Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Sfinas

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Sfinas »

σίγουρα από κάπου ξεκινούν , αλλα όταν το επιχείρημα είναι ότι νομιμοποιούμε την εγκληματική με την συμμετοχη μας στο κύπελλο, τότε τι κάνουμε όταν συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα που είναι και η κορυφαία διοργάνωση τις εγκληματικής? κάπου είναι αντιφατικό...όπως έκανες το ερώτημα τι θα πετύχουμε άμα κατεβουμε, υπάρχει και το αντίθετο ερώτημα,το να μην πάμε στο κύπελλο τι θα πετύχουμε?θα χάσουμε 3 πολύτιμους βαθμούς για την επομενη χρονια, δηλαδή θα τους κάνουμε μάγκες χωρίς λόγο.... και η αρχή έγινε, πρώτη φορα πολιτική ηγεσία σύνδεσε τα επεισόδια με την ανομία, ξεκίνησαν διαδικασίες κάθαρσης, και ο γαύρος παίζει με κεκλεισμένων χωρίς λόγο,οι παοκτζήδες τα σπάμε και τιμωρείται ο γαύρος ουσιαστικά... καλο θα είναι να αφήσουμε τον σαβίδη να κάνει ότι γουστάρει, ένας άνθρωπος που εφτιξε τέτοια περιουσια σίγουρα ξέρει καλύτερα από όλους μας πως πρέπει να κινηθεί...

ο σαββίδης είναι επικίνδυνος όταν ασχολείται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλα τα αλλα μην τον φοβάστε
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

kgeo , το δικο μου μοτιβο σε πειραξε ή του αλλουνου που δεν καταφερνει να αρθρωσει ενα επιχειρημα της προκοπης , παρα μονο να προσβαλλει την αντιθετη αποψη???
Ή μηπως προωθει τον "γονιμο διαλογο" το να πεις σε συμφορουμιτες οτι δεν φορανε παντελονια κι ειναι γυριστρουλες???
Και λιγα του ειπα.

Για να μην πουμε οτι πρωτιστως προσβαλλει τον Ιβαν λεγοντας του οτι ειναι "γυναικουλα"!

Απορω γιατι το αφησες,ειλικρινα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

kastrakis έγραψε:kgeo , το δικο μου μοτιβο σε πειραξε ή του αλλουνου που δεν καταφερνει να αρθρωσει ενα επιχειρημα της προκοπης , παρα μονο να προσβαλλει την αντιθετη αποψη???
Ή μηπως προωθει τον "γονιμο διαλογο" το να πεις σε συμφορουμιτες οτι δεν φορανε παντελονια κι ειναι γυριστρουλες???
Και λιγα του ειπα.

Για να μην πουμε οτι πρωτιστως προσβαλλει τον Ιβαν λεγοντας του οτι ειναι "γυναικουλα"!

Συνεχίζεις μάλλον δεν διάβασες την άποψη μου και τα επιχείρημα τα μου όχι μόνο τα δυο τελευταία ποστ αλλά και προηγουμενα.....
Θα μας πεις ότι δεν αθρωνουμε και επιχειρήματα.....Η ειρωνεία σου καλά κρατεί
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

fidel έγραψε:
kastrakis έγραψε:kgeo , το δικο μου μοτιβο σε πειραξε ή του αλλουνου που δεν καταφερνει να αρθρωσει ενα επιχειρημα της προκοπης , παρα μονο να προσβαλλει την αντιθετη αποψη???
Και λιγα του ειπα.

Συνεχίζεις μάλλον δεν διάβασες την άποψη μου και τα επιχείρημα τα μου όχι μόνο τα δυο τελευταία ποστ αλλά και προηγουμενα.....
Αν ειχες το μυαλο να σκεφτεις , θα διαβαζες τις τελευταιες 3-4 σελιδες του τοπικ ,οπου θα διαπιστωνες οτι υπαρχουν σοβαροτατα επιχειρηματα ενθεν -κακειθεν.Θα μπορουσες καλλιστα να προσθεσεις το δικο σου.
Εσυ το μονο που καταφερες να κανεις ειναι πεις ειναι οτι οσοι δεν συμφωνουν με σενα ειναι γυναικουλες! :redcard:

Απο κακκαλα δεν ξερω,αλλά απο μυαλο κουκουτσι εισαι.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Επίσης τίθεται και το άλλο θέμα. Εάν κατέβουμε, ο Σαββίδης (και κατ'εξακολούθηση και ο ΠΑΟΚ) τίθεται αφερέγγυος.
Δεν θα υπάρχει άνθρωπος μετά, που όταν ο Ιβάν πει κάτι πιο αντιδραστικό ή αποφασίσει επιτέλους να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, που θα τον πάρει στα σοβαρά. Θα είναι πάντα αυτός που λέει και ξελέει και κλάιν θα ηρεμήσει και θα το πάρει πίσω.
Και άντε πείσε μετά τις μικρότερες ομάδες να συστρατευτούν μαζί σου, όταν εσύ δεν μπορείς ο ίδιος να κάνεις μια μικρή θυσία για την οποία δεσμεύτηκες.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Sfinas έγραψε:σίγουρα από κάπου ξεκινούν , αλλα όταν το επιχείρημα είναι ότι νομιμοποιούμε την εγκληματική με την συμμετοχη μας στο κύπελλο, τότε τι κάνουμε όταν συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα που είναι και η κορυφαία διοργάνωση τις εγκληματικής? κάπου είναι αντιφατικό...όπως έκανες το ερώτημα τι θα πετύχουμε άμα κατεβουμε, υπάρχει και το αντίθετο ερώτημα,το να μην πάμε στο κύπελλο τι θα πετύχουμε?θα χάσουμε 3 πολύτιμους βαθμούς για την επομενη χρονια, δηλαδή θα τους κάνουμε μάγκες χωρίς λόγο.... και η αρχή έγινε, πρώτη φορα πολιτική ηγεσία σύνδεσε τα επεισόδια με την ανομία, ξεκίνησαν διαδικασίες κάθαρσης, και ο γαύρος παίζει με κεκλεισμένων χωρίς λόγο,οι παοκτζήδες τα σπάμε και τιμωρείται ο γαύρος ουσιαστικά... καλο θα είναι να αφήσουμε τον σαβίδη να κάνει ότι γουστάρει, ένας άνθρωπος που εφτιξε τέτοια περιουσια σίγουρα ξέρει καλύτερα από όλους μας πως πρέπει να κινηθεί...

ο σαββίδης είναι επικίνδυνος όταν ασχολείται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλα τα αλλα μην τον φοβάστε

Το οτι εκανε πως τα εκανε και αν ηταν αξιος να τα κανει δεν μπορω να στα απαντησω.....μπορω να απαντησω οτι οι περιουσιες δεν γινονται με το σταυρο στο χερι.......Στην τοποθέτηση σου οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μαγαζι του ΙΒαν και μπορει κανει οτι γουσταρει.........εδω αδελφε με βρίσκεις απεναντι.....Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζι κανενός ειναι ολων μας....Το πως θα διοικεί την ΠΑΕ είναι δικαίωμα του το τι πρεσβευτή ο ΠΑΟΚ αρχές ιδανικά στάση ζωής κτλ κάνεις ΣΑββιδης δεν μπορεί να κάνει ότι γουστάρει...........
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

kastrakis έγραψε:
fidel έγραψε:
Και λιγα του ειπα.

Αν ειχες το μυαλο να σκεφτεις , θα διαβαζες τις τελευταιες 3-4 σελιδες του τοπικ ,οπου θα διαπιστωνες οτι υπαρχουν σοβαροτατα επιχειρηματα ενθεν -κακειθεν.Θα μπορουσες καλλιστα να προσθεσεις το δικο σου.
Εσυ το μονο που καταφερες να κανεις ειναι πεις ειναι οτι οσοι δεν συμφωνουν με σενα ειναι γυναικουλες! :redcard:

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Sfinas έγραψε:σίγουρα από κάπου ξεκινούν , αλλα όταν το επιχείρημα είναι ότι νομιμοποιούμε την εγκληματική με την συμμετοχη μας στο κύπελλο, τότε τι κάνουμε όταν συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα που είναι και η κορυφαία διοργάνωση τις εγκληματικής? κάπου είναι αντιφατικό...όπως έκανες το ερώτημα τι θα πετύχουμε άμα κατεβουμε, υπάρχει και το αντίθετο ερώτημα,το να μην πάμε στο κύπελλο τι θα πετύχουμε?θα χάσουμε 3 πολύτιμους βαθμούς για την επομενη χρονια, δηλαδή θα τους κάνουμε μάγκες χωρίς λόγο.... και η αρχή έγινε, πρώτη φορα πολιτική ηγεσία σύνδεσε τα επεισόδια με την ανομία, ξεκίνησαν διαδικασίες κάθαρσης, και ο γαύρος παίζει με κεκλεισμένων χωρίς λόγο,οι παοκτζήδες τα σπάμε και τιμωρείται ο γαύρος ουσιαστικά... καλο θα είναι να αφήσουμε τον σαβίδη να κάνει ότι γουστάρει, ένας άνθρωπος που εφτιξε τέτοια περιουσια σίγουρα ξέρει καλύτερα από όλους μας πως πρέπει να κινηθεί...

Καμία σχέση η συμμετοχή στο κύπελλο με την συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα.
Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται η ανομία με επεισόδια ούτε που "ξεκινούν διαδικασίες κάθαρσης". Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει δύο μεγάλα σκάνδαλα, μεγαλοπαράγοντες μπαινοβγαίνουν στις δικαστικές αίθουσες και δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα όμως θα αλλάξει. ΣΤΑΝΤΑΡ. Τώρα, έρχεται, περιμένετε.

Και σε δυο-τρεις-πέντε-δέκα μήνες που θα έχουμε εκλογές και θα βγει πρωθυπουργός ο αδερφός της κουμπάρας του χοντρού, εκεί να δεις κάθαρση. Θα λάμπουν όλα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

kastrakis έγραψε:
fidel έγραψε:
Και λιγα του ειπα.

Βλεπω συνεχιζεις και οχι απλα συνεχιζεις αλλα και χαρακτηρίζεις........Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις χαρακτηρίζεις.......Αυτο ειναι το επίπεδο των ανθρώπων....ξερεις εσυ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πολλά λέει ο sfinas παραπάνω.

Προσωπικά ούτε περι "γυριστρούλας" του μεγαλομετόχου, ούτε περι παντελονιών των "επαναστατών", ούτε περι "φερεγγυότητας" του ΠΑΟΚ για όταν λεει κάτι, συμφωνώ.

Γιατί; απλό. Πρώτον, δεν είναι "γυριστρούλα" (με την έννοια που το θέτετε μερικοί) γιατί όντως υπάρχει μια ΑΛΛΑΓΗ απόφασης μετά απο νέα δεδομένα που προέκυψαν στην πορεία ;). Δεύτερον, δεν θεωρώ "επανάσταση" το να μην παμε σε μια ρεβάνς κυπέλλου. Επανάσταση θα ήταν η επανάληψη του αγώνα, επανάσταση θα ήταν η μη συμμετοχή μας σε καμία διοργάνωση της σουπερλιγκ και της επο μεχρι να αλλάξουν κάποια πράματα, επανάσταση θα ήταν η για πρώτη φορά παραδοχή εκ μέρους της πολιτείας περι ανομίας στο ποδόσφαιρο και η κατόπιν συνεργασία τους με διεθνείς φορείς του ποδοσφαίρου για την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης στην Ελλάδα...

Επανάσταση θα ήταν κάποια στιγμή αυτό που ξεκίνησε μετά τον 1ο ημιτελικό να συνεχιστεί και να δούμε σημαντικά μέλη των διεθνών οργανισμών να "¨πληρώνουν" για την ανοχή που έδειξαν τόσα χρόνια στην εγκλ.οργανωση του ελλ.ποδοσφαίρου...

Και άλλα πολλά είναι "επανάσταση". (Προσωπικά) το άν θα κατέβουμε ή όχι το γράφω στα @@ μου γιατί τόσο σημαντικό το..θεωρώ...

άλλα με νοιάζουν και θέλω να δώ.

και στα @@ μου επίσης αν ο καθε ραπτοπουλος, καμορας,μηρτσος κτλ κτλ το παίζει "παντελονάτος" και "επαναστάτης" ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ με την ευκαιρία αυτή... 8-)

όσον αφορά τη φερεγγυότητα αγαπητέ μου ΠΑΟΚτσή της Ανταρκτικής, θεωρώ ότι όσοι έχουν μάτια βλέπουν και όσοι έχουν αυτιά ακούν για το τί γίνεται -ειδικά- το τελευταίο 6μηνο στα του ελλ.ποδοσφαίρου και με ποιανού ενέργειες (ΠΑΟΚ.)_
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kastrakis & fidel όποιος το συνεχίσει, έφυγε. παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

PAOK_Antarctica έγραψε:Επίσης τίθεται και το άλλο θέμα. Εάν κατέβουμε, ο Σαββίδης (και κατ'εξακολούθηση και ο ΠΑΟΚ) τίθεται αφερέγγυος.
Δεν θα υπάρχει άνθρωπος μετά, που όταν ο Ιβάν πει κάτι πιο αντιδραστικό ή αποφασίσει επιτέλους να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, που θα τον πάρει στα σοβαρά. Θα είναι πάντα αυτός που λέει και ξελέει και κλάιν θα ηρεμήσει και θα το πάρει πίσω.
Και άντε πείσε μετά τις μικρότερες ομάδες να συστρατευτούν μαζί σου, όταν εσύ δεν μπορείς ο ίδιος να κάνεις μια μικρή θυσία για την οποία δεσμεύτηκες.

+1926
Γιατί γεμίσαμε με μυαλό πωληδες εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα και ξαναλεω ειδικα στις εποχες που ζουμε, να χρησιμοποιουμε τον ορο επανασταση για το ποδοσφαιρο και μαλιστα με αφορμη το να κατεβεις η μη σε ενα παιχνιδι κυπελου με προσπερνα...να μην πω για ολα τα αλλα τσιτατα...Οσο για την φερεγγυοτητα του Ιβαν ας μου φτιαξει ομαδα το καλοκαιρι με προπονηταρα και παικταραδες να μου την αποδειξει,ασε που τοτε θα ξεχαστουν ολα,γιατι αν δεν κατεβει και μεινεις με τους Πελκες γαμω τις επαναστασεις θα κανουμε...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ακόμα πιο σημαντικό το ότι μιλάμε για μια απο τις εξαιρετικότατα σπάνιες στιγμές που παίζει και να συμφωνούμε εγώ και ο joshua.

σκεφτείτε το. :D :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

K_geo έγραψε:πολλά λέει ο sfinas παραπάνω.

Προσωπικά ούτε περι "γυριστρούλας" του μεγαλομετόχου, ούτε περι παντελονιών των "επαναστατών", ούτε περι "φερεγγυότητας" του ΠΑΟΚ για όταν λεει κάτι, συμφωνώ.

Γιατί; απλό. Πρώτον, δεν είναι "γυριστρούλα" (με την έννοια που το θέτετε μερικοί) γιατί όντως υπάρχει μια ΑΛΛΑΓΗ απόφασης μετά απο νέα δεδομένα που προέκυψαν στην πορεία ;). Δεύτερον, δεν θεωρώ "επανάσταση" το να μην παμε σε μια ρεβάνς κυπέλλου. Επανάσταση θα ήταν η επανάληψη του αγώνα, επανάσταση θα ήταν η μη συμμετοχή μας σε καμία διοργάνωση της σουπερλιγκ και της επο μεχρι να αλλάξουν κάποια πράματα, επανάσταση θα ήταν η για πρώτη φορά παραδοχή εκ μέρους της πολιτείας περι ανομίας στο ποδόσφαιρο και η κατόπιν συνεργασία τους με διεθνείς φορείς του ποδοσφαίρου για την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης στην Ελλάδα...

Επανάσταση θα ήταν κάποια στιγμή αυτό που ξεκίνησε μετά τον 1ο ημιτελικό να συνεχιστεί και να δούμε σημαντικά μέλη των διεθνών οργανισμών να "¨πληρώνουν" για την ανοχή που έδειξαν τόσα χρόνια στην εγκλ.οργανωση του ελλ.ποδοσφαίρου...

Και άλλα πολλά είναι "επανάσταση". (Προσωπικά) το άν θα κατέβουμε ή όχι το γράφω στα @@ μου γιατί τόσο σημαντικό το..θεωρώ...

άλλα με νοιάζουν και θέλω να δώ.

και στα @@ μου επίσης αν ο καθε ραπτοπουλος, καμορας,μηρτσος κτλ κτλ το παίζει παντελονάτος και επαναστάτης με την ευκαιρία αυτή... 8-)

όσον αφορά τη φερεγγυότητα αγαπημένε μου ΠΑΟΚτσή της Ανταρκτικής, θεωρώ ότι όσοι έχουν μάτια βλέπουν και όσοι έχουν αυτιά ακούν για το τί γίνεται -ειδικά- το τελευταίο 6μηνο στα του ελλ.ποδοσφαίρου και με ποιανού ενέργειες (ΠΑΟΚ.)_
Δεν με νοιαζει το τι λενε στα ραδια δεν ακουω αλλωστε.......

Απαντησε σε αυτο το post
psykoman έγραψε:
desperando έγραψε:Μοορει ο καθενας να λεει σημερα για κωλοτουμπες και αλλες ωραιες καφενιακες @@@@ αλλα εγω ξερω οτι μετα τα οσα εγιναν για πρωτη φορα η φιφα πηρε ξεκαθαρη θεση εναντιον της επο αλλα καποιοι ηθελημένα το παραβλεπετε αυτο.
Και λεω ηθελημενα γιατιη ευφυια σας ειναι τετοια που κατι τετοιο αποκλειεται να μηνεγινε συνειδητα.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τετοιο μισος και εχθρα απεναντι σε ολη την οικογένεια σαββιδη

Μαλλον καποιοι ειστε ντεμεκ επαναστατες και ισως θα θελατε καποιον ιδιοκτητη στα πρότυπα του φαταουλ, να ανατιναζει φουρνους και νααγοραζει οτι αγοραζεται, ισως τοτε ησασταν στο πλευρο του ιδιοκτητη
H χρονικη σειρα των γεγονοτων που εχω εγω μες το κεφαλι μου:
1)Σφαγη και επεισοδια στην Τουμπα
2)Δηλωσεις Σαββιδη για μη συμμετοχη στον επαναληπτικο
3)Επικυρρωση δηλωσεων Σαββιδη επισημα απ το ΔΣ της ΠΑΕ
4)Αποφαση Κοντονη για διακοπη κυπελου
5)ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ(εμενα προς κουκουλωση της ΕΠΟ μου κανει και οχι θεση εναντιον της.)
6)Κωλοτουμπα Κοντονη για να μην χρεωθει το grexit.
7)Κωλοτουμπα Σαββιδη αφου δεν εκπληρωθηκε καμια προυποθεση που εθεσε το ΔΣ της ΠΑΕ.*

*
"Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε σήμερα:

- Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

- Απαιτούμε την παραίτηση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

– Απαιτούμε να γίνει αποδεκτή από την Ομοσπονδία η πρότασή μας για ξένους διαιτητές από τη νέα χρονιά.

Τα παραπάνω θα κοινοποιηθούν στους: Πρωθυπουργό, Υπουργό Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων, Αθλητισμού, στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τη Superleague"
τι εγινε απο ολα αυτα που γραφει ο αδελφος psyco?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”