4.Sverrir Ingi Ingason
- Jules Winnfield
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
θυμάμαι τον ΠΑΟΚ από το 1979. Δε θυμάμαι καλύτερο σέντερ μπακ!!!
Σήμερα έπαιζε για τέσσερις. μηδέν λάθη, μηδέν χαμένες μονομαχίες. Απροσπέλαστος.
Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες αλλά ο Ινγκασον, ο Ζίβκοβιτς ,ο Κοτάρσκι και ο Κωνσταντέλιας δεν υπάρχουν σε άλλη ομάδα. Βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Σήμερα έπαιζε για τέσσερις. μηδέν λάθη, μηδέν χαμένες μονομαχίες. Απροσπέλαστος.
Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες αλλά ο Ινγκασον, ο Ζίβκοβιτς ,ο Κοτάρσκι και ο Κωνσταντέλιας δεν υπάρχουν σε άλλη ομάδα. Βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Αρχηγαρα παιχταρα και τον πάω φουλ για τον χαρακτήρα του. Ακόμα θυμάμαι το γκολ στο τηγάνι που δεν πανηγύρισε καν απλά στεκόταν και τους κοιτούσε. Βίκινγκ ορίτζιναλ χωρίς μα και μου
- V-olakiotis
Και όταν τον ρώτησαν είπε: Οκ , δεν σκόραρα και απέναντι στην Μπαρτσελόνα! Τί να πανηγυρίσω;;DamoN έγραψε:Αρχηγαρα παιχταρα και τον πάω φουλ για τον χαρακτήρα του. Ακόμα θυμάμαι το γκολ στο τηγάνι που δεν πανηγύρισε καν απλά στεκόταν και τους κοιτούσε. Βίκινγκ ορίτζιναλ χωρίς μα και μου
Τι να πει κανείς για σένα, όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζεις ως τελικούς, σταθερά στους διακριθέντες, με την πιο ΠΑΟΚ ηγετικότητα που προσωπικά έχω συναντήσει.
Sera4 έγραψε:Τι να πει κανείς για σένα, όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζεις ως τελικούς, σταθερά στους διακριθέντες, με την πιο ΠΑΟΚ ηγετικότητα που προσωπικά έχω συναντήσει.

Sverrir Ingi Ingason:
Ο άνθρωπος που δεν απασχόλησε αρνητικά το ποιο δύσκολο ποδοσφαιρικά κοινό του πλανήτη. Όχι απλώς σταθερά, αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε υποψία λάθους.
Ο άνθρωπος που δεν απασχόλησε αρνητικά το ποιο δύσκολο ποδοσφαιρικά κοινό του πλανήτη. Όχι απλώς σταθερά, αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε υποψία λάθους.
-
Αποψε και με τετοιο ψοφοκρυο
τον θελω πραγματικο Iceman.-
Με το περιβραχιονιο και σκορερ
του πρωτου μας γκολ πριν το 10' ισα
για να δειξει το δρομο στους αλλους!
Μετα ολα θα γινουν πιο ευκολα μεχρι
και ο διασυρμος του πουστη εφηβου!
τον θελω πραγματικο Iceman.-
Με το περιβραχιονιο και σκορερ
του πρωτου μας γκολ πριν το 10' ισα
για να δειξει το δρομο στους αλλους!
Μετα ολα θα γινουν πιο ευκολα μεχρι
και ο διασυρμος του πουστη εφηβου!
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Με έκανε εντύπωση που έδινε χθες οδηγίες σε Sastre, Narey.. Ηγετική φυσιογνωμία και ξέρει να τα λέει σε ήρεμο τόνο όταν χρειάζεται.
Θαμώνας στην Τούμπα δεν είμαι, οπότε δεν ξέρω αν το κάνει πάντοτε.
Θαμώνας στην Τούμπα δεν είμαι, οπότε δεν ξέρω αν το κάνει πάντοτε.
- ΑποστόληςΑ
Και μετά σου τη λένε ότι είσαι καντέμης!ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα σκοράρει το παλικάρι!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator