97. Λάζαρος Λάμπρου
Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου
Αυτό το παιδί αν είχε δουλέψει τις αδυναμίες του και δεν είχε μια νοοτροπίας τύπου " με χρωστάει το ποδόσφαιρο" θα ήταν παίκτης υψηλού επιπέδου.
Γνώμη μου είναι ότι μάλλον το έχει χάσει το τρένο
Γνώμη μου είναι ότι μάλλον το έχει χάσει το τρένο
- navigator11
Ας τον βάλει ο Πάμπλο να δουλέψει μέχρις αηδίας, κυρίως ανασταλτικά. Μεγάλο ταλέντο διαθέτει αλλά δε φτάνει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ούτε στον τωρινό ΠΑΟΚ. Με το καλό ας επιστρέψει. Για βοήθεια από τον πάγκο σε κάποια παιχνίδια θα μπορεί να συνδράμει. Για κάτι παραπάνω, για φέτος τουλάχιστον, δεν το βλέπω.
Να τον δώσουν αντάλλαγμα για τον Δουβικα.
200 χιλιάρικα και τον Λάμπρου, να πάει εκεί να βάλει σε μια σειρά την καριέρα του ,σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.
Το παιδί αυτό είναι ένα από τα πολλά ελληνόπουλα με ταλέντο που επαναπαυθηκαν στα καλά λόγια των γύρω τους.
Η δήλωση του προπονητή του για κακή φυσική κατάσταση, εμένα μου λέει πολλά.
Δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα όταν λες ότι θέλεις να παίξεις στον ΠΑΟΚ και έχεις εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά σου γιατί δε σου δόθηκε η ευκαιρία που κατά τη γνώμη σου αξιζες.
200 χιλιάρικα και τον Λάμπρου, να πάει εκεί να βάλει σε μια σειρά την καριέρα του ,σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.
Το παιδί αυτό είναι ένα από τα πολλά ελληνόπουλα με ταλέντο που επαναπαυθηκαν στα καλά λόγια των γύρω τους.
Η δήλωση του προπονητή του για κακή φυσική κατάσταση, εμένα μου λέει πολλά.
Δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα όταν λες ότι θέλεις να παίξεις στον ΠΑΟΚ και έχεις εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά σου γιατί δε σου δόθηκε η ευκαιρία που κατά τη γνώμη σου αξιζες.
Τελευταία ευκαιρία.
Θέλω μπούκα, τρίπλα, σέντρα, αμυντικά καθήκοντα, διάσπαση αμυνών-λεωφορείων.
Μπορείς; Να το δείξεις τότε.
Θέλω μπούκα, τρίπλα, σέντρα, αμυντικά καθήκοντα, διάσπαση αμυνών-λεωφορείων.
Μπορείς; Να το δείξεις τότε.
-
Ένα ερώτημα να κάνω σε ποιου την θέση θα παίζει στου τζολη η στου ζιφκοβιτς εκεί έχουμε καλούς παίχτες που θα βοήθησει πιστεύω μόνο για να τους ξεκουράσει δυστυχώς δεν παίζει σε θέση που πονάμε και ας τον πιστεύω
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- ΑποστόληςΑ
Ο Λάζαρος μπορεί να παίξει παντού. Θα ξεκουράζει πότε τον έναν, πότε τον άλλον. Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται επί των αριστερών πλευρών.
Ευκαιρία θα πάρει με τον Πάμπλο.
Στο χέρι του είναι να δουλέψει για να τα καταφέρει.
υγ. στο πόδι του
Στο χέρι του είναι να δουλέψει για να τα καταφέρει.
υγ. στο πόδι του
- ΑποστόληςΑ
Ο Λάμπρου στην Ελλάδα, αρχίζει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ!
Κώστας Πετρωτός - μετροσπορτ
Το απόγευμα αναμένεται στην Ελλάδα από την Ολλανδία ο Λάζαρος Λάμπρου. Όχι λόγω της χειμερινής διακοπής στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά λόγω μόνιμης εγκατάστασης.
Αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι φέρνει μαζί του και όλα τα πράγματά του, παρότι ακόμη δεν έχει επέλθει η οριστική συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Τβέντε για την διακοπή του δανεισμού. Η ολλανδική ομάδα προσπαθεί να πάρει πίσω ένα μέρος του ποσού που προπλήρωσε για την κάλυψη του ποσοστού του συμβολαίου του 23χρονου εξτρέμ που της αναλογούσε, ο Δικέφαλος από την άλλη επικαλείται αθέτηση όρων που αφορούσαν σε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όπως και να ΄χει, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία και ο Κατερινιώτης επιθετικός θα ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Πιθανόν, μάλιστα, αυτό να γίνει και από την Κυριακή, όταν η ομάδα επιστρέφει στην δουλειά μετά την μίνι άδεια που έδωσε ο Γκαρσία στους παίκτες του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Τβέντε, Ρον Τζανς, δεν χρησιμοποίησες ούτε στο τελευταίο παιχνίδι με την Σπάρτα Ρότερνταμ τον Λάμπου, παρότι η Τβέντε έχασε στην έδρα της με 2-0.
Κώστας Πετρωτός - μετροσπορτ
Το απόγευμα αναμένεται στην Ελλάδα από την Ολλανδία ο Λάζαρος Λάμπρου. Όχι λόγω της χειμερινής διακοπής στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά λόγω μόνιμης εγκατάστασης.
Αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι φέρνει μαζί του και όλα τα πράγματά του, παρότι ακόμη δεν έχει επέλθει η οριστική συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Τβέντε για την διακοπή του δανεισμού. Η ολλανδική ομάδα προσπαθεί να πάρει πίσω ένα μέρος του ποσού που προπλήρωσε για την κάλυψη του ποσοστού του συμβολαίου του 23χρονου εξτρέμ που της αναλογούσε, ο Δικέφαλος από την άλλη επικαλείται αθέτηση όρων που αφορούσαν σε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όπως και να ΄χει, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία και ο Κατερινιώτης επιθετικός θα ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Πιθανόν, μάλιστα, αυτό να γίνει και από την Κυριακή, όταν η ομάδα επιστρέφει στην δουλειά μετά την μίνι άδεια που έδωσε ο Γκαρσία στους παίκτες του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Τβέντε, Ρον Τζανς, δεν χρησιμοποίησες ούτε στο τελευταίο παιχνίδι με την Σπάρτα Ρότερνταμ τον Λάμπου, παρότι η Τβέντε έχασε στην έδρα της με 2-0.
- john4serres
Καλώς όρισες πίσω, Λάζαρε.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Λάζαρου Λάμπρου στην Τβέντε.
Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον ΠΑΟΚ κι ενσωματώθηκε στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.
Δούλεψε για το καλύτερο αύριο, μπορείς να χτυπήσεις πολλές φορές ενδεκάδα με τόσες εμβόλιμες αγωνιστικές.
Πιθανό να πάρει και το 97 τώρα, αφού το 11 πήρε ο Τζόλαρος.
- bersekeros
Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Δούλεψε στην προπόνηση σαν να μην υπάρχει αύριο.
Άκου τον προπονητή και δώσε ό,τι καλύτερο έχεις.
Δούλεψε στην προπόνηση σαν να μην υπάρχει αύριο.
Άκου τον προπονητή και δώσε ό,τι καλύτερο έχεις.
- PAOK_Antarctica
Αν ήσουν αδερφός μου θα έτρωγες πολύ ξύλο από μένα.
Δύο πράγματα έχεις να κάνεις...να γίνεις πραγματικος αθλητής ανδρικού ποδοσφαίρου και να ακούς ευλαβικά τους προπονητές σου.
Οι προπονητές δεν είναι γκόμενες να τους εντυπωσιάσεις με ένα σόλο. Οι προπονητές θέλουν το απλό ,το σίγουρο...άντε πασακα μου
Δύο πράγματα έχεις να κάνεις...να γίνεις πραγματικος αθλητής ανδρικού ποδοσφαίρου και να ακούς ευλαβικά τους προπονητές σου.
Οι προπονητές δεν είναι γκόμενες να τους εντυπωσιάσεις με ένα σόλο. Οι προπονητές θέλουν το απλό ,το σίγουρο...άντε πασακα μου
- painkiller4
Re: 97. Λάζαρος Λάμπρου
καλωστονα και αυτον αντε να δουμε παντως πολλα πισογυρισματα βλεπω και δε μαρεσει!!!!
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ Κ ΚΟΨΕ ΤΟ LIFE STYLE
Ελπίζω να τον στρώσει κι αυτόν ο Παυλίτο
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ Κ ΚΟΨΕ ΤΟ LIFE STYLE
Ελπίζω να τον στρώσει κι αυτόν ο Παυλίτο
Το καλό πως κρατάμε μικρό καλάθι γενικά. Συμπληρώνει το ρόστερ κ στο χέρι του να δημιουργήσει κ εσωτερικό ανταγωνισμό.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν προσμένω σε κάτι, πέρα από κάποιες εμφανίσεις ως αλλαγή.