Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Παιδιά έχω κάψει το F5 για αυτόν τον Άντονις!!! Νομίζω μία ανακοίνωση θα έχουμε πάλι ως τα μεσάνυχτα (Τσίρι).
- Dinos_Liverpool
Βγάλε το [F6] και βάλτο στη θέση του [F5]... και συνέχισε να το πατάς...

-
μαλλον εσυ ονειρευεσαι δεκαρακια φιλε,,.καθε καλοκαιρι τα ιδια γραφεις φερτε ενα δεκαρι φερτε ενα δεκαρι...ελεος ρε,αντε ρε φρανκ φερε ενα δεκαρι για τον joshuajoshua έγραψε:Μην λες ρε παλικαρε οτι ναναι,ακους εκει εχουν τελειωσει οι μεσοεπιθετικοι λες και μιλησε κανεις για δεκαρι σαν τον Τσιαρτα,να ειμαστε λιγακοι σοβαροι.
Τώρα, αυτός είναι λόγος αντίδρασης;
Τζος, δεν χρειάζεται να απαντήσεις, σε παρακαλώ.
Ντίνος
Σωστος,panpangr77 έγραψε:Συγνωμη ρε παιδιά εχουμε ανοιξει συζητηση για Κατσε ,Τζιολη και αν θα φυγουν και ο Κατσε και ο Τζιολης ειναι πολυτιμοι και οι αλλοι 4 που θα ερθουν κανουν μια εξαδα 6-8 που χρειαζονται στην ομάδα. Ο ΤΖιολης όταν ειναι καλα ειναι ο καλυτερος ,ειχες κι αλλους που εχουν παιξει τελικο ΟΥΕΦΑ. Κατσε ο τυπος σκυλι που δεν βγαζει ουτε εναν τραυματισμο σε μια θέση που εχει πολλους.
Κατσε-Τζιολης-Τσιμιροτ-Σαμπο-Antonis-Χαρισης κανουν τρομερους συνδυασμους στο κεντρο αναλογα τον αντιπαλο.
Απο οτι εχει δειξει ο Τουντορας θα χρησιμοποιηθουν ΟΛΟΙ.
ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ.
και μην ξεχναμε οτι τα παιχνιδια θα ειναι πολλα και φετος,
βαλτε και τις καρτες που θα δινουν αβερτα τα κορακια.
Σκεφτειτε οτι προς το τελος του πρωταθληματος ψαχναμε να βρουμε "ανωδυνα" ματς
για να καθαρισουν οι καρτες εν οψη πλέυ οφφ.
Φετος τις 6 τελευταιες αγωνιστικες εχουμε 4 εκτος και θα ψαχνουμε βαθμους για
καλυτερο πλασαρισμα,οποτε και συμφωνα με την υπογραφη μου..........
ολοι χρειαζονται.
ΥΓ Αν και μου εχει "κολησει" οτι φετος
ΔΕΝ θα παιξουμε play off.

- Dinos_Liverpool
Για ποιο λογο; Τον Δεκέμβρη αντε να κλείσεις καμία τρύπα δεν φτιάχνεις σύνολα. Αυτές οι @@ που έκανε ο σύλλογος ανήκουν στο παρελθόν...obanebane έγραψε:Να αφησουμε και κατι για τον γεναρη lamosas.
- ace79grpaok
Και τον μέσι πακέτο με τον σουαρεζ πακέτο να πάρουμε πάλι θα μαλώνετε ,τι είστε εσείς ρε παιδιά αδιορθωτοι 

λογικά η ομάδα με βάση τις μεταγραφές που έχει κάνει πάει για 3-4-3 οπότε μην περιμένετε το μεγάλο 10αρι.
δεν μπορεί να έχουμε πάρει 2 εχτρεμ των 500000 + τον μακ για να κάθονται στον πάγκο κάτι άλλο έχει στον νου του ο Τουντορ απλά δεν είχε τα υλικά για να το πράξει. πιστεύω ότι με 2 ακόμα μεταγραφές πρώτης γραμμής σε επίθεση και άμυνα η ομάδα είναι κομπλέ και έχει στο κέντρο χαριση-αντονη σε περίπτωση που θέλει να παίξει με 3 στο για πιο συμπαγή άμυνα στα δύσκολα παιχνίδια
Η Ρεν τα βρήκε με την Λυών για την απόκτηση του cf Yassine Benzia με το κόστος της μεταγραφής να κυμαίνεται στα 2,5 με 3εκ. ευρώ.Το μόνο πρόβλημα είναι η άρνηση του παίκτη να φύγει από την Λυών.
Να υπενθυμίσω ότι η Ρεν απέκτησε και τον Giovanni Sio από την Βασιλεία ο οποίος λογίζεται ως βασικός (αυτός ξεκίνησε προχθές) και έχει και Habib Habibou.Άρα....κάποιος φεύγει κάποιος φεύγει.....
Άσε μας ρε αγόρι μου Yassine που δε θες να φύγεις άντε πάρε τον μπούλο να ανοίξει ο δρόμος για τον......Olaaaa Olaaaaaaaaa.........
Να υπενθυμίσω ότι η Ρεν απέκτησε και τον Giovanni Sio από την Βασιλεία ο οποίος λογίζεται ως βασικός (αυτός ξεκίνησε προχθές) και έχει και Habib Habibou.Άρα....κάποιος φεύγει κάποιος φεύγει.....
Άσε μας ρε αγόρι μου Yassine που δε θες να φύγεις άντε πάρε τον μπούλο να ανοίξει ο δρόμος για τον......Olaaaa Olaaaaaaaaa.........
- koylispontios
Μια χαρά είναι οι μετεγραφές που κάνει ο Αρνεσεν.Νέοι,ταλαντούχοι με καλές προοπτικές
αλλά εγώ περιμένω να γίνουν δύο τουλάχιστον μεταγραφές φτασμένων-'εμπειρων παικτών
οι οποίοι στα δύσκολα θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.
Όσο για τον περσινό MVP την ομάδας, το αργό τρεχαντίρι των 45 κιλών που τρέχει χωρίς σκοπό και ουσία
αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι με αυτούς που ήρθαν και θα έρθουν θα είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Φυσικά κάποιοι θα περιμένουν να έρθει πρόταση για μεταγραφή του παίκτη π.χ. από την Νιουκάστλ
(κάθε εξάμηνο το ίδιο βιολί,έρχονται προτάσεις για Κλάους και Κάτσε)
αλλά εγώ περιμένω να γίνουν δύο τουλάχιστον μεταγραφές φτασμένων-'εμπειρων παικτών
οι οποίοι στα δύσκολα θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.
Όσο για τον περσινό MVP την ομάδας, το αργό τρεχαντίρι των 45 κιλών που τρέχει χωρίς σκοπό και ουσία
αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι με αυτούς που ήρθαν και θα έρθουν θα είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Φυσικά κάποιοι θα περιμένουν να έρθει πρόταση για μεταγραφή του παίκτη π.χ. από την Νιουκάστλ

(κάθε εξάμηνο το ίδιο βιολί,έρχονται προτάσεις για Κλάους και Κάτσε)
Η ώρα 4 και ούτε μια μεταγραφή δεν ανακοινώθηκε σήμερα. Ντροπή, αίσχος.
- Lacedaemonian
agios έγραψε:Η Ρεν τα βρήκε με την Λυών για την απόκτηση του cf Yassine Benzia με το κόστος της μεταγραφής να κυμαίνεται στα 2,5 με 3εκ. ευρώ.Το μόνο πρόβλημα είναι η άρνηση του παίκτη να φύγει από την Λυών.
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΡΑ Ο ΟΛΑ(Και επειδη εχεις φαγωθει με την παικτουρα αυτη στο αφιερωνω)
https://www.youtube.com/watch?v=is6E6uBjV9M
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Τετ 12 Αύγ 2015, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συγνωμη που βγαινω απο το θεμα αλλα συγχαρητηρια στον ντινο για το αρθρο στη κεντρικη..!ΗΡΩΕΣ
στα του ΠΑΟΚ αισιοδοξια ..τωρα βλεπουμε τι σημαινει τεχνικος διευθυντης και γινεται κατανοητο τι μας κρατουσε πισω..!υπομονη το πλανο υπαρχει και ακολουθειται ορθολογικα..
ΠΑΟΚ γρηγορος νεανικος φιλοδοξος νευρωδης..
στα του ΠΑΟΚ αισιοδοξια ..τωρα βλεπουμε τι σημαινει τεχνικος διευθυντης και γινεται κατανοητο τι μας κρατουσε πισω..!υπομονη το πλανο υπαρχει και ακολουθειται ορθολογικα..
ΠΑΟΚ γρηγορος νεανικος φιλοδοξος νευρωδης..
- Lacedaemonian