Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

GoMaRoS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αρδιες απο Τουρκια, κοψτε τις μλκιες και στειλτε τα λεφτα, αλλιως να τους παρουμε πισω τον παιχτη αφου δεν τον πληρωσαν. Ο Ματος πριν φυγει για Βραζιλια, το δηλωσε οτι δεν τον ενδιαφερει και θελει να μεινει

-Ακούγονται πολλά για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ ...

"Όταν παίζεις καλά, είναι φυσιολογικό άλλες ομάδες να προσπαθούν να σε αποκτήσουν με μεταγραφή. Έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, παίζω χρόνια ποδόσφαιρο και δεν έχω νιώσει αλλού τόσο χαρούμενος όσο εδώ. Στην Ελλάδα ζουν για το ποδόσφαιρο, παίζουν με με πάθος, Στην Ουκρανία επτά χρόνια δεν ένιωσα ποτέ έτσι. Μ' αρέσει η ομάδα, μ' αρέσουν οι οπαδοί. Ελπίζω να είμαι χρόνια εδώ. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ, όμως να δούμε τι θα γίνει στην πορεία".

-Το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ έχει εκδηλωθεί με πρόταση;

"Ακούω και εγώ τι λέγεται... Δεν ανησυχώ. Ο ΠΑΟΚ έχει τον έλεγχο και ξέρει τι είναι καλύτερο...".

-Θα 'θελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

"Τους ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη όλη τη σεζόν. Ήταν απίστευτοι. Πολύ θερμοί, πολύ δυνατοί. Να μείνουμε ήρεμοι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στο τελευταίο ματς. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε νέα πράγματα την επόμενη σεζόν. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να φέρουμε θετικά αποτελέσματα".
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχεις κ ουαρντα λημνιο.
ο βιειρινια δε θα με χαλουσε καθολου σαν μπακ χαφ.να εχει μπροστα κ εναν ροντριγκες κ απο την αλλη εναν ματος με ενρικε η καμπος.
αλλα πολυ εξτρεμ μαζευται μετα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Να Διωξουμε μερικους να μην συνοστιζομαστε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

δεν ειναι πολλα τα εξτρεμ, σε 3 διοργανωσεις παιζουμε, με 60 παιχνιδια καθε χρονια, και επιπλεον του χρονου ο πρωταθλητης βγαινει απο τα πλει-οφ, παγκος-ομοιογενεια στο ροτεισον και φυσικη κατασταση θα ειναι το παν
Άβαταρ μέλους
SubZer0

Δημοσίευση από SubZer0 »

Από εξτρέμ είμαστε καλά 1 προσθήκη μόνο να κάνουμε καλή και όλα κομπλέ.
Τζάλμα Μυστακίδης Ενρίκε Λημνιός Ουάρντα
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Alastor έγραψε:Κατα 99% ειναι αρδιες αυτα με Ροντριγκεζ. Ωστοσο κουβεντα να γινεται,αν θελουν να τον διωξουν απτην Γαλατα,τον φερνεις ασχετως αν εφυγε με την θεληση του τον χειμωνα... 6μηνο δανεισμο 3,5 εκ. δεν εκανε κανενας ποτε,δεν χρειαζεται να κραταμε βεντετες και κακα τα ψεματα η απουσια του φανηκε.
ναι αλλά θα θέλει τον μισθό της Γαλατά όχι αυτόν που έπιανε δαμέ.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Κάντε καμμιά μεταγραφήηηηηηηηη
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Όποιος έφυγε από τον ΠΑΟΚ και το μετάνιωσε, ας πρόσεχε.
Ας βρουν οι Τούρκοι ομάδα να καλύψει έστω και μέρος του συμβολαίου του Γκάρι (που αν δεν κάνω λάθος είναι πάνω από ένα χαρτί) να τον δώσουν δανεικό. Τα περί κούλας είναι σούπερ ανέκδοτο. Όπως φοβερό και το ανέκδοτο με κολοτέτοιο.

Ο Φερκάουτερεν είναι το παλιό μηχανάκι του Βελγίου στην καλή του ομάδα με Κέλεμανς, Σίφο κλπ. Απλώς τότε δεν είχε Internet για να μάθουν οι αρδ την προφορά του ονόματος και τον έλεγαν Βερκότερεν. Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Από Χάσι πάντως καλύτερος πρέπει να είναι.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

χασούρα θα χει η Γαλατα και θα προσπαθήσει να την περιορίσει, αν κ εγώ πιστεύω απ τον μανατζερ του διαρρέουν αυτά.
Νομίζω το καλύτερο για μας θα ταν επαναγορά με ποσό τη τελευταία δόση 1 μύρριο που είναι να μας δώσουν, κ η Γαλατά να καλύπτει το μισό του συμβόλαιο.
Τώρα σύγκριση με τους υπάρχοντες Τζάλμα, Ουάρντα ακόμα και Ενρίκε ε είναι αστείο να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

bane1980 έγραψε:Απόλυτα λογικό μου ακούγεται...θα τους δώσουμε Μάτος για τα 3,5 που μας χρωστάνε...
:lol: :lol: :lol: :lol:
ε ναι
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Kourdos έγραψε:
Alastor έγραψε:Κατα 99% ειναι αρδιες αυτα με Ροντριγκεζ. Ωστοσο κουβεντα να γινεται,αν θελουν να τον διωξουν απτην Γαλατα,τον φερνεις ασχετως αν εφυγε με την θεληση του τον χειμωνα... 6μηνο δανεισμο 3,5 εκ. δεν εκανε κανενας ποτε,δεν χρειαζεται να κραταμε βεντετες και κακα τα ψεματα η απουσια του φανηκε.
ναι αλλά θα θέλει τον μισθό της Γαλατά όχι αυτόν που έπιανε δαμέ.
Ακομα και αυτος θα ξερει πως με μισθο Γαλατα δεν ερχεται στον ΠΑΟΚ...θα του κανουμε μια αυξηση σε σχεση με αυτα που επαιρνε σε μας,αυτος θα κατεβασει το κασε του και ολα κομπλε.Αν θελει μισθο Γαλατα,θα μεινει ανεργος γενικοτερα και νομιζω πλεον το ξερει....Ο Ροντριγκεζ ειναι για αντιστοιχο συμβολαιο με Πριγιβιοτς-Καμπος.Και η αληθεια ειναι πως αδικουνταν οταν ο Κλαους επαιρνε 800 χιλιαρικα.

Αν καταφερουμε και διωξουμε το συμβολαιο του Κλαους,ανοιγει ο δρομος για μια εξαιρετικη μεταγραφη απτο πανω ραφι.Μακαρι να παρει ποδι το συντομοτερο
Άβαταρ μέλους
SubZer0

Δημοσίευση από SubZer0 »

Καμιά μεταγραφή ρε παιδια πιάσαμε απόγευμα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

The_Stalker έγραψε:Όποιος έφυγε από τον ΠΑΟΚ και το μετάνιωσε, ας πρόσεχε.
Ας βρουν οι Τούρκοι ομάδα να καλύψει έστω και μέρος του συμβολαίου του Γκάρι (που αν δεν κάνω λάθος είναι πάνω από ένα χαρτί) να τον δώσουν δανεικό. Τα περί κούλας είναι σούπερ ανέκδοτο.
Γιατί ανέκδοτο;
Μια χαρά καλύπτει τα 2/3 του συμβόλαιο του ο τίγρης,ξέρει πολύ καλά ότι αν δε μπει και φέτος σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης τα έσοδα του θα είναι όλο και λιγότερα.
Πρέπει να ανεβάσουν την Ευρωπαϊκή τους βαθμολογία,ο Δηματος μια χαρά τα ξέρει και του τα έχει μεταφέρει,πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία τους και το ξερουν.
Εύκολα μπορεί να πάρει δανεικό τον ροντριγκεζ η ΑΕΚ,πολύ εύκολα κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αν με ενα,εναμιση μυριο μπορουμε να ξαναφερουμε πισω ροντριγκεζ και θελει ο ιδιος τοτε γιατι οχι;
θα βρουμε καλυτερο μηπως ή εχουμε καλυτερο;
και μαλιστα ξενο που ευκολα θα προσαρμοστει και γρηγορα στην ομαδα
μην συζηταμε και περι αυτονοητων
ιδιως αν τον κλεισει η ΑΕΚ θα ειναι καζο για μας και φυσικα μπορει να τον κλεισει

απο την στιγμη που ψαχνουμε εξτρεμ και μπορει να ερθει κλειστον και τελειωσε
βρες και δυο μοτερακια στον αξονα και ενα τερμα
κρατα και ιβιτς γιατι μ αυτους που ακουγονται δεν βλεπω φως

και κανεναν αλλον να μην παρεις πας για πρωταθλημα

αν θελουμε να τον παιξουμε απατημενη συζυγος,ας μηντ ον κλεισουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:εχεις κ ουαρντα λημνιο.
ο βιειρινια δε θα με χαλουσε καθολου σαν μπακ χαφ.να εχει μπροστα κ εναν ροντριγκες κ απο την αλλη εναν ματος με ενρικε η καμπος.
αλλα πολυ εξτρεμ μαζευται μετα.
Ουτε ο καμπος ουτε ο ενρικε ουτε ο ουαρντα κ φυσικα ουτε λημνιος εχουν δειξει οτι μπορουν να μας αλλαξουν επιπεδο στις πολυ σημαντικες θεσεις που παιζουν. Ροντριγκεζ Βιερινια μπροστα με ματος λεοβατς πισω ειμαστε 1 επιπεδο πανω. Καμπος ενρικε ειναι μια χαρα για μπακ απ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”