ΠΑΟΚ Β'
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ Β'
tzelas έγραψε:Πως θα σας φαινόταν μαζί με τον Ινγκασον να ξεμούδιαζαν λίγο το Σαββάτο και κάποιοι από τους Εσίτι, Μούργκ, Καγκάβα, Ροντρίγκο, Κρέσπο που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής ; Θα βοηθούσε τους ίδιους για ρυθμό και θα βοηθούσε και τα παιδιά της β ομάδας να παίξουν στο πλαί τους.
Αν παίξει ο Esiti, θα μας κάνουν μήνυση!
Αν παίξει ο Kagawa, θα μας κάνει μήνυση η UEFA...
-
Το Σάββατο παίζουμε στην Ευκαρπια; Επίσης δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το εάν ισχύουν τα διάρκειας της πρώτης ομάδας, πέρα από μια υπόσχεση στις αρχές όταν είχαν βγει.
είναι Παρασκευή. Το παιχνίδι είναι αύριο...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είναι Παρασκευή. Το παιχνίδι είναι αύριο...
- john4serres
Μπαρκαρούτσος έγραψε:tzelas έγραψε:Πως θα σας φαινόταν μαζί με τον Ινγκασον να ξεμούδιαζαν λίγο το Σαββάτο και κάποιοι από τους Εσίτι, Μούργκ, Καγκάβα, Ροντρίγκο, Κρέσπο που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής ; Θα βοηθούσε τους ίδιους για ρυθμό και θα βοηθούσε και τα παιδιά της β ομάδας να παίξουν στο πλαί τους.
Αν παίξει ο Esiti, θα μας κάνουν μήνυση!
Αν παίξει ο Kagawa, θα μας κάνει μήνυση η UEFA...

-
Εκτός αποστολής και πάλι ο Bradonjic.
- john4serres
Βλέπω στην αποστολή έχουμε κάποιο έλλειμα σε αριστερό μπακ για αύριο. Ο Τσαούσης είναι στην ελπίδων (παρότι σήμερα δεν ήταν στην αποστολή της, άγνωστο το γιατί) ενώ εντύπωση μου προκαλεί ότι λείπουν και οι Τάχατος και Αβεντισιάν. Έμειναν μόνο δεξιοί μπακ: ο Αποστολόπουλος, ο Καλουτσικίδης (που παίζει εναλλακτικά και αριστερά) και ο πολυθεσίτης Τσοπούρογλου.
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
...Και σ’ αυτό το παιχνίδι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ίνγκασον, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες, απουσιάζουν οι Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, όπως και οι Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κούτσιας, που δυνητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο για το επικείμενο παιχνίδι είναι οι:
ΤΕΡΜ: Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης,
ΑΚΡ ΜΠΑΚ: Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου
ΣΤΟΠΕΡΣ: Παναγιώτου, Ίνγκασον , Μανωλιούδης
ΧΑΦ: Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός
ΕΞΤΡΕΜ: Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης,
ΦΟΡ: Πανίδης, Γκορντεζιάνι
Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διάφορες θέσεις. Πχ ο Τσοπούρογλου έπαιζε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και μετά ο PG τον έβαλε δεξί μπακ. Ο Γιαξής παίζει αμυντικό χαφ, αλλά και στόπερ.
...Και σ’ αυτό το παιχνίδι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ίνγκασον, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες, απουσιάζουν οι Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, όπως και οι Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κούτσιας, που δυνητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο για το επικείμενο παιχνίδι είναι οι:
ΤΕΡΜ: Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης,
ΑΚΡ ΜΠΑΚ: Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου
ΣΤΟΠΕΡΣ: Παναγιώτου, Ίνγκασον , Μανωλιούδης
ΧΑΦ: Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός
ΕΞΤΡΕΜ: Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης,
ΦΟΡ: Πανίδης, Γκορντεζιάνι
Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διάφορες θέσεις. Πχ ο Τσοπούρογλου έπαιζε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και μετά ο PG τον έβαλε δεξί μπακ. Ο Γιαξής παίζει αμυντικό χαφ, αλλά και στόπερ.
Όντως Λυρατζης Τσιγγαρας Κουτσιας γιατί δεν μπήκαν αποστολή?
Όπως και Ζιφκο Ζιφκοβιτς για τέρμα και Καγκάβα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
Λυρατζης και Τσιγγαρας αγωνίστηκαν σήμερα με την εθνική κ21 (όπως και ο Μιχαηλίδης) ο Τσαούσης έμεινε πάγκο. Ο Κουτσιας και ο Κουλιερακης αγωνίστηκαν με την κ19. Ο Ουεντραογκο έμεινε πάγκο στον αγώνα της εθνικής του.Parolos έγραψε:Όντως Λυρατζης Τσιγγαρας Κουτσιας γιατί δεν μπήκαν αποστολή?
Ζιφκο και Καγκάβα για ποιόν λόγο να αγωνιστούν με την Β ομάδα?
- john4serres
Οκ νόμιζα αυτούς δεν τους πήρεΣουριναμέζος έγραψε:Λυρατζης και Τσιγγαρας αγωνίστηκαν σήμερα με την εθνική κ21 (όπως και ο Μιχαηλίδης) ο Τσαούσης έμεινε πάγκο. Ο Κουτσιας και ο Κουλιερακης αγωνίστηκαν με την κ19. Ο Ουεντραογκο έμεινε πάγκο στον αγώνα της εθνικής του.Parolos έγραψε:Όντως Λυρατζης Τσιγγαρας Κουτσιας γιατί δεν μπήκαν αποστολή?
Ζιφκο και Καγκάβα για ποιόν λόγο να αγωνιστούν με την Β ομάδα?
Ζ. Ζιφκοβιτς και Καγκάβα για να πάρουν ρυθμο.
Δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου.