Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
ο γιώργος σαββίδης τα ίδια έλεγε και για τον vierinia , και τώρα ο vierinia είναι στον ΠΑΟΚ ... ο παπ θα έρθει κάποια στιγμή στην ομαδα , αλλα σίγουρα όχι τώρα που πρέπει να πληρώσουμε αεριτζίδικα φράγκα σε ομάδα...
Ρε Τσόσουα έλεος.
Αμα θέλεις να επιβάλλεις τον Παπαδόπουλο στην ομάδα πήγαινε βάλτον σε αεροπλάνο και φέρτον.
Αμα είναι να σκορπίζουμε φήμες περί προσωπικού λάθους του Σαββίδη που δεν δίνει το 1/4 του μπάτζετ της ομάδας για να φέρει ένα παίκτη, ε χεστο.
Αμα θέλεις να επιβάλλεις τον Παπαδόπουλο στην ομάδα πήγαινε βάλτον σε αεροπλάνο και φέρτον.
Αμα είναι να σκορπίζουμε φήμες περί προσωπικού λάθους του Σαββίδη που δεν δίνει το 1/4 του μπάτζετ της ομάδας για να φέρει ένα παίκτη, ε χεστο.
Αυτο καταλαβες ρε βροχοποιε? Μην σωσει και φερει ποτε τον Παπαδοπουλο,να μην επικοινωνει βλακειες θελω.Εγραψα και πριν 1000 φορες να βγει και να πει οτι τα λεφτα ειναι πολλα,οχι χαζομαρες περι λιστα του Ραζβαν.Θες να σου πω τι αλλες χαζομαρες εγραψε σημερα για Μολεδο και Κουρμπελη? Οτι τον πρωτο αν θελαμε θα τον περναμε και τον δευτερο δεν τον ηθελε στον ΠΑΟΚ ενω ο Μιχελ εκανε το Θεσσαλονικη-Αθηνα,Συνταγμα-Θησειο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 23 Μάιος 2018, 20:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Το σεντερ μπακ κανει διαφορα και στα 30.joshua έγραψε:Συνεντευξη εδωσε πριν λιγες μερες στην οποια ειπε οτι θελω να γυρισω και μαλιστα σε ηλικια που θα μπορω να κανω την διαφορα και οχι για να κολησω ενσημα.
Εγω θυμαμαι οτι ειχε πει προτεραιοτητα το εξωτερικο.
- sourmenetes
- Moderator
Αν εκει παιρνει 2 εκ. θα ερθει ελλαδα με λιγοτερα;;;joshua έγραψε:Αυτο το αεριτζιδικα μπορεις να το εξηγησεις λιγο?
Δυσκολο!
Αρα ενα 2,5 το συμβολαιο συν ενα 5-6 εκ.ευρω το αμβουργο.
Μιλαμε για ενα 8 εκ.€.
Για μενα ειναι παρα πολλα.εκτος αν πεσει το αμβουργο στα 2-3 εκ€
Παιδιά όλοι γουστάρουμε τον παΠ , gt εκτος από ΠΑΟΚ είναι και σκύλος , αλλα τα φράγκα είναι πολλά ... ακόμα και χωρίς ρήτρα να ήταν , ο παρ θα πρέπει να πέσει πολύ σε απαιτήσεις , δεν μπορεί να έχει εδώ γερμανικά συμβόλαια , στην ελλάδα είμαστε ...
Σε αυτη τη σελιδα ειναι σαν να μπηκα σε φορουμ αλλοθρησκων που ειρωνευονται τα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ. Κοφτε τοΜαυρο Χιονι έγραψε:Ο ροναλντινιο όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει διαιτητής. Τώρα που τα παράτησε μήπως είναι όνειρο του να παίξει στην ΠΑΟΚαρα;
Διαβάζω ότι κάποιος ήρθε σήμερα στο αεροδρόμιο και τι θυμήθηκα.
Την τελευταία φορά που συναντήθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Ντάριο Σρνα, είχε στην εντεκάδα τους Φερνάντεζ, Ακιέλ, Ζαγοράκη, Χασιώτη, Ουντέζε, Χαραλάμπους, Μίετσελ, Σαλπιγγίδη, Κωνσταντινίδη, Μπαλάφα και Ηλιάδη. Πρόεδρος ήταν ο Γούμενος και πρωθυπουργός της χώρας ο Καραμανλής.
Όταν λέγαμε για παίκτες αεροδρομίου, μάλλον δεν φανταζόμασταν αυτόν.
Απορώ πραγματικα...
Το συνδρομο κατοχής , τελείωσε παιδιά...Δεν εχουμε διοικηση Ζαγορακη...να μετραμε τα κοκομπινια...Αν θελει να πετάξει μυρια για τον Σρνα δεν μου καιγεται καρφι...αρκει να τον θελει ο Λουτσος(αν και ακουγεται βατο συμβολαιο)
Μην ξεγραφετε κανεναν παικτη. Και ο Γκαρσία στα γεραματα ήρθε και ο Λινος επαιζε μεχρι τα 36...Αν κανει 15 ματς με καλή απόδοση και προσδόσει εμπειρία στην ομαδά είμαι ευχαριστημένος. Τον αρχηγό της Εθν.Κροατιας παιρνεις και εχεις και κονε για την Κροάτικη αγορά στο μέλλον
Μεγάλη κάψα σας έπιασε για τον Κίτσιου. Βλέπατε όλη την χρονιά Jupiter League και έβγαλε μάτια ο Στελάκης; Εγω κάτι τέτοιο δεν είδα , έκανε απλά μια ικανοποιητική χρονιά σε ενα πρωτάθλημα ίσως ίδιου επιπέδου με το δικό μας. Αν έβγαλε μάτια πιστέψτε με αν δεν τον κρατούσε η Σεντ Τρούιντεν θα τον έβλεπαν τα τσακάλια της Μπριζ , Άντερλεχτ , Σταντάρ Λιέγης. Αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο δεν κρατάς Κίτσιου ....ούτε Κουλούρη . Όλοι οι νεαροί του ΠΑΟΚ πήραν ευκαιρίες ....Μόνο ο Πέλκας επέπλευσε. Σταματήστε τη μίρλα ...Ο Μίχελ και ο Λούτσος ξέρουν καλύτερα.
Το συνδρομο κατοχής , τελείωσε παιδιά...Δεν εχουμε διοικηση Ζαγορακη...να μετραμε τα κοκομπινια...Αν θελει να πετάξει μυρια για τον Σρνα δεν μου καιγεται καρφι...αρκει να τον θελει ο Λουτσος(αν και ακουγεται βατο συμβολαιο)
Μην ξεγραφετε κανεναν παικτη. Και ο Γκαρσία στα γεραματα ήρθε και ο Λινος επαιζε μεχρι τα 36...Αν κανει 15 ματς με καλή απόδοση και προσδόσει εμπειρία στην ομαδά είμαι ευχαριστημένος. Τον αρχηγό της Εθν.Κροατιας παιρνεις και εχεις και κονε για την Κροάτικη αγορά στο μέλλον

Μεγάλη κάψα σας έπιασε για τον Κίτσιου. Βλέπατε όλη την χρονιά Jupiter League και έβγαλε μάτια ο Στελάκης; Εγω κάτι τέτοιο δεν είδα , έκανε απλά μια ικανοποιητική χρονιά σε ενα πρωτάθλημα ίσως ίδιου επιπέδου με το δικό μας. Αν έβγαλε μάτια πιστέψτε με αν δεν τον κρατούσε η Σεντ Τρούιντεν θα τον έβλεπαν τα τσακάλια της Μπριζ , Άντερλεχτ , Σταντάρ Λιέγης. Αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο δεν κρατάς Κίτσιου ....ούτε Κουλούρη . Όλοι οι νεαροί του ΠΑΟΚ πήραν ευκαιρίες ....Μόνο ο Πέλκας επέπλευσε. Σταματήστε τη μίρλα ...Ο Μίχελ και ο Λούτσος ξέρουν καλύτερα.
το προβλημα με τον κροατη ειναι οτι θα θελει να παιζει...το χει δηλωσει κιολας....που ομως? δεξια ειναι ο Ματος και αριστερα ο βιειρινια....
Από που προκύπτει οτι το ΠΙΘΑΝΟ συμβόλαιο του Σρνα θα είναι από εκατομμύριο και πάνω;
-
Πάντως επειδή πάντα με τρελαινε σαν παίκτης και είμαι συναισθηματικός τύπος θα χαρώ αν δώσουμε την ευκαιρία σε αυτόν τον θρύλο του Βαλκανικού ποδοσφαίρου να παίξει αν αξίζει και να φύγει με το κεφάλι ψηλά... Εδώ στην Ελλάδα δεν εκτιμαμε καθόλου την προσφορά βετεράνων υψηλού επιπέδου σε αντίθεση με το Nba π.χ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Βρε παίδες ο άνθρωπος έρχεται συνειδητοποιημένος,του προσφέρουμε έναν συγκεκριμένο ρόλο και για να έρχεται το αποδέχεται. Τώρα για εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση,στα μισά περίπου θα κλείσει