Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από gash04 »

Το γράφω προς διευκόλυνση μερικών για την επόμενη ήττα.

Άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Δεν υπαρχει το τελειο συστημα μαγγες,καταλαβαιτε το.....
παντα εξαρταται απο το υλικο που εχεις και απο τη φιλοσοφια του κοουτς....και απο τον αντιπαλο ενιοτε αν και οταν ο κοουτς δουλευει ενα συστημα συγκεκριμενο για καιρο δεν το αλλαζει...
Οποτε δεν εχει νοημα να λεμε καλυτερο το ενα ή το αλλο συστημα...επειδη νικησαμε εχθες δε σημαινει οτι το 4-4-2 ειναι το καλυτερο (ακομη και να χαναμε δεν θα σημαινε το αντιθετο)...εχθες εγω οσο αφορα την αμυνα ενοιθα πιο ανησυχος απο αλλα ματς....

IN SANTOS WE TRUST.....THE END
Άβαταρ μέλους
christ4

Δημοσίευση από christ4 »

Για κραξτε τωρα ΠΑΟΚαρχες μου τον Φερναντο...... :shock:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

οκ...ρε αχρηστε σαντος...αυτο το μπουφαν δε βγαινει σε καλοκαιρινη κολεξιον?
αντε ουστ! :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για την ομάδα μας..
Προσέξτε τον σαν τα μάτια σας γιατί το καλοκαίρι, κάτι ετοιμάζει ο Πορτογάλος πέρα από την παραμονή του Σέρτζιο..
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Σίγουρα όλοι νιώθουμε μια πικρία για το ότι δεν έχουμε κερδίσει κανένα ντέρμπι.
Θα ανησυχούσα όμως περισσότερο αν κερδίζαμε σε ντέρμπι και χάναμε από εργοτέληδες και λεβαδειακούς.
Γιατί τώρα κάνουμε σταθερά βήματα και μπορούμε με βάσιμη αισιοδοξία να περιμένουμε κάτι καλύτερο.
Φέτος, από κει που ήμασταν εντελώς ανυπόληπτοι, καθαρίζουμε τους μικρούς μέσα έξω, ξανακάναμε την Τούμπα έδρα, βρήκαμε τη χαμένη αίγλη μας, αποκτούμε μέταλο και χτίζουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

Κρατάω κάποιες καλές εμφανίσεις και κυρίως το 1ο ημιχρόνο με το γαύρο στην Τούμπα για το κύπελο σαν ένα preview για του χρόνου και

περιμένω να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες για να καλυφθούν τα κενά της ομάδας και το καλοκαίρι στην προετοιμασία να δουλευτεί και η επίθεση όπως φέτος η άμυνα και να δούμε έναν ΠΑΟΚ να ξεπερνά τις φετινές αδυναμίες του, να παρουσιάζεται βελτιωμένος και πολύ καλύτερος και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.
(ομάδας θέλοντος και κρόκους επιτρέποντος :lol: )

:shock:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άκουσα ότι σε όλα τα ράδια της πόλης μιλούσανε για κάτι 4-4-2 γιατί αλλιώς Σάντος ξέρω γω ξέρω γω εντάξει.
Μα πόσο μ@λ@κες ήμαστε τελικά?
Εντάξει σας έφυγε τώρα η απορία ότι δεν μπορούμε με όλες τις ομάδες να παίζουμε το 4-4-2 ακόμα?
Στο pro μπορεί.
Τουλάχιστον είδατε μπάλα μερικοί όπως θέλετε να βλέπετε?
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Πρώτη φορά ποτάρω στο στγκεκριμένο topic γιατί γενικά δεν έχω μεγάλα παράπονα από τον πολύ καλό προπονητή μας, αλλά σήμερα δεν μπορώ να μην βροντοφωνάξω κάτι που γίνεται όλη τη σεζον και δεν μου αρέσει καθόλου:

Είναι τόσο κακό να γίνεται αλλαγή ο Σέρτζιο όταν σέρνεται;;;;;

Και ξαναρωτάω: Πόσο παραπάνω κακό έκανε η αποβολή του Γκαρσία στο ματς με τον ΠΑΟ, όταν σε μερικά ματς παίζουμε στην ουσία με 10 λόγω της εμμονής του προπονητή να κρατάει ένα πάικτη που είναι σαν να μην υπάρχει αγωνιστικά;;;
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Συμφωνω ρε φιλε και φυσικα μενουμε να αναρωτιωμαστε τι θα γινοταν εαν εμπαινε πιο νωρις ο Βιερινια στη θεση του Κονσεισαο και παρεμενε ο σορλεν αριστερα
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καλος κοουτς, να μεινει να τελειωσει το συμβολαιο του....ανεξαρτητως πορειας του χρονου ειναι ενας μεγαλος δασκαλος προπονητης
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Όσο για τον Fernando Manuel Costa Santos..

Fernando, permanece no PAOK para sempre!
Nós somos contigo!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Δευ 18 Μάιος 2009, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

λέμε δεν παίρνουμε ντέρμπι, πιστεύω ότι τις άλλες χρονιές το μόνο που ενδιέφερε την ομάδα μας ήταν να κερδίσουν 1-2 τέτοια ματσάκια για να είναι πετυχημένη η χρονιά, και ας ήμασταν 10ή θέση.Αυτό έχει αλλάξει, σίγουρα ήμασταν άτυχοι, κάναμε καλές εμφανίσεις στα ντέρμπι τής ΤΟΥΜΠΑΣ τουλάχιστον.
Όσον αφορά τον αλλαγή τού Sergio νομίζω πώς θα τον έβγαζε αν δεν έτρωγαν κάποια κόκκινη κάρτα και δις από την μεριά του.
Χαλάστηκα αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα για το στήσιμο της ομάδας, μιας και ο Μηχανικός μας πήρε 10 πάλι.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

ioanmits έγραψε:Πρώτη φορά ποτάρω στο στγκεκριμένο topic γιατί γενικά δεν έχω μεγάλα παράπονα από τον πολύ καλό προπονητή μας, αλλά σήμερα δεν μπορώ να μην βροντοφωνάξω κάτι που γίνεται όλη τη σεζον και δεν μου αρέσει καθόλου:

Είναι τόσο κακό να γίνεται αλλαγή ο Σέρτζιο όταν σέρνεται;;;;;

Και ξαναρωτάω: Πόσο παραπάνω κακό έκανε η αποβολή του Γκαρσία στο ματς με τον ΠΑΟ, όταν σε μερικά ματς παίζουμε στην ουσία με 10 λόγω της εμμονής του προπονητή να κρατάει ένα πάικτη που είναι σαν να μην υπάρχει αγωνιστικά;;;
Αυτο αδερφε το ακους στα ραδιοφωνα και συμφωνεις μαζι τους ή ειναι καθαρα δικη σου διαπιστωση?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δηλαδή το καλοκαίρι που θα έχουμε προκριματικούς για την Ευρώπη και θα σκάει μύτη με το κοντομάνικο πουκαμισάκι θα τρώμε τριάρες;
Μακάρι θεέ μου να κληρωθούμε με καμιά ομάδα από τη Σιβηρία και τη νίκη εκτός έδρας την έχουμε στο τσεπάκι μας. :x
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Μπορει να χασαμε τα 2 ματς στην τουμπα αλλα μου εκανε μεγαλη εντυποση η διαφορα με την οποια αγωνιστηκε η ομαδα σε σχεση με τα αντιστοιχα παιχνιδια στην αρχη της περιοδου.

Ανεξαρτητος αποτελεσματος και το οτι προδοθηκαμε (ειδικα στο ματς με την αεκ) απο το δυνατο μας σημειο που ειναι η αμυνα, μεσα σε λιγοτερο απο 6 μηνες ειδα μια τρομερη αλλαγη στον τροπο αναπτυξης και δημιουργιας φασεων απο τον ΠΑΟΚ κατι που παρολη την πικρα της ηττας μου εβγαλε θετικα συναισθηματα.

Φυσικα ολα αυτα ειναι καθαρα εργο προπονητη και εδω ειναι το σημειο που πρεπει εμεις οι φιλαθλοι να ασκησουμε κριτικη και οχι σε καποια αλλαγη η επιλογη προσωπου. Εδω παντος θα αξιζε να κραζαμε αν δεν βλεπαμε καποια βςλτιωση στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”