10.Djalma Campos
- ΑποστόληςΑ
Re: 10.Djalma Campos
Συμφωνώ απόλυτα. Κι εκείνος τουλάχιστον είναι μικρότερος και έχει περιθώρια εξέλιξης.joshua έγραψε:Αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν ο Ζαιρο ειχε παρει αντιστοιχο χρονος συμμετοχης με τον Καμπος ποσο διαφορετικη συνεισφορα θα ειχε.
navigator11 έγραψε:Ρε αδερφέ, η ειρωνεία σου έναντι συγκεκριμένων παιχτών, επαναλαμβανόμενα, θεωρείς ότι εξυπηρετεί σε κάτι; Ή συνιστά το αντιπαράδειγμα για το τουμπάνιασμα όρχεων με τον σαλπι; Ο οποίος μου ήταν συμπαθής και δε μου άρεσε το κραξίδι, που έτρωγε αρκετές φορές και αναιτίως;Dimg4 έγραψε:Θα ξεμπουκωσει..

παντως ενδιαφερον αυτο με το αντιπαραδειγμα και το τουμπανιασμα των ορχεων με τον σαλπι οποτε διαφωνει καποιος με την αποψη μου.
Παντως ειδικα για καμπος, μπορει να τον αποκαλεσα παλτο αλλα στα πιο πολλα ποστ μου γραφω με αγωνιστικα επιχειρηματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τρί 28 Φεβ 2017, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Στον πολύ μικρότερων απαιτήσεων ρόλο του, στον ΠΑΣ, έχει σε 23 ματς/1711 λεπτά, 1 γκολ, 4 ασσίστ στο πρωτάθλημα κι ένα στο κύπελλοjoshua έγραψε:Αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν ο Ζαιρο ειχε παρει αντιστοιχο χρονος συμμετοχης με τον Καμπος ποσο διαφορετικη συνεισφορα θα ειχε.
- aspromaura ioannina
αυτοpisakaipoupoula έγραψε:Νομίζω περιμένετε απ τον παίκτη πράγματα που δεν μπορεί να κάνει..
Τώρα αφού δεν μπορεί να τα κάνει γιατί είναι ένας εκ των βασικών εξτρεμ και γιατί έχει και τέτοιο συμβόλαιο είναι άλλη συζήτηση, αλλά άχρηστος δεν είναι σε καμία περίπτωση
Sick δεν μου λειπει ο Ζαιρο,απλα δεν μπορω να μην διαπιστωσω οτι ειναι 2 παικτες που μοιαζουν πολυ.Παικτες με δυναμη,ταχυτητα,παικτες που καλυπτουν πολλα μετρα στο γηπεδο,συνεπεις αμυντικα,παικτες που πανε πανω στον αντιπαλο,αλλα τις περισσοτερες φορες στην τελικη ενεργεια λειτουργουν χωρις καθαρο μυαλο.Στον ΠΑΟΚ των 300 τελικων πολυ δυσκολα θα ειχε χειροτερα νουμερα ο Βραζιλιανος,τα ιδια ειχε σχεδον και περσυ.Το ερωτημα ειναι γιατι αποκτηθηκε ενας παικτης με παρομοια χαρακτηρηστικα και κυριως τι αποφαση θα παρθει το καλοκαιρι οταν βρεθουμε με 5-6 εξτρεμ και παρολα αυτα θα μας λειπουν στοιχεια.Sick Bastard έγραψε:Στον πολύ μικρότερων απαιτήσεων ρόλο του, στον ΠΑΣ, έχει σε 23 ματς/1711 λεπτά, 1 γκολ, 4 ασσίστ στο πρωτάθλημα κι ένα στο κύπελλοjoshua έγραψε:Αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν ο Ζαιρο ειχε παρει αντιστοιχο χρονος συμμετοχης με τον Καμπος ποσο διαφορετικη συνεισφορα θα ειχε.
- pisakaipoupoula
μεσοεπιθετικά είναι σίγουρα ανώτερος ο Ζάιρο, τεχνική, 1 με 1. ακόμα και πάσα που δεν ήταν το δυνατό του σημείο δε συγκρίνονται με τον Τζάλμα, άλλα πράγματα έχει να σου δώσει ο Τζάλμα
- navigator11
Εγώ λέω ότι ειρωνεύεσαι. Αν εσύ θες να αποποιηθείς του γεγονότος, τουλάχιστον μη χρησιμοποιείς, όχι τόσο τακτικά τουλάχιστον, ρήματα που αποδεικνύουν το αντίθετο! Επίσης, με το να αναφέρεις συνεχώς ότι δε σκοράρει όσο θα ήθελες εκτιμώ ότι δεν πρόκειται για φέτος τουλάχιστον ο προπονητής να μεταβάλλει άποψη. Δεν έχω διάθεση ειλικρινά αντιπαράθεσης απλά χτυπάει κάπως. Και δε συμβαίνει μόνο στο τοπικ αυτό. Υπάρχει και η επιλογή του ignore, μην μπεις στον κόπο να το αναφέρεις, το γνωρίζω ...Dimg4 έγραψε:navigator11 έγραψε:Ρε αδερφέ, η ειρωνεία σου έναντι συγκεκριμένων παιχτών, επαναλαμβανόμενα, θεωρείς ότι εξυπηρετεί σε κάτι; Ή συνιστά το αντιπαράδειγμα για το τουμπάνιασμα όρχεων με τον σαλπι; Ο οποίος μου ήταν συμπαθής και δε μου άρεσε το κραξίδι, που έτρωγε αρκετές φορές και αναιτίως;Dimg4 έγραψε:Θα ξεμπουκωσει..καλα ε δε σηκωνετε καν χαβαλε καποιοι, kostas ετρεξες με τη μια φιλε ε...
παντως ενδιαφερον αυτο με το αντιπαραδειγμα και το τουμπανιασμα των ορχεων με τον σαλπι οποτε διαφωνει καποιος με την αποψη μου.
Παντως ειδικα για καμπος, μπορει να τον αποκαλεσα παλτο αλλα στα πιο πολλα ποστ μου γραφω με αγωνιστικα επιχειρηματα
+++++++++Dimg4 έγραψε:Κανεις δε μπορει να φορεσει επαξια αυτο τον αριθμοAle έγραψε:Δώστε του το 14.
Εγώ λέω ότι ειρωνεύεσαι. Αν εσύ θες να αποποιηθείς του γεγονότος, τουλάχιστον μη χρησιμοποιείς, όχι τόσο τακτικά τουλάχιστον, ρήματα που αποδεικνύουν το αντίθετο! Επίσης, με το να αναφέρεις συνεχώς ότι δε σκοράρει όσο θα ήθελες εκτιμώ ότι δεν πρόκειται για φέτος τουλάχιστον ο προπονητής να μεταβάλλει άποψη. Δεν έχω διάθεση ειλικρινά αντιπαράθεσης απλά χτυπάει κάπως. Και δε συμβαίνει μόνο στο τοπικ αυτό. Υπάρχει και η επιλογή του ignore, μην μπεις στον κόπο να το αναφέρεις, το γνωρίζω ...[/quote]navigator11 έγραψε:navigator11 έγραψε:Ρε αδερφέ, η ειρωνεία σου έναντι συγκεκριμένων παιχτών, επαναλαμβανόμενα, θεωρείς ότι εξυπηρετεί σε κάτι; Ή συνιστά το αντιπαράδειγμα για το τουμπάνιασμα όρχεων με τον σαλπι; Ο οποίος μου ήταν συμπαθής και δε μου άρεσε το κραξίδι, που έτρωγε αρκετές φορές και αναιτίως;Dimg4 έγραψε:Θα ξεμπουκωσει..καλα ε δε σηκωνετε καν χαβαλε καποιοι, kostas ετρεξες με τη μια φιλε ε...
Βιάζεσαι πολύ ρε ναβι.
Αποστολη, με τετοιες ακραιες κ απολυτες εκφρασεις (που ολοένα κ πληθαινουν τους τελευταίους μηνες),
ειναι λες και στοχευεις στην προκληση παρα στην οποια συζητηση..
Περιθωριοποιεισαι ετσι, φιλικα στο λεω..
Και ναι, υπάρχουν κ καποια ορια στην προσωπική αποψη, οταν αυτη απαξιώνει με μεγαλη ευκολία, απολυτοτητα αλλα κ συχνοτητα..
Μετα ειναι πολυ δυσκολο να καταφερεις να επιχειρηματολογησεις, ποσο μαλλον να πεισεις, για το δικαιωμα σ'αυτήν..
Και παραλληλα, δινεις "κακο ονομα" τοσο στην εννοια οσο κ σε αυτους που την υπερασπιζονται..;
ειναι λες και στοχευεις στην προκληση παρα στην οποια συζητηση..
Περιθωριοποιεισαι ετσι, φιλικα στο λεω..
Και ναι, υπάρχουν κ καποια ορια στην προσωπική αποψη, οταν αυτη απαξιώνει με μεγαλη ευκολία, απολυτοτητα αλλα κ συχνοτητα..
Μετα ειναι πολυ δυσκολο να καταφερεις να επιχειρηματολογησεις, ποσο μαλλον να πεισεις, για το δικαιωμα σ'αυτήν..
Και παραλληλα, δινεις "κακο ονομα" τοσο στην εννοια οσο κ σε αυτους που την υπερασπιζονται..;
- ΑποστόληςΑ