Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από aoratos »

pisakaipoupoula έγραψε:
aoratos έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Λοιπόν φρέσκο ρεπορτάζ, ο Μπιγίκ είναι πάρα πολύ γρήγορος, απ τους πιο γρήγορους παίκτες στο γαλλικό πρωτάθλημα, πάρα πολύ δυνατός, αμυντικά και στο 1 με 1 είναι στο στυλ του Βίτορ αλλά 1 επίπεδο πάνω και στα ψηλά πάλι αρκετά καλός παρά το 1.84, πάλι κάτι σαν τον Βίτορ.
Με τη μπάλα κάτω όμως είναι χειρότερος του Κουμάλο, πάσα μόνο στα 2 μέτρα και αν...
Αυτά λένε οι Γάλλοι φίλοι μας
Κοιτώντας τα στατιστικά του στο Σαμπιονά είχε 85% ευστοχία στις πάσες και Μ.Ο. πετυχημένων μεταβιβάσεων 36/αγώνα. Για Center Back ''επαφής'' σίγουρα κακό στην πρώτη πάσα δεν τον λες..
Σου λέω τι μου πανε εγώ δε τον ξέρω καθόλου τον παίκτη.
Αμυντικά θωρηκτό, από μπάλα ταγαροτάγαρο εως και χαζούλης, ένας έλεγε ότι κατά καιρούς κάνει τα πιο καθυστερημένα πέναλτυ που έχει δει
Αδερφέ, το ξέρω ότι δεν είναι η δική σου άποψη αλλά λόγια φίλων. 'Ηταν ξεκάθαρο αυτό μέσα στο πόστ σου ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

aoratos έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Λοιπόν φρέσκο ρεπορτάζ, ο Μπιγίκ είναι πάρα πολύ γρήγορος, απ τους πιο γρήγορους παίκτες στο γαλλικό πρωτάθλημα, πάρα πολύ δυνατός, αμυντικά και στο 1 με 1 είναι στο στυλ του Βίτορ αλλά 1 επίπεδο πάνω και στα ψηλά πάλι αρκετά καλός παρά το 1.84, πάλι κάτι σαν τον Βίτορ.
Με τη μπάλα κάτω όμως είναι χειρότερος του Κουμάλο, πάσα μόνο στα 2 μέτρα και αν...
Αυτά λένε οι Γάλλοι φίλοι μας
Κοιτώντας τα στατιστικά του στο Σαμπιονά είχε 85% ευστοχία στις πάσες και Μ.Ο. πετυχημένων μεταβιβάσεων 36/αγώνα. Για Center Back ''επαφής'' σίγουρα κακό στην πρώτη πάσα δεν τον λες..
Μετά και το 15άλεπτο βιντεάκι που είδα το "χειρότερος του Κουμαλό" παίζει να μην το είπαν φίλοι μας Γάλλοι αλλά περισσότερο αυτοί με τα πολύχρωμα που μιλάνε...............................οι παπαγάλοι... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γιατί δε βρίσκω το βιντεο που λετε ωρε;

Λινκ;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Πετρωτος γραφει οτι η ιδια η ΠΑΕ που επιβεβαιωσε το ενδιαφερον για τον Μπιγικ ειπε οτι για το θεμα στοπερ πρεπει να ξεκαθαρισει πρωτα τι θα συμβει με Βιτορ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ron-swanson έγραψε:Η αληθεια αρα ειναι οτι μιλαμε για εναν παιχτη που αν δεν ειχε προβληματα χαρακτηρα θα ερχοταν μονο για διακοπες στην Ελλαδα. Η ηλικια του ειναι μια χαρα και στο χερι μας ειναι να βρουμε το κουμπι του. Δεν λεω οτι ειναι ευκολο και οτι θα γινει, απλα απο την μια εχεις τον Βιτορ που ειναι μια μετριοτητα και αυτο θα παραμεινει και απο την αλλη εχεις αυτον που αν σου βγει εχεις στοπερ υψηλου επιπεδου, αν δεν σου βγει πρεπει να τον διωξεις. Εγω θα τον εφερνα παντως.
Άμα τον δίνουμε ακριβώς την ίδια αγωγή με του...................Πάμπλο μια χαρά θα στρώσει... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ονειρωξη,που μακαρι να γινει πραγματικοτητα

Ρουφιε ή Μποικο,Ματος,Τσιγκρινσκι,Κανα-Μπιγικ,Λεοβατς,Τσιμιροτ,Σαχοβ,Σκαριονε,Τσιπσιου,Γκαρυ,Κλαους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Σάβ 04 Ιουν 2016, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

MANIAKOS έγραψε:Γιατί δε βρίσκω το βιντεο που λετε ωρε;

Λινκ;
Σελίδα 94... ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν μου εμφανίζει βιντεο κατω απο το ποστ στο γιουτιουμπ ειναι ;
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

MANIAKOS έγραψε:Δεν μου εμφανίζει βιντεο κατω απο το ποστ στο γιουτιουμπ ειναι ;
Mολις το δεις,θελω οπωσδηποτε επικο σχολιο Maniakou

http://www.dailymotion.com/video/x28k4l ... iyik_sport
Άβαταρ μέλους
goran 64

Στου Κωστή απ την Περαία το post Maniac...Κάτι για dailymotion γράφει, όχι you tube... :)
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Γιατι πρεπει να κυνηγαμε στοπερ που ειναι γνωστο (απο αυτα που διαβαζω εδω) οτι ειναι προβληματικος? Ειναι ο τελευταιος στοπερ στον κοσμο?
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Δεν μου εμφανίζει βιντεο κατω απο το ποστ στο γιουτιουμπ ειναι ;
Mολις το δεις,θελω οπωσδηποτε επικο σχολιο Maniakou

http://www.dailymotion.com/video/x28k4l ... iyik_sport

Συνήθως δεν βλέπω βιντεάκια, αλλά...

:shock: :shock: :shock: :shock:

Ωρέ τι παιχτάρα είναι αυτός ρε;;;

Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα με τους ΠΑΟΚτσήδες, ίσα ίσα...τον κόβω έξω από την 7 τους να πουλάει μαγκιά κι αυτοί να κρύβονται στις τουαλέτες... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

DimitrisS έγραψε:Ο Πετρωτος γραφει οτι η ιδια η ΠΑΕ που επιβεβαιωσε το ενδιαφερον για τον Μπιγικ ειπε οτι για το θεμα στοπερ πρεπει να ξεκαθαρισει πρωτα τι θα συμβει με Βιτορ.
Πόσο πιο βλακωτός μπορεί πια να γίνει ετούτος ρε παιδιά??? Σπίρτο...................βρεμένο μιλάμε... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δηλαδη μας λενε οτι για να ερθει ο παικταρας,θα περιμενουμε να δουμε τι καταληξη θα εχει η περιπτωση του Βιτορ,ο οποιος ειναι 2 επιπεδα κατω απο τον Καμερουνεζο.Ωραια λογικη.

Βρε φερτε τον εδω.Αυτος με την τρελα που εχει ειναι γεννημενος για την Τουμπα.Εχω την εντυπωση πως θα αναγεννηθει στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οχι,απλα αποτι φαινεται ειναι τετοια η αξια του που αν δεν ηταν "προβληματικος" δεν θα ερχοταν ποτε στη χωρα.
Φιλε μαριανο πρεπει παντα να λαμβανουμε υποψιν μας οτι το ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι και το πιο θελκτικο σε παιχτες καλους και σε καλη ηλικια,γιαυτο τα ρισκα ειναι απαραιτητα οταν προκειται για ποδοσφαιριστες εγνωσμενης αξιας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”