desperando έγραψε:φιλε μου γραφω οτι για μια ποδοσφαιρικη ομαδα πρωτο και κυριο ειναι το αγωνιστικο το οποιο ειναι και η βιτρινα και ειδικα σε μια βαλκανια-μεσογειακη χωρα.Ksenitemenos4 έγραψε:
Τι σκεπτικό είναι αυτό ρε φίλε οτι δεν σε ενδιαφέρει αν η εταιρεία παρουσιάζει κέρδη?? θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει και παρά πολύ μάλιστα αφού είναι η βάση για την πρόοδο και ευημερία της ομάδας...δεν είμαστε ουτε στη δεκαετία του εξήντα, και ειδικά εμείς στον ΠΑΟΚ που έχουμε περάσει τα πάνδεινα λόγω λαμογιων προέδρων και οικονομικών προβλημάτων δεν δικαιούμαστε να λέμε τέτοιες αερολογίες!!
Και όσον αφορά στο οτι η κριτικη κάνει μόνο καλό,πρέπει όλοι να καταλάβουμε οτι κριτική απο κριτική διαφέρει, και σίγουρα όταν διάφοροι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους με εμπάθεια, χωρίς επιχειρήματα αλλά αραδιαζουν θεωρίες συνομωσιας και δημιουργούν κλίμα, τότε μόνο καλό δεν κάνουν!
δηλαδη εσυ μου λες οτι αν η ομαδα για 3-4 χρονια βγαινει 4η-5η-6η αλλα εχει κερδη θα εισαι αυχαριστιμενος?
μπραβο σου,εγω παντως δεν θα ειμαι
Αν χρειάζονται 3-4 χρόνια απο μέτριες χρονιές μέχρι να μπουν στέρεες βάσεις ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (χρέη,θερμή,κορμός ποδοσφαιριστών, διοίκηση κτλ) μέχρι να σαρωσουμε και στο χορτάρι εγώ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω!! Να σε ρωτήσω κάτι άλλο όμως...εσύ που τα στηρίζεις αυτά για 4-5-6η θέση? τέλη Αυγούστου προεξοφλείς τη θέση που θα βγούμε φέτος?? εγώ σου λέω με αυτήν την ομάδα που έχουμε τώρα και συσπείρωση, στη χειρότερη να βγεις τρίτος! Που δεν πρόκειται να μην κάνουμε μεταγραφές, αλλά υποθετικα....με γκρίνια και ντου και μιζέρια και ομάδαρα να έχεις.χαλια θα πας!