτεζιανι θηρίο! Κορμί 25 χρόνου έχει όλα τα προσόντα. Μυϊκά απίστευτος, μαζί με Τζολη μπροστά θα κάνουν παπάδες! Ούτε ένα μυριο σε Ολιβέιρα και ούτε σε κανέναν! Μένω Γερμανία ,εδώ παίκτες όπως έχουμε εμείς στην ακαδημία, παίρνουν αμέσως την εμπιστοσύνη και παιχνίδια. Θα περάσουν ματς που δεν θα σκοράρουν, αλλά βρουν ξανά τον εαυτό τους. Το να πάρω ότι να ναι παίκτες ,για να λέω ότι εκανα μεταγραφές. Αστο καλύτερα δε χρειάζομαι! Χόρτασα! Ούτε χάφ θέλω, έχω Τσιγγαρα σκυλιάζει σαν πιτ μπουλ! Πιστεύω ότι έχει και το τελείωμα, στυλ Μπαρελλα θα κάθομαι να ασχολούμαι με παλτουδιες που παίζουν τους ζόρικους, για να έρθουν! Ενώ έχω παικταράδες που είναι έτοιμη να προσφέρουν! Παίκτες θα κάνουν και λάθη, αλλά όλοι κάνουν! Αν δε μπορώ να φέρω παίκτες επιπέδου, απλά δε φέρνω. Έχω ακαδημία ευρωπαϊκής κλάσης απλά θέλω προπονητή που θα τους κάνει να νιώθουν, ότι είναι ότι καλύτερο έχω! Εμπιστοσύνη είναι το παν! Μικρος η μεγαλος παικτης. Σφαζόμαστε και γκρινιάζουμε για τον έναν και τον άλλον! Φίλος μου Γερμανός προπονητής σε ακαδημία βερολινέζικης ομάδας , του δείχνω βιντεάκια από τα πιτσιρίκια μας και λέει απίστευτοι! εδώ θα ήταν σε τοπ λεβελ ποδοσφαιριστές!
στα χάφ το ίδιο, πχ Εσίτι, Μπίσε καλό θα ήταν να βρούν ομάδα..φυσικά και μπορούν να προσφέρουν, όχι όμως να κάνουν τη διαφορά και επιπλέον θα θέλαμε και μεις να δούμε κάτι καινούριο. έτσι ελευθερώνεις χώρο στο ρόστερ και συγκεντώνεις κάποια χρήματα για να κάνεις ένα καλό συμβόλαιο σε κάποιον παιχταρά που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα.
το σημαντικότερο όμως είναι πως εάν καταφέρουμε και κάνουμε ομάδα πρωταθλητισμού με πολύ λίγες προσθήκες και ανάδειξη ταλέντων, τότε τα οικονομικά ωφέλη θα είναι τεράστια καθώς η αξία των νέων παικτών θα εκτοξευθεί και τότε θα βλέπουμε την ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ που θα έχει ως βάση όμως τα ίδια τα παιδιά της.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δεν έκανα ακριβώς το ίδιο, αλλάbill4paok έγραψε:Εσύ φίλε με Γκαρσία τα έκανες όλα αυτά επί δέκαΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Απαξίωση, ειρωνία, χλευασμός.
Η κριτική εχει βρεί, εδώ, το πραγματικό της νόημα.
Η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανονα και ο κανόνας ειναι ότι δεν τα κανω αυτά, σε αντίθεση με άλλους που η εξαίρεση ήταν μόνο ο Γκαρσία.