27.Γιάννης Μυστακίδης
- john4serres
- falconakis
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Καλή χρονιά Γιάννη! Σε περιμένουμε πίσω πιο δυνατό!
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Καλή χρονιά με υγεία και πολλές συμμετοχές να έχει το παιδι..
Τον γουστάρω πολύ και τον πιστεύω, αλλά πρέπει να πρέπει να δουλεψει πολύ για να παίξει στον ΠΑΟΚ που κανει συνεχώς άλματα στο επίπεδο του.
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον γουστάρω πολύ και τον πιστεύω, αλλά πρέπει να πρέπει να δουλεψει πολύ για να παίξει στον ΠΑΟΚ που κανει συνεχώς άλματα στο επίπεδο του.
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Δεκέμβρη κλείνει τα 24. πλεον τα περιθώρια για αυτον στενεύουν. Πρεπει να κανει παρα πολύ καλη χρόνια αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Καλη επιτυχία, κι εγώ τον καραπαω αλλά πρεπει να δουλέψει πολύ φέτος και νομίζω το ξερει κι ο ίδιος.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τουλάχιστον να κάνει σε κάποια ομάδα και ας μην είμαστε εμείς, να δούμε έστω μια πώληση βρε αδερφέ. Γυρνάνε έξω από τη βιτρίνα και μέσα μόνο για κάνα τσιγάρο δανεικό
- john4serres
Εχει καλο προπονητη,το μονο σιγουρο.
Εμεινε πισω μετα τον τραυματισμο του,ισως να προκειται για την τελευταια του ευκαιρια για να μπορεσει απο του χρονου να μεινει στο ροστερ του ΠΑΟΚ.
Καλη τυχη,και να χαιρεσαι το παιχνιδι.
Εμεινε πισω μετα τον τραυματισμο του,ισως να προκειται για την τελευταια του ευκαιρια για να μπορεσει απο του χρονου να μεινει στο ροστερ του ΠΑΟΚ.
Καλη τυχη,και να χαιρεσαι το παιχνιδι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Παλαιολόγος
στειλτον και αυτον σε καμια ολλανδικη να δεις για ποτε γραφει αριθμους
τον δανεισμο στον ΠΑΣ ποτε δεν τον καταλαβα
τον δανεισμο στον ΠΑΣ ποτε δεν τον καταλαβα
Διακοπή δανεισμού ποδοσφαιριστή που το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του το πληρώνει η ομάδα που ανήκει δεν είναι καλή εξέλιξη ούτε για τον ίδιο ούτε για την ιδιοκτήτρια ομάδα. Δείχνει ότι ο παίχτης δεν και ένα περιουσιακό στοιχείο απαξιώνεται εκ νέου. Δεδομένα δεν έχουμε για να κρίνουμε αν ο συγκεκριμένος δανεισμός δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός ή αν ο παίχτης δεν μπορεί να επανέρθει μετά τον τραυματισμό του. Εύχομαι για τα καλύτερα αλλά ούτε πιτσιρικάς είναι πλέον, ούτε τα σημάδια είναι ευοίωνα.
δεν ξερω αν μπορει να ξαναγυρισει στα στανταρντ του ο μυστακιδης ,κριμα γιατι ξερει παρα πολυ μπαλλα και εχει ευφυια στο παιχνιδι του
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Μια χαρά μπορει.Τοσοι κ τόσοι επανήλθαν δημητριοι από τέτοιους τραυματισμούς .Ένας εύστοχος δανεισμός κ εμπιστοσύνη χρειάζονται.Κ μπράβο στο γιαννενο που σταματάει το δανεισμό εφόσον δε σκοπεύει να τον αξιοποιήσει.Ετσι δε θα κάνει κακό στον παίκτη.Black--4 έγραψε:δεν ξερω αν μπορει να ξαναγυρισει στα στανταρντ του ο μυστακιδης ,κριμα γιατι ξερει παρα πολυ μπαλλα και εχει ευφυια στο παιχνιδι του
- ΑποστόληςΑ