5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Καλός ήταν με εξαίρεση 1-2 φάσεις στις οποίες ευτυχώς υπήρχε κάλυψη και κοταρσκι.
Φαίνεται ότι η διαχείριση ήταν σωστή από τον προπονητη και και οντως τον πιστεύει.
Φαίνεται ότι η διαχείριση ήταν σωστή από τον προπονητη και και οντως τον πιστεύει.
Εγώ δεν τον είδα να κόβει ούτε μια φάση.
Κακος αμυντικός
Κακος αμυντικός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Πέμ 27 Ιούλ 2023, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μονο σε μενα μου φανηκε τρομερα επικινδυνος? Αν δεν ηταν ο Μπαμπα να κοβει και να τον βοηθαει, κι αν οι αλλοι ηταν λιγοτερο αμπαλοι μπροστα θα ειχαμε θεματα μαζι του. Επικινδυνος προς το παρον
Ελα ρε συ πατερ...
Βαλε δες την φαση π στην μονομαχια με τον επιθετικο πεφτει και ο αλλος βγαινει μονος αντεπιθεση. Εκανε ενα σωρο τσαφ το παιδι
Βαλε δες την φαση π στην μονομαχια με τον επιθετικο πεφτει και ο αλλος βγαινει μονος αντεπιθεση. Εκανε ενα σωρο τσαφ το παιδι
Μια φάση ήταν...αυτή
Σε γενικές γραμμές αξιοπρεπέστατο,πάντα πρώτιστη μπάλα , κερδίζοντας όλες τις μονομαχιες
Σε γενικές γραμμές αξιοπρεπέστατο,πάντα πρώτιστη μπάλα , κερδίζοντας όλες τις μονομαχιες
σοβαρα ρε Gospi
ησουν στο γηπεδο?
δεν ειδες ποσες φορες ξεχαστηκε ο Εκονγκ και ετρεχε να μαρκαρει αυτον που εφευγε στην κοντρα και κοιτουσε και πισω του αυτον που μάρκαρε?
τον κρεμασαν σε πολλες φασεις
και ο μονος που εβγαζε την μπαλα με σιγουρια απο την αμυνα
ησουν στο γηπεδο?
δεν ειδες ποσες φορες ξεχαστηκε ο Εκονγκ και ετρεχε να μαρκαρει αυτον που εφευγε στην κοντρα και κοιτουσε και πισω του αυτον που μάρκαρε?
Τι να σου πω... εγω τηλεοραση το ειδα και μ εδωσε την αισθηση οτι δεν πατουσε καλα. Αλλα οκ. δεν θα μαλωσουμε γ αυτο! Μπορει να είδα λαθος
-
- Mr Ξερόλας 2019
prist64 έγραψε:σοβαρα ρε Gospi
ησουν στο γηπεδο?
Συμφωνώ με πάτερ,παροτι δεν ήμουν γήπεδο.
Απο το γήπεδο ζωντανά βγάζεις καλύτερο συμπέρασμα, για τους παικτες, από ότι στην τηλεόραση..
Πάρα ταύτα κι εγώ από την τηλεόραση, ειδα έναν καλό Μιχαηλιδη(που έχει να παίξει σοβαρό ματς, δεν ξέρω από ποτέ κι εγώ) για πρώτο επίσημο παιχνιδι και τάκλιν στην μπάλα και κοψίματα και διαβήτη πάσα μακρινή.
Δεν περίμενα να πάει τόσο καλά, μετά από πολύ απραξία.
Μαζί με Μπαμπά Ταισον κ Σαματα, από τους καλύτερους.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν βλέπω κωλοτούμπες.
Δεν τον έφαγε ο κακός Ρουμάνος; Δεν τον έθαψε με τις δηλώσεις του; Δεν έχασε τον παίκτη;
Μήπως ο Μίχα μένει σε κανένα χωριό έξω από το Κιλκίς, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και δεν άκουσε για τις δηλώσεις του κακού γεροντολάγνου Ρουμάνου;
Δεν τον έφαγε ο κακός Ρουμάνος; Δεν τον έθαψε με τις δηλώσεις του; Δεν έχασε τον παίκτη;
Μήπως ο Μίχα μένει σε κανένα χωριό έξω από το Κιλκίς, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και δεν άκουσε για τις δηλώσεις του κακού γεροντολάγνου Ρουμάνου;
Κ γιατι ν μην αρχισει τις κ@λοτουμπες ο Λουτσεσκου π δεν τον εβαζε μεχρι τωρα
κ τον ειχε στον παγκο τοσους μηνες
ενω ο Μιχαηλιδης τον διεψευσε μ την αποδοση του?
κ τον ειχε στον παγκο τοσους μηνες
ενω ο Μιχαηλιδης τον διεψευσε μ την αποδοση του?
5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Απο χιαστο γυρισε το παιδι και ειχε Νασμπεργκ και Κουλιερακη, σιγα μην τον βαλει στην μεση της χρονιας. Εςυ ελεγες θα τον στειλει δανεικο κι ο αλλος τον ξεκινησε βασικο. Η αποδοση του διεψευσε πολλους εδω μεσα που δεν πιστευαν τον Γιαννη και δικαιωσε τον προπονητη για την διαχειριση. Περαστικα
Ο δικός μας καναβαρο.
Πρώτος σε πάμπολλες φάσεις να βγαίνει.
Ούτε μια λανθασμένη μεταβίβαση από τις πολλές εκ των οποίων οι περισσότερες μακρινές και εύστοχες στο πόδι συμπαίκτη .
Ευτυχώς γιατί με την σημερινή του παρουσία έσωσε ή έδωσε παράταση στο πιθανό φορμάρισμα του διπλανού του που ήταν κακός!
Τέλος με τις τόσες επιτυχημένες γρήγορες, μακρινές του μπαλιές έκανε το τσουκου τσουκου μπολ- μπιλντ απ να μοιάζει κι αυτό επιτυχημένο.
Μιλάτε για μια φάση που τρακάρει με πλάτη με τον επιθετικό κι αν δεν κάνω λάθος η μπάλα χτύπησε εν αγνοία του επιτιθεμενου στην πλάτη κι έφυγε στην επίθεση, πάραυτα δεν δημιουργήθηκε ευκαιρία
Πρώτος σε πάμπολλες φάσεις να βγαίνει.
Ούτε μια λανθασμένη μεταβίβαση από τις πολλές εκ των οποίων οι περισσότερες μακρινές και εύστοχες στο πόδι συμπαίκτη .
Ευτυχώς γιατί με την σημερινή του παρουσία έσωσε ή έδωσε παράταση στο πιθανό φορμάρισμα του διπλανού του που ήταν κακός!
Τέλος με τις τόσες επιτυχημένες γρήγορες, μακρινές του μπαλιές έκανε το τσουκου τσουκου μπολ- μπιλντ απ να μοιάζει κι αυτό επιτυχημένο.
Μιλάτε για μια φάση που τρακάρει με πλάτη με τον επιθετικό κι αν δεν κάνω λάθος η μπάλα χτύπησε εν αγνοία του επιτιθεμενου στην πλάτη κι έφυγε στην επίθεση, πάραυτα δεν δημιουργήθηκε ευκαιρία